|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
13.9.2010 15:01:21   
energija80
Loremi hvala ti, hvala vsem;)Res mi je lažje ko vse skupaj delim z vami...
Ve katera če lahko med samim postopkom(se pravi sedaj) še vedno rekreiram ali moram bolj počivati?

Še enkrat hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.9.2010 15:06:18   
bibk
Uf .... za dr. Tomaževiča naročajo komaj za december user posted image user posted image .  BOm verjetno kar nadaljevala z dr. Šalamun, pa da vidimo. .... upam, da bo z njo kej več sreče kot pri Rešu ... 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.9.2010 15:11:14   
loremi
energija80 v postopku lahko delaš vse tako, kot si prej, rekreacija pa v zmernih mejah, se pravi nobenih takih manevrov, pri katerih bi se obračala okoli (npr ples), pa mislim da tek tudi ni najbolj priporočljiv, bolj tko umirjena rekreacija, npr hoja ... ker med samim postopkom jajčniki postanejo dost večji, kot so sicer in se lahko zaradi kakšnih nenadnih obratov zarotirajo okoli osi, to pa ni fajn zadeva ... zmerno, pa bo.

bibk kje si pa dobila to informacijo, da naj bi za dr.Tomaževiča naročali šele v decembru?

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.9.2010 15:30:13   
kalaxy
Evo mene.
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za Buško in Bibk. Punce glavo gor, enkrat bo sigurno uspelo.

Zdaj pa še moje poročilo: od 4 so se oplodili 3-je, 2 grejemo, test čez 2 tedna.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.9.2010 15:40:47   
jona klara
bibk- probaj se naročit za prvi pregled samoplačniško, to je 80 eurov, da boš prej na vrsti, pol pa gre naprej vse na napotnico, tako sem jaz lani naredila, klicala začetek decembra čez 1 teden sem dobila datum samopl, pri njemu, letos ob istem času pa že imam rok pdp, ne obupat, pojdi do njega jaz verjamem  v njega,ne se kr sprijazniti kaj ti rečejo na naročanju, pojdi osebno in se boš vse lažje zmenila, če ne pa dela on tudi v barsosu samoplačniško

< Sporočilo je popravil jona klara -- 13.9.2010 15:41:11 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.9.2010 16:00:22   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

bibk kje si pa dobila to informacijo, da naj bi za dr.Tomaževiča naročali šele v decembru?

Sem poslala mail, da sem bila sicer na posvetu pri dr. Šalamun, katera me je napotila na operacijo ampak da bi rada prišla do dr. Tomaževiča, pa so mi rekli, da gre vbistvu za drugo mnenje in ja naj bi bilo samopl. Ko sem jim pa odgovorila, da vbistvu jaz bi rada nadaljevala postopek pri njemu namesto dr. Šalamun so mi napisali da termini zanj so v decembru. Sej če nebi bilo potrebno čakat potem še konzilij bi bil december tudi vredu (glede na to, da sem ravno iz postopka), ma ki niso niti papirji šli naprej na konzilij, se bojim da bi se zavleklo.....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.9.2010 17:20:40   
ana banana
Pozdravljene!

Evo mene, da se malo javim. 7.9. sem imela punkcijo, ki je potekala celo večnost in bolelo je kot hudič. Po punkciji pa še zapleti, zaradi notranjih krvavitev zaradi poškodovane žile v jajčniku so me takoj po punkciji odpeljali na intenzivno nego v klinični center v LJ, kjer so me skoraj že mislili poslati na laparoskopijo, da bi mi sčistili predele okoli notranjih organov in ustavili notranjo krvavite, ampak na koncu ni bilo potrebno. Po teh dneh sem prišla iz kliničnega domov, kjer sem lahko samo ležala, saj se zaradi bolečin in oteženega dihanja nisem mogla niti premikat. 12. 9. sem imela transfer 2 zarodkov. Ja spunktirali so 7 celic, vse  so se oplodile pa vse so bile bolj slabe, tako, da zmrznjenčkov nimam.

Mene več nobeden ne prepriča, da punkcija ni bav bav, da ne boli in ne ve kaj še vse in bom, če bo potrebno it še kdaj definitivno šla v MB in to pod splošno anastezijo, ker to kar delajo v LJ po mojem mnenju ni humano. No ja, sedaj pa čakam kaj se bo iz vsega tega izcimlo, čeprav sem hudo skeptična in ne verjamem, da bo kaj. Test imam sicer 27.9., pa se pustmo presenetit.

