|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
19.9.2010 21:44:21   
PERSIDA
SANJE...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
19.9.2010 21:44:56   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
19.9.2010 21:48:04   
Najaa
Persida, teb pa dogaja. user posted image user posted image user posted image Prva si, prva ja. Bravoooooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
19.9.2010 21:51:34   
PERSIDA
user posted image

SAMO ZAME   MY ANGEL user posted image  ,KI sem jaz hodla ko so take odavaliuser posted image ,eh nočko zdaj,pa res.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
19.9.2010 21:53:06   
PERSIDA
Naajči sem ugotovila ,da se je včasih fajn sam sabo pogovarjat user posted image . Hug for you.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
20.9.2010 8:49:23   
Tulipan12
Dober dan al dobro jutro kak katera hoče!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
20.9.2010 8:50:47   
Tulipan12
Punca, včeraj je bilo fajn, škoda za tako gužvo, da se nismo mogle nič kaj družit, pa jaz sem švicala s totim lampom, da sem se morala ven hodit hladit!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
20.9.2010 8:54:02   
Tulipan12
Persida sej poanta je v tem, da sem, ko sem bila noseča z Lio, celo nosečnost govorila, da če bo punčka, upam, da bo imela več ritma od mene in da mi je edina želja, da hodi na plesne, če bo to želela! Zaenkrat dobro kaže, mam pa se možnost še sama kaj naučit, ko jo bom vozila na plesne, ampak naju še nikjer ne sprejmejo, ker je premalo starauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
20.9.2010 8:56:22   
Tulipan12

Moji pikici tud že spita, mene pa križ boli za pop.user posted image user posted image user posted image tak da se bom prepustila rokam svojega maserja in sladko zaspančkala. user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image  za maserja! Upam, da je pomagalo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
20.9.2010 9:20:17   
Tulipan12
Haloooooooooooo! Anybody here?
Tasauser posted image user posted image user posted image nekaj sem prebrala na FB! Si boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 4835
20.9.2010 11:18:07   
Tulipan12
Pa kaj si niste več z mano al kaj dogaja?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4836
20.9.2010 14:00:29   
Najaa
Evo mene. Sej res, kje pa so vse druge?
No jaz sem skakala po mestu danes. Nove čevlje sem si kupla in še eno torbico. Joj moj spet zavijal z očmi.user posted image user posted image

Naša Tija gre tud plesat. V vrtcu imajo plesne urice in jo bova vpisala.

Neposredna povezava do sporočila: 4837
20.9.2010 20:58:41   
felix7
čer user posted image

da vas samo malo pozdravim, sem spet crknjena, ker sem bila cel dan doma z dvema moškima, eden sicer že zdrav, samo še jemlje AB (Jure), mož je pa danes zbolel in je tudi pristal na AB. In potem moram dva pedenat user posted image  HB, da grem jutri delat, mož ni kužen in tut ni tok grozno bolan, da ne bi zdržal z Juretom. Pa prav vesela sem, da bo enkrat videl, kako je biti CEL dan sam z otrokom... Bom poročala, če bosta še živa, ko pridem iz službe user posted image

sicer pa so našo dolino poplave hudo prizadele, smo postali eno samo veliko jezero. Naša hiša je k sreči ostala na suhem, ker smo na hribčku, pri tašči je pa do vrha zalilo klet in kurilnico, pa so jo še dobro odnesli. Nekatere hiše so bile pa dober meter in več v vodi...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
20.9.2010 20:59:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No jaz sem skakala po mestu danes. Nove čevlje sem si kupla in še eno torbico. Joj moj spet zavijal z očmi.user posted image user posted image

bravo za šoping user posted image user posted image user posted image  včasih si je pa treba privoščit user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
20.9.2010 22:09:45   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image  za uspešen šoping! Jaz se zdaj tut torbic in čevljev držim, ker te zadnje mesece nosečnosti si ne mislim nove garderobe nabavljat, sicer pa komaj čakam porodniško, da se zavlečem v udobna domača oblačila, ko bo zunaj mraz in snegecuser posted image
Ah, moški!user posted image user posted image user posted image
Jaz komaj čakam, da Lio nekam vpišem, ker obožuje plesanje (zaenkrat), predvsem pa mi gre za to, da dobi stik z otroci, ker je zdaj v varstvu pri tašči in tastu, ki niti v mestu ne živita, ampak bolj na periferiji in se malecki zmeša, ko pride ob 15h v civilizacijo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
21.9.2010 8:57:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

in se malecki zmeša, ko pride ob 15h v civilizacijo!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4841
21.9.2010 8:58:53   
tasa_m
Dobro jutro. dober dan.

