|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
30.8.2010 20:22:33   
cukica
Kje kje pa PilotGirl?
Čakam še na njene novičke,....
hayabusa,ninchi9 lepo za opravljen pregled ninchi čestitam za fantka,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.8.2010 20:31:56   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Kje kje pa PilotGirl?
Čakam še na njene novičke,....

Pa res. user posted image user posted image   Čimprej se javi punca user posted image user posted image user posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.8.2010 20:33:24   
cukica
Ja me kr mal skrbi,...smo s teboj pa javi se in ne pusti nam da čakamo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.8.2010 20:38:26   
Nina33
Saj verjetno je vse OK, dete super, kašelj se ji je umiril, pa je zmatrana zaspala user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.8.2010 20:44:36   
cukica
Ja verjeten bo res tko,....user posted image user posted image user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.8.2010 20:47:21   
trsica
Eno vprašanje. A ti zobar lahko da injekcijo proti bolečinam, če si noseča? Mene tako zob boli, da ne vem, kaj bi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.8.2010 21:02:44   
Nina33
Kot sem jaz Pušenjaka razumela, te celo RTG slikajo lahko, čeprav mene niso glih hotl, silila pa tut nisem. In so mi ponudili ruvanje osmice, če ne bi bilo bolje, pa se mi zdi, da me glih na živo ne bi matral user posted image Tko, da pomoje, ja, ti jo dajo.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.8.2010 21:30:29   
trsica
Zdaj sem ugotovila, da ni dežurnega zobarja v KR. user posted image Trenutno sem vzela dva lekadola, pa bolj malo pomagata. Upam, da zdržim do jutra. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.8.2010 21:36:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Zdaj sem ugotovila, da ni dežurnega zobarja v KR. user posted image Trenutno sem vzela dva lekadola, pa bolj malo pomagata. Upam, da zdržim do jutra. user posted image

user posted image pa kako, da ga ni user posted image Kaj pa splošna dežurna? Upam, da Lekadola primeta user posted image Eno tako "domače" zdravilo naj bi bili tudi klinčki (nagelnove žbice) za grist, verjetno ne škodijo user posted image user posted image user posted image samo ko res fest boli, pomoje ne zaležejo user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.8.2010 22:46:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta21, a ga boš direktno v novo sobi in novo posteljo preselila, al ta prvo samo v sobo v stari postelji, poj čez čas pa še posteljo user posted image Jaz se za to drugo varianto odločam, se mi zdi, da mu znam spanje mal zbrkat, če bo preveč vsega naenkrat user posted image Finance so pa itak samo za živce zgublat user posted image .

Ma midva bova probala kar direkt. Itak ni nikol kompliciral okrog ničesar pa tudi kar popotniki smo in spi včasih v kamp prikolici, včasih na prenosni postelji pri tašči, včasih pri svakinji. Pa tudi igra se zdaj že v novi sobi in soustvarja. Skupaj sva nalepila nodije, atiju je pomagal luč zmontirat. Jaz milim, da ne bo težav-upam, da se ne motim.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.8.2010 23:00:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

maurica, z mojim sva že imela ničkolikokrat debate o moji ljubosumnosti in njenih vzrokih. Pa pravi, da se trudi, ampak vidim, da to ni res. On je tak čuden tip in sploh ne kaže niti kančka ljubosumnosti user posted image

