|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 7:54:04   
india
Ola zaspanke, pa ne, da sem med prvimi,ki so budne :zmeden2:
Pri nas je tako spokojno jutro, brez vsakodnevnega direndaja na cesti, zgleda, da jih je nevihta malo umirila:bravo:
No, danes pa bo kava:kava: po vseh tistih čajih;););)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:00:49   
soncece24
Juuuuuuuuutro. No končno se je nekdo spomnu čvek odpret. Jaz sem že od 7 na šihtu, nič ne dogaja, pijem :kava: in se dolgocajtim. danes je zadnji dan pred :morje:, tak da že mam rajzefiber.

Miška, še maš vročino, al si že ok? te je vojska fajn pedinala?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:02:43   
Muffin
Jutro ! :)

Lep in ne prevoc dan vam zelim, Maja

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:04:13   
CUKRČEK
Jutro!!
Jaz tudi že od 6-ih na šihtu. Toda danes sem dobre volje, ker sem se končno pripeljala z novim avtom(v prejšnjem mesecu smo uspeli razbiti oba avta:( )
Upam, da bo imel ta daljši rok trajanja! :)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:04:28   
srki
Ojla Miška :)
Jest sem pokonci že od 04.45 :zaspan:, zdaj sem že od 6.30 v službi, malo delam, palo pa sem na RR, tako da je bolj pestro in zanimivo.:sloncek: pa da cajt prej mine, čeprav imam za delat, vendar bolj na izi. Jest sem še ta teden v službi, potem pa gremo na :morje: na Pag. Komaj čakam!:sloncek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:05:19   
india
sončece, vročino smo nagnali, malo me še kosti bolijo pa mišice,..pa saj bo že, danes nesem papirje za avto (za lizing :zmeden2:)...potem pa bo,kar bo :bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:05:33   
soncece24
ja šuger, kaj pa si delala, da si oba avta razbila?? a zdaj pa maš novega? kaj si si lepega privoščila?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:06:13   
soncece24
miška, veš kak ti bom favš tistega vonja po novem avtu... ni lepšega

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:06:19   
india
Oh, kako vam privoščim, da greste na morje!!! Mi pa drugo leto!:(:(:(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:07:15   
india
hehe, cukrček, ne me strašit, jaz o novem avtu, ti o dveh razbitih ;););)
upam, da vam tega res ne bo uspelo tako hitro zrihtat!;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:08:37   
CUKRČEK
oh, sonček, nesreča se je zgleda zgrnila na nas. Najprej sem jaz vozila in me je ena babura izsilila....avto totalka, poškodbe dost hude. Za silo kupimo en rabljen avto in ga po 2 tedih spet razbijemo. Tokrat vozi moj fotr, en mulc prileti vanj....spet totalka, tokrat na srečo brez poškodb.
In en teden smo zdaj morali čakati na novega....clio extreme...superca makinca:bravo:

Ma upam, da se nesreče ne bodo nadaljevale. Ker potem se ne vsedem več za volan.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:08:38   
soncece24
pa saj boš potem nadoknadla. midva greva bolj na nizkoproračunski dopust, veš, sam morje je pa morje. pa saj bo boljše ko ne bom več študentka

ti pa dobiš novi avto, a to pa ni nič??

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:11:12   
soncece24
o cuker, to pa je ko pri nas pred letom in pol. sem v roku enga mesca razbila najprej od :love: avto, pol še pa svojga. pa nikoli kriva. enkrat se je v ovinku na mokri cesti en v mene zaletel, drugič pa sem stala na semaforju in mi je en v rit priletel. pa kaj češ, dokler ni nič hujšega se vse preživi, saj zato pa so zavarovalnice.

zdaj pa maš pravo mašino, ja. po pameti!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:12:17   
india
Ja, upam, da dobim,ker to je pri nas s.pjih včasih comsi somsa z lizingi...samo ena bedasta pikica jih zmoti,pa ti ne odobrijo :(, a glede na to, da mi bo garant mama,ki je upokojenka,bi po mojem moralo it...

veš,da razmišljam, da bom za drugo leto nabavla en velik ali dva manjša šotora??? bom vidla, a vedno sem bla navdušena nad kampiranjem in me zadnaj leta ful drži:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:15:04   
soncece24
kamp je zakon, miška, sploh za otroke. pa vedno je družba pa dogaja se... meni je zakon, stokrat boljše ko pa neki hotel - najbolj sovražim, ko moraš jest na uro:grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:16:57   
CUKRČEK
Ej, bejbe, v katere kampe pa hodte??
Mi gremo nasl. teden na Lošinj v apartma in študirava, če bi se nazaj grede ustavli še v Kuveradi(nudlčki:) )
A poznate ta kampm,kako je tam????

