|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
31.8.2010 20:39:29   
Urša08
kolumbo dej pejt počivat in ne delaj NIČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pestke da je vse ok

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
31.8.2010 20:42:58   
Ajvy
Vsem malčkom želim jutri en poseben, krasen dan...poln dogodivščin....naj vas mamice ali očki varno popeljejo v svet in naj bo veselje na vaši strani...

mamicam pa pošiljam en koš moči in dobre volje....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
31.8.2010 21:02:22   
sjmm
čer!

Majči kr bogi...najbolj me skrbi k mau hitreje diha...P je reku, da je to dost pogosto in normalno...sam k bo zaspal morva vdihe štetuser posted image ...sm čist u skrbeh

Miha ima vse spakirano..pa bom spet brez enga piščetauser posted image

Saška ready..stady...no gouser posted image user posted image user posted image ...zdej jo njen čokoladni princ tolaži in spodbujauser posted image

Jan ma že vse prštiman...sam tud on smrka in kreha....A JE TO SPLOH POLETJE??????user posted image

noč bo zgleda pestra, količine čaja so že nakuhane, vse termuske polne, sterimarji in pumpce prštimaneuser posted image user posted image

moj ma ju3 razvoz fantov, jz zju3 naštimam vse malce...pol ma pa sam neki malega za nardit...pol bova pa skupaj Majčka zdravila...močno upam d ne bo treba k dohtarju in se bo obrnil na bolje

VSEM K BOSTE JU3 VRTIČKARJI...SREČNO, VELIKO VESELJA IN PESTRIH VRTIČKARSKIH URIC IN MNOGO LUŠNIH PRJATLČKOV....MAMICE...OČKI.....VZEMITE SI ZA ZGLED VAŠE POGUMNE MALČKEuser posted image

kolumbo......TAKOJ POČIVAT!!!!!!!!!!!!!...SEJ SM REKLA D BOŠ EN DAN JURIJA VN STRESLA...TURBO NA OFF DO NADALJNEGA!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 21:12:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
31.8.2010 22:39:13   
birdy
Kolumbo, upam da ga ne serješ z ljubimcem... Ma res no, magar ti jst jutr speglam sam ne seri.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2705
31.8.2010 22:50:18   
birdy
Drgač pa... Sej mi je kr nerodno, a sem res tok žalostno pisale da sem se vsem zasmililauser posted image Ne ne, sej ni tok hudo... Sam me je pa vseen skor kap, nazadnje premečeva otroške cunje in bolj mal primerno za fantka, pa še letni časi ne grejo glih skup. Pol pa še dons Nelijina oara, me je skor kapuser posted image Pa sem bla mal alostna ker gre ta mesec mal bolj na knap...
Sjmm, bom z veseljem vzela, sam prej bi se rada še za ziher prepričala da bomo mel fanta. Še kr ne dojamem čistuser posted image Pa hvala user posted image user posted image
Urša, midve se bova pa itak še zmenile, če boš ti mela punčko dobiš od mene... To sem ti že zdavnej rekla, bo treba počas mal kevder spraznituser posted image
Kolumbo, ti pa kar obdrži, sej ni tok hudouser posted image Ti kr mej, boš rabila... Ti pravš da jih maš petnajst, jst jih mam glih ene petuser posted image Pa čakam moj rojstni dan, je mat že rekla da bo dala denar, pa bomo mal prihranil še za tele nakupe (ker si tud jst želim kej kupit za tegale našega piškauser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.9.2010 7:12:07   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

Hana še spi,mami pa šravfa,zvija,slabo-ah ja živčki delajo na polnouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.9.2010 7:13:15   
Urša08
jutro

Jaz že v nizkem štartu, Žiga v trenerkici gre dol k babi (se je sama javila), samo še Nejca oblečem in ob pol štartava. Me kar malce zvijauser posted image user posted image user posted image

Punce hvala za spodbudo user posted image user posted image user posted image user posted image

še jutranja kavica
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.9.2010 7:13:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image user posted image user posted image

Hana še spi,mami pa šravfa,zvija,slabo-ah ja živčki delajo na polnouser posted image user posted image

čebela saj bo šlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 7:17:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 7:22:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.9.2010 8:52:26   
birdy
Kolumbo, dej oprav najprej en tehnični pregled, pa boš pol vidla če lahko še voziš- peglašuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.9.2010 10:03:46   
sjmm
dan!

mi smo uspel vse šolarjespravt od doma, Miha že na poti na tabor na Dolenjskem, Saška glih na 25tki roma u Fužine...je bla kr živčna, jz pa še bol...moja bejba gre u beli svet...k zna bit tud zlo črn...zvečer se sploh nisve mogle pogovarjat k sva ble obe preveč živčne, zju3 pa sva en zgodnji kofe skuhale in se po ta velkem vse pomenile

Miha se je tok stiskal ...smo le bli vse poletje skupaj..ah, vsega lušnega je 1x koncuser posted image

Jan k ponavadi...veselo v nove zmageuser posted image

Majči je palepo spančkal, seveda zaliman na mamico, sam je bil tok miren d sm še jz kr spala...sam mojga sm ene parkrat mal obrnila k na žaru...ker zadne cajta spi k tanker...smrči d sam sebe prestrašiuser posted image

no, posoda je poštimana...sm že zju3 4 malce prštimala....zdej sva z Majčijem ene brisače zložila...zdej pa bova šla mau na luft...joj, kaka tišina jeuser posted image

no, fajn se mejte...karkoli že počnete in kjerkoli ste!!!!!!!!!!!!!!!!

