Tasmanskivrag
|
Ojla! Nisem se oglasila še hulala, lep čas. Tolk se nam dogaja zadnje cajte, da kar ne najdem časa za kompjutr. No naš David je že avgusta osvojil plazenje po vseh štirih, 14 dni nazaj se je hotel samo dvigovat in biti samo na nogah, posledično ker se ni znal lepo vsest je bil ves buškast. Prov grozen je že bil, buška pri buški, modrice vsak dan drugačne barve. Sem se že bala, da me bo kdo kam prijavil kako ravnam z otrokom . Zdej je pa vredu, ful je ratal previden. Sicer bi skoz stal ob opori, takoj najde noge od nekoga, ki je v bližini in ga fehtari, da bi z njim hodil. Res samo pokonci bi bil. Začel se je zanimati malce za igrače - beri bagerje, traktorje, kamione,.... kako imajo to fantje prirojeno al ne vem kako, da ga samo to zanima. Vsakič ko zagleda traktor renči kot trije psi skupaj . Kar se tiče očeta: midva imava pa malce problemov s tem, ampak..... Sej razumem, da sem jaz na dopustu za nego in varstvo otroka (al kako se že uradno reče) in tudi razumem, da ima službo 10 ur na dan najmanj, razumem da je doma kmetija, ampak včasih mi poči film, ker sem res 24 ur z Davidom in še takrat, ko mu najmanj 3 dni vnaprej povem, da bom potrebovala "varstvo" (oče nikoli ne čuva otroka), vedno najde neko neodložljivo delo in posledično seveda izvisim jaz. Hvala bogu za taščo, ki jo lahko VEDNO prosim za varstvo, ampak mi slej kot prej ni všeč to, da se 3 krat prej lahko zmenim s taščo kakor z očetom svojega otroka. Uglavnem naš je bolj malo zraven, sicer pa takrat ko pa je, je pa 100%. Sej niti ne vem ali sem jezna na njega ali ne. Včasih že. Ampak saj bo boljše!! Ponoči ga pa niti slučajno ne budim, da bi on porihtal malega, ker mi je jasno, da je potem nemogoče jit v službo. Morda kdaj čez vikende, ampak takrat se pa on prostovoljno javi . Na takšna in drugačna pametovanja prijateljic sem pa imuna, naj govorijo kar hočejo, tako ali tako bom za svojega otroka naredila tako kot bom jaz hotela in se bo meni zdelo najboljše, ko bo pa imela svojega pa naj bo pametna. Pa če pričakuje takšno pomoč od svojega partnerja pa oprosti skoraj ni normalna. Da bo bral RR?? Pa po štacunah hodit je tut misija nemogoče, itak grem raje sama, ker se tu zgodi točno ista zgodba kot od Montobe! Romama: jaz bi tudi imela dieto! Ko boš utegnila! Hvala! Zobje: imamo samo spodnja dva, ostali pa kar nočejo in nočejo priti. Bodo že. 1001 stvar sem pozabila komentirat, bom še drugič. Bom se zdej bolj redno javljala, obljubim. ČESTITKE vsem novim nosečkam!!!!!!!!! Kako vam privoščim!!! Tebi BeeBee pa vso srečo in , da bo vse vredu!!!!!!!
|