|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
14.9.2010 8:36:52   
Urshy78
jutro user posted image

evo, danes sem se pa naspala user posted image
TetaM, lepo pozdravi Tino user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
14.9.2010 8:41:54   
špica84
Urshy blago tebi jaz sem se ponoči preveč sekirala,pa še moj je ves prbit pršel domov in je hrkal.
Mi je sploh žal ker me je včeraj sestra klicala,a mi ni tega mogla danes osebno povedat.-Tako da sem spala 2 ure.Pa še pikica je veselo ropotala po mojmu bušiju

A pri vas sestra kaj odšetejo ko vas tehta-obleko

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
14.9.2010 9:00:12   
Urshy78
Špica, ja res bi lahko počakala do danes. pa ne se preveč sekirat, saj se da s pravilno prehrano vse poštimat.
ja pri meni vedno odšteje kakšno kilco ko se tehtam oblečena in obuta. prejšnjič me je sestra vprašala koliko čva odštet, pa sem rekla da čimveč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
14.9.2010 9:05:21   
špica84
Pri men pa nič ne odšetva in me vaga oblečeno in obuto user posted image .Pol me pa krega zarad teže user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
14.9.2010 9:15:58   
betricija
jutro

evo, jaz dobila odločbo od komisije. bolniška podaljšana do 20.10. ma lahko bi mi do konca podaljšal.imam pa mir, če mi ne podaljšajo, bom pa dopust koristila, pa še mi ga bo ostalo. sedaj moram samo do svojega zdravnika da mi v karton napiše, da lahko hodim obiskovat MŠ.

špica kaj te je sestra klicala zaradi povečanega cukra? nikar se ne sekirat, tako kot urshy pravi s pravilno hrano se da vse lepo uredit. meni za obleke odšteje 0,5kg. čeprav meni tehtnica pri G zmeraj pokaže 1kg več kot doma. benti. sem pa vesela, da mi grejo ta mesec kile gor zelo počasi. samo 1 kg sem šla gor od treh tednov nazaj, prej pa 3 kile naenkrt. no počakajmo pregled naslednji teden. komaj čakam.

urshy hvala za ZS. in čestitke za prespano noč.

ostale lepo preživite lep dan in sončka. nam je zjutraj ob 6.30 pripeljal drva za zimo. sem mislila, da se nekje bajta podira. zdaj je treba samo še peči zamenjat, da ne bomo vseh drv že prvi mesec pokurili.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.9.2010 9:19:05   
špica84
Ja betrrricija sestra me klicala ob pol devetih zvečer.In potem celo noč nisem spala.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.9.2010 9:22:28   
betricija
špica ob pol devetih? pa ta ni resna? lahko bi počakala do danes zjutraj. ampak kakšno kavico boš pa še lahko popila z nami, drugače boš pa limonado dobila a ne.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
14.9.2010 9:26:22   
špica84
Ja itak da bom.

Najbolj noro pr vsej stvari da imam danes pregled in me je ženska hotla da pridem ob sedmih tam po napotnico in polikliniko na tist tri urni test ter potem nazaj na f.... na pregled,ki ga imam ob 10 15

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
14.9.2010 9:42:28   
betricija
špica in kaj potem delaaš doma? ma špica saj bo vse ok, boš videla.to samo malce panike delajo. ti raje pupo malo po bušijo boži, ti bo kakšno brco dala, tako kot te je zadnjič v petek na pijački brcala. ful si bila dobra...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
14.9.2010 11:14:40   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jutro user posted image

evo, danes sem se pa naspala user posted image
TetaM, lepo pozdravi Tino user posted image

NO Urshy sam da si se naspala. Jaz zaenkrat še spim dober.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
14.9.2010 12:33:09   
špica84
Eto mene s pregleda.Če bi se pogledala v ogledala bi lih zombija vidla.Sem tok utrujena,da komaj gledam.Na polikliniki sem se naročila na cukr test,ga imam drug torek.Do takrat ni treba bit na dieti,tako da si lahko kaj sladkega še privoščim.

