Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2010 10:42:08
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro kavica? čajček? kako smo? dopust je že daaaaaleč delo kliče! M. je v vrtcu, jaz tule, mam za delat, pa se mi seveda ne da. itak.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2010 10:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmmmmmmmmmmm Ajsi tole si pa ornk sline pocedila Zdej morš pa u Trzin pridt, da se zmenva za kofe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2010 21:30:30
|
|
|
|
ledenka
|
še za lahko noč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2010 6:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro kako smo kej?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2010 9:35:03
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro...oblačno...prav jesensko je zunaj... mi pa čakamo , da začnemo z IUI kakršnikoli napotki o pivu ipd., bi mi prišli prav. larilu vidim da pridno rišeš...ledenka hvala za zalogo pijačke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2010 10:35:29
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro upam, da ne bo več deževalo... dost je bilo za danes! biba, preberi si tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm imaš napotke, kako izboljšat celice in endometrij. larilu, lepe slike pa še neki za našo pinki pigi je mela tole željo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2010 12:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punci jaz upam da bo zdej moj roza pujsek prišel kej večkrat na RR k jo zdej ni več na FB-ju jaz se pa trudim da bi pikica sama zaspala tko da moji živčki delajo 100 na uro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 11:13:23
|
|
|
|
ledenka
|
kaj zdaj, kje ste vse petek je, teden je minil, naslednji bo naporen, pol bomo pa dalje videli...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 12:49:03
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka hvala, ta link sem itak že predelala trenutno bolj prisegam na odklop..kolikor jr to sploh mogoče. res je petek, čeprav že cel dan mislim, da je sobota...tudi zame bo drug teden naporen...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 12:50:18
|
|
|
|
~Biba~
|
kaj roza pujsa štrajka z fb-kom? to obdobje je pri meni že mimo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 14:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
perfektna ne vem kaj je bilo narobe da se je izbrisala dol iz FB-ja,poslala sem ji sms potem bom pa videla če bo kak response če ji je kdo zatežil bi ji pa itak me borke tistga nalomile
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 14:24:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect ledenka hvala, ta link sem itak že predelala trenutno bolj prisegam na odklop..kolikor jr to sploh mogoče. jaz ti lahk povem, kaj sem jaz počela, sam itak je pri vsaki drugače... piva pa takrat nisem kaj dost pila Moj recept za uspeh malce sem se držala naših napotkov, ker sem se pač pripravljala na drugi postopek. probala sem se držat Montignaca, ampak mi ni 100% ratalo, sem pa v veliki meri črtala belo moko, pri sladkorju sem se tu in tam pregrešila. pila sem koprivin čaj, vsak večer pol litra, in še vsak večer čaj s cimetom in ingverjem, tudi pol litra (kupujem v Mullerju Yogi Tee, imajo take fine mešanice). jemala sem ene 3 Evitole na dan (E vitamin), pa selen+cink, Omega 3 (tudi 2-3), Q10 (2) in B kompleks retard, ki ima tudi 400 folne noter. tudi nekaj pirčka sem spila, ampak seveda ne preveč. in stres v službi in z začetkom postopka. upam, da bodo kateri ti nasveti pomagali do pluska. pogrešam našega pigija! larilu, bom držala tistega, ki ga boš nalomila se mi spi, še uro in pol, pa grem domov... oz. po mulca in domov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 16:09:16
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma, sem že mislila, da je samo mene skenslala - pinky piggy - kje si lubika? Potem se nam vsaj tu oglasi, če te tam ni ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.8.2010 21:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
no da sporočim da se naša pinki pujsek potepa po Nemčiji in si ogleduje neke Ludvikove gradove,sam ne vem če ve da je Ludvik rad jedel pujske no bomo videl k bo prišla nazaj če mu je poslala kakšno sporočila v preteklost ma nekdo ji moral zatežit da je šla dol,tko da to mora pujsi še razložit k brez nje ni isto,saj pr men ni k nimam komu težit prek FB-ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2010 22:20:12
