|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.8.2010 21:35:51   
NRMM
Čer!

En štajerski pozdrav, da nas ne pozabite user posted image .

Gužva v službi pojenja, se je šef vrnil iz dopusta, tako da upam,da bom lahko zdaj bolj klepetala z vami. Komaj čakam,da mine ta teden in naslednji teden dva dni, potem pa zgasnemo nekam,kjer me noben ne najde in kjer gsm nima signala user posted image .

Vidim,da se vse modernizirate z novimi avti user posted image .Lonja naj te fajn drži ceste dale Fordič, tudi tebi Ac enako želim.No mi smo tudi prodali Megana in prešaltali na pižoja malo večjega (Partner),da si ne bomo rabli več sposodit avta pri tastu in,da mu ga zopet ne razbijemo user posted image user posted image .

Drugače pa uživamo skupne popoldneve in vikende maximalno. Včasih se gremo kopat, pa živalski vrt,pa kakšen park z igrali in bifetkom,da lahko z mojim kofetkama, punci se pa na veliko igrata. Zdravi zaenkrat sta še, zdaj ju bom zopet začela ''filati'' z bronchomunalom, da se pripravimo na jesen in zimo.

A se bomo končno zdaj v jeseni kje našle skupaj ali je to za nas misija nemogoče????user posted image

Tolko zaenkrat, grem zopet nest Marušo spat.Je danes spala v vrtcu in zdaj je takooo težko zaspat,da je groza user posted image .

Lepo bodite, uživajte maximalno!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
25.8.2010 12:54:06   
tinas
ojla, kam ste se spet vse poskrile?

pri nas je že krasen sonček od jutra, fronta je šla čez ponoči, tako, da je sploh nismo opazili user posted image , le fajn je vse zalilo user posted image

vidim, da smo vsi v fazi menjave voznega parka user posted image , mi smo tudi pred kratkim prodali polija in tazrukan kombi, ki je imel le 3 sedeže in keson zadaj, namesto teh dveh pa smo kupili kombi s 9 sedeži, rdeče barve, ki mu je ime Ferdo user posted image . zdaj imamo komot lahko dvojčke, tudi trojčke user posted image . imamo pa še s-maxa, ki je tudi precej velik, zato bomo v kratkem zamnenjali tudi tega, saj ni potrebe, da imamo 2 avtobusa user posted image . jaz bi si ful želela kakšnega đipa, vendar bomo najbrž vzeli kio ceed user posted image

kar pa se tiče našega projekta user posted image ,  moram povedat, da smo na dobri poti user posted image , so končno priznali, da so dobili papirje iz Rima user posted image , torej ni več ovir. bom še poročala.

sonček, lepo da si se oglasila in da ste uredu. kaj ni bila tvoja pupica operirana na žrelnici zaradi pogostih bolezni? a ste zdaj OK? si spraševala po 3. otroku, a ne? baje naša članica janja27 (ki se pa sicer že doooooolgo ni oglasila) pričakuje 3. konec leta

no, pejmo spet veselo na delo user posted image

pa-pa
t

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.8.2010 17:04:55   
mml
Ej sori, ker vas zanemarjam... samo ta teden imam res dren, ker delamo pilotsko študijo za drugoletno vseevropsko raziskavo o bolnišničnih okužbah in imam vsak dan za pregledat dokumentacijo na treh različnih oddelkih...tako da se mi že malo meša...

pegica Neli je čudovita na fotkah...user posted image user posted image user posted image  A tale vaš fotograf fotografira samo v MB in kakšne ima cene? Jaz bi mogoče tudi dala enkrat poslikat tako profesionalno M&M

tinas super, da so našli dokumentacijo in se stvari dogajajo in premikajo v pravi smeri user posted image . jaz sem šla ravno danes pogledat enega novorojenčka v P in se mi je kar milo storilo...(sicer ne po neprespanih nočeh in dojenju na 3 ure, ampak po tistih štručkah, ki so čisto tvoje in tako fantastično dišijo user posted image )

NRMM jaz mislim, da smo preveč lene in predvsem nezainteresirane, da bi se uspele dogovorit za skupno srečanje... žal user posted image . Sicer pa super, da se ti zadeve umirjajo in da greste na dopust...user posted image ... Manca že tudi pridno odšteva dneve do morja user posted image

sonček krasno da ste OK, daj oglasi se še kaj, je prav super za čvek, če nas je več user posted image

Ravno rišli obiski... moram nehat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
25.8.2010 18:56:11   
Nana Liza
Se moram malo javiti. Imam kar slabo vest. Trenutno me navdihujejo knjige, ljubezenski romani ipd. user posted image Zato sem malo manj na compu. Mater, knjig za zabavo nisem brala že več kot 5 let. Za na morje jih imam sedaj kar 4. user posted image Ja, naslednji teden dopustujemo. user posted image !