Itak smo zdaj vse precej bolj občutljive in včasih po nepotrebnem vzkipimo. Ampak saj menda tudi ti kdaj pa kdaj kakšnega dobrega tipa pogledaš na cesti, TV ali pa v reviji. Pa ne zato, ker ne bi imela rada svojega moža, kajne?
Drugače imam pa jaz precej odpora do ljubosumnosti, ker izhajam iz družine, kjer je očim mojo mamo klicaril na 15 minut, plačeval lokalnim pobom, da so mu poročali s kom se pogovarja v trgovini, jo ustrahoval in pretepal, ker se je po njegovem neprestano spogledovala z nekom. Jaz te ne poznam in zagotovo imaš dober vzrok za ljubosumnost ampak moj nasvet je, da tudi ti dobro premisliš, kako se boš potrudila in se spremenila. Prepričana sem, da je tvoj mož samo tvoj in da nima nobenega namena pobegnit s prvo 15-letnico, ki je brez celulita. Moraš se naučiti zaupati, tudi če imaš morda do sedaj slabe izkušnje, ker boš z nenehnimi dvomi mučila sebe in njega-to pa ne more biti nič dobrega, kajne?
To verjetno ni tisto kar si želela slišat in če sem te morda zdaj še bolj razjezila, moj post enostavno pozabi in si misli svoje. Napisan pa je bil z namenom, da se v vajinem razmerju oba oz. kmalu vsi dobro počutite. Vajin otrok se bo kmalu učil, kako naj zgleda odnos med moškim in žensko iz vajinega zgleda. Tudi to velja imet v mislih. Pa srečno!

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
31.8.2010 7:01:41   
samsara04
Dobro jutro user posted image

meta21, hvala za nasvete user posted image . Ne, nisi me razjezila, le jasno si povedala, kako in kaj. Res je, kar si sklepala. Vem, da me ima partner zelo rad in da me za nič ne bi zamenjal. Nekaj slabih izkušenj in, posledično, pomanjkanje samozavesti ter vse večja občutljivost so razlogi za moj način razmišljanja in ljubosumnost. Sama vem, da se moram potruditi, več zaupati in pozitivno razmišljati. Nenazadnje bo to vplivalo na najinega otroka, zavedno ali pa nezavedno.

Uh, grozno pa je, kar je doživljala tvoja mama in prav tako njeni najbližji.

Zdaj pa se počasi spravim na pregled, popoldne pa naredim kakšno slikico za moj album (mojga bušija user posted image ) .

Lp

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
31.8.2010 7:25:18   
d3lfink4
Jutro! user posted image
Ninchi9, bravo za fantka! user posted image user posted image
PilotGirl, ti pa se le javi kaj, da ne bomo vse v skrbeh zate user posted image user posted image

Meta21, to si pa tko lepo napisala, se strinjam ... Samsara04, pogovorta se, tko zares ... o tvojih in o njegovih občutkih. Verjamem, da se bo vse uredilo in bosta ok user posted image

Kako ste kaj? Vas kaj zebe? Brrr, jaz sem tak zmrzljiv tip in mi nič ne paše tole ... sicer sem tud težko prenašala tistih 35 stopinj user posted image , ampak kar je preveč je pač preveč. Sezona štrikanih zoknov torej odprta user posted image
Včeraj sem bla spet na telovadbi - sem se reees komaj spravla, ampak prav paše, sam tja je mal težje it, lenoba jst user posted image
No in tam je ena fajn babica iz P Celje ... in še ena nosečka, ki ima dvojčke in je ravno konec 24t. Me je čist prestrašla, ker naj bi bila praksa, da dvojne nosečke sprejmejo v bolnico pri 30t, tudi če je vse ok in potem tam ostanejo do poroda. In je potem ta babica povedla, da je v 90% res tako ... ker smo rizične, ker je velikokrat pritisk višji, se začne odpiranje mat.vratu, kakšen rjav izcedek ... in je bolje, da smo tam, kot pa da doma "počivamo", ker pač doma nikoli ne počivamo tako kot bi mogle, v bolnici smo pa primorane. In da potem ob strogem počivanju in nadzoru, ponavadi punce res zdržijo še kakšne 4-5 tedne, kar pa je že čisto super za porod dvojčkov.
Grrrr user posted image user posted image in potem naj še en mesec ležim tam v bolnici in umrem od dooolgega časa ... Joj, joj. In je potem una punca rekla, da ma doma še enga malega, 2-letnega fantka in kako naj bo ona tko dolg v bolnici ... in je rekla babica, da ginekologi pač presodijo, tko da je najboljš ... in da sta una dva v trebuščku sigurno bolj rizična, kot pa fantič doma.
Sej vem, da sta user posted image user posted image zdaj na 1.mestu ... ampak vseeno ... 30t je pri meni že cca. 25. novembra user posted image Še dobro, da sem zvedla zdaj, da se lahk do takrat pripravim in nakupim in zrihtam vse kar je ...
Jah, če ne bo druge, bomo pa ležali tam, saj ni druge ...

