|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
31.8.2010 18:03:42   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Vse ki bi rade v grupo, pa še niste, ali mi niste sporočile na ZS fb ime in priimek, mi pošljite...ko pridem domov poštimam vse.

Pa še kakšno dam za moderatorko če želi user posted image

Jaz se vam bom tudi pridružila na FB user posted image  ampak po NS user posted image user posted image user posted image  takrat bo lahko to javno.

Drugače me je pa tole glede videnja jajčk na NS prav nasmejalo. T moški, česa vse so sposobni user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
31.8.2010 18:07:21   
SaMaa
Pa še to ali mi lahko ena prosim opiše, kako je pri njej potekala NS? Hvala.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
31.8.2010 18:20:41   
_sanja_*
Zdravo punce!user posted image

Tolk sem se najedla domačih sirovih štručk, da bom poknalauser posted image  Delala sem še pizza varianto z mozzarelo, njaaaaaaaaamuser posted image  A res morem tolk jest?user posted image

Maja (ali kakšna druga celjanka - okolica ipd), kdaj grema na telovadbo??

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
31.8.2010 18:27:10   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Pa še to ali mi lahko ena prosim opiše, kako je pri njej potekala NS? Hvala.

Hm...

V Dravljah je tako, da zunaj izpolneš listek s podatki (ime, naslov, telefon, teža, višina, št. nosečnosti, št. živorojenih otrok, ali je nosečnost spontana ali ne, potem ali želiš dat kri za dht, ali želiš cd,...), potrkaš, oddaš listek z materinsko, in počakaš da te pokličejo.

Potem greš naprej k zdravnici, se uležeš na mizo, dragi se zraven usede na stol, namaže ti trebuh in se začne. Pogleda otročka, pokaže kje ima kaj, vmes ustavi sliko, ga izmeri, potem ustavi še tako da izmeri NS, to je pa to. Gre pač za podroben UZ z veliko govorjenja - zgodnja morfologija je bil uraden izraz v Dravljahuser posted image

Na koncu ti še razloži rezultat in to je to.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
31.8.2010 18:40:25   
SaMaa
sanja hvala za izčrpen opis. U bistvu je potem to "zunanji" pregled in ne npr vaginalni.....pač sprašujem, ker sem nekje zasledila, da naj bi se lahko izvajal tudi vaginalno.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
31.8.2010 18:42:37   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

sanja hvala za izčrpen opis. U bistvu je potem to "zunanji" pregled in ne npr vaginalni.....pač sprašujem, ker sem nekje zasledila, da naj bi se lahko izvajal tudi vaginalno.

Ja, to sem tudi jaz brala, ampak zgodilo se mi pa niti prvič, niti zdaj. Mislim, da se večinoma dela čez trebuh, razen v izjemnih primerih, če se res ne vidi, vaginalno.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
31.8.2010 19:03:54   
čupa
halo halo

joj kak jaz nimam nič časa oz si ga težko vzemem user posted image

Danes sem mela g pregled oz bolj posvet o krvnih izvidih. vse je okuser posted image user posted image  samo kaj še nisem prebolela toxo, tak da še morem pazit na to. sicer mi je dala napotnico za ambulanto za rizično nosečnost, zaradi visokega pritiska v prviuser posted image . danes se še nisem mogla naročit, ker zaradi vseh zadev ki se zdaj vrtijo v zdravstvu (sama delam v tem) še ne vejo kaj delajo. morem poklicat v četrtek. drugače pa mam pritis vredu zaenkratuser posted image user posted image

danes je tudi en veliki dn za nas, saj moja punčka praznuje 5 let. čago je že mela v sobota, danes pa še darilo od atija in mamice in je čist zadovoljna z vsemuser posted image user posted image user posted image

drugač pa že na veliko perem likam pospravljam pakiram ... ker v četrtel odpotijemo. sma se sdločla, da vseeno grema, ker sem čisto ok, mam pa plačano zavarovane če slučajno pride do česa, ampak sploh nebom razmišlala o tem, ker kaj se lahko zgodi tu se lahko tudi tam. mnenje moje osebne zdravnice je, da lahko dopust samo blagodejno vpliva na mene, ker tam tak mam all in, pa tak samo počivaš, sa malo skopaš in ješuser posted image
domov pa pridemo 16.9. in takoj 17.9. na NS, da vidimo kaj se dogajauser posted image , ker NP pa imam šele 24.9.

lepo bodite, še naprej pridno čvekajte, in če še bo kaj časa se javim, drugače pa ko pridemo iz morja
papa

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
31.8.2010 20:14:24   
_tina
SaMaa, ko sem jaz imela v prvi nosečnosti NS sem imela vaginalni pregled, ker se drugače ni nič voidelo. Mi je bilo prav smotano, ker mi je še moj rekel, da ne bom morala slučajno na tisti ginekološki stoluser posted image pa je bilo kar treba.  Res mi je bil pa smotan feeling takrat.

