vitae
|
Mk8 - si imela pa res pestro dekliščino. Sem se še jaz razvedrila ob branju tvojih prigod Mi2 sva imela skupaj pred poroko za prijatelje predporočni piknik. Glavni razlog je bil, da imava oba dosti prijateljev nasprotnega spola, ki ne bi mogli tako priti na dekliščino/fantovščino. No, sedaj vem, kaj vse sem zamudila. Sem pa delno nadoknadila, ko so me ugrabili. To je bila šele štorija Pa superca za Veronikino uvajanje!!! Mita - jah, nimam kaj. Služba je služba, čeprav sem M že danes malo , kaj bo šele oktobra. Tudi mi2 sva bila najdlje narazen en dan (brez nočnega spanja). Mah, bolje da odmislim, če ne bom še kakšno rano na želodcu fasala :) Bjondi - bogi Žiga :). Naš pa zobke kar dobro prenaša. Sem prejšnji teden doživela šok, da jih ima že 12 zunaj (vse enke, dvojke, trojke), pa danes vidim, da je že ena 5-ka (zdi se mi, da ni 4-ka) zunaj...Tako, da imamo že 13 zob. Sem si na začetku vse tako vestno pisala, a sedaj je njegovo izraščanje prehitro zame. Drugače so se pa pri nas res blazno Osanit granule obnesle...hitro trkam. Pa za idejo!!! Drugače pa sem danes dol padla, ko sem videla, kako z lahkoto smo zmagali v košarki. Priznam, da sem bila ena izmed tistih pesimistvo, ki niso verjeli v ne vem kakšen uspeh. No, kako so me presenetili. Da bi me vsaj še enkrat :))) Mini - poleg odlične kuharice, boš sedaj zašla še v vrtnarske vode. Še "štrikanje" začneš, pa boš popolna gospodinja :))) Jaz sem bila danes tudi pridna. Sem že za jutri skuhala kosilo (boranjo), malo vložila, spekla zdrobov narastek z jabolki, današnje kosilo pa je bilo delo M. Nič, dovolj priprav za danes. Nočko :)
|