nosečke pazite nase!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.9.2010 11:25:11   
Čebel@
Hana že pol ure pančka-jo je vrtec čist zmučiluser posted image
poročilo:ko sva prišli v igralnico se je zapodila k poganjalcu in šibala med igračami in otroci 1 uro na polno-2x me je prišla pozdravit,drugače pa tudi če me nebi bilo tamuser posted image user posted image user posted image res sem ponosna nanjo in pomirjena,ker vidim da bo uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image domov sem jo pa skoraj zvleklauser posted image
jutri pa že ob 8.00 na zajterkuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.9.2010 11:30:42   
Čebel@
aja,pa edina sem bila v copatahuser posted image user posted image user posted image .....vsi starši so bili kar obuti......jo naj bom dokler jo bom uvajala,hodila lepo v copatih po igralnici.....je pa v skupini 7user posted image  in 7user posted image -naša se je takoj poštekala z Andražem in Žigcem-so se igrali s punčkouser posted image .....vsi so stari 1,5l ,edino 1 bo septembra 1 leto in je komaj shodil....2 punči že kar veliko govorita,veliko jih pije samih iz šalčke(večinoma tisti ki so že bili v varstvu)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 11:35:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.9.2010 11:36:21   
Čebel@
kolumbo..........NA IZI DA NE BOŠ KAR RODILA!!!!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2717
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 11:57:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.9.2010 12:03:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sej sm zlooo na izi...sej vidš d sm skos na RRuser posted image
edino pravilnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.9.2010 12:04:23   
sjmm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hano!!!!!!!

mi2 sva se mau potepala z vozičkem, pol je pa na igrišču vragolije počel..k grena tobogane se mi kr srce ustau...je čist podivjan

zdravje zgleda gre na bolje, dons že kr lepo papca...sam mleko mu zjutri še ni šlo kot ponavadi

še ene pol urce pa bo šel spat, pa prvi šolar pride domov

bo treba kej v lonce vržt

je pa ful samotno k ni ta velkih, sam po eni strani tud mau tišjega vzdušja paše

JUTRO, kolumbo!!!! pazi nase in na Jurija!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.9.2010 12:28:40   
Čebel@
sjmm......se boš hitro navadila,da sta z Majem dopoldan samauser posted image user posted image user posted image mali bo čist srečen,ker te ne treba delituser posted image  

pri nas je sonček,ampak mene zebeuser posted image user posted image ......popoldan moram pa na občino in k G po potrdilo-ma se mi ne da letat okroguser posted image .....danes bom še flaško,copate in supergice podpisala,da ne bo kakšnega upsauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.9.2010 12:30:08   
Čebel@
urša,petrušk....ste preživeli???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.9.2010 12:42:57   
birdy
Končno računalnik dela tko kt je treba... Sem hotla napisat še srečno vsem ki mate danes prvi šolski/ vrtčevski dan pa nisem mogla. Zdej je pa itak že mimouser posted image
jst sem pa dons končno spalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla mal pred šesto nazaj v mižael in sem komirala do 8.15 ko se je Kristi zbudila. Jeeeee, bravo zameuser posted image Včer sem pol še vse speglala, moj je pa ene cote obesu. Tko da dons al pa jutr nova rundauser posted image Pa kovtra od tamalihdveh moram dat preplaknit pa da jima bolj zimsko kolekcijo naštimam.
Moj je za dons reku da bi šli mal v hribe pa ne vem kam bi šli. Pomoje kr na Katarino proti Tošču. Pa da še psa s sabo vzamemo, sam ne vem kerga, al naša al pa Rory. Pa men kr bl diši da bi naša vzel ker se morta mal zlaufat.
Čebela, joj, že prejšni teden sem slikala Medota pa vedno pozabm dat slikce gor, upam da se bom dons zvečer spomnila. Je pa posrečen, se včeri cartava in je ful vohu okol trebuha... Pa pravm jst, ja, dojenček je tuki not, pol me je pa lizu po trebuhu. Očitno ga voha/čuti. Je pa ful priden kuža,zdej čez poletje je bil sicer skoz zunaj, zdej pa takoj ko spokamo Rori gre vsaj ponoč notri. Zdele ga pa ne morem met not, ker mam psico od mojih dveh na počitnicah... In gospa se glih zdej goni, mislm, še na sprehod ne morem z njo. V ponedeljek mi je en pes cel sprehod sledil, pol ga je pa še rorči srala... Matr sem bla hudauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 13:01:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.9.2010 13:07:22   
Urša08
ojla

Pri nas pestrouser posted image user posted image user posted image

Nejcva sem 7.45 oddala v vrtec in prišla ponj ob 10. Rezultat - on bi še tam biluser posted image user posted image user posted image je bil priden, nč ni vprašal zame, pojedel ves zajtrk k si je baje tud sam namazal na kruh. V glavnem vse ok. Jutri štartamo ob pol osmih in do spanja.

Potem sva šla po kinder jajčka v trgovino in domov, pa en obisk smo meli. Je prišla moja prijateljica tko da sva do sedaj čvekaliuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj vas grem pa mal prebrat, pa ne bi blo slabo kej v lonc vršt za kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.