glugluglu
|
neboglasnica, hvala za skrb, sem prehlajena, iz nosa mi stalno teče, da je že vse rdeče, na vsaki dve uri dobim ornk napad kihanja, glava in grlo sta me pa potem včeraj zvečer in ponoči bolela, danes je bolje. Ma nič, bomo preživeli. Moram biti pa do sobote dobra, ker naj bi šli na en pohod (službeni ampak gresta Mark in Nina zraven), samo neko čudno zoprno vreme kaže . Tian je pa bolje, se lepo izkašlja vsake toliko časa. almera, ena strija bo pa že šla , da se ti ne bo sedaj mudilo rodit umpalumpa, Ttianu moram pa jaz dobesedno skrit sladkarije, on je zmožen tudi zelo na hitro pojesti ene par kinder čokoladk, pa še kaj, da ne govorim o bonbonih.., Nina in Mark sta pa v teh letih zelo rada bruhala, če sta se preveč sladkarij najedla, da ne govorim o tem po katerih obiskih sta velikokrat bruhala . No kot sem pa včeraj napisala je zdaj situacija malo boljša. Drugače pa mlečna čokolada ni dobra pri kašljanju, baje ga še bolj izzove, ker ne deluje dobro za sluznico, zato, kar po mizi udari. Tale članek o boreliji pri Nini Ivanič je pa po mojem malo pretiran, sploh z naslovom pretiravajo, moja tašča je imela lansko leto tudi borelio (tudi flek na nogi) v drugi fazi in od moje sodelavke sin (je dobil klopa na glavi in niso opazili) ko je bil na začetku OŠ, ampak ni bilo tako kot tile v tem članku opisujejo. Dobiš injekcije, potem tablete in to je to. Res pa je , da je tašča še celo leto hodila na redne preglede krvi. supermodel je pa naša Nina včeraj gledala in čisto not padla moram si ogledat sedaj kakšna neumnost je to.
|