Lil_, upam, da te nisem sedaj še sama prestrašla ... sej bo vse ok, sam tolk, da se veš malo pripravit tudi na to varianto, če bo že tako. Drugače, bomo pa tudi vse dvojne nosečke čisto ok in tudi naše bebice, tako da kar s pozitivo nprej! user posted image

Sem se danes mogla še jaz mal "spraznit", tko da mi je zdej kr lažje ... ampak šok je pa bil.

Lpuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
31.8.2010 8:09:15   
Teyla
Dobro jutro punce.  Danes sem spet sanjala, da sva dobila otročka in sva šla v trgovino po plenice in jih nisva znala kupit. user posted image  user posted image Imeli so samo 4 in 5 od pampersk. Ko sva že gledala nekaj časa, sem jst izjavila "Čakaj, a nimava midva pralnih plenic?". se mi prav smeje zdajle, ko se spomnem kako sva bla zmedena.user posted image

samsara fajn opravi na pregledu.

d3lfink4 mene zebe, ampak za danes sem se že odločila da se bom oblekla kot medved, včeraj sem res zmrzovala v službi, pa pila čajčke, klime pa nisem preveč vklapljala ker je ostalim bilo vroče. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
31.8.2010 8:10:04   
lil_
vsem ful hvala za lepe in vzpodbudne besede. ja sej vem kaj se vse lahko zgodi, sam pristop bi biv lahko velik lepsi. al pa bi najprej nardila UZ in pol povedala kako in kaj.

petrap bla sm v lj v porodnisnici. ja prvic sm bla 6 tednov nazaj. zdej mam pa cez 4 tedne spet. ja sej bi jst tut rajs hodila na 14 dni, sam da bi blo vse vredu. sam glede na to da nemors na nic vplivat, kaj ti pol lahko pomagajo tut ce hods na 14 dni? joj mer za vceri nevem...sm si misnla zapomnt mere otrockov, pa jima je zmerla sam glavice. iz nuhalne ti pa lahko povem. pise da sm bla noseca 12 tednov in 1 dan en je biv velik 57,2mm drug pa 53,1mm. prvi je mev obseg glavice 17,5mm drugi pa 19,1mm. zdej pa mislm da sta bla tut 2mm razlike med obsegom glavice. drugac sm pa ze v porodnisnici enkrat sprasevala vsa panicna, da sej to pa ni enako, pa me je zdravnik pomiriv, da tut tole oznacevanje z misko ni cist natancno in da sta velika enako.
za vceri se edin spomnm da k jima je zmerla obseg glavice je prslo za enga da sm noseca 15 tednov in 2 dni, za druzga pa 14 tednov in 6 dni. vse je tm tm...tko da ksnih hudih odstopanj ni.

inia hhvala za tvojo zgodbo. tut jst pravm da se bo vse dobr iztekl in bomo mel dve strucki user posted image sej mogoce pa bom kasneje imela UZ na vsakih 14 dni. nevem. bojo ze tko nardil da bo prov.

delfinka ne me nisi prestrasila...sej prblizn vem kako je. drugac bi prelezala celo nosecnost ce bi blo treba. al pa bla nevem kok mescov v bolnici. to me sploh ne skrbi. ja sej bi tut jst najbrz umrla od dolgcasa, pa v nobeni bolnici ni lusno ostat. sam za nase skrate...bi prezvela tut to. no to recmo zame ni sok. je biv pa prvic k so rekl da do 12 tedna lahko en odmre. pa smo dal to skos...in spet povejo da lahko do 30 tedna en odmre...pa kdaj bo konc tega zastrasevanja. no sej se mal pa bomo mele user posted image trdno v svojih rokah.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.8.2010 8:22:30   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Kuku, sem s pregleda, vse ok, srček bije....

