tims
|
Dobro jutro, kako ste? Še vedno zabuhle ? Ste me tok zrajcale s tem filmom, da sem ga tud jest gledala. Ampak,..... , nisem pa nikjer jokala. Mi je bil dober film, sam za jokat pa ne. Sem mal čudna? Moram pa priznat, da mene redko ampak res reeeedko kakšen film spravi v jok. Nanka, joj, še dober da je konec včerajšnjega dne, HB da je z vama vse ok. Umpa, Majuska, kakšne prigode . Sej to ma da se ti strga. Se je pa letos tud nam zgodil, da smo imeli brisače na tleh, vsi štirje smo ležali na njih, pa pride ena familija in se rukne dol čist zraven nas . Recmo da je bilo cca 10 cm med našimi in njihovimi brisačami. Ampak da ne pozabim, placa je blo še fuuuuuul okol nas. Haloooooo?! Kva jim ni bilo jasn ne vem. Mogoče so se hotl spoprijateljit . HD, res si ful lepa na fotki s Kali . Populis, kako si? Si klicala dohtrja? Almera, pa ti? Počivaš? Kako mala? Pa Bor? Kako sprejema sestrco? Verjetno navdušen Metuljčica, upam, da bojo hormoni dobr delal . Ja, je pa verjetno res mal zoprn, ko si tkole napihnjena..... Sej bo Sončica, si še doma? Če se ne motim, si ime včeraj RRjev rok "Sposojeni"predmeti v vrtcu.... mi zaenkrat nismo imel kakšnih nezgod, da bi nam kaj zmankal, razen da je prišla domov v drugih hlačah, ki sem jih potem vrnila. So se pa ene hlače enkrat prov čudežno pojavle po parih mesecih. Sem nanje čist pozabila, potem pa jih moj prinese domov. Je reku, da so bile v Ninini omarici. Pa sem jih gledala in obračala... Ja, to so naše hlače. So pa bolj tople, tko da sem jih dala v ruzak enkrat aprila, nazaj smo jih dobil pa mislim da sred julija. Ok, zdej grem pa na kafe
|