Nazadnje sem pisala o frizerju. Naj poročam, da je Tevž uspešno postrižen "na fantka". user posted image Frizerka je vzela mašinco in ga postrigla na minimalno dolžino. Punčka se je prelevila v fantka. Res je imel že takooo dolge lase! Malo je jokcal, ampak je vse tako hitro minilo. Eli je pa naredila prečudovite francoske kitke. Ob odhodu sta dobila lizike, igrala sta se z igračkami. Na zadnje Tevža nismo mogli prepričati, da bi odšel iz salona. user posted image

6. začnemo z uvajanje Tevža v Elin vrtec. Upam, da ne bo težav, da bom dopust lahko tudi jaz malo izkoristila. user posted image

Vsem novim voznicam avtov srečno vožnjo!

Berem knjigo, ki jo je priporočila Taja Nagaja "KOmpetentni otrok" in je res fajn. Uff, v koliko vlogah se vidim, pa sem mislila, da sem idealna mati. user posted image Res sploh ne pomisliš, kje lahko delaš "napake".

Skratke vsem prisrčne pozdravčke in veselo v novo predšolsko leto!

Čau!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.8.2010 12:50:01   
lonja
Dan,

no, še kake tri ure, pa gasa domov in na dopusttttttt user posted image . Jutr bo sicer še malo delovno, imam dan za čiščenje, pa pakiranje in seveda nakupovanje hrane za s seboj.

Vreme se bo baje nekaj sfižilo, ampak upam, da gremo dovolj južno, da bojo temeperature še blizu 30 stopinj user posted image .

Apartma imamo rezerviran za teden dni z opcijo podaljšanja, če nam bo všeč in če bo lepo vreme. Seveda si vsi tega želimo.

Bejbi (no, to velja za Ajdo)  sta končno prišli do konca z odštevanjem prstov, kolikokrat je še treba v vrtec. Jutri imamo na Vrhniki en ornk žur, pizzeria Boter praznuje 20 let obstoja, pa pridejo tudi Čuki igrat, pa Ribič Pepe in seveda tudi tam ne bomo smeli manjkat user posted image .

Nana Liza, si me kr zakurila s knjigami, bom že dans mal obiskala knjižnico in potem upala, da mi jo bo uspelo kaj več kot odpreti ali prebrati predgovor user posted image . Tole od Juula knjigo pa jst že dolg čakam v knjižnici, pa je kar ne dočakam. Nazadnje me bo res prijelo in bom reskirala tistih 30 ojrčkov in si jo kupila. Kam pa letite na dopust, daleč? user posted image user posted image  za Tevževo frizurco. Mi smo tudi v ponedeljek peljali Manco, jo je postrigla spredaj, za zadaj pa naju je s T. prepričala, naj ji vendarle pustiva te njene kodrčke. je pa zdej res en tak mali cukrček.

Tinas user posted image user posted image  za lepe novičke iz Rima user posted image . Zdej pa samo v akcijo. Jst bi tudi.....