Pa še nekaj smo videli - LULČIJA - in to takšnega, da ga ne moreš zgrešit user posted image user posted image

Hehehehehehe , čestitke obema user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.8.2010 8:38:05   
maurica
Dobro jutro!

pilotegirl, javi nam kako si!

trsica, tudi ti javi, kako si opravila.

Tudi jaz bi morala na en preventivni pregled k zobarju, pa ga imam še vedno na Obali (še šolskega ;)), ker ne vem, kam naj si ga prestavim bližje. Najraje bi imela kakšnega fajn s koncesijo, kar pa je, če nič ne poznaš, že skoraj misija nemogoče user posted image . A bi katera kakšnega priporočala?

delfinka in lil_, stvar je enostavna. V P bosta skozi na netu viseli in bomo debatirale in se tolažile med sabo user posted image . Takrat nas bo vedno več doma pa bomo skozi na RR visele.

No, zdej grem pa dispozicijo za magistrsko delo pisat, moram čimprej oddati, ker me lovi rok user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
31.8.2010 9:13:49   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Ma midva bova probala kar direkt. Itak ni nikol kompliciral okrog ničesar pa tudi kar popotniki smo in spi včasih v kamp prikolici, včasih na prenosni postelji pri tašči, včasih pri svakinji. Pa tudi igra se zdaj že v novi sobi in soustvarja. Skupaj sva nalepila nodije, atiju je pomagal luč zmontirat. Jaz milim, da ne bo težav-upam, da se ne motim.

Saj jaz sem najprej tut mislila, de bi kar direkt, sobo že pozna, ker je zdaj to še dnevna in bi jo itak pomagal preurejat (tut če ne bi želela, bi pomagal user posted image ). Je pa kar komplikator glede spanja user posted image , no, bil je, ga moram pohvalit, da zadnje čase zvečer prav lepo zaspi user posted image , pa ne bi rada vsega pokvarla user posted image . Čez dan se pa še vedno peljemo spat z vozkom user posted image . Je pa na dopustu ponavadi res brez kakšnih komplikacij posebnih zaspal, je dalj trajalo kot običajno, ampak saj to je za pričakovat.
Eh, bom videli, bo že.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
31.8.2010 9:20:14   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
Tudi jaz bi morala na en preventivni pregled k zobarju, pa ga imam še vedno na Obali (še šolskega ;)), ker ne vem, kam naj si ga prestavim bližje. Najraje bi imela kakšnega fajn s koncesijo, kar pa je, če nič ne poznaš, že skoraj misija nemogoče user posted image . A bi katera kakšnega priporočala?

Jaz poznam enega odličnega zobarja, ki sicer ima koncesijo za študente, za odrasle je pa privat. Meni ga je kolegica priporočila, jaz sem šla in je res super. Tudi moj hodi k njemu, pa pravi da je super in da bo imel kar njega, kljub temu da plačuje. Če te zanima, mi pošlji ZS, res je prijazen, pa vse pove, drugače pa je v centru Lj. user posted image

Se strinjam s tabo, na porodniški bomo tako klepetale, da bo joj. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
31.8.2010 9:27:17   
d3lfink4
delfinka in lil_, stvar je enostavna. V P bosta skozi na netu viseli in bomo debatirale in se tolažile med sabo user posted image . Takrat nas bo vedno več doma pa bomo skozi na RR visele.