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:19:17   
Aleksandrin
Jutro vsem,
jaz moram pa do G dat kri, ker mam že pol nosečnosti ful slabo kri, pa čeprav bogato jem :(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:20:28   
india
Cukrček, žal ne poznam, mi smo hodili v Premanturo, pa v Biograd in nato v Baško na Krku. Najboljši mije bil od vseh kamp v Biogradu, tudi plaža je super, ...

Res je kamp zakon, meni gre najbolj na živce to, da si skorajda ne moreš porihtat nikjer kot doma, v kampu pa lahko! Lani,ko smo bli v apartmaju , je blo sicer super, a vseeno ne tako kot doma.
Čez komot ga pa ni in po mojem je to ravno kamp.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:21:57   
india
Oh,Aleksandrin, saj bo, meni je tudi ponavadi kri delala probleme, pa so zdaj vsi otroci zdravi. Upam samo, da ne dobiš kakšnih sirupov, ki škodijo zobem ( železo), meni je namreč 2 zoba uničlo:(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:26:25   
Aleksandrin
Uživam neke žvečilne tablete- železove, čeprav mi je hotu najprej dati kar inekcije, si pa po vsakem použitju umijem zobe, upam da to zadošča :ups:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:26:52   
soncece24
ja, meni je kamp zakon, ker vse zraven prineseš in maš tak ko sam hočeš. jaz vedno pravim, da si jaz apartma s sabo prinesem:)- hodim pa na hvar, jelsa

miška, kaki sp pa maš? kaj delaš?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:32:44   
DaisyE
Jutroo :kava:

Se vam bom kar priključila, ko tako fajn kampirate. Js grem pa letos v hotel na uro jest :)- drugače mi je pa tud fajn kampirat, ampak se mi navadno zgodi, da ful dnarja zagonim, ker mam s sabo samo mali kuhalnik in po enem dnevu juh obupam nad sabo...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:34:21   
india
Aleksandrin, mislim, da v tabletah ni tak hudič kot v sirupu,ja...pa saj bo, boš videla!

Sončece ti pišem privat!:rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:35:43   
soncece24
Daisy, jaz pa vzamem s sabo ono posodo za pico pečt al kak se ji reče, pa tam not potem čevape, ribe, vse kar češ od mesa pečem, pa kuhalnik na dve plošči mam, pa delam špagete, pa krompir, pa rižotke... pa pridem fajn skozi. pa nikoli ne kupujem preveč hrane za s sabo, vse doli kupijm po potrebi. ker če zraven nesem, se al ne poje, pa nazaj nesem, al pa pač na silo nekaj ješ, ker si pač prinesu. Kuham pa normalno, ko doma. vse od palačink pa do zrezkov. včasih greva ven jest na kako pico al pa hamburger, drugače pa pač kuhamo po potrebi.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   jutro!!!!!!!!!!!!!!
27.7.2005 8:36:40   
viv_
Dobro jutro od še ene dopustnice :)

Zdele bova pofruštkale, pol pa letiva v Bohinj. Popoldne imamo pa tradicionalno srečanje babnic, zcečer pa peglanje :smajlikibruha:

Cukrček in sonček potolažta se - jaz sem pred 3 leti v enem mesecu dvakrat zbila mojo drago Ibizo pa obakrat sem bila kriva sama :(( Prvič sem se v Črnučah izogibala psu (višavski terier) od staršev od Đonija Novaka, pa sem pol avta ob na eni ograji pustila. V drugo sem pa zavila dol iz Dunajske proti FDVju čez dvojno polno, takrat pa prpele nasproti polcaj, jaz pa po gasu, da me ne bi vidu, pa sem tam pri FDVju sekala en ovinek in mi je ena priletela v bok :( Ampak vedno samo pleh, nikoli nikomur nič. Me je pa na koncu že poznal :kuza: od avtokleparja :))-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!