Mml, se vidimo danes user posted image . Ne garaj preveč.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
28.8.2010 1:41:16   
tinas
ojla, lep nočni pozdrav vsem user posted image
čakam user posted image , če bo prišel domov in mi ni za spat, pa še nek film sem se lotila gledat, čeprav me na nočni omarici čaka zanimiva knjiga...najbrž bom zakinkala na kavču user posted image

lonja, kam šibate? na morček najbrž, a ne?

mml, kdaj pa vi odrinete, kmalu se mi zdi?

nrmm si si zrihtala dopust? a tudi vi šibate kam južno?

kam pa vi nana liza?
mi smo tudi določili našo destinacijo: čez 2 tedna spet rentamo kamper user posted image in imamo namen do Napolija user posted image . bo res treba kakšnega nabavit zgleda user posted image , moj že itak skoz visi na raznih spletnih straneh kjer prodajajo rabljene kamperje, je že vse preštudiral user posted image

danes sva šle z Lio pogledat do vrtca in sva ugotovile, da bo to šolsko leto pri metuljčkih in da bo imela še vedno isto učiteljico kot dozdaj, pomočnica pa bo druga (imajo to prakso, da jih vsako leto premešajo, kar ne razumem preveč dobro). bo pa v skupini z večinoma 2006-letniki, sicer jih je kar nekaj istih kot lani. vendar ne bo v skupini 'predšolskih'. so mi takoj začeli razlagat, da ne bo nič zaostajala v programu, ampak me pa to čisto nič ne moti, saj sem ful vesela, da ima isto vzgojiteljico kot lani. vodja vrtca, ki ima predšolske mi ni čisto nič všeč, je veliko preveč ambicijozna za vrtec in za moj okus nima filinga za otroke. važno, da se ima Lia fajn. so zelo povezane skupine med sabo, popoldan so ponavadi vsi skupaj, tako da se poznajo vsi otroci med sabo in tudi vse učiteljice poznajo, saj se popoldan menjajo tako da jih pazijo čisto vse. Lia je čisto zadovoljna z vsem kar je izvedela danes, je pa bila zelo zadržana in ni skoraj nič govorila user posted image .

no, bomo videli kako bo drugi teden user posted image

bodite fajn, lepo spančkajte

pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
28.8.2010 17:41:20   
mml
cuma vse najboljše in veliko prijetnih in nepozabnih trenutkov s tvojima sončicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonja in Nana Liza uživajte na morju

tinas mi gremo 9. septembra, tako da je še nekaj časa do takrat

Taja Nagaja mogoče nam pa res znese, da se dogovorimo za en oktobrski skupni konec tedna... meni ne ustreza tisti vikend od 15. do 17. oktobra, ker imam petek in soboto eno izobraževanje, v nedeljo pa delam... sicer pa še nimam nič v načrtu...
M&M se že veselita ponedeljka

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
28.8.2010 17:59:18   
lonja
Čao,

evo, skoraj vse stvari so v avtu, edino, stvari, ki čakajo v hladilniku, so še tam. Odpeketali bomo tam nekje ob štirih, ko se Manca zbudi za hranjenje. Čeprav zadnje tri noči se mula sploh ni zbudila do jutra tako da ne vem, mogoče me dans spet preseneti user posted image . Apartma imamo rezerviran za en teden, z možnostjo podaljšanja, a najkasneje do 13.sept. moram biti v službo.

Taja Nagaja, najlepša hvala za današnjo gostoljubnost in čudovite majčke in seveda čevlje za Manco. Še en strošek manj user posted image . Men ej tudi čist zakurila una ideja o vikendu v Olimju, no,ali pa kje drugje. Imam pa tudi jaz malo časovnih omejitev in sicer: un vikend 2.oktobra ima fotr 70 let in imamo fešto, naslednjega 08-10.10. pa grem po vsej verjetnosti na sindikalca v Italijo. Tko da kot gledam po koledarju in glede na Mml-jine omejitve, bi prišel v poštev vikend 22-24.oktober ali pa potem novembra.

Mml, če se ne vidimo več preden odrinete vam želim lep polet, pa čim lepše počitnice. Pa nasončkajte se še za nas user posted image .

Tinas, moj user posted image  tudi sanja, kako bo on kupil rabljen avtodom, ko spravimo v promet naše stanovanje. Ni sicer še družinskega konsenza, a on vseeno vsake tolko malo pregleda ponudbo.

Cuma, VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan user posted image user posted image .

JanJan, vsaj kdaj pa kdaj nas pridi pogledat. Tvoje jutranje kave sem se itak že odvadila user posted image .