Evo, danes sem pa kot prerojena. Lija pa tudi user posted image tak da sem jo kar poslala lepo v vrtec, da se ne navadi preveč doma bit user posted image Sicer, zdaj več nimamo problemov, tak da gre v vrtec brez joka, ampak vseeno nikoli ne vem, kaj se ji v toti mali njeni glavici plete?! user posted image user posted image

Zdaj pa grem za nazaj brat

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
21.9.2010 9:00:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zato,smrk,zato,smrk ,ker,ker se nisem s pepčekom slikalauser posted image

Hvala za skrb zaenkrat vse pod kontrolo čeprav bom še dolgo klela ta danuser posted image .Na moj rojstni dan ,pa ima drugi brat krst tak,da bom spet robantila čez mesec dni,smrk,smrk,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj ne vem ,če bi se res jokala al smejala res smrk,smrk,....ehuser posted image .
pa dobro no, kolk te ma tvoj bratov? user posted image user posted image PA kolk mladine mate, vam pa res nebo dolg čas

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
21.9.2010 9:03:38   
tasa_m
Feliša, ti pa kar lepo počasi domov, ko boš končala s šihtom user posted image  user posted image Mogoče bo mogel Jure atija pedenjat in ne obratno user posted image  user posted image

Najaa tvoj križ že boljši? user posted image   In user posted image za šoping.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
21.9.2010 9:03:54   
Tulipan12
Dobro jutro!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
21.9.2010 9:04:59   
Tulipan12
Včeraj zvečer sem mislila še nadaljevat svoje samogovore, pa mi je RR štekal. Fajn, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4846
21.9.2010 9:06:10   
felix7
dobro jutro,

danes je pa pritisnil mraz user posted image  3.5 stopinje je bilo pri nas, ko sem šla od doma. Sem samo čakala, da se avto segreje, da sem lahko normalno volan držala user posted image

Sicer pa sem se kar malo razvadila, ko sem bila dober teden doma in se mi prav ni dalo it v službo user posted image  ampak nimaš kej, je treba delat.

Uspešen delovni dan vam želim!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
21.9.2010 9:08:08   
tasa_m
Uh, Feliša pr vam pa je mrzlo. user posted image user posted image da te malo segrejem user posted image

Pr nam pa tak lep sonček sije in je prav prijetno. user posted image

Tulipan  user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.9.2010 9:08:11   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

čer user posted image

da vas samo malo pozdravim, sem spet crknjena, ker sem bila cel dan doma z dvema moškima, eden sicer že zdrav, samo še jemlje AB (Jure), mož je pa danes zbolel in je tudi pristal na AB. In potem moram dva pedenat user posted image  HB, da grem jutri delat, mož ni kužen in tut ni tok grozno bolan, da ne bi zdržal z Juretom. Pa prav vesela sem, da bo enkrat videl, kako je biti CEL dan sam z otrokom... Bom poročala, če bosta še živa, ko pridem iz službe user posted image

sicer pa so našo dolino poplave hudo prizadele, smo postali eno samo veliko jezero. Naša hiša je k sreči ostala na suhem, ker smo na hribčku, pri tašči je pa do vrha zalilo klet in kurilnico, pa so jo še dobro odnesli. Nekatere hiše so bile pa dober meter in več v vodi...

O, jaaaa, tega se jaz tudi vedno najbolj veselim - no, ni se še zgodilo!user posted image user posted image  Ampak oni se znajdejo, verjemi!!! Vsaj moj je taki, da ko naj bi bil sam z otrokom, dejansko nikoli ni sam!user posted image

user posted image user posted image user posted image  za poplave. Upam, da je že boljše, čeprav je petek spet neko deževje napovedano.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.9.2010 9:10:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Feliša, ti pa kar lepo počasi domov, ko boš končala s šihtom user posted image  user posted image Mogoče bo mogel Jure atija pedenjat in ne obratno user posted image  user posted image

sej bom šla res bolj počasi domov, ko se moram čez same rovte po makadamu vozit, pa še ful ovinek narest, da sploh pridem do doma, ko mamo še vedno vse ceste pod vodo user posted image user posted image user posted image

me je pa ful jezilo, ko sem gledala poročila in vidiš Ljubljančane, ki sedijo na oknih in samo piz..., kako nimajo vode, nimajo elektrike in kako noben ne poskrbi za njih. Mater jim!!! Sej pri nas je bilo stanje še mnogo hujše, pa noben ni jokal, ampak so bili vsi hvaležni gasilcem, predvsem se je pa folk sam lotil stvari in niso samo čakali na pomoč. Pri nas so namreč tudi tisti, ki so ušli poplavam, pomagali sosedom. Pa sem sama (bivša) Ljubljančanka, ampak halo no. Najlažje je čakat, da bo nekdo drug namesto tebe spedenal stvari user posted image

ok, sem dala iz sebe user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?