5ra8 a si naredila na fb skupino marčevke 2011? ker je ne najdem? mislim pa da sem ti že poslala zs kdo sem da mi pošlješ prošnjo za povabilo user posted image no, prosim povabi me user posted image

jaz imam pa jutri dopoldan NS in ko pridem domov vam poročam kako je bilo.

zdej grem pa malo likat, da bomo na morje sploh lahko kaj za oblečt vzeli. čeprav ne vem, če bi raje vzela kar bundeuser posted image

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
31.8.2010 21:46:54   
pikachu
Jaz ko sem mela NS mi je delal tudi vaginalni UZ, se je lepše videlo. Mojega dragega pa ni motlo, ker je itak bil čist "happy" ko je gledal najino bebico na ekranu.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
31.8.2010 22:13:07   
Poli_H
tanjusi smem vprašat pri kom si imela včeraj posvet? sem iz MB, kar nekaj kolegic že rodilo, različni gin. ...

NS kamen od srca zvalil!!!
Vse OK, 6 cm smo vlki, srček bije 158, tveganje nično user posted image user posted image user posted image  dobila tudi DVD - priporočam vsem, saj smo ga doma še dvakrat analizirali, ker si doma bolj skoncentriran kot pa ko prvič vidič to čudo narave takooooooo od blizu.
Gledali nosek, usta, "očke", srček, želodček se že videl, merili nogice... Gledali kako pije, dejansko odpira in zapira usta!!! čudo, čudo, čudo. Samo 6 cm, pa že čisto izoblikovan... No, skoraj. Zaenkrat je še vedno baba user posted image  je G rekla da se penis razvije bolj v 13. tednu, moda pa v 17., tako da bo za ziher treba še počakat. Je pa seveda moj videl popkovino in se G na uho zadrl: pubec je!!! al sma se narežale. Bila sem pri dr. Ksenija Pelkič na Gregorčičevi v MB - toplo priporočam vsem. Super ženska user posted image

Zares paše... zadihati... mislim da me bo zdaj ta napetost končno spustila in bom res začela uživati v nosečnosti. Aja, nosim pa nizko in zadaj, zato o bušiju skoraj ni sluha ne duha user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za 5ra8 ki takoooooooooo lepo skrbi za nas čvekice user posted image

Zdaj pa še možeka potolažit (ker more še 4 tedne čakat), pa kar pod kauter se gret! Nočko babe žabe user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
31.8.2010 22:23:13   
Poli_H
album a katera ve, se lahko dodajajo tudi filmčki v svoj album?

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
31.8.2010 22:39:04   
Natt
Zdravo Poli_H,
verjetno si iz Maribora. A mogoče veš za kakšno trgovino za nosečniška oblačila? Jaz sem šla pogledat na mesta, kjer se spomnim, da so včasih bile tovrstne trgovine, pa so vse prestavili oz. zaprli. Očitno to ni ravno dober posel.  

Lepo bodi in uživaj v nosečnosti! user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
31.8.2010 22:44:22   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: _tina

5ra8 a si naredila na fb skupino marčevke 2011? ker je ne najdem? mislim pa da sem ti že poslala zs kdo sem da mi pošlješ prošnjo za povabilo user posted image no, prosim povabi me user posted image

ne najdes je zato ker je skrita grupa. in tisti ki ni not je ne vidi, pa tudi ne vidi se naprimer pri meni, da sem v tej grupi.
sem ti poslala zs.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
31.8.2010 23:03:20   
cekinka
Uspelo 5ra8 hvala user posted image zakon si uštimala, da je skrita grupa user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
31.8.2010 23:06:07   
5ra8
mislim da se nas je ze kar nekaj nabralo.
dala sem majo pa najo se za admina, tko da ce jst dopoldne ne morem urejat lahko one dve. invajtata druge :)

ce sm se kero pozabila naj se javi :) upam da nisem :D

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu cekinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
1.9.2010 6:25:40   
Lun1ca
Dobro jutro! In tudi mrzlo user posted image

