neika
|
ja nč, potem se vam bo pa treba pridružiti. Enkrat sem v eni od tem na tem forumu pisala, kako je prišlo do tega, da so se mi kg tako naložili, pa mi ni več o tem za pisat, glavno je dejstvo, da so kile tu in in jih je treba uničit! ker danes zjutraj nisem začela po Montiju, pa do konca dneva vseeno nadaljujem, in potem naprej. Pred leti sem že poskusila, pa sem šla v prvem mesecu 4 kg gor, potem pa je počasi lezlo dol, pa še sita sem bila čez dan, ker sem se zjutraj najedla. ko sem vstala, sem spila 2 dcl pomarančnega soka, sadje mi ni pasalo zjutraj. Ko sem se uredila, sem si pripravila take mini kruhke, na katerih je bila skuta in marmelada, jih zavila v folijo, šibala v avto, jih potem med vožnjo pojedla.... matralo me je le, ker sem doma šele med 17 in 18 uro, ko je za kosilo prepozno, in je čas za večerjo, vmes pa se mi ni dalo delat ustreznih kosil, ali pa sem šla na službeno malico, kjer je bila katastrofa od hrane. Malica je bila že ob pol 11 in do večera sem bila ponavadi že lačna kot volk in se nažrla, ko sem prišla domov. še zdaj ne vem, ali je torej na prvi stopnji dovoljeno jesti medobroke, torej malico, ali je potrebno jesti le 3x dnevno?
|