lonja
|
Jutro, ja, mi smo doma, toplotni šok je bil kar precejšen, še v ponedeljek smo se namreč kopali, v torek, ko sva se z peljala proti LJ, pa je termometer kazal 10 stopinj, groza. Kr za ustrelit se . Na morju je bilo res fino fajn, smo imeli apartma praktično 2m od morja, pod hišo je bil betoniran pomol, tri minute stran pa čudovita plaža z zelo majhnimi kamenčki, da sta bejbi komot skoz bosi okoli skakljali. Pa ni bla mivka, HB, tko da nismo imeli polnih kopalk, ko smo prišli domov s plaže. Pridno smo okoli poldneva hodili počivat, vsi 4-je in zadnji dve noči midva z enostavno nisva mogla več spati, sva imela čist preveč spanja. 2x smo se šli kopat v Solaris v Šibenik, ki je res zgledno urejen lahko bi rekla resort, prav spominjale so me razne fore na Egipt ali Djerbo (npr. barčki, kjer imaš stole in mize na pol v vodi, ti pa lepo srkaš svojo kavico. Bejbi sta bili čist navdušeni, ko sta lahko praktično zraven mize čofotale, jaz pa tudi, ker me ni nihče naganjal naj spijem kavo v minuti . Skratka lepo in sem se bomo še vrnili, smo rekli. Drgač pa sm spet neki pokasirala, že dva tedna prav grdo kašljam, sm mislila, da bo na morju bolš, pa ni blo in se grem dans mal pokazat k dr, bom verjetno dva dni dopusta zamenjala za dva dni bolniške . Tinas, bejba, bravo smo vesele, bomo vsaj lahko spet mal stiskale pestke in koga naganjale rodit. Mml, ja, seveda nismo dvomile vate, zdej ko se je pa še sindikat zdilal za vas, pa sploh lahko brez skrbi uživaš dopust . Lep polet in še lepše počitnice. Taja Nagaja, sem prebrala knjigo, , mi je dala kar mislit, saj sem veliko stvari delala napačno in tako, kot se mi je zdelo meni prav . Ti prinesem knjigo nazaj, drugi teden, če je OK. Mi smo sicer spet začeli pridno hodit v vrtec, Ajda je še vedno škratek, Manca se je iz lunce prelevila v ribico in ima dva novi, zelo zelo luštni vzgojiteljici , sm čist navdušena . V torek sem jih nameravala imeti še doma, pa je Ajda prav prosila, če gre vendarle lahko svoje škratke pogledat, tako da mi ni preostalo drugega kot, da sem ju spakirala v vrtec. Res je fajn, k tko radi hodita tja. Lep dan vsem skupaj.
|