Poli_H
čestitke za NS user posted image user posted image user posted image Si me pa razveselila s tak dobro izkušnjo, namreč jaz imam v ponedeljek NS pri dr. Pelkičevi user posted image No zdaj se še tolko bolj veselim! user posted image

Natt Baje se najbolj splača H&M al pa C&A user posted image

Tak zdaj pa šibam kri dat user posted image pa lulat v lonček. Da vidimo al je toksa za nami itd.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
1.9.2010 7:23:40   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

mislim da se nas je ze kar nekaj nabralo.
dala sem majo pa najo se za admina, tko da ce jst dopoldne ne morem urejat lahko one dve. invajtata druge :)

ce sm se kero pozabila naj se javi :) upam da nisem :D

ja, kr na zs pošljite, mam skos dostop, edin še ene dva dni mal več dela na šihtu, ampak ni panike....

Jutro drgač... Evo, pr meni se počas ve... Povedala tud v službi, direktor čestital, kr fajn odreagiral... Svakinja je pa tko na fb napisala, da bo wwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teeettttaaaaaa in je lajkanja in komentarjev neomejeno user posted image ... ampak zdej mi je tko ravno, naj ve celi svet, da sem srečka user posted image ... pa jest pravim, da se mi ful vidi, ostali pa da se nič user posted image  fora je, da sem jaz imela čist ploščat trebuh in zdej k me napihne, je to meni fuuuulll...user posted image

ajde, srečno pr ns dones in pregledih :)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
1.9.2010 7:25:54   
tanjusi
anjusi smem vprašat pri kom si imela včeraj posvet? sem iz MB, kar nekaj kolegic že rodilo, različni gin. ...

Pri dr Mujezinoviču, Mariborčanke ga verjetno poznate , sem malo brala po forumih, pa je kar priznan zdravnik...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
1.9.2010 7:33:05   
tanjusi
drugače pa dobro jutro! Sem otroke spravila v šolo, zdajle sem pri kavici , pol se počasi spravim na kontrolo ščitnice, pol bo pa treba malo o hiši pospravit, včeraj ni blo nič kaj od mene cel popoldan...
Sem pa ratala požrešna, toliko kot sem prej slabo jedla in hujšala, toliko se bom po moje zredila končno...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
1.9.2010 7:41:25   
Lun1ca
No pa sem dala končno to kri in z vsemi mukami komaj nalulala par kapljic v lonček user posted image
Dajte mi povedat, a na NS je treba obvezno met MK zraven? Namreč meni so jo zdaj tu vzeli in jo dobim nazaj z izvidi na naslednjem pregledu.. to je pa po NS.

tanjusi dobro opravi na kontroli!

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 1.9.2010 7:42:03 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
1.9.2010 7:44:09   
tanjusi
tanjusi dobro opravi na kontroli!

eh bv po moje me bo poslal dat kri , da vidi če se je stanje kaj spremenilo , ker tablete minimalno dozo že imam , malo mi je pa sumljivo da nimam energije , samo to je po moje kaj druga krivo...

(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
1.9.2010 7:47:54   
Lun1ca
Hm kri itak, če ti hoče pogledat če ti ščitnica normalno izloča hormone. Po tem se najbolj vidi, če deluje tak kot mora. Ah energija.. jaz je mam glih tolko, da diham, pa jem. Čakam kdaj bom prešla v tisto stanje ko naj bi prekipevala od energije.. ampak ga ni in ni. Jaz prespim pol dneva se mi zdi. In prav lena sem..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
1.9.2010 8:03:21   
cekinka
Dobro jutro!

Evo mene pri čajčku, moj je že v službi. 

user posted image

Vam častim zajtrk s pogledom na morje.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
1.9.2010 8:07:31   
Poli_H
tanjusi pa telefon ti je dol padel ko si prišla? user posted image

natt men tud vse pravijo za C&A pa H&M. Pa mislim da je nekje še Mamita trgovina (vsaj bila pred 1 letom...)

drugač pa uspešen dan vsem želim user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
1.9.2010 8:09:40   
tanjusi
tanjusi pa telefon ti je dol padel ko si prišla?

aja , a res user posted image to se pa ne spomnim user posted image
A si bla tam kje?

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......