tims
|
Dobro jutro. Po dolgem času sem se samo enkrat zbudila ponoč in sicer ob 5.20, ko je itak treba vstat. Sem pa kr oči zbulila, ker sem vidla, da Tim spi pri nama. Sploh ne vem, kdaj je prilezel k nama . Nina je pa lepo celo noč spala v svoji pojstli. Majuska, tašče - jest sem obupala . Potrpim tisti čas ko smo skupaj, kljub temu da mi včasih kr vre in sam čakam, da se mi pokrov dvigne. Men gre ful na živce, ko skupaj jemo in za kakšno stvar vem, da otroka ne jesta, pa jim pol začne:"Mmmmmm, kok je pa to dober... Dej mal probi, boš vidla. Jest mam pa to tooook rada...." Ma, dej jej, pa dej mer Drugač pa dobro jutro tudi tebi . Pridna si s tole flaško. Kdaj pa drugač vstajaš? Oz. kdaj greš delat? Almera, pri nas Nina zna pihat. In to včasih ko en slonček . Pihne že več kot pol leta. Je pa res, da sva ji z mojim nonstop težila, naj pihne, pa ji kazala, kako se piha. Mogoče pa tud zarad tega, ker ji ni bilo čist nič všeč, ko sva ji čistila nos z baby vac-om, pa si je mogoče mislila, bolš da pinem, kokr da mi težita s tem brnenjem . Ja pa verjetno je tud Tim neki pripomogel, ker je vsakič ful z zanimanjem gledala, kako on piha. Neboglasnica, jest pa mislim, da bomo pa zdej, ko bo prej tema in bo bolj hladno, imele tud več časa za RR A si doma, al je Ana šla v šolo? Mogoče je pa malo nervozna od šole ? za Ano, Bora, Aleksandra..... Prvi del službe uspešno opravljen, zdej grem pa na kafe .
|