|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
9.9.2010 8:57:58   
maa2010
user posted image za porod Jagoda in hvala za zgodbo!

telovadba verjetno se vam bom naslednjo sredo tudi jaz pridruzila :) Imam se 2 meseca do konca, ampak vseeno se morem gibati user posted image Moj me ze celi cas preganja pa kdaj bom zacela hoditi na telovadbo, da bom fit za porod user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte user posted image

PS: a je bila katera kaj ze v Léclercu? Jaz sem bila vceraj in se mi zdi, da je bilo ze dosti prodano...

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.9.2010 9:09:59   
tsanika35
jagoda Me veseli, da si si vzela čas in nam vse opisala. user posted image , da je vse tako lepo, pa kar hitro potekalo in da sedaj že lahko cartaš svoje sinkota. Pa to, da si bila zadovoljna v MB P je tudi super novica, po vseh negativnih zgodbicah, ki krožijo. Polubčkaj svojega sončka, pa čim manj krčev in čim več prespanih dni vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 452
9.9.2010 10:50:43   
talika81
pa sej vedno za kako P in bolnišnico krožijo negativne govorice. al ne?

to je vedno in povsod.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 453
9.9.2010 14:22:23   
baby1978
talika- supper da je z user posted image user posted image vse OK.
zaljubljena- vam noče pokazat, kaj ma med nogami, nama pa noče pokazat obraza, se skoz skriva. Nevem po kom bi podedoval to sramežljivost :).
jagoda- hvala, da si delila zgodbo z nami.
maa2010
user posted image - misliš otroške stvari v eleclercu- kako sploh izgleda posteljnina- meni se zdijo nekam smešno nizke cene.

Glede telovadbe, jaz nevem, če bom hodila, ker se mi preveč ne da, pa še user posted image nosim čisto nizko in moram pazit pri gibanju, dokler ne zleze gor.Trebušček pa se mi lepo pozna. Vse ostalo pa je ostalo kot je bilo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.9.2010 7:57:37   
D0aisy
Jutro!

Pa je končno petek, čeprav bo zame vikend kar naporen. Pride danes naj. prijatlca za 2 dni na obisk. V soboto in nedeljo pa smo na žurki.  Eno celo mi2 organizirava. Nimam časa niti, da skočim v Leclerc pogledat. Hi hi-bodo že počakali nakupi.
jagoda- hvala za izčrpno zgodbo. Čimveč cartanja in čimmanj krčev vam želim.

Je še katera za srečanje? Meni načeloma bolj odgovarjajo petki ali pa vikendi.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.9.2010 8:57:31   
Lun1ca
jagoda lepo, da si z nami delila zgodbo! user posted image user posted image Zdaj pa velik crklanja in čim manj jokanja in neprespanih noči! user posted image user posted image

telovadba včeraj so me klicali iz BodiFita, da so se odločli in mesečno ceno za 2x tedenski obisk spustili iz 75€ na 39€ user posted image To je že mal bolše.. me smo sicer zahtevale 35€ ampak ok te 4€ bomo pa že preživeli user posted image . Kar se ure tiče ostaja ista torej ponedeljek, sreda  ob 16:30. Zdaj bomo pa v ponedeljek s puncami vidle al bomo ostale tu, al se bo kera vseeno raje za Košake odločla..

Leclerc je baje bil prebran že prvi dan, ker so ljudje baje že pol ure pred odprtjem trgovine čakali veni.

Srečanje srečanje.. jaz sem za.. pa če le ne bo v petek user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.9.2010 9:37:23   
talika81
jaz sem tudi za srečanje. in tudi meni bolj ustreza ali petek ali pa vikend. med tednom ne bi, ker se moram zjutraj hitro vstajati zaradi službe.

uh, kako rada bi hodila z vami na telovadbo, ampak mi je žal predaleč. drugače bi se vam vsekakor pridružila.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.9.2010 12:01:19   
tsanika35
Jaz pa sem ravnokar iz Leclerca - prebrano. Sem kupila samo ene bodyje, pa neko igračko.
Lunca Vsaj malo so vam šli na roko, glede cene namreč, a ne. Mi pa nikakor ne ustreza ta zgodnja ura. V ponedeljek imamo roditeljski sestanek v šoli, v sredo pa sem sama z otroci. Bom videla, mogoče se mi kako izide. Mora biti kar fajn, tako, več user posted image  na kupu.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.9.2010 19:02:57   
zaljubljena23
Midva sva bila danes tudi v leclercu, pa se mi ni zdelo tako izropano..Sicer za oblačilci nisva gledala veliko, sva vzela samo posteljico in jogi za pri babici in dediju (pri meni doma), da bo tudi tam naš škratek imel svojo posteljico, ko bomo tam

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 459
10.9.2010 22:09:28   
jagoda28
A se meni samo zdi ali pa nam je tejci pobegnila v porodnišnico?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.9.2010 11:39:07   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda28

A se meni samo zdi ali pa nam je tejci pobegnila v porodnišnico?

Jagoda kako ste kaj .... so otročki vredu ...  a ima tamali kaj krčev ,kako spite ponoči? ...pr nas nič novega ...-zaenkrat...lepo se imejte

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.9.2010 12:43:30   
maa2010
punce, a ve katera kje se ureja ocetovstvo pred porodom in kako dolgo to traja?

