|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 20:18:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
1.9.2010 20:19:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

moj je šel na igrišče ene stopničke popravlat....itak

a tvoj je tut taužent majstr za celo vasuser posted image user posted image .......jst tut Šimeta prepričujem, d reskeramo 18 ojro in d bo šel v vrtec na kljuko od igrišča namontirat bunko (ma isto funkcijo k kljuka sam tamali je ne morjo zasukatuser posted image ), ker sm že lansko leta zjala na roditeljskem da un zatič, ni NIČ, ker ga 90 % tastarih ne zatikuje, d jst mam 2 zdej bom mela 3 in se mi enostavno ne da več kričat vsaj 1krat na teden nad kakšnim tastarim ali kakšno babico, d SE VRATA "RIGLA"....no po enem letu je še vedno kljuka....aja pa zmonteru jo bo tut Šime k hiškota ne bom čakala d bi jo slučajno vmes zgubuuser posted image ...to mormo še zrihtat pred oktobromuser posted image user posted image user posted image

HJA...MOJ JE TUD TAUŽENT MAJSTER...KVA ČMO..ŠE RAJŠ K DOMA...KE OKOL KEJ POŠTIMAVA

NO, PA FAJN S KLUKO ZRIHTITE!!user posted image

Rokso spi že 15 minut anbelivbeluser posted image .......kolegi pomivači, prači in sušači nafilani in čakajo d bo ura 10 d začnejo nočni šihtuser posted image .......unih dveh še niuser posted image , pa sm rekla d nej bosta do 20h doma, d začenmo mal več reda met s tem spanjem, ne d galamita še od 23h.....cote odpeljali in se že same peglajo jessssss.

Jst grem pa kakšen filmček pogledat

lahko noč

DEJA KAKO PRVI "ŠOLSKI DAN" ENuser posted image  K SI ZIHER ČIST MORTO

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 20:25:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.9.2010 20:25:45   
Urša08
Kolumbo ma glede carsov mi je vseeno sam da najdem kralja in Živca - si je zdej Nejc zaželel in že mal za miklavža in božička iščemuser posted image user posted image user posted image Za te železne sploh nisem vedla da so, se pa tud fajn sliši k ma zdej tud te ta micene avtke rad. Jaz sem kupla sam tist lego komplet k je not Maks, strela in šerif in sta oba čist navdušena, skoz v Maksa strelo data in vostauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.9.2010 20:26:25   
Urša08

URŠA LEJ, MI MAMO TELE, SAM TOLE ŠKATLO FUL TEŽKO DOBIŠ K JE NAJBOLJ POBRANA, STANE PA CCA 24 OJRO

user posted image

Kje pa take škatle prodajajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2780
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 20:45:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 20:51:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.9.2010 21:03:39   
Maksi1
Hojla, pupike!

Najprej lepa hvala za dobre želje. Včeraj in danes se je steklo vse tako kot mora biti. Naša princeska je bila v vrtcu dobre volje. Sploh se ni poznalo, da je bila cel mesec doma. Jutri ostane tam že za cel dan. Jaz imam pa v planu ponovno pucanje. Že danes sem bla kr pridna in sem naredila genaralno po sobah. Jutri sta na vrsti kopalnica in dnevna, v petek petek pa še kuhinja. S tem, da jutri moram še malček v šoping.

Kolumbo - kako si lepo napisala o tvojem malem velikem fantu, ki je letos ta večji v skupini. Čisto dobro te razumem...le kdaj je postal tako velik.user posted image  Glede tvojih težav mam tle ukaz: ulež'se na kavč, pa noge u luft! Ta ideja, da daš cunje z doma na peglanje je zakon. Zdej si še hrano na dom naroči, za umazanijo pa si očke zakrij. Bo že vse počakalo. Nismo še na štartni liniji, da bi dihali s tabo. Mora najprej košarka nehat. user posted image

Ekola, šibam še mal k ljubimcu, da bo moj mel mir pred tv. Vam pa želim prijetno počivanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.9.2010 21:10:32   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

deja......kako je bilo prvi dan?

a imam jaz samogovore,al se mi samo zdi??user posted image user posted image user posted image user posted image

živijo!

