Taddy78
|
Ufff....ta bo pa težka. Redno kadim 16let. Tudi moja mama je kadilka. Vedno kadim pod milim nebom (no pred zakonom sem tudi v gostilni). Kadila sem v nosečnosti (sicer lažje in zmanjšala količino), sin imel malo preko 4kg. Sem ZA protikadilski zakon, pa še prihranim kak evro, ker več ne hodim nikamor na kavice. Še vseeno je bil meni osebno bolj "pri srcu" smrad po čikih, kot pa sedaj po novem smrad po švicu (ne vem kaj nekateri študirajo ko grejo v discoteko in se pred tem ne umijejo)... Moj oče kadilec je pri 44letih umrl za rakom na pljučih, kot marsikateri, ki nikoli ni kadil, niti bil pasiven kadilec. Kaj me pa najbolj moti...ko pa to berem, ,mi pa grejo kar lasi v luft...butaste izjave o raku ...bolaaaaano!!! Za rakom umirajo dojenčki, mladina, alkoholiki, kadilci, narkomani, ljudje v srednjih letih, starejši, ženske, moški, vegatarijanci, vegani, mesojedi, debeluhi, suhi, veliki, mali in konec koncev tudi živali... Umrli bomo enkrat VSI!!!!! Zaradi tega ker nekadite vam ne bo smrt prihranjena, ali pa mogoče upate na nesmrtnost? Malo morgen. Zakaj je vedno več alergij, astm? Zato ker je svet vedno bolj onesnažen, pa tudi zato, ker mame od nosečnosti pa po rojstvu zavijajo otroka v celofan in ga 2 meseca ne sme prit noben pogledat, do 1 leta se ga noben ne sme dotaknit, cele dneve je v stanovanju, ker se tam ne more ničesar nalesti, če že grejo na sprehod, ne sme noben v bližino, jesti mora samo bio (čeprav ta bio ponavadi ni bio), pa ne jest meseka, ker je škodljivo, pa vedno vse razkužit, 100x na dan umit roke... Pa še nekaj...primerjave z alkoholom...to je šele idiotizem. Ali pa bom malo obrnila to izjavo. Ko bo zaradi preveč pokajenih cigaret voznik do smrti povozil nekoga, ko bo zaradi cigarete dedc prebutal ženo in otroke, potem bo primerjava na mestu, ampak to se nikoli ne bo zgodilo. Aja...sem pozabila. Idite 1x pogledat narkomansko vrsto pred zdr. domom, ko čakajo na metadon. Bodite tam glasni in rečite narkomankam, da jih je lahko sram, da pridejo s svojimi otroci v trebuhu ali pa za roko, po drogo. Seveda, na forumu je najlažje metat polena pod noge. Če že, bodite glasni tam ko lahko svoje poveste nekomu v obraz.
|