metuljcek321
|
Živjo! Uspela pridt v Ljubljano brez pretresov, Vič normalno prevozen, je pa Tomaževič delal UZje s polžjo hitrostjo, tko da sem šele ob 11-ih prišla nazaj v službo (bingljala na ginekološki od 7.30 , pognala že nekaj korenin, prav zares) ... dobila stopko, čez 7 dni transfer, potem pa vidmo, kaj in kako. Hvala vsem za PESTKE in lepe želje, pupe! Anja ni mogla v vrtec - poplavljeno, šla k tašči ... moj spet v Portorožu (bil že v petek), tko da sva danes in jutri home alone ... ma ati konferenco. Majuška, se stanje izboljšuje - vsaj malo? Hugs & kisses v vašo smer. Pesmica je bla pa kul, se strinjam ... dober navdih si imela, ni kaj. sončica, dobr se bejbi počuti pri tebi, aha. Mami servis očitno dobro laufa. hruškica, aktivno imaš, ni kaj, ampak itak vse dobr popedenaš - primosrki zrak ti dobro dene, a ne? Long hair - juhu again. Drugač pa nič naj ti ne bo nerodno upast notri, saj veš, da smo punce skoz kle & rade beremo, se spodbujamo, veselimo skupaj, si pomagamo, ... 'cause we're the best populis, a si domov kaj bolj simple prišla? nanka, pa ti? Ostale? tims, v tretje gre rado ... calm down, baby, pa kakšnega hambija čez, pa si back to normal Luka, frajer, tko se dela. Kako pa naša Natka? Je blo boljše, k si jo šla iskat. Almera, takih porodnih zgodb bi pa brala na tisoče, ej - prelepo, sanjsko doživetje - oh yeah. Uživajte s princesko. Kdo bo pobral Bora v vrtcu? mojcek, hruška je imela že ene parkrat vzklike veselja in želja po baby nr. 2, ja ... kdo ve, morda nas pa kaj preseneti v bližnji prihodnosti ... ... be cool, ladies, enjoy the sun, letim po malečko počasi ... marička, tale naša Ljubljanica bo pa zdaj divjala, al kaj ... bo jutri sept zaprta pot do vrtca al kako ... hm ...