tims
|
Dobro jutro . Ne morem verjet, da je že konc vikenda . Je tok šlo hitr.... V soboto smo šli na en roj. dan. Najprej smo mislil, da bomo kar na vrtu, ampak glih ko smo prišli se je ulil. Sta pa tamaldva ful uživala . Nina je bila ko ena cigančica . Kr k vsakmu je šla, sploh če je kdo kaj jedu, je bila takoj pri njemu. Se je pa naša zdej ponoč ful navadla zbujat za lulat. Me sred noči pokliče in potem greva lulat. Sploh noče v pleničko. Dons ponoč je pa spala celo noč. Zbudila se je s suho pleničko, ampak ko je dirkala na kahlico ji je ušlo in se je polulala v plenico. Je bila potem ful žalostna in kr čez jok jamrala, da je lulala. Se mi je ful smilila. Pa sem jo mirila, da ni nič hudga, da se pač zgodi, pa se je komaj potolažla . Almera, še dober, da vas v soboto ni zmočil. Si pa kr predstavljam Bora, kako je čebljal na poroki . Upam, da vama bo s tvojim uspel praznovat obletnico poroke v kakšnem romantičnem ambientu. Nanka, upam, da bo Natka uživala v vrtcu in da ne bosta imeli problemov Neboglasnica, ja, škoda za bone, no . O denarju se pa drugač raj ne pogovarjam. Se mi zdi, da je vse tok drago ratal, da me kr zvija ko grem v štacuno. Kar se pa mailov tiče... jaz sem od ene poslovodkinje vedno, ampak res vedno dobila 73 mailov. Nam nikol ni bilo jasno zakaj, ampak, ko mi je pisala iz domačga maila, sem jih vedno dobila tok . Pa to samo jaz. Če je pošiljala mail šefu, je bilo pa ok Kdo bi vedu, kaj se je dogajal Mojcek, kako si? Je kaj bolš? Glavobol nehal? 3jeMi, dobrodošla nazaj . Upam, da kmalu prideš na tekoče z maili in RR . Cote in ostale zadeve bojo pa že počakale Glu, dogaja se vam na polno. Super, za praznovanje roj. dne, pa za večerjico.... Evo, enkrat bi lahko skupaj šle v Valvasorja, da sprobamo hrano . Evo, zdej k je pa dragi doma, se bo pa mal umirilo, a ne? Si boš lahko malo oddahnila. Zdej pa spet delat
|