no blo je kar ok... sem se full bala da bo tako kot je bilo včeraaj na spoznavnem dnevu - katastrofalno (vse so pometali iz polic, nič pospravili za sabo....)
ampak je bilo kar vredu... 1 deklica je šla že okoli 10.30 domov, enih par je šlo domov po kosilu, ostali so bili do konca... ju3 bomo pa vsi vsaj do kosila, če že ne dlje...
če bo tudi v prihodnje tako, bo čisto vredu...

sem slišala, da si preživela 1. vrtčevski dan s princesko.... user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 21:13:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.9.2010 22:01:38   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Kolumbo - kako si lepo napisala o tvojem malem velikem fantu, ki je letos ta večji v skupini. Čisto dobro te razumem...le kdaj je postal tako velik.user posted image  Glede tvojih težav mam tle ukaz: ulež'se na kavč, pa noge u luft! Ta ideja, da daš cunje z doma na peglanje je zakon. Zdej si še hrano na dom naroči, za umazanijo pa si očke zakrij. Bo že vse počakalo. Nismo še na štartni liniji, da bi dihali s tabo. Mora najprej košarka nehat. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Maksi hvala za prisrčne besede, sm se prav namejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.9.2010 22:05:54   
sjmm
JOJ, maksi kako slabo vest mi delaš s pucanjam...ful pridnauser posted image ...pr ns pa zadne cajte sploh ne pride kej več k ta nujno na vrsto...user posted image user posted image user posted image

naš je šele pred dobre pol ure omagal...je pojedel svojo in pol moje in pol Sašine večerje...pol je bil pa k da ima petardni pogon.....sem ga v spalnici pol ure uspavala...no, upam d ne sam za pol ure

kolumbo...naš jan tud zmeri rad poudarja d je ta najstarejši sine najin...joj so face...mali i velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdej kavč peglatuser posted image

NOČKO VSEM!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.9.2010 22:06:31   
SURF
ČER...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi za nami prvi dan v vrtcu........bilo je nad pričakovanji,zelo ji je bilo všeč...no moram še povedati,da smo šele včeraj izvedeli,da pa jo sprejmejo v naš vaški vrtec kjer je slučajno nekdo odpovedal in da naj se odločiva...in ja ,najina čmrlika je sedaj med svojimi,vaškimi otrociuser posted image Tam sva bile ob osmih...že ko sva prispele pred vrtec je bilo veselje na višku,ko je zagledala topogan(grozno velikuser posted image user posted image )v skupini je tako med srednjimi,trije so še take male bibe,ki se še plazijo....nad vsem je bila navdušena,pri miru niti minutko,no to je tudi doma takouser posted image vzgojiteljica je krasna,Pati je ploskala vsakič ko je zapela kakšno pesemuser posted image ko smo bili zunaj,sem vmes skočila noter in ni bilo panike,niti pikice neuser posted image No...jutri je pa zopet nov dan...komaj čakamouser posted image .

Hvala vsem za tako lepo podporouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.9.2010 22:14:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

ČER...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi za nami prvi dan v vrtcu........bilo je nad pričakovanji,zelo ji je bilo všeč...no moram še povedati,da smo šele včeraj izvedeli,da pa jo sprejmejo v naš vaški vrtec kjer je slučajno nekdo odpovedal in da naj se odločiva...in ja ,najina čmrlika je sedaj med svojimi,vaškimi otrociuser posted image Tam sva bile ob osmih...že ko sva prispele pred vrtec je bilo veselje na višku,ko je zagledala topogan(grozno velikuser posted image user posted image )v skupini je tako med srednjimi,trije so še take male bibe,ki se še plazijo....nad vsem je bila navdušena,pri miru niti minutko,no to je tudi doma takouser posted image vzgojiteljica je krasna,Pati je ploskala vsakič ko je zapela kakšno pesemuser posted image ko smo bili zunaj,sem vmes skočila noter in ni bilo panike,niti pikice neuser posted image No...jutri je pa zopet nov dan...komaj čakamouser posted image .

Hvala vsem za tako lepo podporouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Pati in zate...ful lepo d se je tko izteklo!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.9.2010 22:20:41   
SURF
sjmm...hvalauser posted image user posted image res je bilo kar nad pričakovanji....resnično ji želim,da ji bo lepo....tudi takrat ko bo pogruntala,da pa bo tako vsak dan.

