metuljcek321
|
Živjo! Kooooončno sem šla k frizerju - opala, bravo jaz. Skrajšala mi je, naredila fazono, je odlično. Razmišljam, da bi si po 100 letih dala še blond pramene ... ulala, se mi kar lušta, priznam Z malečko sva izkoriščali krasne dneve za druženja s prijateljčki, jutri bo pa že bolj šmornasto vreme, a ne? Bljak. Dvakrat sem šla tud zvečer ven na čvekec s frendicami, je pasalo ... načvekale smo se ful, ful ... z zadnjo skupino prijateljic smo ble v Sputniku - poznate? Lušten bar, moram rečt. umpa, OMG, tole s sladkarijami meji že na overdose. Dio mio, to pa je konkretna količina. Kdo ve, mogoče bo pa mali kmalu rekel: "Ne, hvala, babi & dedi, dost mam " Supermodel Slovenije - moja ex-učenka je tam, baje biser inteligence - Dijana P. - žal tud mi ne lovimo. ... mamo 5 kanalov & to je to - still alive Mi je pa za Gospodinje orto žal, moram sestrični rečt, da zrihta novo sezono (k ste jo ene že tko pridno pogledale & nam vzbujale skomine ) Majuška, kaj je torej in to jesen? Da vidim, če sem se OK postrigla al ne ... pa kaj bo moj naslednji nakup v trgovini. Mala je glih par dni nazaj dobila nekaj novih hlač (šla sem kar v BC po spodnje dele trenirk - 3 kom.), pa nogavičke, žabice, 2 majčki ... ma, ni, da ni. Aja, pa dobila je plišastega Nodija, ki je njena nova velika ljubezen. O tem, da cele dneve prepeva: "Prihaja Nodi ... Nodi ... vpijemo hura, prihaja Nodi ... Nodi ... veselo se smehlja ...." itd. naprej in nazaj ... Sicer pa zdaj za kompanijo pri spanju vodi punčka Marta, ki je d best, da jo objame, se valja po njej in stiska ob njo, tko da je prav crowded in the bed. Sva ji pa podaljšala staro spalno vrečo (dala penco + mojo ex-posteljnina še iz samskih časov v belo-roza kombinaciji - neke roza velike vrtnice so gor, vreča je pa original tud roza, tko da dobr skupaj paše ... našit morava še rokavčke, pa bo tipi-topi) ... jo obožuje, govori: "Anja bo spala v novi spalni vrečki, ulala" Je dobr izpadlo, bova še drugo podaljšala, sam neko rumeno blago še najdeva v hiši, da bo barvno usklajeno z vrečo nr. 2. populis, vse bo ok glede vrtca, nič skrbet ... če ti potem pove, da je blo super, pa če le malo pojoka, to ni problem, sploh. Verjemi, da se ima odlično, da ustvarja, se igra, uči, raziskuje, druži & še in še in še. umpa, nov avatar, opala, bejba, what's that? Are you going soft on us? Hec, hec. Ej, kolk te razumem, da so se ti odprla nova obzorja, k je zalaufal vrtec in imaš nekaj časa tudi zase, otrok pa je na mestu, kjer mu je prijetno in se razvija, uživa, ..... vrtičkarji, le pogumno, everything's gonna be alright! flower, je bil Lan potem OK? Našo je tud nekaj vročina lovila, pa ujela za hip, potem je blo OK, a ni bla čist prava 2 dneva. Danes back to normal, je rekla vzgojiteljica, da se skoz smeje, igra z vsemi, uživa na polno. Doma je bla tud carica marica, jedla je pa danes tolk, k da smo jo 1 mesec stradali - you name it: zelenjavno juhico, krompir z blitvo, ribo, navadni jogurt, bombico, hruško, Čokolino ... naša mala Lakotnica ... potem se pa tko pokaka, da se kar šibi plenica: "A je bomba, mami? A je zelo ogromen kaki?" bezgov sirup za prehlad, Almera, a res? Jaz ga obožujem - ga je naredila teta & ga pijemo na veliko. Pa začeli smo z limonadami, tko da si mal okrepimo imunski sistem. Pije jo tud Anja, zaenkrat še z mal cukrčka, ampak počasi zmanjšujem dozo. Okus ji paše, je osvežujoč, celo jaz jo pijem, k je še pred časom nisem mogla, ker mi je usta zategnilo do kolen dol rojstnodnevnice: party time, ladies, uživajte max. nanka, vikend je za vogalom, si boš mal spočila. OMG, kakšna nora noč je za vami Vau, glugluglu, možek je zdaj na Vrhniki v službi, to je pa kul, a ne? Čist blizu. Ste OK? Zdravi malčki? Ti? LADDER 49 - ODLIČEN FILM, love it! Joacquin Phoenix & John Travolta, oh yeah. Je pa na koncu za jokat, opozarjam roditeljski za tamaučico - mi pa ga imamo v sredo. Je glih danes prinesla vabilo - iz papirja narejeno rožico, steblo pa zvita rolca papirja, ko odviješ, je vabilo prilepljeno. Piše pa prav posebej, da naj otroci zaradi lažje organizacije & izvedbe ostanejo doma. bolančki/nadležna boleča grla/vneta ušeska/težave z zbujanjem/jok,/zabasani noski .... 3jemi, kako se držiš? Si se že navadila na podopustniški službeni ritem? Kje so tvoji odlični posti, polni humorja in iskric? I've been missing them a lot, pupa. tims, kako kaj? Dobre poste lepiš, čist si not padla ... najprej tak daljši mrk, zdaj pa skoraj najbolj vestna - tko se dela, kapo dol. ringarajka, neboglasnica, kje si, bejba? Kako folgaš vse skupaj? Kako si zrihtala z roditeljcema? A nista bla naenkrat? Sončica, jp, zna bit, da ne boš mogla it ... no, boš pa pestvala novega bejbija, kar poseka vse ostalo, a ne? Almera, a pol si za, da gremo gledat Jej, moli, ljubi next week? Quite possible, kajne? Še tole - me kliče predvčerajšnjim kolega, če bi kandidirala za občinsko svetnico? Ajme, jaz pa čist apolitična ... kje so me staknili ... ustrezam baje profilu 100%-no ... too bad, da me ne zanima ... čeprav delo po moje ni tko zlo napačno - once you get elected, that is 5ke - nisem čist zihr, ampak ful grize tam zadaj vse živo, tko da maybe so pa od zadnjega čekiranja (k je imela vse belo) že zunaj.