Hehe, faca user posted image user posted image
Jah, pol pa tak ne bo panike, res ne ... sam sestre se bojo križale in zavijale z očmi user posted image , ko bomo skoz na čveku visele.
Ko ste ravno pri zobarjih - a katera ve, kako je s tem ... da naj bi se šle čist preventivno pokazat tam po 4.mesecu v nosečnosti? Ker povsod to preberem ... in da mamo slabše zobe zdej itd. pa da pač malo pogledajo ... Men je to kr neki user posted image Sej če nimam težav, mi najbrž ni treba ... če bi jih mela, bi pa itak šla. Kaj pravite?

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
31.8.2010 9:36:31   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
Hehe, faca user posted image user posted image
Jah, pol pa tak ne bo panike, res ne ... sam sestre se bojo križale in zavijale z očmi user posted image , ko bomo skoz na čveku visele.
Ko ste ravno pri zobarjih - a katera ve, kako je s tem ... da naj bi se šle čist preventivno pokazat tam po 4.mesecu v nosečnosti? Ker povsod to preberem ... in da mamo slabše zobe zdej itd. pa da pač malo pogledajo ... Men je to kr neki user posted image Sej če nimam težav, mi najbrž ni treba ... če bi jih mela, bi pa itak šla. Kaj pravite?

To tudi mene zanima, ker sem imela pregled mislim da v maju in dokler mi status ne poteče bi se še lahko oglasila pri zobarju, potem bo pa za plačat. Pri meni je pa drugače tako, da tudi če je bilo kdajkoli kaj narobe, nisem nič čutila (govorim za otroštvo). Karies se začne dosti prej preden kaj začutiš, ko zob boli, je že kar kriza. user posted image
Lahko pa pokličeš pa vprašaš zobarja, to bom tudi jaz naredila, pa če bodo rekli da ni potrebe bom pač počakala na redno kontrolo. user posted image

PS: Kot se opazi, se meni zadnje dneve (danes še posebej) izjemno klepeta. Že po naravi rada čvekam, tipkam pa še rajši. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 31.8.2010 9:37:25 >

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
31.8.2010 9:42:54   
Nina33
PilotGirl javi se user posted image user posted image user posted image !!!
Tršica, upam, da si že kaj uredila glede zob in zobarja user posted image user posted image user posted image .
D3lfink4 in Lil ter ostale dvojne srečke: mogoče res ni švoh mal hitreje vse pripravit, da ne bo vse na user posted image ostalo in bo po moško zrihtano user posted image . Drgač bo pa sigurno (jaz verjamem, da bo) vse dobro, pa tut, če se res kaj prezgodi rodijo. Poznam 2 z dvojčki, ena je rodila dobrih 6 tednov pred rokom, pa sta mala dva že večja kot je bil moj pri tej starosti user posted image , ji je pa voda začela odtekat, prej nobenih " komplikacij" (no, sej poj tut ne, tole se mal tko bere, samo so bili in so še vedno vsi OK), druga je pa ležala že pred 30 tednom se mi zdi v P zaradi MV prekratkega (je imela un obroček), pa je prišla domov v se mi zdi 34. tednu in je poj čez en dober teden rodila čist zdrav parček. In so tut vedno bili in so še čist OK. Pač mal paniko zganjajo, kot npr. v materinski piše v rubriki "Bolezni v tej nosečnosti" in je ena od opcij "multipla nosečnost" user posted image user posted image
Zakomplicira se pa vedno lahko kej, pa če maš dva ali enega, strašenje pomoje še nobenga ni obvarovalo česarkoli, saj ne govorijo o ničemer, kar bi me same dejansko lahko preprečile. Ne razumem, zakaj so taki, vsaj eni (na srečo niso vsi), se mi zdi, da user posted image že zaradi hormonov same od sebe (pre)več kompliciramo.
Čvekanje pa v P 100% prav pride, preverjeno z druge roke user posted image (glej zgoraj).
Zobje pa... jaz v prvo nisem nič šla, ker me ni nič matralo. Zdaj sem pa zaradi osmice bila že pred dvema mescema, pa se je na srečo uredilo, je bila "samo " dlesen vneta in je terapija z razkužilnimi trakci in Sensodine F pasto uredila zadeve user posted image . Pasto še zdej uporabljam, čeprav ima user posted image okus, ki naj bi se ga kao navadil v 10-14 dneh, ja sevede user posted image .
Je pa res že zima, pr nas je švoh 7°C zuni... brrrr. Že peč kurimo, centralne še ne bomo, upam, da kmalu pride en radiator prestavit user posted image .
Lep dan vsem, pri nas bo pestro, je malemu že ob pol desetih dolgčas user posted image user posted image .
Teyla, ti kar čvekaj, se je meni tut spet odprlo user posted image . Samo s cajtom sem bl tko user posted image .
Nina