Naslednji pregled imam 5.10.Je pa tale moja kar živahna,mi je uz nardila se je samo premetavala sem ter tja in seveda brcala mami.Tudi MV je lep in zaprt.Pa 12.10 imam kri za rh- dat

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
14.9.2010 13:50:23   
cukica
A se moraš naročit za cukr test?
Men so sam rekli,da naj grem tja v 24 tednu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
14.9.2010 14:21:24   
špica84
Šla sem se naročit po nasvetu naše honey user posted image .
Ravno malo prejle sem dobila posteljnino,so pa ekspresni user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.9.2010 17:47:55   
Teta M
Špica: malo se kontroliraj pri hrani, pa bo po moje vse ok...nobene panike še zganjat,dokler ne daš še enkrat cuker testa čez...A ne kako hitro pošljejo posteljnino? Prav super so. No jaz sem včeraj pa naročila še en kovterček,me zanima koliko bodo rabili ,da ga dobim...
Cukica: tvoj G ti da napotnico za cuker test in ga greš tja-na polikliniko delat,se ne rabiš naročiti, vsaj tako je v LJ. in okolici
Mojškra: kako si ti kaj? Kako je z vašim fantom, se je že pocajtal?
Urshy: uff....Tinči me je pocrkljala, ni bilo prav nič boleče....a se ti je kaj kolcalo? sva te obirali....user posted image

Sem pa danes nabavljala tudi jaz v Lecelercu, en kup drobnarij sem nabavila za našo princesko...še koš za plenice in pripadajoče kaset_e sem vzela...
Punce, katere dude ste kupile? Silikonske, gumijaste,....????

Punce, a se dobimo v četrtek ali raje drug teden?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 14.9.2010 17:49:35 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
14.9.2010 17:50:03   
špica84
Jaz sem za da se dobimo ob običajni uri v četrtek

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.9.2010 18:19:06   
Urshy78
dan, pa sem končno doma user posted image
ko sem danes prišla do ambulante, me je skoraj zadela kap od presenečenja, ker je bila čisto prazna! jaz sem se pa čisto oborožila z vodo, Novo in slanimi palčkami user posted image
bila sem takoj na vrsti, potem sem imela še UZ, nato pa še nazaj k sestri za datum. v manj kot eni uri sem bila fertik, ponavadi čakam pa najman 3 ure. z user posted image vse ok, je pa že obrnjen navzdol user posted image
edino glivično vnetje imam spet, pa ravno prejšnji teden sem končala tridenensko terapijo s tabletami user posted image
tako da moram dati v četrtek še enkrat vodo, potem pa verjetno spet sledi kakšna terapija, kaj čem..važno da je ostalo ok.
sem pa že dobila napotnico za rešilca, kri za HIV, toksoplazmo in železo moram pa dati ko bom imela naslednji pregled, to je 5.10. (špica, spet imava pregled na isti dan user posted image )

po končanem pregledu sva se pa dobila z mojim in šla v šoping, prvič je z mano šopingiral več kot dve uri, pa še pripomb ni bilo nobenih user posted image sva zavila v HM da bi samo malo pofirbcala, pa sva takoj začela nabirati cunjice, sva kupila še eno pižamco, jopico, žabice in trenerko, je celo moj zbiral oblačila user posted image
tako da cunjic imava pa zdaj zares čisto dovolj oz preveč! user posted image
potem sva šla še v lekarno, DM, BC, Muller, nakupila sva vse razen modrcev za dojenje ne, ker niso imeli moje številke, je bila pa gospa tako prijazna da ju je rezervirala pa še poklicala me bo ko jih bodo dobili na zalogo.
zapravila sva 300 eur, ampak zdaj imava pa res že skoraj vse, razen par malenkosti mi bo prinesla prijateljica iz Tosame.
pa kupila sva nosni aspirator, sva vzela kar na baterije, pa še 8 različnih melodij ima user posted image

Mojškra, saj tudi jaz načeloma dobro spim, samo ob nedeljah me muči nespečnost, kaj vem zakaj. user posted image

TetaM, ma mislim da se mi nič kolcalo user posted image saj kadar sem jaz pri Tini, te tudi obirava, toliko da veš user posted image
midva sva kupila eno silikonsko in eno gumijasto dudo za vsak slučaj, potem se naj pa sam odloči katera mu bolj ustreza.

glede srečanja, jaz v četrtek ne bom imela časa, ker grem po vsej verjetnosti do sestrične, da mi da še par stvari za user posted image . tako da meni osebno bolj ustreza drug teden.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.9.2010 18:32:05   
Teta M
Urshy: kje si kupila nosni aspirator in koliko si plačala zanj?
A tako to, mene obirata?!user posted image meni se tudi nič ne kolca ponavadi,tako da verjetno ni nič negativnega...user posted image

