|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
2.9.2010 11:22:00   
talika81
povečan izcedek je nekaj normalnega, če seveda zraven tega nimaš še kaj drugega (kot si napisala srbenje, smradu ipd.). in izcedek variira skozi nosečnost.

jaz mam ta bel izcedek tu pa tam malo povečan, drugače pa je v mejah normale.

ampak če bo vedno huj in če bo še kaj drugega zraven, pa se le oglasi pri svojem G.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.9.2010 11:23:40   
baby1978
Aja, ali je bial aktera pri DR. Lukmanu na ptuju na 3D/4D. Če je bila naj malo napiše če je on ok, v katerm tednu ste šle  in koliko ma ceno. HVALA 

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.9.2010 11:27:19   
talika81
baby, ampak je že dosti, da nimaš več tako hudih slabosti.
jaz pa sedaj opažam, da se mi ponovno občasno pojavljajo slabosti, takšne, da skoarj pol bruham. ravno danes zjutraj sem imela tak napad slabosti.

ampak dokler bo samo slabost, bo še vse vredu.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.9.2010 12:01:10   
tsanika35
Pozdravljene!
Se mi kar pozna, da sem zopet v službi, pa da sta otroka spet doma-skačemo sem in tja. Zvečer pa kar dol padem.
Sem pa bila na 3D pri Pelkičevi. Fantastičnouser posted image . Ne moreš verjet kako se je user posted image  lepo videl. Ima iste usnice kot naš sine in mu je blazno podoben. Otroka sem peljala zraven in sta bila noro navdušena!! Pelkičeva pa...strokovna, prijazna...
Jagoda Želim ti čim lažji porod in da čim prej stisneš svojega bebeka k sebi.
Lun1ca Jaz sem pred kakšnim mesecem imela kar povečan, bolj tekoč izcedek, brez kakšnih dodatnih znakov in mi je G predpisal neke svečke za uravnavanje kislosti v nožnici. Pred kakšnim tednom, pa sem kljub takratni preventivi dobila neko gljivično vnetje. Sicer je bil izcedek v mejah normale, vendar me je tako srbeloo in peklo. Mi je sedaj dal neko antibiotično kremo. Omeni G, ker v lekarni niso najbolj zato, da bi ti kar koli dali 8ceprav sem se jaz parkrat namazala s Canestenom in je G rekel, da ni nič narobe.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.9.2010 12:36:09   
Rosi*
meni je za izcedek prejšnji mesec dala canesten tablete: http://www.lekarnar.com/izdelki/canesten-3-vaginalete imam pa tudi kremo canesten vedno doma, za vsak slučaj.

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.9.2010 12:48:09   
Lun1ca
Ma jaz sem mela pred kratkim bolj tekoč izcedek tudi brez srbenja in vsega in je reko G da je vnetje in mi dal te Canesten tablete. No zdaj sem glih porabila drugo škatlo.. 2 dni od tega. Kremo imam tudi vedno doma.. Ampak danes zjutraj pa ta izcedek.. potem ga sicer več ni bilo.. bom vidla če bo se še ponovil ali pa je pa blo to kr nekaj.. Če se bo ponovil pa mam v četrtek naslednji pregled pa bom povedla G.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.9.2010 12:59:45   
D0aisy
Hello nosečke!

tejči28- jaz nič ne zatekam, ampak za preventivo vsake toliko časa nosim kompresijske nogavice, tudi zaradi krčnih žil.
jagoda-srečen porod
Lun1ca- tudi jaz imam sedaj v nosečnosti povečan izcedek, ampak pravijo, da dokler je brez vonja in te spolovilo nič ne srbi je to v nosečnosti normalno.

Jaz pa grem danes na pečeno kuruzo, njami....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.9.2010 12:59:54   
talika81
ja, ti kar omeni G, da imaš izcedek, pa naj malo pogleda. bo najbolje vedel, če je potrebno kaj reagirati ali ne.

jaz sicer imam en malo izcedka, ampak je moja G v ponedeljek rekla, da je to vse v mejah normale in da ni razlogov za reagiranje. HB, sem si mislila.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.9.2010 14:14:17   
Lun1ca
Ma sej ti izcedki so prav moreči no. Pa ta vnetja. Jaz ne vem ali je tota naša češplja res tak občutljiva al kaj hudiča user posted image
Še 4 dni do NS juuuhuuuu user posted image
Kje ste si ve tu v MB kake nosečniške stvari privoščle? Ko jaz bom počasi mogla it kaj nabavit, namreč začenjam kipet ko kvas. Baje se najbolj splača H&M in C&A ?!

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.9.2010 14:39:25   
talika81
jaz sem bla v H&M v CE in moram rečt, da sicer imajo nekaj stvari, ampak da bi imeli ful izbire, pa nekak ni.
v C&A sem tudi bla v CE, pa nimajo več nosečniškega oddelka - so ga baje ukinili.

Naslednji teden, ko bom v MB, bom še tam šla pogledat v H&M, pa da vidim, če je kaj razlike od CE.

tako da bom šla jaz mal v AVS pogledat, ker tam majo pa baje dosti večjo izbiro.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.9.2010 14:48:45   
Rosi*
Jaz sem si za prvo nosečnost kupila v avstriji. Večja izbira, pa še ceneje.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.9.2010 15:33:04   
zaljubljena23
Zatekanje..Zaenkrat nimam problema s tem...