|
|
|
|
ledenka
|
smo padle nekam dol
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2010 13:52:24
|
|
|
|
~Biba~
|
malo sem prišla spucat toti prah tu dol. drugače pa ledenka hvala za napotke...jaz sem se odločila, da prvo rundo ne bom nič komplicirala...se bom predala delu...nič razmišljala o papcanju vitaminčkov, pivcih in čajih ...pa če bo, bo. larilu to si dobro povedala o ludviku, in njegovi jedači upam da ni šla pujsi kolesarit do nemških gradov
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2010 20:00:48
|
|
|
|
jazzz27
|
a mene tud kaj pogrešate???? lubčka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2010 20:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 a mene tud kaj pogrešate???? lubčka JA JAZZZI!!!!!!!! Pa kje hodiš??? Kako kej B? Že hodi???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2010 20:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
čer jazzi itak da te pogrešam,ma jaz vse pogrešam k mi razen ajsike (k je super da še vztraja poleg mene ) dela družbo zdej se mal ukvarjam z risbo k jo bom bratu podarila k se bo poročil pa se mi zdi lepa zamisel tko eno sliko pa uro,sam k mam občutek da glih ne bom dobila dober feedback k enim nč ne pomen če ti narediš neki sam jutr grem v lj. k morm tičino kupit tko da če vidite mojo karjolco (bel star polo ) that's me
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2010 22:21:50
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, jazzzzika je prišla naokoli larilu, ideja mi je všeč za darilo za brata. jaz pa razmišljam, da bi mojmu bratu za 30 dala polet z balonom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2010 9:55:12
|
|
|
|
miklarom
|
babike, da se vam malo javim, da ne boste misle da me je zemlja že pogoltnila , vidim da se vam kar dogaja, tak je prav, mi pa zdaj čakamo da bo hiter december, da gremo po pingota
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2010 11:46:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom babike, da se vam malo javim, da ne boste misle da me je zemlja že pogoltnila , vidim da se vam kar dogaja, tak je prav, mi pa zdaj čakamo da bo hiter december, da gremo po pingota uuuuuu, spet bomo navijale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2010 13:15:47
|
|
|
|
jazzz27
|
oo kaj lepo..nisem še pozabljena . Živa..ja B že hodi...cca 2 meseca. Zdaj je mami mal bolj na frej . Kako ste vi???? Ti si ok? larilu...darilo se mi zdi čist ok. Ljudje smo ratali preveč obremenjeni z materialom....res je premalo vredno, če nekaj narediš sam in podariš. Jaz upam, da mu bo všeč....kakšna pa je tema? ajsi..kako mali-veliki M? A bomo kaj navijale kmal? mikla....decembri so čarobni za borke....držim pesti...do takrat pa sprostitev in uživancija...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2010 13:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabljena pa NE!!! Nikakor!!! Pridni ste... Jst po svoje že komaj čakam, po drugi strani pa se mi zdi, da bo potem še slabše Jst sem OK. V pričakovanju morfologije danes... Končno me je malo evforije zapopadlo za tole nosečnost... Me je že skbelo Si že v službici pol? Kako pa varstvo? Gre B v vrtec? Za ajsi pa lahko vsak mesec navijamo... Menda si želijo še enega, a?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2010 13:58:01
|
|
|
|
Serendipity
|
o pinky pujsi - potem pa kar uživaj! Samo, da te zaprejo v kakšen visok stolp in boš kot (hmm..??) Dolgolaska čakala, da ti lasje zrasejo in da lahko spustiš svojega princa k sebi! Na Fb, se pa le vrni, no. Drugače bi na tvojem mestu fliknila dol tsite, ki so kao ''prijatelji'' in so ti težili (če je to razlog ) jaaaaaazzzziiiiiiiii - miša, B je pa pravi korenjak! Z je še daaaleeeč do prvih korakcev Kako je mami? A nam častiš kašno slikco lepotca (na FB)? ajsi & larilu - pridni pupi, da temo gor držita! JustPerfect - sem mislila nate in držala pestke, ko si bila na laparo! Pikepoke za naprej! In seeeeveeeda si tudi ti pridna, ker brišeš prah po naših zaprašeni borbi. Mikla - naj december čimprej pridrvi in vama da vajinega otročka. December je res radodaren mesec! živa - kako Ž? Že korakca naokoli? (ne sledim glih kaj se kaj po svetu dogaja ) No, naša mala miss, je upihnila prvo svečko, hodi še ne - govori pa fuuullll - se kar krepek repretoar pojavlja . Baje je po mami, ker nonstop šlefeče Pa še majcko čokolade:
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.8.2010 13:59:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?