nenka7
|
janjja, trenutno najbolj držim pestke za tebe, da bi ti čim prej sprožili, če sam noče priti!! cel koš za tebe!!!! archie, tudi nate mislimo, danes je tvoj dan D! upam, da bo brez posebnosti in da se nam kmalu javiš!! corfu... kruhek, a? ja, tudi meni je danes na misel prišlo, da bi malo pekla, pa bi stanovanje malo dišalo, pa še pogrela bi ga... samo po kvas bo treba še skočit in to čim prej, preden bo dež... če že ni T.Z. dobrodošla spet med nami in prav lepo je prebrat, da ste super!! tiste, ki vam zmanjkuje mlekca, upam, da je to samo začasno in da se bo čim prej spet pojavil naval!!! je pa tudi meni moja mama priporočila, da se spije eno pivo na dan, jaz sem si mislila kar brezalkoholno kupit. sej to ni treba, da spiješ v enem šusu, ker to bi jaz bila počena, pa bi šla samo še spat. tako, preko celega dneva. za tale sezam pa še nisem slišala, ampak če bo potreba, bom sigurno tudi to sprobala, ker imam namen narediti prav vse, samo da se bomo dojili... da ne komentiram cene mleka, če ne moreš dojiti!! katastrofa!! nisem pa slišala, da ga dobiš na recept, to se bom potem pozanimala, če nam ga bo zmanjkalo, hvala za info!! mala2001, če si pri moči in ti paše, ne vem zakaj bi morala 2 tedna skupaj ležati!?! naredi po svoje, jaz sem se že prej odločila, da meni ne bo nihče pral možganov z ničemer, že v nosečnosti ne, kaj šele potem ko rodim. naredila bom tako, kot je meni prav, pa naj se vsi postavijo na glavo. sploh pa jim pač potem ne razlagam... kar ne veš, ne boli pa še enkrat postavljam vprašanje, če bo katera povedala: kako je s temi nastavki za dojenje, a to ste prej kupile in si v P za vsak slučaj nesle, ali ste partnerja poslale da je kupil, kako je pa vedel kakšne, a so uni-size to?? če mi katera lahko pove, bom hvaležna!!
|