Nosečniška oblačila...še jih ne rabimuser posted image

Baby, jaz sem bila pri Lukmanu na NS...Je ok, se potrudi, vse pokomentira zraven..Tako da mi ni žal...Na 3D pa ne bova šla...Za ceno nisem ziher, mislim da je okrog 80 evrov ampak me ne drži za besedo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.9.2010 15:50:33   
maa2010
nosecniska oblacila sem si jaz kar nakupila ze na zacetku :) Sem pa jih zacela komaj pred kratkim user posted image prav nositi, razen jeans hlac (kupljene v HM). Do konca se imam ena 2 meseca pa mislim, da bom rabla se ene jeans hlace user posted image . Ostala oblacila oz. vse, kar vsebuje vsaj malo lycre, pa pridem se komot not :)
Sem si pa kupila nekaj st. 42 oblacil in mi je vse preveliko user posted image , sem predvidevala, da se bom bolj zredila po celem telesu, ker zgornji del pa je res narasel na 42 user posted image

talika 81 meni osebno v CA ni bilo nic vsec...

zatekanje se tudi pri meni dogaja, najblj vidim na cevljih, vse preozko user posted image .

EA v Mb a ste slisale, da po novem jo imajo spet samo dopoldneuser posted image Kot posledico umikanja soglasij dezurstev in podobno???

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.9.2010 16:30:17   
tsanika35
Nosečniška oblačila so res najcenejša v H&M ali pa v C&A, je pa veliko večja izbira v Seiersbergu v A. Se kar splača it.
EA Moram reči, da to ne preseneča. Glede na to, da pa sem dvakrat rodila brez nekih težav (pač boli, ampak se da prenesti) in brez EA, pa bom tudi v tretje tako.
zatekanje Se pozna sedaj, ko smo začeli zaprte čevlje nosit, ampak še ni sile.
Lun1ca A kar dve škatli ti je predpisal? Si imela tako velike probleme? Ker mene je kar ornk mučilo, pa mi je rekel samo naj samo 3x uporabim mazilo, pa še to na dva dni. Mi je malo čudnouser posted image .

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.9.2010 16:36:09   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: tsanika35

Nosečniška oblačila so res najcenejša v H&M ali pa v C&A, je pa veliko večja izbira v Seiersbergu v A. Se kar splača it.
Lun1ca A kar dve škatli ti je predpisal? Si imela tako velike probleme? Ker mene je kar ornk mučilo, pa mi je rekel samo naj samo 3x uporabim mazilo, pa še to na dva dni. Mi je malo čudnouser posted image .

Meni je moja G sedaj v nosecnosti vedno po 3 skatle vsega predpisala, canesten svecke, canesten kremo, zelezo, AB, svecke za kislost ipd...

H&M v Seiersbergu ima vecji nosecniski oddelek kot mi v MB? uuu, morem iti pogledati user posted image

nosecniske kopalke imam dvojne st. 42, ce bi katero zanimalo, jih ugodno oddam :) Ene so od Anita Maternity, druge pa od Motherhood Maternity.

Neposredna povezava do sporočila: 390
2.9.2010 16:47:21   
tsanika35
Za H&M ne bom trdila, ampak v C&A pa je kar precej večji oddelek.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.9.2010 16:51:51   
Lun1ca

IZVIRNO SPOROČILO: tsanika35

Ne sploh ne.. sej pravim, da me niti ni nič peklo ali srbelo in ni bilo vonja in nič. Malo bolj tekoči izcedek in je reko da je vnetje in mi je dal 2 škatli po 3x vaginalet in 2 kremici. Reko je naj prvo porabim eno škatlo tablet pol pa 4 dni pavze pa še drugo. Kremo pa po potrebi pač..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 392
2.9.2010 20:39:20   
valek
jaz sem bila v 13.tednu....je fulč prijazn...in dober ginekolog,izvaja 3d,cena pa je mislim da 70 € če je tvoj ginekolog...nevem pa kako je za zunanje....lp

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.9.2010 20:41:48   
valek
kje v avstriji pa si kupovala Rosi?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.9.2010 20:46:33   
valek
Jaz pa sem slišala za najboljšo nosečniško trgovino v sloveniji, da je v ljubljani v hali a se mi zdi, je pa trgovina ˇkepicaˇ....grem konec meseca pogledat...

papa

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.9.2010 8:16:35   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: valek

kje v avstriji pa si kupovala Rosi?

V seiersbergu, v H&M. Je bila ogromna izbira (to je bilo lani v začetku leta), tako da sem jaz kar v slačilnici sedela moj dragi in mami pa sta mi vse tja nosila. user posted image  Zdaj v drugi nosečnosti pa nisem nobenih stvari še kupovala. Imam kar od prej. ;)  

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.9.2010 8:36:12   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Jaz pa sem slišala za najboljšo nosečniško trgovino v sloveniji, da je v ljubljani v hali a se mi zdi, je pa trgovina ˇkepicaˇ....grem konec meseca pogledat...

papa

a ni kepica kar draga? vsaj jaz sem tako slišala, da nimajo neke ugodne cene.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.9.2010 8:42:30   
Lun1ca
Ma v Lj je v BTC tudi popek trgovina. Ko lahko drugač sicer preko spleta tudi kopuješ. Majo krasne stvari, ampak tudi cene so "krasne". Tak da.. ne hvala. Razen eno majčko "pridem marca" si bom privoščla user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.9.2010 9:17:30   
talika81
ja, tudi za trgovino popek sem slišala, da je draga ...

jaz pa sem gledala, da tu v bližini moje službe tiskajo na majce in mikice in majo ravno eno mikico v izložbi rdeče barve. z napisom "pridem marca".
sem tuhtala, da bi si dala eno delat, da pridem januarja. moram malo it povprašat, kolk je kaj cena.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.9.2010 9:19:40   
Rosi*
jaz sem ravnokar preko neta gledala za popek. Ampak majo res "lepe" cene. Če samo nosečniške kavbojke pogledam.... Sama sem dala za nosečniške kavbojke v avstriji takrat 25,00 eur.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?