|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
31.8.2010 11:52:50   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

S Timotejem sva spala do 9.15, sicer se je že ob 8-ih zbudil, ampak sta ga flaška in mamin objem prepričala, da je še malo zaspal. user posted image Ati je priden, je šel v nabavo za morje (sva hotla skup it, ampak še mam jaz malo za pospravit doma, pa kaj še pripravit) tak da je sam šel. user posted image
Po vsej verjetnosti bomo imeli pc zraven, tak da iz Izole se vam kaj javim.user posted image

Evo, ati prišel.
Se zvečer slišimo. user posted image

a imaš prenosni internet? Ja pol pa tak ni dileme, da ga ne bi zravn vzelauser posted image ..

Upam, da boste imeli solidno vremeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
31.8.2010 11:53:24   
arabela*
Aja..katy...pa če boste kaj zunaj jedli..je kar poceni....))))user posted image ...slov.obala mislim))

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
31.8.2010 11:54:57   
arabela*
jaz pa sem mičkene spokala..pa fotokopirat sem šla..zdaj sem se nazajtrkovala( komaj )user posted image ...zunaj tak mraz, da bo treba počasi zimska oblačila pripravituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
31.8.2010 11:58:55   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ja, ker je to pa le NUJNO POTREBNA DOBRINA ZA ŽIVLJENJE. oh my god user posted image

ja itak dauser posted image

tega raje nem komentirala..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
31.8.2010 11:59:24   
rina22
katy, uživajte na morju user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
31.8.2010 12:11:42   
arabela*

ja, ker je to pa le NUJNO POTREBNA DOBRINA ZA ŽIVLJENJE. oh my god user posted image

ja itak dauser posted image

tega raje nem komentirala..

user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
31.8.2010 12:13:27   
arabela*
jaz pa sem zgubila odločbo od otroškega dodatka...Zdaj pa ne vem..kdaj mi potečeuser posted image ..A maj dam vlogo..vseeno?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
31.8.2010 12:42:51   
rina22

jaz pa sem zgubila odločbo od otroškega dodatka...Zdaj pa ne vem..kdaj mi potečeuser posted image ..A maj dam vlogo..vseeno?

a ti ne preteče tisti mesec,ko ma otrok rd? tak da moraš dat tisti mesec pred rd otroka. vseeno raje nesi tja vlogo, pa ti bo pol ona rekla, če je prezgodaj ali lahko že oddaš

< Sporočilo je popravil rina22 -- 31.8.2010 12:44:06 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
31.8.2010 12:45:11   
arabela*

a ti ne preteče tisti mesec,ko ma otrok rd? tak da moraš dat tisti mesec pred rd otroka. vseeno raje nesi tja vlogo, pa ti bo pol ona rekla, če je prezgodaj ali lahko že oddaš

ker za obe vlagam skupaj..in A je imela maja rd...M pa par dni nazajuser posted image ..Ja saj ni blem..samo tam je osebje skrajno neprijazno, zatouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
31.8.2010 12:53:50   
sami0804

ker za obe vlagam skupaj..in A je imela maja rd...M pa par dni nazajuser posted image ..Ja saj ni blem..samo tam je osebje skrajno neprijazno, zatouser posted image

Glede na to,da je M. mlajša,bi bilo logično,da ti poteče ob njenem rd,razen,če nisi vlagala posebej vloge,ko je A. šla v vrtec...premisli.
V vsakem primeru pa je skrajni časuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 31.8.2010 12:54:40 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
31.8.2010 13:01:36   
arabela*
hvala na odgovorih...bom izpolnila in nesla tjauser posted image

nekaj še mi rečite...tiste ki ste na zavodu.....kje preko neta iščete prosta delovna mesta glede na izobrazbo?..user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
31.8.2010 13:08:59   
sami0804

Sicer sem na zavodu,kar se pa iskanja dela tiče,pa še ne morem nič rečt,ker čakam najprej,da se pogovorim s svetovalko kako in kaj...
Drugače pa verjetno na spletni strani zavoda,lahko pa še verjetno preko drugih strani iščeš.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
31.8.2010 14:59:13   
arabela*
Katy...sem gledala malo vremensko napoveduser posted image

