|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
2.9.2010 21:45:59   
trezika
tako....malo sem se razpisala...zdaj pa lahko grem v ležeči položaj user posted image

nočko

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
2.9.2010 21:55:13   
Anonimen
hvala za dobrodošlico user posted image

trezika dan D bi naj bil 19. 9., sam meni že zdaj trenutno nekaj dogaja, pa recimo da sem pred 3 tedni tut že skoraj rodila user posted image
kdo bi vedel, kdaj si naš pobalinček izmisli priti ven user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 6:20:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
3.9.2010 9:15:36   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa user posted image , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, sevedauser posted image

oooooooo, hvala user posted image user posted image

kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz  napovedujejo....

Bi blo res fajnuser posted image Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakatuser posted image Kak si kaj s cajtom?

Dobrodošla lalielauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
3.9.2010 18:06:25   
mamamajča
hehe, laliela, super si!user posted image Dobrodošla!

Boš vidla, zdaj smo tak tak. Čakaj, da se začnejo deževni/hladni dnevi, bomo hitro spet bolj aktivne!
Sem vidla, da septembrke že pridno rojevajo, super! Jaz tudi komaj čakamuser posted image No, na oktoberuser posted image

Morraaaaaak, jaz bi tudi šla v Prlekijo! Ampak sem žal malo zbolela, pa mi ni glih za neke poti. Navžij se tistega zraka še za mene malo!

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 3.9.2010 18:07:01 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 10:04:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 10:05:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3632
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 10:06:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.9.2010 12:32:03   
trezika

trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa user posted image , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, sevedauser posted image

kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz  napovedujejo....

Bi blo res fajnuser posted image Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakatuser posted image Kak si kaj s cajtom?

ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
5.9.2010 10:38:09   
ada2

[

ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli...

a si nam kaj zamolčala? a lahko začnemo ploskat in nazdravljat?!?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
5.9.2010 10:39:11   
ada2
ok, tole citiranje mi več ne gre odkar so te novosti na RR, v glavnem trezika povej, sama uha so me (nas)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.9.2010 10:43:21   
ada2
drugače pa ja morrak, definitivno se moramo videt, če ne bo spremembe razporeda sem do torka doma, v terek imam edino sistematskega z mihom, drugače smo pa več ali manj frajuser posted image

včeraj sem pa bila na izletu na veliki planini user posted image  z dobravčani. poslikala vse krave, osle in rožice kar smo jih videliuser posted image  in preživela en tak sproščujoč lep dan. hvala društvo, pa še več takih izletov.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
5.9.2010 10:54:21   
playgirl
pozdravljene!!
malo pogrešam družbo pa sem se oglasla tukaj, so "prijateljice" vse samske in brez otrok pa nima nikoli nobena časa za kak klepet, jaz pa bi rada samo malo družbe za kakšen klepet, ker samo z otrokom in svojim fantom se mi bo zmešalo, se ne morem o vsem pogovarjat z njim ali pa s svojo družino.....user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
5.9.2010 10:57:29   
ada2
playgirl prišla si na pravi naslovuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
5.9.2010 11:15:04   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

pozdravljene!!
malo pogrešam družbo pa sem se oglasla tukaj, so "prijateljice" vse samske in brez otrok pa nima nikoli nobena časa za kak klepet, jaz pa bi rada samo malo družbe za kakšen klepet, ker samo z otrokom in svojim fantom se mi bo zmešalo, se ne morem o vsem pogovarjat z njim ali pa s svojo družino.....user posted image

Če pa rabiš kak klepet v živo o naših malih sončkih ali pa o čem drugem, pa se tudi najde časuser posted image

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
5.9.2010 11:16:29   
donna22

Jaz imam čisto različno čas, malo že delam zdaj preko študentskega servisa, drugače pa mi gre skozi marsikatero popoldan, pa tudi čez vikenduser posted image Tak da se je samo zmenit trebauser posted image oz. predlagaj keri dan, pa si jaz že zrihtam tak, da mam frajuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
5.9.2010 11:39:55   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

[

a si nam kaj zamolčala? a lahko začnemo ploskat in nazdravljat?!?

user posted image pripravništvo imam na OŠ pri Veliki Nedelji... sicer volontersko, kar pomeni nič plačano, samo moja dobra volja...ampak se tolažim, da se mi bo enkrat vrnilo in da ne grem za brezzveze v to...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
5.9.2010 11:41:16   
trezika
DONNA pol pa se zmeniva enkrat drugi teden (ne še zdaj tega, ki je pred nami) popoldan...dan pa ti izberi, meni je vseeno... 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.9.2010 12:11:23   
*monchy*
helow babuške. mam nov računalnik tak da se vam lahko malo oglasim ker mi je v onega vdarla strela pa tudi cajt mu je bil za upokojitev  user posted image končno!!! user posted image in mi je moj možek kupo novega user posted image user posted image

tak pri nas se je tudi začel vrtec. timon se je jokal samo 2 dni ps še to malo, v petek je pa bil super user posted image upam da ostane tak. edino mamici se bo zmešalo. nenooormalno ga pogrešam user posted image user posted image pa saj se bom navadila upam user posted image

aa pa še eno novico mam user posted image selim se na novo lokacijo z salonom user posted image user posted image user posted image user posted image kaaaaaaaak sem čakala na to user posted image

ada user posted image jaz sploh ne morem poozabit tvojega stavka user posted image user posted image user posted image "zakaj ji nisi rekla da bo lahko vesela če bo sploh lahko jedla v postelji ko bo stara" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste drugače? pa malčki?

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
5.9.2010 15:48:21   
donna22

Pri septembrkah sem našla tole:

Laliela sporoča da je ob 9:24 rodila fantka po imenu Niko težek je bil 3100g ter velik 51cm.
user posted image user posted image user posted image čestitke srečni držinici in obilo cartanja vsem trem.

Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
5.9.2010 15:54:16   
donna22

DONNA pol pa se zmeniva enkrat drugi teden (ne še zdaj tega, ki je pred nami) popoldan...dan pa ti izberi, meni je vseeno... 

Meni tudi tisti še naslednji teden bolj pašeuser posted image Dan pa še sporočim v prihodnjih dnehuser posted image
Številko pa sem ti že poslala na zs, ne?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
5.9.2010 16:52:25   
playgirl
hvala....mogoče pa se vam bom kdaj pridružla kje na kakšni kaviciuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
5.9.2010 19:33:17   
mamamajča
Sporočam, da je laliela, ki se nam je pred kratkim pridružila pri ptujčanke/ormožanke, rodila sina NIKO-ta!

Čestitam, leliela!user posted image

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
5.9.2010 19:47:19   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Sporočam, da je laliela, ki se nam je pred kratkim pridružila pri ptujčanke/ormožanke, rodila sina NIKO-ta!

Čestitam, leliela!user posted image

Sem že malo višje to napisala ...

Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.9.2010 19:50:44   
mamamajča
vidim, vidim.... če mi rač. tak zaštekava, da je groza! user posted image
Sicer pa rr zadnje čase tudi nekaj nagaja, ne?

Kakorkoli- laliela je pohitela, glede na to, da je mela 19. rok in jaz ji zavidam in že komaj čakamuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?