Lepo se imejte brez mene. Pa da nas slučajno ne najdem v košu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
30.8.2010 9:42:39   
mml
Jutro

ena hitra poživitev
user posted image

Sicer bi bilo glede na stopinje mogoče za pogret tudi čaj OK

Matica sem včeraj spraševala, kaj bo ko bo velik in je prijavil, da bo velika deklica user posted image user posted image user posted image ...
...to je posledica tega, da se Manca ves čas hvali, da ona pa zna že to in sme to in ono, ker je velika deklica user posted image user posted image user posted image
Sicer pa punca vsak dan pove koliko je še do morja, tako da trenira odštevanje user posted image

Jaz moram pa delat, ker moram do dopusta dokončat še dva članka za katera še nimam ideje, kako bosta sploh zasnovana... Moram izkoristiti še današnja dneva, ker imam super pomoč na oddelku, za naprej se pa ne ve kako bo...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
31.8.2010 17:50:10   
Kofi
mml...ta tvoj sinček me je zdaj prav nasmejal...user posted image
sicer pa...kak ti pa uspe članke pisat? kdaj...v službi al doma...jaz ne zmorem ne eno ne drugo...samo, ko tebe poslušam...pol se mi zdi, da se sama sebi smilim in nazaj držim ... odrli me bojo ker še nimam članka!!! bljak...

sicer pa..jutri nov začetek vrtca...neke razlike pr nam ni, ker sta bla mala dva skoz v vrtcu...sta se kuhala...no, zdaj se ne bosta več, ker je zunaj v MB že prava jesen user posted image
Žbejo se je spremenil 100%. Ful je priden...gre po Nelčkinih stopinjah. Zdaj že 2. teden ne brišemo več za njim. Upam, da mu bo to zdržalo...

zdaj jima moram najti še neke dejavnosti, čeprav me slednje omejujejo...ker nimam rada nekega laufanja na en in drugi konc...bi kr čira čara naredla in bi blo. Bi pa rada oba dala na plavanje. neli si itak želi k plesnim. Pa angleščina ji gre dobro od rok. Tko da...bo že vsega preveč. Kaj pa ve...kam jih boste pelale...če sploh...brala sem en članek, da bi morali otroci dosti bit s starši in se ukvarjat z enostavnimi "škatlami", ne pa da od njih pričakujemo ne vem kaj...pol spet drugi članek, da otroci ful dojemajo do 5 leta različne jezike in si tako ustvarjajo besednjak in razvijajo razmišljanje....kdo bi pol koga poslušal...samo srce...in otroka..to zadnje je moje mnenje.

ajd...grem ažbetu pokazat kak se NE čečka. user posted image  Pr teh letih je Neli že tako risala, da se je kadilo od nje.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
31.8.2010 20:11:18   
mml
juhuhu...mi imamo pa kolesarkouser posted image . Danes je kar skolesarila in po tem se je v 5 minutah naučila še sama zagonit in delat ovinke...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
31.8.2010 20:41:51   
NRMM
Čeeer!

IZVIRNO SPOROČILO: mml

juhuhu...mi imamo pa kolesarkouser posted image . Danes je kar skolesarila in po tem se je v 5 minutah naučila še sama zagonit in delat ovinke...

Bravo kolesarka Manca user posted image user posted image . Mml misliš,da smo res tok nezainteresirane,da se ne bi mogle zmenit za eno srečanje? Mogoče bi nam pa uspelo,če bo le vreme naklonjeno.

Da si vzamem par minutk še za naš čvek. Občutek,da grem jutri par urc poznej v službo mi daje mal zagona za bit pred pc user posted image .Živel 1.september, se vsaj lahko izgovorim,da moram it s puncama v vrtec user posted image , brez kavice tudi ne bo šlo,tako da mislim,da bo kar prej ura 11.00 kot pa bom jaz v službi.
Tako Maruša kot Maša dobita drugi vzgojiteljici in čisto novi pomočnici.Marušina vzgojiteljica je 1A, jo poznamo že od prej, Mašina je pa bolj tak tak.Je že malo starejša in se ji baje ne ljubi kaj preveč ukvarjat se z otrocmi.Upam,da bo nova pomočnica bolj zagnana.Drugače ji bo pa že Maša dala vetra s svojo trmo in prebrisanostjo user posted image .

