|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
30.8.2010 22:17:31   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Talika - jaz sem v MB prišla takoj na vrsto sploh nisem nič čakala, da pa bi LJ popravljal za MB pa težko verjamem, ker imam sama izkušnje iz LJ ko mi niso sploh nič naredili, samo rezali in so mi mogli v Trboljah vse zrihtat za njimi, tak da dvomim v to, ker v LJ delajo te stvari zelo grobo in površno. To je moja izkušnja.

Športnica -  lahko greš na bolniško že med špikanjem ni noben problem jaz sem to vedno bila.

miklarom, ti se tudi opogumiš enkrat novembra, če se ne motim, ane? držimo pesti. tale jesen bo pestra. računalniki bodo pregoreli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 451
31.8.2010 7:28:39   
talika81
jutro babnce.

da poročam, kako je bilo na morfologiji včeraj: vse je vredu, dete lepo raste in se razvija. videli smo vse organ, pogledala je, če je vse tako, kot je treba. in je. edino za UZ srčeka se moram naročit v P v MB, ker ga včeraj ni mogla vredu pogledat. je najino user posted image  tko ležalo, da ga je zakrivalo in je edino, kar je lahko videla, bilo to, kako so zaklopke migale.
tako da moram danes poklicati in se naročiti še na to.

sem bila zelo vesela, ko je bilo vsega konec. tudi MV je še super. dolg je 4,5 cm in je popolnoma zaprt, tako da se tudi glede tega zaenkrat ne rabim bat. user posted image
za spol nisem vprašala, ker naju itak ne zanima. pa tud ne vem, če bi se vidlo, ker je bila tudi pri meni, tako kot pri zaljubljeni, še vedno malo slabša vidljivost. mogoče tudi zato, ker imam še vedno en malo nazaj obrnjeno maternico.

kako ste drugače, drage moje?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
31.8.2010 9:42:09   
Anonimen
za odstranitev pregrade se v MB čaka 2-3 mesece oz. cikluse!

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
31.8.2010 9:45:33   
miklarom
talika - super za morfo, samo da je vse vredu, le tako naprejuser posted image user posted image

beba75 - ojla, kdaj štartaš

SS - super da začneš s postopkom, zdaj pa bo zmagovalen plusek, že zdaj navijam zateuser posted image user posted image user posted image

športnica -  ne jaz štartam v decembru, da bom lahk za praznike doma mi ne bo treba delatuser posted image , pa še moj možek bo takrat iz operacije za žolč in se boma lahk skupaj cartalauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 454
31.8.2010 11:24:11   
zaljubljena23
Talika, super....

Anonimna, nekje povprečje je res 2 meseca...Ampak so tudi izjeme user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 455
31.8.2010 12:04:38   
pikachu
talika bravo za uspešen pregled.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 456
31.8.2010 21:11:03   
Zojatisa
user posted image user posted image čestitam za bebico ki pridno raste!!!
Jz še pa ved čakam na tetko da pride in da lahko dam kri za preizkave.
Lep pozdravček vsemuser posted image  in tistim ki še bomouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image  ČAOČI user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.9.2010 8:59:05   
talika81
Zojatisa, hvala.
naj čimprej pride user posted image , da lahko daš kri. čeprav ti pa po drugi strani želim, da je ne bi bilo in bi nam lahko sporočila veselo novico. user posted image

kako ste mi kaj, punce moje? danes bo kot zgleda res en lep dan. in niti tako hladen, kot pretekla dva.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.9.2010 12:09:43   
beba75
Da na hitro napišem. Sva v veliki gužvi z urejenjem okolice- v sob. ravno sadimo ciprese. Drugače pa čakam n am ki bi naj prišla v čet.,pet ali sob. in potem začnem z kt.
Vsem ki vam je v tem času uspelouser posted image   čestitam, vsem ki ste žeuser posted image čuvajte sebe in bebija, mamici september pa čim več zdravja otročeku. Ko bo kaj več časa se spet javim.

P.S. Kaj pa kakšenuser posted image ? Dajmo se kaj zmenit!!!!!!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.9.2010 13:37:14   
latka
Pozdravljene!

Nosečkam čestitam za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image , le tako naprej!!user posted image user posted image user posted image

Vse, ki čakamo na M, da začnemo s Kt, potem pa oktobra gremo zares, pošiljamuser posted image user posted image user posted image za srečo in upajmo na +!!user posted image

Ja, najin sinček je pa danes postal prvošolček!!user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 460
1.9.2010 14:02:21   
talika81
latka, in kako je potekal prvi šolski dan? je prišel vesel domov?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.9.2010 8:37:45   
latka
Jutro!