Slovenska obala sreda 23C, četrtek 26C, petek26C, sobota 26C

V Umagu pa zaenkrat tudi okoli 25 stopinjuser posted image

zgleda kar solidno, glede na vremeuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
31.8.2010 15:04:37   
katy83

Katy...sem gledala malo vremensko napoveduser posted image

Slovenska obala sreda 23C, četrtek 26C, petek26C, sobota 26C

V Umagu pa zaenkrat tudi okoli 25 stopinjuser posted image

zgleda kar solidno, glede na vremeuser posted image

hvala ti. user posted image

je moj že tudi gledal, pa sva se kar sprijaznila. Ma saj če je 25 je že ok. user posted image Ok, jaz bi bla zadovoljna tam z 33, ampak bo to tudi ok. za malega je že boljše tak. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
31.8.2010 15:05:25   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

S Timotejem sva spala do 9.15, sicer se je že ob 8-ih zbudil, ampak sta ga flaška in mamin objem prepričala, da je še malo zaspal. user posted image Ati je priden, je šel v nabavo za morje (sva hotla skup it, ampak še mam jaz malo za pospravit doma, pa kaj še pripravit) tak da je sam šel. user posted image
Po vsej verjetnosti bomo imeli pc zraven, tak da iz Izole se vam kaj javim.user posted image

Evo, ati prišel.
Se zvečer slišimo. user posted image

a imaš prenosni internet? Ja pol pa tak ni dileme, da ga ne bi zravn vzelauser posted image ..

Upam, da boste imeli solidno vremeuser posted image

ja, imamo instant net, ja, tak da gre z nami. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
31.8.2010 16:34:15   
arabela*
jaz pa sem papire rihtala, pa omare pospravljala...Moj malo počiva,  trenutno pa kuham kosilo ( restan krompir, zelena solata in panirana mozarella)user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
31.8.2010 20:31:48   
arabela*
čer....

samo jaz tu strašim danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
31.8.2010 20:37:41   
arabela*
Aja matcar...vsebina filma( bi skoraj pozabla)

pripoveduje o mladi mamici,ki je med vojno, ki je bila v BIH igubila hčerko, oz so ji jo vzeli in jo dali v posvojitev. Ta mamica kasneje živi v Ameriki in seveda misli, da je njena hčerka mrtva(takrat stara komaj 2-3 leta)..začne poizvedovat in na osnovi določenih okoliščin ugotovi, da je živa....Odpravi se v Nemčijo, kjer bi naj dekle živelo(sedaj že 12-letno) in jo tudi najde.......

Tako...potem pa sem zaspala, v upanju, da si bom film dol potegnila in preostanek pogledala, vendar ga nikjer ne najdemuser posted image , pa tud v Koloseju ga niuser posted image ....me full zanima konec....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
31.8.2010 20:40:16   
arabela*
danes sva šla v ta novi Tuš na tržnici..Zgleda kot Planet Tuš, samo še niso vse trgovine odprte....gužve ni...robe dost...ampak prodajalci...Je na kasi moj rekel temu tipu naj mu še da ene modre west..in ga je prodajalec prosil...naj mu pomaga cigarete poiskat, ker se na to on ne spozna....tak da je na koncu moj roko stegnil gor in si škatlico vzeluser posted image ...aleluja...to pa je naš sistem..ko vsak trotl lahko že vsepovsod delauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.8.2010 20:42:35 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
31.8.2010 20:41:25   
arabela*
Tak..pa je prišel zobar do mene...če se mu že jaz izogibam tri meseceuser posted image ...danes me je v kaslcu čakalo vabilu, da naj se tam oglasim....user posted image user posted image ...da mi zob porihtajouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
31.8.2010 20:42:04   
arabela*
nič...dovoj samogovorov.....pičim spospravit, ob devetih pa je en dober film na popuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
31.8.2010 20:54:07   
arabela*
"ova"...oz. obe ga pa trosita na ovem foromu....Ma saj ne more človek, da ne bi nič napisaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
31.8.2010 21:35:44   
petea
Saraya,
tukaj imaš povezavo:
http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
31.8.2010 21:51:34   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
31.8.2010 21:52:27   
matcar
Saraya,hvala za vsebino.Samo ni to to,kar sem mislila.Po vsebini sodeč,pa ni švoh film bil.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?