Pegica tudi pri nas je ''problem'' s čim bi se naj punci ukvarjali. Maruša bi rada hodila k baletu,plavanje in angleščina, Maša bi pa plavala.Meni angleščina sicer ne diši kaj dosti,ker sem mnenja,da se najprej slovensko naj nauči kot treba,potem pa tuj jezik, no bomo vidli. Plavanje v Mb bi bilo najboljše, obe dam ven, imam eno uro fraj in gremo domov.

Lonja
fajn uživaj na morju,naj se vam vreme zrihta.Nana Liza tudi vi se imejte maximalno!

Tinas nič ne bo z mojim dopustom.Od jutri dalje ziher ne, mogoče od naslednje srede,čeprav naju s šefom čakajo 3je tehnični pregledi objektov in dva odprta objekta.........luda kuča.

No zopet sem pojamrala, zdaj pa grem mal na kavč k mojemu,dolgo tako ne bom v budnem stanju,ker še komaj gledam.

lepo bodite,naj vas se zebe preveč (jaz sem prej že vklopila klimo,da nam je mal pogrelo stanovanjeuser posted image ).

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.9.2010 7:19:44   
lonja
Juhej,

o kakem mrazu to ve govorite? Tuki je trenutno 22 stopinj, ura pa 7.20. Ja, sej vem, boste rekle, bejš v postlo babnca, ampak me je Ajda zbudila s svojim zamašenim nosom user posted image .

Zdej jo moram animirat, če ne bo zbudila še ostala člana familije. Unadva drnjohata kt polhka.

Dopust je le dopust. Toplo priporočam user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.9.2010 13:41:24   
Izabela_
No, mi smo pa zjutraj zakurili! Za eno urco sicer, da je malo bolj prijetno!

Čestitke Manca! Nam manjka še zaganjanje in gledanje naprej user posted image  (koncentracija), pa če bi malo bolj vadili, bi hitro šlo, takole vsake kvatre pa seveda ne!

Drugo leto tale čas bodo pa naši decembrčki prvošolčki! Wau! Ali bo dala katera mogoče kasneje v šolo?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.9.2010 14:04:07   
šnucika
Ojlauser posted image

evo me spet malo...
sem že doma naklamfala...pa potem nekaj šarila po tipkovnici in zbrisalauser posted image ...se še nekaj lovim po novem prenosnikuuser posted image

Mi smo vsi OK...no,ja jaz imam spet neke težave z želodcem in me očitno spet čaka gastroskopija.Itak sem cela razštelana..še moja dr. pravi naj ustavim konje in umirim svoje življenje.S to službo bo malo težko...verjamem pa,da bi bilo idealno se izselit v gozd in postati hipi,potem ne bi bilo nobenega stresa večuser posted image user posted image user posted image

Vreme pri nas je še vedno skoraj poletno.Malo se je ohladilo,ampak paše. Tako,da smo še vedno na poletni garderobi...pa danes je plaža spet polna,komaj sem parking za v službo dobila.

Tako,na hitro...se še kaj od doma javim....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.9.2010 12:46:03   
tinas
ejla punce, kje se skrivate?
mi imamo še malo sončka, sam bo pravkar zginu za ene par dni user posted image . bo pa vikend baje lep user posted image
Lia je v vrtcu, gre z veseljem vsak dan, le vstajanje je problem (kot vedno user posted image ), ampak je bila danes na broju že ob pol 9 user posted image (prejšnji teden nam ni uspelo niti en dan pred 9 user posted image - smo imeli uvajanje user posted image )
je zadovoljen metuljček, s svojo najboljšo prijateljico, ki je letos pri petelinčkih, se vsak dan dobita na igrišču. čisto nič ni nesrečna, da so ju ločili. prav zadovoljno gre v vrtec vsak dan.

v pepk bi po planih morali na dopust, pa je prestavljen na konec meseca zaradi novega službenega projekta. mogoče pa bomo do takrat že imeli čisto svoj kamper user posted image . rabljen, seveda. bi en stric vzel v račun našo prikolo user posted image . projet ima žegen vseh vpletenih (torej mojih staršev in sestre). mogoče bo zneslo user posted image . potem pa šibanac naokrog, ko bo čas seveda user posted image .