Ja prvi šolski dan je minil lepo, saj so imeli lep slovesen sprejem, pa pogostitev, majhna darilca, skratka bilo je luštno.Sin je bil zelo vesel, komaj je čakal, da lahko danes gre spet v šolo in prvič nese šolsko torbo, namreč včeraj je niso potrebovali nesti!

Ja, še to me zanima glede postopka, a zdaj ko dobim M in začnem jemat Kt Femoden, moram poklicat v Mb, da sem začela, ali ni potrebno, sem namreč pozabila kaj so mi dejali na razgovoru!user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.9.2010 9:05:24   
tassi1
Da vas malo pozdravim!
Sem spet v postopku( ja zarečenega kruha se največ poje user posted image ) in jutri imam že transfer.
Se še kaj javim
lepo bodite še naprej user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.9.2010 9:17:25   
zaljubljena23
tassi, me veseli...Naj bo ta pot tokrat uspešna..Stiskam pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.9.2010 9:48:22   
talika81
tassi1, user posted image   user posted image   user posted image  zate in naj bo tokrat res srečno do konca. user posted image user posted image

latka, jaz nisem nič klicala, ampak sem jih kar začela jemat. pa mi niso nič jamrali, ker jih nisem klicala.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.9.2010 9:57:09   
latka
Talika81 hvala!Pa še to me zanima, da 4.10. ko moram po špike, kaj moram nesti s seboj tisti list, ki sem ga dobila in grem k vratom, kjer piše prevzem zdravil ali kako?
Pa ko bom imela prvi UZ, moram poklicat za uro, ali pa mi povej uro, ko bom 4.10. prevzela inj.!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 10:10:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
2.9.2010 10:11:07   
talika81
jaz sem ga imela zraven. je, ko boš šla po špike, se postaviš kar pred tista vrata, kjer piše delitev terapije.
ne, ne rabiš nič klicat, ker ti oni tam dajo datum, ko prideš na UZ. oziroma datum prvega UZ maš tko al tko napisan na tistemu listu, sestra ti bo povedala samo uro, kdaj prideš. in to je to.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.9.2010 11:05:06   
latka
O, hvala, ste krasne da ste me olajšale, zdaj vsaj ne bom tako živčna, pa nevedna, ko grem po zdravila!A tisti datumi, ki so navedeni na listu za UZ potem držijo, prvi Uz piše 14.10., drugi UZ pa 22.10., predvidena punkcija po 27.10., ali pa se kaj datumi spreminjajo, namreč potem se moram v službi tako zmenit, pa bom verjetno koristila bolniško!Kje pa moram povedat, da takrat prosim bolniško, zunaj sestri ko oddam kartico, ali pa notri na samem UZ, ko je zraven G?
Ti UZ so ponavadi zjutraj?user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.9.2010 11:19:58   
talika81
drži za prvi UZ, za naprej pa se prilagaja - mislim, da za drugi UZ tudi drži, pol pa več ne, ker je vse odvisno od tega, kako boš reagirala na hormone.
glede punkcije je tako - ni nujno, da jo boš mela točno na tisti datum, ki ga imaš navedenega. lahko se zgodi, da boš mela punkcijo kak dan al pa dva kasnej ali pa prej. vse je odvisno od velikosti foliklov.

glede bolniške za tisti dan, ko imaš UZ, pa je tako, da ko daš kartico v ambulanto, zraven rečeš, da rabiš potrdilo, da si bila tam. in potem s tem potrdilom greš k svojemu osebnemu zdravniku po bolniški list.
če imaš službo blizu bolnice, lahko npr. vzameš samo 4 ure bolniške.

glede ure za UZ - jaz sem ga imela vedno ob isti (skoraj ob isti) uri kot prvi UZ. in ponavadi so dopoldne. lahko pa seveda vprašaš, če se lahko zmeniš drugače.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.9.2010 11:30:31   
latka
Talika81 ti si praviuser posted image !
Hvala!user posted image

Lepo se imej in uživaj vuser posted image !

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.9.2010 11:31:37   
talika81
hvala. user posted image

tudi ti maksimalno uživaj in imej maksimalno lep dan. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.9.2010 12:34:10   
Roži_
Zdravo punce, samo da vam povem, da sem danes dobila pošto iz MB, da pridem podpisat za prevzem zdravil 09.09, a gre kdo še ta dan ?
Suzi nam je sojeno, da smo vedno skupaj v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce lepo se imejte in vedno se smejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.9.2010 12:43:51   
talika81
Roži_, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  za pošto in da se bo tudi zate postopek dejansko počasi začel.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.9.2010 15:29:18   
zaljubljena23
Rožiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?