(odgovor članu energija80)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.9.2010 17:46:16   
Roži_
Ana Banana, žal mi je da si dala to skozi, vem in ti verjamem kako to boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Probaj sedaj to odmislit in držim pesti, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bibk, kaj boš naredila, sta se že odločila kaj in kakouser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu ana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.9.2010 18:10:35   
loremi
ana banana ja tud mene noben več ne prepriča, da punkcija ni bavbav, ampak ti si pa mela še hujšo izkušnjo, mi je res žal, da si mogla to doživet user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boga no; fejst držim pesti zate, da bi vse to polačal vsej plusek! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bibk aha, ja, decembra za k dr.Tomaževiču potem sprejemajo tiste, ko so redne operacije
hm, ampak sej ti si že imela postopek, potem so tvoji papirji že bili na konziliju in zaradi postopka ne rabijo ponovno it ... al sem narobe razumela

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.9.2010 18:23:58   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

bibk aha, ja, decembra za k dr.Tomaževiču potem sprejemajo tiste, ko so redne operacije
hm, ampak sej ti si že imela postopek, potem so tvoji papirji že bili na konziliju in zaradi postopka ne rabijo ponovno it ... al sem narobe razumela

Loremi, jaz sem bila samo na posvetu pri dr. Šalamun, ki me je napotila na operacijo, ampak ker je bilo govora o operaciji komaj v septembru sva se z možem odločila, da avgusta probamo še 1x pri Rešu, ker po posvetu pri Šalamunovi sem bla na enem samoplačniškem pregledu in mi je ta gin. rekla, da ona ne vidi nobene pregrade, pa tudi vsi doktorji ki so me po dveh IMN gledali po in pred operacijo niso nikoli ničesar omenili ....Torej morajo moji papirji še na konzilij. Kaj konzilij zaseda vsak mesec??? Al kako to poteka???

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.9.2010 18:25:21   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Bibk, kaj boš naredila, sta se že odločila kaj in kakouser posted image

Drugi teden grem na operacijo in pol bomo videli ... najverjetneje bomo šli probat v LJ. In če ne bo uspeha pa še v MB.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.9.2010 18:36:47   
športnica
jst se te spomnim. dobrodošla nazaj. pa srečno kekec user posted image user posted image user posted image

si ok? polna moči? boš v LJ?

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.9.2010 18:46:22   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: športnica

jst se te spomnim. dobrodošla nazaj. pa srečno kekec user posted image user posted image user posted image

si ok? polna moči? boš v LJ?

tole je blo namenjen spominčici user posted image user posted image user posted image
dons ga neki biksam. lačna sm, pol pa bedarije delam

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.9.2010 19:53:17   
februar202
Buska žal mi je, da ni uspelouser posted image
Drži se

Energija80 samo pogumno naprej. Držim pesti

Kalaxy, Ana babana,....ter vse ostale, ki grejete srečno Držim pesti, da kmalu sporočite pluske.

Neposredna povezava do sporočila: 414
13.9.2010 22:32:46   
mića
pozdravljene
evo punkcija je za nami no kot je rekla sestra da smo slabo pridelali ko sta bila samo dva in eden majhen se je danes izkazalo da smo pridelali 8celic  pa naj še kdo reče da je bitka izgubljena še preden se je začelauser posted image user posted image  vem da to ne pomen  velik sam punce moje jaz sem tko srecna da bi lahko zvezde pobirala z nebauser posted image user posted image
pa sploh ne vem zakaj me  pa zanima ce je bila danes katera od vas na punkciji v lj iz kopra
v glavnem jutri imam rd in to je lepo darilo ko pa se se cez tri tedne prikaže magični plus pa da ne govorimuser posted image kakšno darilo bo touser posted image user posted image  jaz sem optimist do kraja ce ne bo zdej kar itak da bo bo pa naslednjič sicer pa tale punkcija kr boli no ja bo že hujši del je za nami sedaj pa  lepši v soboto po otroke pa domov jih prpelatuser posted image dost je en teden počitnic al kaj ve pravte

(odgovor članu februar202)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.9.2010 7:29:21   
februar202
Miča superuser posted image user posted image user posted image vidiš, da ni vse tako črno kot je zgledalo. Verjamem, da si srečna kaj bo šele v soboto, ko greš po otročka. To bo veselica čez tri tedne, ko bo plusek. Držim pesti.
Aja pa še to, vse najboljše za rd.