Jaz bom tudi v četrtek načeloma dosti prej zaključila z zadevami ki  jih imam,tako da bi tudi meni bolj odgovarjal drug teden....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
14.9.2010 19:59:28   
Urshy78
TetaM, aspirator sva kupila v BC, sva pa dala zanj 40 EUR.
itak da so bile same pozitivne stvari o tebi user posted image

no velja, potem pa raje drug teden, no lahko se pa ostale zmenite v četrtek, če imate čas, vam dovolim user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
14.9.2010 20:46:47   
jona klara
jaz imam tudi 5.10 pregled, špica lahko malo obnoviš seznam, če želiš.Sicer pa
urshy- super za pregled, uz in seveda uspešen nakup z možekom, je pa kr zdržal ta podvig, lepo sta zapravila, amoak sedaj bo pa kmalu že res vse doma ane?

špica- vse bo okej, samo da je punčika pridna in brcika mala, ostalo bo že

teta m- kako si kaj? vidim da se urejaš sebe in domeka, a ni to fino

betricija- ja lep dan je bil, mi je pa kr dolgčas, danes sem skoraj padla po stopnicah mi je čez 3 zdrsnilo in kr mal zabilo v tla, padla nisem, sem se pa prestrašila, da ni kaj s pikijem oz, da ne bi kaj sprožilo, joj kako sem neumna in nerodna in seveda prehitra.Se vidi da ni atija doma

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
14.9.2010 21:00:08   
mojškra
Dober večer

Vidim, da ste vse dobro, uspešno, da otročički rastejo, da rastejo naše bebice. Ene že kupujete -ste pridne, druge še bomo user posted image user posted image .

Teta M
- ej tamal je ok, sam za sluh še ne vemo, zaenkrat še ne sliši dobro na desno uho, ampak naj bi se stanje v 3 tednih normaliziralo, tako da upajmo da se bo vse dobro izteklo.

Moj tamal je tudi z glavo navzdol obrnjen in to že od julija-kar hiter. Jaz imam pa UZ 01.10. Imam pa že izcedek iz prsi, tako da se meni nekam hitro to dogaja, upam da ne rodim predčasno. Se vležem na joškico, in mi ven priteče-user posted image user posted image user posted image user posted image Je to normalno v 31 tednu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Urshy- a prsno črpalko si že kupila ali jo bosta kasneje?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.9.2010 8:38:35   
Urshy78
dobro jutro želim user posted image

jona, ja skoraj že vse imava, zdaj čakam samo še previjalno in omaro, da grem potem lahko v akcijo z pranjem in likanjem.
uff, samo da ni kaj hujšega s tabo! sem pa tudi jaz štorasta sto na uro. parkrat mi je spodrsnilo v banji in sem skoraj padla, pa tudi z rok mi vse leti, se moram nonstop prepogibati in pobirati s tal user posted image

Mojškra, tvoj pikec se je pa res hitro obrnil naokol. moj je bil še na UZ 3D obrnjen prečno tako da sem se kar oddahnila ko mi je včeraj G povedala da se je obrnil.
glede izcedka iz prsi ti pa jaz ne znam nič svetovati, meni do zdaj ni pritekla še niti kapljica. ampak po moje je to odvisno od ženske do ženske.
prsno črpalko in flaško sva se pa odločila, da bova kupila naknadno, če bo to potrebno, čeprav jaz upam, da ne bo.
a ti jo že imaš??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.9.2010 8:47:13   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

Četrtek,16.9
S*-uz+ctg

Torek,21,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Petek,1.10
Mojškra-uz

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija
cukica-pregled
Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled
Lina10-pregled
Urshy-pregled
špica84-pregled

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.9.2010 8:52:28   
špica84
Dobro jutro.

Urshy meni rahlo izteka neka tekočina iz prsi,ampak le če sem pregroba in preveč stisnem pri brisanju telesa po tuširanju

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.9.2010 10:35:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Dobro jutro.

Urshy meni rahlo izteka neka tekočina iz prsi,ampak le če sem pregroba in preveč stisnem pri brisanju telesa po tuširanju

Ja saj stiskati ne smeš veš,ker lahko sprožiš popadke. Meni je včeraj kar fajn teklo. Sem brala, da je to normalno, enim že v 6 mesecu začne teči mlek.

Urshy- jaz imam eno flaško (stekleno). Prav tako bom kupila tudi črpalko, in to ne ročno, ker sem se pri prvem ful namatrala, ampak bom kupila električno.

Jaz sem še v službi do konca septembra-pa se mi nič ne da več.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 10:43:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojškra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......