Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.9.2010 21:45:59
|
|
|
|
trezika
|
tako....malo sem se razpisala...zdaj pa lahko grem v ležeči položaj nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.9.2010 21:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za dobrodošlico trezika dan D bi naj bil 19. 9., sam meni že zdaj trenutno nekaj dogaja, pa recimo da sem pred 3 tedni tut že skoraj rodila kdo bi vedel, kdaj si naš pobalinček izmisli priti ven
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 6:20:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.9.2010 9:15:36
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: donna22 trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, seveda oooooooo, hvala kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz napovedujejo.... Bi blo res fajn Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakat Kak si kaj s cajtom? Dobrodošla laliela
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.9.2010 18:06:25
|
|
|
|
mamamajča
|
hehe, laliela, super si! Dobrodošla! Boš vidla, zdaj smo tak tak. Čakaj, da se začnejo deževni/hladni dnevi, bomo hitro spet bolj aktivne! Sem vidla, da septembrke že pridno rojevajo, super! Jaz tudi komaj čakam No, na oktober Morraaaaaak, jaz bi tudi šla v Prlekijo! Ampak sem žal malo zbolela, pa mi ni glih za neke poti. Navžij se tistega zraka še za mene malo!
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 3.9.2010 18:07:01 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2010 10:04:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2010 10:05:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2010 10:06:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.9.2010 12:32:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: donna22 trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, seveda oooooooo, hvala kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz napovedujejo.... Bi blo res fajn Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakat Kak si kaj s cajtom? Dobrodošla laliela ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 10:38:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika [ ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli... a si nam kaj zamolčala? a lahko začnemo ploskat in nazdravljat?!?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 10:39:11
|
|
|
|
ada2
|
ok, tole citiranje mi več ne gre odkar so te novosti na RR, v glavnem trezika povej, sama uha so me (nas)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 10:43:21
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa ja morrak, definitivno se moramo videt, če ne bo spremembe razporeda sem do torka doma, v terek imam edino sistematskega z mihom, drugače smo pa več ali manj fraj včeraj sem pa bila na izletu na veliki planini z dobravčani. poslikala vse krave, osle in rožice kar smo jih videli in preživela en tak sproščujoč lep dan. hvala društvo, pa še več takih izletov.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 10:54:21
|
|
|
|
playgirl
|
pozdravljene!! malo pogrešam družbo pa sem se oglasla tukaj, so "prijateljice" vse samske in brez otrok pa nima nikoli nobena časa za kak klepet, jaz pa bi rada samo malo družbe za kakšen klepet, ker samo z otrokom in svojim fantom se mi bo zmešalo, se ne morem o vsem pogovarjat z njim ali pa s svojo družino.....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 10:57:29
|
|
|
|
ada2
|
playgirl prišla si na pravi naslov
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 11:15:04
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: playgirl pozdravljene!! malo pogrešam družbo pa sem se oglasla tukaj, so "prijateljice" vse samske in brez otrok pa nima nikoli nobena časa za kak klepet, jaz pa bi rada samo malo družbe za kakšen klepet, ker samo z otrokom in svojim fantom se mi bo zmešalo, se ne morem o vsem pogovarjat z njim ali pa s svojo družino..... Če pa rabiš kak klepet v živo o naših malih sončkih ali pa o čem drugem, pa se tudi najde čas
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 11:16:29
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: donna22 trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, seveda oooooooo, hvala kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz napovedujejo.... Bi blo res fajn Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakat Kak si kaj s cajtom? Dobrodošla laliela ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli... Jaz imam čisto različno čas, malo že delam zdaj preko študentskega servisa, drugače pa mi gre skozi marsikatero popoldan, pa tudi čez vikend Tak da se je samo zmenit treba oz. predlagaj keri dan, pa si jaz že zrihtam tak, da mam fraj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 11:39:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika [ ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli... a si nam kaj zamolčala? a lahko začnemo ploskat in nazdravljat?!? pripravništvo imam na OŠ pri Veliki Nedelji... sicer volontersko, kar pomeni nič plačano, samo moja dobra volja...ampak se tolažim, da se mi bo enkrat vrnilo in da ne grem za brezzveze v to...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 11:41:16
|
|
|
|
trezika
|
DONNA pol pa se zmeniva enkrat drugi teden (ne še zdaj tega, ki je pred nami) popoldan...dan pa ti izberi, meni je vseeno...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 12:11:23
|
|
|
|
*monchy*
|
helow babuške. mam nov računalnik tak da se vam lahko malo oglasim ker mi je v onega vdarla strela pa tudi cajt mu je bil za upokojitev končno!!! in mi je moj možek kupo novega tak pri nas se je tudi začel vrtec. timon se je jokal samo 2 dni ps še to malo, v petek je pa bil super upam da ostane tak. edino mamici se bo zmešalo. nenooormalno ga pogrešam pa saj se bom navadila upam aa pa še eno novico mam selim se na novo lokacijo z salonom kaaaaaaaak sem čakala na to ada jaz sploh ne morem poozabit tvojega stavka "zakaj ji nisi rekla da bo lahko vesela če bo sploh lahko jedla v postelji ko bo stara" kak ste drugače? pa malčki?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 15:48:21
|
|
|
|
donna22
|
Pri septembrkah sem našla tole: Laliela sporoča da je ob 9:24 rodila fantka po imenu Niko težek je bil 3100g ter velik 51cm. čestitke srečni držinici in obilo cartanja vsem trem. Čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 15:54:16
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika DONNA pol pa se zmeniva enkrat drugi teden (ne še zdaj tega, ki je pred nami) popoldan...dan pa ti izberi, meni je vseeno... Meni tudi tisti še naslednji teden bolj paše Dan pa še sporočim v prihodnjih dneh Številko pa sem ti že poslala na zs, ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 16:52:25
|
|
|
|
playgirl
|
hvala....mogoče pa se vam bom kdaj pridružla kje na kakšni kavici
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 19:33:17
|
|
|
|
mamamajča
|
Sporočam, da je laliela, ki se nam je pred kratkim pridružila pri ptujčanke/ormožanke, rodila sina NIKO-ta! Čestitam, leliela!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 19:47:19
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Sporočam, da je laliela, ki se nam je pred kratkim pridružila pri ptujčanke/ormožanke, rodila sina NIKO-ta! Čestitam, leliela! Sem že malo višje to napisala ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.9.2010 19:50:44
|
|
|
|
mamamajča
|
vidim, vidim.... če mi rač. tak zaštekava, da je groza! Sicer pa rr zadnje čase tudi nekaj nagaja, ne? Kakorkoli- laliela je pohitela, glede na to, da je mela 19. rok in jaz ji zavidam in že komaj čakam
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?