In ostale punce kako ste? Jaz se veselo špikam in čakam ponedeljek, ko bo prvi UZ. Kot ponavadi mi špike ne povzročajo nobenih težav, edino zvečer sem hitro zaspana. Moj pravi, da hodim s kurami spatuser posted image

< Sporočilo je popravil februar202 -- 14.9.2010 7:35:19 >

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.9.2010 7:33:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
evo punkcija je za nami no kot je rekla sestra da smo slabo pridelali ko sta bila samo dva in eden majhen se je danes izkazalo da smo pridelali 8celic  pa naj še kdo reče da je bitka izgubljena še preden se je začelauser posted image user posted image  vem da to ne pomen  velik sam punce moje jaz sem tko srecna da bi lahko zvezde pobirala z nebauser posted image user posted image
pa sploh ne vem zakaj me  pa zanima ce je bila danes katera od vas na punkciji v lj iz kopra
v glavnem jutri imam rd in to je lepo darilo ko pa se se cez tri tedne prikaže magični plus pa da ne govorimuser posted image kakšno darilo bo touser posted image user posted image  jaz sem optimist do kraja ce ne bo zdej kar itak da bo bo pa naslednjič sicer pa tale punkcija kr boli no ja bo že hujši del je za nami sedaj pa  lepši v soboto po otroke pa domov jih prpelatuser posted image dost je en teden počitnic al kaj ve pravte

Čestitke miča!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za 8 celic!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se strinjam, da je user posted image najlepše možno darilo za rd. Naj se ti želja uresniči in čim prej vrži učke na user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.9.2010 8:19:59   
loremi
mića enkratno, čestitke in še vse najboljše za rojstni dan!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ana banana kako si danes?? user posted image user posted image  user posted image

Roži_ praviš da tole pri kužkih traja tolk časa?? user posted image  se pravi jaz slepo verjamem, da se bo kej kmal pomirila, bo še pol leta tako? user posted image user posted image  jaooooo kakšne mi zganja, o bože user posted image
Kako si ti? Kako potega kej tvoja nova borba?

Jaz sem pa zdej dobila datum za operacijo pri dr.Tomaževiču - 04.10. preiskave (kaj pa vem kakšne) in 05.10. poseg. Komaj čakam, ker si res zelo želim, da bi in upam da bom končno porihtana in me blazno jezi, da so me po rojstvu sončkov tko zašuštrali user posted image .

bibk naslednji teden pa dobro opravi z operacijo!

Ally78 kako si? Bosta šla na kak krajši izlet, za kak dan, popoldan, malo od doma? Bi blo mogoče fino! Drži se!! user posted image

DaisyE mislim da ima jutri punkcijo, močno držim pestke za lepe celice in potem blastociste! user posted image user posted image user posted image

energija80 kako gre? kako se počutiš? privošči si mogoče kak sprehod zunaj, ali pa počivaj, poizkusi dovolj piti (voda). user posted image
kalaxy ja super, navijam za lepega pluska!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara sem te že mislila vprašat, pa sem se raje ugriznila v jezik ... ti vse zasluge za to, da si zanosila, daješ dr. Tomaževiču? Pa te je on osebno vodil čez cel postopek, ti je on opravil UZ-je, al tako kot pri ostalih, je delal UZ-je tisti dr., ki je bil tisti dan/teden tam, da jih je opravljal in isto punkcija in transfer? Samo zanima me ...

HANYBANY dobrodošla spet v bojih, naj bo ta zmagovalni! ti šment, še zdravila za pritisk moraš jemat user posted image  ... ampak naj se vse izpelje kot se mora!

spominčica se te spomnim ja, dobrodošla spet tu in srečno! user posted image user posted image

nanika 1 kaj naj rečem, srečnica še v drugo user posted image , čestitke in srečno!!  user posted image

punce želim vam čimveč sončka v srcu in vsem lep dan!

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.9.2010 8:38:57   
loremi
user posted image   

AKTUALNO

Sreda, 15.09.
Aljonka - UZ
mapesi - UZ
HANYBANY - razgovor
DaisyE - punkcija

Četrtek, 16.09.
športnica - UZ

Petek, 17.09.
energija80 - UZ

Sobota, 18.09.
mića - ET

Ponedeljek, 20.09.
februar202 - UZ

Sreda, 22.09.
bibk - histeroskopska operacija

Torek, 28.09.
mausikaa - razgovor

Četrtek, 30.09.
anci banci - povset za nov icsi

Torek, 05.10.
loremi - histeroskopska operacija

Ponedeljek, 11.10.
lučkamučka - prevzem zdravil

Četrtek, 14.10.
latka - UZ
Little Star - branje izvidov, posvet

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, bibk, Buska    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

ana banana greje user posted image user posted image   test 27.09.
Barbara31 greje user posted image user posted image  test 28.09.
kalaxy greje user posted image user posted image   test 28.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica ( 4. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, september)
  • mausikaa ( 2. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • nanika1 (2. IVF)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. IVF, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • Ksenya (čaka user posted image  in začne 1. IVF, MB)
  • lučkamučka ( 1. ICSI, 19.09. začne s KT)
  • ana banana (klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting ( 1. IVF)
  • beba75 (čaka user posted image  in začne 3. IVF, MB)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ)
  • februar202 ( 5. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1 user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.9.2010 9:17:38   
spominčica
Zdravo športnica

Za enkrat smo še polni energije, prepričani da nam bo tokreat uspelo. Pa ti? Nekaj malega sem sledila. Ti si že v postopku, ane!? Upam da nam tokrat res rata!!!

