|
RE: Mariborčanke, 13. del 30.8.2010 15:51:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kdo sploh pride danes na kavo? Vse ste nekam mrknile danes Al jo prestavimo? Predloge prosim... mene ne bo, ker nimam kak prit - zato pa zdaj tuhtam, kaki voziček kupit, da bova lahko z busom hodile v mesto pa predloge zbiram ma rina ne obremenjuj se...kupi najbolj navadno marelo..z naklonom...kolk je mala sedaj stara? 6. je bila eno leto. ja, to je pa moja značilnost, da se z vsem mogočim obremenjujem na koncu pa se tak vse obrne proti meni eh pol pa tak ni panike...Jaz imam eno staro marelo od A še...in M noter vozim...pa sem fuul zadovoljna.Čist ajnfohn je, pa lahek, povsod pridem..ne pa s tistimi velikimi vozički, ko še v štacuno nisem mogla saj jaz sem s tem vozičkom, ko ga imam full zadovoljna, ampak je težek in zloži se na veliko. samo za to bi si še enega kupla, da bi lahko šla na bus sem pa, ko sva kupovala voziček, se odločala med pp pilko p3 in pp gt3 in sem se odločila za slednjega, kar mi je trenutno malce žal. ker če bi se odločla za prvega, zdaj ne bi rabla tuhtat o še enem vozičku. no, kakorkoli že - zanima me, kak je pozimi z marelo?saj jaz bom ta voziček tak mela samo za v mesto, pa še to samo takrat, ko bom šla z busom. samo me vseeno zanima, kak nardiš pozimi, da maličke ne zebe? aja, ly je omenla vrečo, ampak to vrečko, ko mam jo jaz, je taka, da se pripne na voziček in ni taka, da bi otrok bil cel v njej, ampak je taka, kot npr. odeja - samo sprednji del je. ma, ne vem, kaj naredit
|
|
|