se moram prav pohvalit, da je bilo včeraj tako lepo na našem koncu, da smo popoldne čofali v bazenu. najbrž zadnjič to sezono user posted image ...se mi zdi da tako hitro mine to poletje, ki je bilo letos še posebej kratko user posted image junija smo bili še v dolgih rokavih, maj je bil itak tko grd in moker...zdaj pa bo kmalu zima user posted image

tudi iz genetike imam dobre novice. so končno popustili pred dejstvi in tako greva v postopek oktobra user posted image (prvi dan ciklusa v oktobru moram poklicat in se potem 22. al kateri dan začnem špikat ). po mojih laičnih izračunih naj bi dobre novičke morale priti v drugi polovici decembra user posted image . bom še poročala, da boste stiskale pestke zame user posted image .

no, pa le napišite kaj, nič bat user posted image

pa-pa
t

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.9.2010 23:11:11   
mml
tinas super novičke user posted image , upam, da bomo kmalu lahko čestitale za user posted image  ali user posted image  ali pa mogoče kar za obje...

lonja WB, uapm, da niste doživeli prehduega toplotnega šoka...

Sicer pa pri nas trenutno stanje:
- 3 od 4 že spijo...eden na kavču...

- kovčki spakiani na 3/4...manjkajo še otroške igrače in knjige

- članka napisana na 4/5...tako da mi bo najbrž le narediti vse preden gremo...

..pa saj niste dvomile a ne da ne user posted image user posted image user posted image

Se še jutri pridem poslovit

Nočka

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.9.2010 8:13:59   
lonja
Jutro,

ja, mi smo doma, toplotni šok je bil kar precejšen, še v ponedeljek smo se namreč kopali, v torek, ko sva se z user posted image  peljala proti LJ, pa je termometer kazal 10 stopinj, groza. Kr za ustrelit se user posted image .

Na morju je bilo res fino fajn, smo imeli apartma praktično 2m od morja, pod hišo je bil betoniran pomol, tri minute stran pa čudovita plaža z zelo majhnimi kamenčki, da sta bejbi komot skoz bosi okoli skakljali. Pa ni bla mivka, HB, tko da nismo imeli polnih kopalk, ko smo prišli domov s plaže. Pridno smo okoli poldneva hodili počivat, vsi 4-je in zadnji dve noči midva z user posted image  enostavno nisva mogla več spati, sva imela čist preveč spanja. 2x smo se šli kopat v Solaris v Šibenik, ki je res zgledno urejen lahko bi rekla resort, prav spominjale so me razne fore na Egipt ali Djerbo (npr. barčki, kjer imaš stole in mize na pol v vodi, ti pa lepo srkaš svojo kavico. Bejbi sta bili čist navdušeni, ko sta lahko praktično zraven mize čofotale, jaz pa tudi, ker me ni nihče naganjal naj spijem kavo v minuti user posted image . Skratka lepo in sem se bomo še vrnili, smo rekli.

Drgač pa sm spet neki pokasirala, že dva tedna prav grdo kašljam, sm mislila, da bo na morju bolš, pa ni blo in se grem dans mal pokazat k dr, bom verjetno dva dni dopusta zamenjala za dva dni bolniške user posted image .

Tinas, user posted image user posted image  bejba, bravo smo vesele, bomo vsaj lahko spet mal stiskale pestke in koga naganjale rodit.

Mml, ja, seveda nismo dvomile vate, zdej ko se je pa še sindikat zdilal za vas, pa sploh lahko brez skrbi uživaš dopust user posted image . Lep polet in še lepše počitnice.

Taja Nagaja, sem prebrala knjigo, user posted image , mi je dala kar mislit, saj sem veliko stvari delala napačno in tako, kot se mi je zdelo meni prav user posted image . Ti prinesem knjigo nazaj, drugi teden, če je OK.