Neposredna povezava do sporočila: 420
14.9.2010 9:20:29   
spominčica
....in seveda vse ostale user posted image  Nisem do konca prebrala forum hihi

Neposredna povezava do sporočila: 421
14.9.2010 10:34:22   
Anonimen
Živijo punce,najprej vsem skupaj en lep pozdrav.
Sem 6 dan po transferju in bi tiste, ki vam je že uspelo rada vprašala, če je to mogoče znak, da se nekaj dogaja tam doli.Vsake tolko me malo vščipne v trebuhu pa mam za trenutek pekočo bolečino,tudi po jajčnikih me malo "reže",joški napeti in boleči, hlače pa itak da komaj zapnem.Skratka počutim se čisto drugače kot v prvem postopku, ki je bil ne uspešen in od prvega dne transferja se ni dogajalo,razen napihnjnosti in malo bolečih joškic,popolnoma nič.Seveda, da moram počakat na test, ki bo 21.09 sam, me vse eno zanima, če ma katera kakšne iskušnje.Je pa zanimivo, da zjutraj preden se vstanem me joški skoraj nič ne bolijo pa tudi trebuh ni tako napet,čez kako uro pasem že taka kot, da bi me en napumpal.Pa hvala že v naprej za odgovore.lp

Neposredna povezava do sporočila: 422
14.9.2010 10:42:02   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živijo punce,najprej vsem skupaj en lep pozdrav.
Sem 6 dan po transferju in bi tiste, ki vam je že uspelo rada vprašala, če je to mogoče znak, da se nekaj dogaja tam doli.Vsake tolko me malo vščipne v trebuhu pa mam za trenutek pekočo bolečino,tudi po jajčnikih me malo "reže",joški napeti in boleči, hlače pa itak da komaj zapnem.Skratka počutim se čisto drugače kot v prvem postopku, ki je bil ne uspešen in od prvega dne transferja se ni dogajalo,razen napihnjnosti in malo bolečih joškic,popolnoma nič.Seveda, da moram počakat na test, ki bo 21.09 sam, me vse eno zanima, če ma katera kakšne iskušnje.Je pa zanimivo, da zjutraj preden se vstanem me joški skoraj nič ne bolijo pa tudi trebuh ni tako napet,čez kako uro pasem že taka kot, da bi me en napumpal.Pa hvala že v naprej za odgovore.lp

Anonimen, nebi te rada razočarala, ampak če mene vprašaš je še vse skupaj prezgodaj... jaz sem imela 2 dan po transferju tak čuden feeling kot bi imela 1.dan menstre, en teden od trasferja pa so bile joške tudi že povečane in boleče (sem mirla, 2 cm je bil večji obseg kakor ponavadi), skozi me je neki ščipalo, trebuh napet, naslednji dan sem se pa zbudila in vsega tega ni bilo več, joške spet normalne, špikanje skoraj ponehalo, trebuh ni bil več tako napet, in seveda po pričakovanju se je pokazal čez 2 dni en velik -. Tako da mislim, da je še prezgodaj za iskat kakršnekoli znake.... Potrpi še kakšen dan ....

< Sporočilo je popravil bibk -- 14.9.2010 10:43:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.9.2010 10:47:56   
majalina
ciao,

jst sem imela vceraj prvi ultrazvok in ponovni prevzem zdravil. poleg suprefacta sem dobila se puregon.

pocutje je kul, na ultrazvoku mi pa niso nic posebnega povedali.

malo mi je blo cudno, ko mi je zdravnik delal ultrazvok in me vprasa kateri zdravnik vas je poslal sem? in jaz ga gledam, ker mi ni blo jasno kaj me sprasuje. a na postopek, a na ultrazvok al kaj?

no, odkar sem v postopku sploh nobenega zdravnika videla nisem tako, da mi se zdaj ni jasno kaj je stem mislil.

no, naslednji UZ je 22.09....

drzim pesti za vse!!!

m.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.9.2010 11:27:33   
Ally78
loremi, hvala, ker se spomniš name user posted image Ja, čez vikend sva šla na krajši izletek, da sva malo pozabila na vse skupaj. Danes bi morala imeti transfer user posted image Klicala sem na GK, ker je bil menda včeraj konzilij in so mi naročili naj danes pokličem. V bistvu se niso nič odločili, tako da moram na ponovni posvet k dr. T. Ne vem, kaj to pomeni. Verjetno nič dobrega. Mislim, da bom morala začeti razmišljati o drugih opcijah (Praga ipd.). Sej človek je trpežna žival, pravijo. Lepo bodi user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?