|
RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA! 2.9.2010 11:47:40
|
|
|
|
Pigy
|
Ste pa čveke, morem it iskat kje sem nazadnje prebrala. Sicer mi neki računalnik nagaja in včeri sem 2x neki napisala pa me je vrglo vn, tako da sem obupala. Sem pa včeraj bila na sprehodu, in se pripravljam na začetek aerobike, ki bo tam nekje 13.9. Danes sem pojedla mal grozdja, spila 1,5 l vode, kosilo pa ne vem, al bi rižoto al pa krompir, solato. IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Sem se pa šla malo zmerit. Grozno. Totalno nesimetrična sem. Od tega, da imam obseg pasu in obseg prsi skoraj enak, do tega, da imam desno stegno za cela 2 cm debelejše od levega. Blah.. Se bom morala kar fejst v roke vzet in začeti intenzivno migati. jaz imam levo pa desno stegno razlike 2 cm, ampak bom raje skoz merila desnega, ga več uporabljam. Potem sem še mojmu zmerila stegna pa ma tud razliko, se je kr za glavo prijel in rekel da sem blesava. IZVIRNO SPOROČILO: tetka5 Joj...na vodo ne smemo pozabit. Jaz tok premalo pijem. Se moram kr v roke vzet in več pit. V službi komaj dva kozarca popijem. Groza... A ve pijete sokove? Jaz sem jih prej veliko popila, sedaj jih bom pa probala zamnjat z vodo. jaz sem se tudi komi naučila dost vode spit. Ostala mi je navada, vedno kamorkoli grem steklenica vode je z mano. Če je nimam pri sebi verejmi da ne spijem nič. Jaz sokov ne pijem več, no včasih si za zajtrk ali malico privoščim 100% fructalov. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita čaj iz kopriv je v praktično vsakem shujševalnem čaju. u bistvu odvaja vodo iz telesa, ampak ne tako agresivno kot nekateri... drugač pa ja, meni ma tut božanski okus in ne naveličam se ga tko hitro kot mete. poleg tega mam zadnje čase mal problemov z ledvicami, pa mi ga je zdravnik svetoval, da se mi mal telo ''preplakne''. drugač je pa kopriva vsestranska - za srce in krvožilje, pomaga pri vnetjih, zmanjševanjih oteklin, artritisu,... ni kar ni Jaz pa samo meto pijem, sem ga prejšnjo rundo tudi, sedaj ga prakticiram zvečer da nisem lačna. 2violina, kdaj pa maš tisti tek, sam ga boš itak pretekla ,tako kot si do sedaj vse. Sej je vreme tako ni čudno da vas vse glava boli, moj je tudi cel dan neki jamral. uživajte v dnevu, jaz grem pa še kaj pospravit, potem pa na sonček.
|