Mi smo sicer spet začeli pridno hodit v vrtec, Ajda je še vedno škratek, Manca se je iz lunce prelevila v ribico in ima dva novi, zelo zelo luštni vzgojiteljici user posted image , sm čist navdušena user posted image . V torek sem jih nameravala imeti še doma, pa je Ajda prav prosila, če gre vendarle lahko svoje škratke pogledat, tako da mi ni preostalo drugega kot, da sem ju spakirala v vrtec. Res je fajn, k tko radi hodita tja.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.9.2010 11:50:45   
mml
Dan,

no zdaj pa mislim, da imam več ali manj vse spakirano in pripravljeno user posted image . V službi sem uredila, kar se je dalo, članka sta poslana (sicer bi se ju dalo še izboljšat, ampak bo že...), poslati moram še en meail, kdaj v tem semestru ne morem imeti vaj za štiudente, da ne bom po tem menjavala... skupaj moramo spravit še ročno prtljago... beri zabava za na letalo (dvd-ji, knjigice, pobarvanke, prigrizki,...)

lonja super, da ste uživali in se imeli lepo. No danes te že ozdravlja sonček, tako da ni več tako grozno kot včerajuser posted image . Lepo se imejte in se vidimo konec meseca. Pa dajta s Tajo Nagaja malo razdelat plan za oktober...meni ustreza tisti vikend okrog 22. okotbra...se mi zdi pa da so Zreče dobra opcija...kolikor sem gledala je najem apartmaja za en dan 80€, v to so vštete tudi karte za bazen...

Vse ostale uživajte, kaj napišite in se imejte čim lepše

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.9.2010 12:36:30   
lonja
Dan,

presnete nečveke, a zdej, ko je pa Mml odletela, pa mislite, da greste lohk v ilegalo tud ve user posted image user posted image ? Nema tu ilegale, hitr poročat, kako je kaj stanje pri vas, za veme ni treba pisat, ker približno vem, kako je stanje user posted image .

Torej, včeraj sm bla pol pri zdravnici in dobila dvojno dozo sumameda, pa še bris za oslovski kašelj mi je vzela, kar je bilo vsaj meni huje kot vsaka injekcija. Ja, sem totalen zajc za tovrste zadeve user posted image . Izvidi bojo baje naslednji teden, ampak bo itak negativno, ker se mi zdi,a da že po včerajšnji tableti dost manj kašljam.

Bejbi sta zaenkrat zdravi, včeraj smo bili na prvi uri telovadbe, najprej jo je imela Manca, seveda skupaj z menoj, po Mancini uri pa še Ajda, ki smo jo pustili kar tam in je bila po koncu ure navdušena. Tako da samo upam, da se nam zdej telovadba ne bo križala s plesnimi, da bomo lahko obiskovali oboje user posted image .

Drgač pa besno gledam aranžmaje za prvi november, Egipt seveda in upam, da nam res finančno znese user posted image .

Lep dan vsem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.9.2010 12:44:44   
Izabela_
Tina, suuuuuupeeeer! Upam, da uspe vse po načrtih! user posted image

Jaz nimam kaj poročati.... Skoz bolni, vse v krogu. Trenutno ima Aljoša blazen nahod, začuda je ponoči kar mirno. V vrtec lahko vstopimo 25. 10. - me že zvija na polno!

Drug teden gremo v finalne detajle za hišo, preden vložimo papirje za gradbeno dovoljenje.

Mml, uživaj!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.9.2010 12:46:56   
Izabela_
Lonja, dobro okrevanje. Jaz divje kašljam že 6 tednov, ostali tudi bolj ali manj z mano. Zdaj se mi končno zdi, da gre na bolje.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
13.9.2010 13:32:15   
tinas
ojla,

se javljam iz postelje...tudi mene je zagrabil kašelj, imam zamašen nos, vročino....torej se pridružujem klubu prehlajenk user posted image
Lia v vrtcu, tudi ona malo prehlajena, ampak nič hujšega zaenkrat.
torej namesto, da bi te lepe jesenske sončne dni preživela zunaj, na kolesu, na kavici.... bom kar v postelji počakala, da bo dež user posted image

upam, da ste ostale boljše od mene...

pa-pa
t

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.9.2010 18:32:16   
Kofi
Mene tut  že nekaj grabi po grlu...danes je bil že prvi čajček :S

Tinas!!!! Držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image  

pozdravite se vse...pa vaše čmrljčke tudi!

p.s.: tamalega smo porihtali...nič več ne lula vsepovsod...samo še na školjko ;) kako sem vesela...pa ful je priden...nelka pa itak...user posted image  Zdaj prihaja moj cajt user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.9.2010 18:50:50   
Kofi
2 dni je že mimo....ni ne duha ne sluha o vas...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.