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
31.8.2010 10:08:33   
petrap
ojla čveke user posted image

bolnica - meni je gin rekla, da če bo res vse bp potem bom mogoče lahko še za novo leto doma, pol pa bom mogla it v bolnico. no saj to ne bi blo tko grozno, če ne bi mela doma že eno čebelo. vem, da jo bom tko pogrešala in mi bo tko hudo, da bo mogoče še slabše kot če bi ležala doma (vsaj v moji glavi). če se bo dalo kakor koli prepričat mojo G, da ostanem doma, jo bom user posted image user posted image user posted image

gnezdenje - jaz sem rekla, da bomo začeli konec novembra mal pripravljat stvari za dvojčka. no je res, da smo že sedaj začeli z delom v eni od sob, kjer bo po novem najina spalnica, ampak to sam zato, ker je ta soba res brez vsega in je ogromno dela, pa tud sicer smo jo imeli namen zrihtat, bi bil pač računalniški kotiček user posted image . Mogoče bom edin za voziček začela gledat prej, da ga vsaj zberemo, da ne bo problemov potem, ko ga bo potrebno naročit. sem mal gledala dobavne roke in eni so kar konkretni user posted image .

zobar - jaz mam pa zdajle v kratkim pregled. upam, da ne bo preveč vrtanja. glede inekcij pa, jaz sem bila maja na odstranitvi mandeljnov v lokalni anasteziji. mi ni gin nič rekla, da je kaj narobe. no je pa res, da takrat še nismo vedeli, da sem noseča user posted image

mraz - pri nas je bilo danes ob 7h zjutraj točno 1 stopinja zunaj. sploh ne veš kako bi obleku te naše otročke za u vrtec. jaz jo pol kar večplastno, pa je. sem se pa danes že kar nosečniške hlače oblekla, sem jih privlekla spet na plano še iz prve nosečnost....mmmm so udobne user posted image

upam, da je z vsemi vse v najlepšem redu in da bo na pregledih vse lepo in prav.

uuuuu še eno vprašanje...a nam seznamček kdo ureja, al moramo podatke vnašat same? pri meni manjka 1 user posted image , pa datum pregleda 8.9.,pa ne vem al morm dodat sama, al to počne kaka dobra duša user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
31.8.2010 10:15:30   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 31.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:24.8.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P: 13.9, M:___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9., M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted imageuser posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 8.9.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9., M:28.9.

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:27.09.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , P: 31.8.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:26.8., P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted imageuser posted image , P:___
user posted image tanjusi, , , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Teyla -- 31.8.2010 10:19:57 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
31.8.2010 10:17:46   
Teyla
Seznam ureja tista, ki ima čas in uredi vse nove preglede in zapiše spremembe. lahko tudi sama popraviš, če bo kaj manjkalo, sem ti pa že dodala  user posted image in datum pregleda. Aja, pa zbrisala sem NS pri nosečkah ki so bolj v začetku meseca in se ne javljajo pogosto, ker so jo ziher že imele. user posted image
tanjusi mislim da se je pri tebi izgubilo nekaj podatkov, tako da jih prosim še enkrat napiši, da dodamo na seznam.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 31.8.2010 10:21:20 >

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?