Tale majči je pa že sedaj pravi šaljivecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
2.9.2010 6:48:49   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image

jaz že v niskem štartu......zdele se grem še malo davit k školjki(user posted image ),pol se pa oblečem in mleko pogrejem,Hano zbudim ob 7.00 in via vrtec

se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.9.2010 6:58:53   
birdy
Hej, jstsem že pokonc. Ne morem spat že spet. Posoda je že zložena iz stroja, pomita tud, zdej se grem pa vržt v cunje, moram ene pobrat, pa kovter in povšter obesit. Ja, dons bom pomoje velik delala... Smo se včer z taščo pogovarjal kako kaže njihovi fabriki (v kateri pogodbeno dela tud moj) in je menda bolj slabo. Tko da verjetno bo moj spet brez službe ostaluser posted image Pol pa če hočem pozabit se raj vržem v delo. Jah, takle mamo. mi pa ni prov ničl všeč, tole življenje je pa res čist zanič. Bi včas od vsega skup najraj pobegnila, pa kaj ko vem da s tem nič ne rešm... Sem včer zvečer prov razmišljala kaj gre lahko še slabš, pa sem hitr nehala tko razmišljat. Dokler smo vsi zdravi sem kljub vsemu lahko srečna.
Dons bom mal bolj zamorjena, tko da če nočete negativne enrgije raj kr preskočte moje posteuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
2.9.2010 7:54:37   
Maksi1
DOBRO JUTRO!

Jaz sem sama doma, pa hitro pred računalnik. user posted image  No, moja punc je že v vrtcu. Za vse nas sem vesela, da naši tamaučki tam uživajo in da smo mamice pomirjene.

Birdy - ne se sekirat v naprej, glede firme mislim, sem prepričana, da bo hmali buljše. Veš, si mislim, da je naše gospodarstvo tako na dnu, da zdej nima več kam it, kot nazaj gor. Za ostale črne misli, pa če ti je lažje, kar tuki spuci na net. To je buljši, kot da ostanejo v srčku. Sej veš, da smo punce tuki rade rama za plakanje.

Sjmm-tvoja Saška pa je džekica. V kako šolo je šla?

Evo, to je bil glih en mali komentar, zdej pa šibam mal pomit posodo, da ne bom danes glih tanajbolj počasna od februarčic 09. Ma pridem nazaj,...hmali.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.9.2010 8:05:08   
Urša08
jutro

Nejc je že v vrtcu, z Žigom pa samevava. Danes bo v vrtcu do pol enih. Jaz pa upam, da mi rata par stvari popedenčkatuser posted image .

Vas grem prvo mal prebrat.

pa še kavica
user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.9.2010 8:08:45   
Urša08
Birdy kar potoži se nam, nč v srčku zadrževat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz stiskam pesti da tvoj obdrži službico.

čebela srečno na uvajanjuuser posted image

Maksi kako je pa pri vas sprejela po enem mesecu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
2.9.2010 8:12:29   
Urša08
Maksi kok si ti pridna, sem kr slabo vest dobla user posted image

Surf super da je Patricija tako uživala v vrtcu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 8:36:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
2.9.2010 8:37:36   
Maksi1
Ojla, evo me nazaj.

Urša, sploh nisem nč tako pridna. Problem je v tem, da ko je naša doma, ne uspem naredit prav nič. Samo igramo se. Tako da moram ta čas, ko je ni izkoristit.

Moja je vrtec sprejela odlično. Včeraj in danes, ko je prišla v igralnico, mi je samo pomahala. Sicer je bilo videt, da je malo žalostna, a je hitro našla igrače. Pa vzgojiteljica jo je včeri tudi pohvalila, da niso imeli veliko dela z njo. Pa tudi njej je neki stvari povedala, da je bla prou presenečena, koliko že govori.

Eni bejbiki pa sem še dolžna odgovor, v katerih toplicah smo bli...v dolenjskih. Tisti balnea center je super.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 8:39:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2799
2.9.2010 8:39:48   
Maksi1
Kolumbo - trikrat hura za mulčka! Kok si bla ponosna, ane? Zdej pa me ubogi.... uni ukaz od včeri še velja!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.