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 462
12.9.2010 19:37:22   
Nina 30
pozdravcek od mene po dolgem časuşe mi je tipkovnica pokvarila pa se nisem mogla javit,komaj,ze,čakam v petek mam morfologijo,se javim bolj pogosto zdj,lp

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.9.2010 8:44:08   
jagoda28
Kako ste kaj babike? Nekam malo čvekate user posted image .Jaz mam glih malo relaksacije. Sem Jana malo prej v vrtec peljala. Je blo kr pestro oba zjutraj porihtat,, pa še Taia nahranit. Pa se bomo že ujeli. Mi smo še kr super. Tai ma vneto očko pa šraufa ga da je kr pestro.
maa2010 očetovstvo se ureja na Csd-ju.
Lepo bodite pa razčvekajte se kaj :)

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.9.2010 10:59:06   
jagoda28
Pravkar izvedela da se očetovstvo lahko uredi tudi na vsaki upravni enoti. Tako se papirji hitreje uredijo.

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.9.2010 11:11:55   
talika81
uh, jej ... jaz bi tud počasi mogla it že kaj nabavljat ... ampak čakam, da gremo najprej v AVS pogledat, kako je kaj tam .. da vidim razliko v cenah.
in zmerit moram kinderbett, ki ga imajo moji doma, da vem, kake velikosti jogi kupit in posteljnico seveda ...

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.9.2010 11:23:10   
suziflo
pozdravljene!!

manUr: tudi jaz sem vpisana v MŠ v UKC in sicer oktobra..tako, da se vidiva tam:) Pričakujem baje punčko..ki bo Ela:) iMena sma imela izbrana že pred samo nosečnostjo in sicer čisto enostavno..zadnje 3 črke najinih imen bo ime otroka..
Špela (to sem jaz) ...Ela
Matej (fant)...Tej
Na Morfologiji so rekli, da bo baje punčka..zato Ela:))
Lun1ca: tudi jaz bi rada hodila na telovadbo za nosečnice..problem je v tem, da imam s.p in delam med tednom do 19.00. torej če boste dobila kak ugodnješi termin mi prosim javi:))

za vse pa velja, da bi se tudi jaz rada srečala z vami...ampak mi je ljubše med vikendom ali med tednom po 20.00 uri..
Prilagam vam tudi spored programa MŠ v UKC sicer je za mesec september ampak bado kmalu menjali za oktober..
http://www.ukc-mb.si/index.php?id=255, poglej na dnu strani tam so priponke...

lp

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.9.2010 13:27:08   
ManUr
suziflo: No, vsaj ena. Potem pa se tak vidima oktobra na MŠ. Pa tako dolgo se že odpravljam v tvojo trgovino, da vidim kaj vse imas. Bolj ocke past, ker sma vecino ze nakupla. Moj dragi, pa je en dan prisel domov in rekel, če bo punčka bo Ela in tako se veselima prihoda Ele. Pred tem pa je bila v igri še Brina, ce bi bil pa fantek pa Lan.
Povejte mi, boste sle na 3D?
Jaz sem nameravala na 3D zgolj zaradi spola, ker drugo je vse ok, zdaj pa nevem ce bi sla, ker mi je G rekla, da bo puncka. Malo sem se sicer skepticna, saj ko berem forume, kolko puncam se zmotijo, zdaj pa nevem ali naj placam in grem ali ne. Nimam pa niti vec nevem kaj casa, ker ze veselo korakam k polnemu 28.tednu.
Lp

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.9.2010 13:30:30   
zaljubljena23
ManUr, midva ne bova šla na 3D...

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.9.2010 13:34:40   
Lun1ca
Haha mi2 mama tudi za punčko ime Ela. Za fantka pa zaenkrat Jan. Ampak še ni čist ziher. No baje pa bo fantek.. tak da bo mogla Ela še malo počakat user posted image

Mislim da pri telovadbi žal termina ne bomo prestavljale. Meni je načeloma vseeno, ampak ostale so pa rekle, da jim paše taka ura.. user posted image

Na 3D tudi mi ne bomo šli. Baje ni tak hudo ekstra, da se ne bi dalo brez tega preživet user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 13.9.2010 13:35:17 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 470
13.9.2010 13:37:27   
zaljubljena23
Vidim, da Ela prevladuje...Tudi meni je bilo to ime všeč, pa moj ni bil za..Za fantka pa sva imela izbrano Jan, pa sva si potem premislila...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.9.2010 14:52:29   
talika81
midva imava tudi že imena izbrana za oba spola - oba imena sta na črko B, več pa ne bom izdala. naj bo skrivnost, tako kot bo presenečenje, kaj bova imela.

sva se zadnjič tko pri kosilu nekaj pogovarjala in je padla odločitev, katera imena. tako da vsaj to imava. user posted image

sam Ela pa očitno res prevladuje ...

Neposredna povezava do sporočila: 472
14.9.2010 11:16:58   
Rosi*
Mi za punco imamo ime, ker je še od prve izbire ostalo, ker je bil v prvo user posted image . Če bo pa v drugo tudi user posted image  pa še nimamo imena.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.9.2010 13:59:58   
tsanika35
3D UZ- moram reči, da res ni tako kot v kakšnih revijah prikazujejo, ampak bilo je noro dobro videt, kako je bebek podoben najinemu sinu. Je še doktorca vprašala, kdo od nas ima tako polne ustnice. Pa spol se je tudi lepo videl.  Smo pa bili vsi vzhičeni, kako je razprl rokico, kot, da bi nam pomahal.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
14.9.2010 20:02:47   
zaljubljena23
tsanika, super za uspešen 3duser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?