|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
30.8.2010 14:33:13   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

sem pa zdaj tak vesela user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobla rezultate od kolokvija prejšnji teden user posted image sem ga nardila z 9 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
30.8.2010 14:34:14   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Kdo sploh pride danes na kavo?

Vse ste nekam mrknile danesuser posted image Al jo prestavimo? Predloge prosim...

mene ne bo, ker nimam kak prit - zato pa zdaj tuhtam, kaki voziček kupit, da bova lahko z busom hodile v mesto user posted image pa predloge zbiram user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
30.8.2010 14:39:26   
arabela*

Vse ste nekam mrknile danesuser posted image Al jo prestavimo? Predloge prosim...

ma v tem dežju mi res ni za ituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
30.8.2010 14:39:44   
Blueberry
rina super za kolokvij! Čestitam!user posted image user posted image Upam da meni tud še zadnji izpit uspe pol pa bom te lahko malo zadihala.user posted image Pri nas full dežuje pa veter piha. Mrzlo pa je itaq fejst.user posted image Sem toplo oblečena pa me še kr zebe. Se bom mogla še s koco pokrit.user posted image Tudi mene danes ne bo v Mb. Po izpitu pa se vam 1x pridružim.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
30.8.2010 14:40:00   
arabela*

mene ne bo, ker nimam kak prit - zato pa zdaj tuhtam, kaki voziček kupit, da bova lahko z busom hodile v mesto user posted image pa predloge zbiram user posted image

ma rina ne obremenjuj se...kupi najbolj navadno marelo..z naklonom...kolk je mala sedaj stara?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
30.8.2010 14:40:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Sem toplo oblečena pa me še kr zebe. Se bom mogla še s koco pokrit.user posted image user posted image

jaz imam razvlažilec vklopljen in vroče ven piha..user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.8.2010 14:50:55   
rina22

rina super za kolokvij! Čestitam!user posted image user posted image Upam da meni tud še zadnji izpit uspe pol pa bom te lahko malo zadihala.user posted image Pri nas full dežuje pa veter piha. Mrzlo pa je itaq fejst.user posted image Sem toplo oblečena pa me še kr zebe. Se bom mogla še s koco pokrit.user posted image Tudi mene danes ne bo v Mb. Po izpitu pa se vam 1x pridružim.user posted image

hvala user posted image seveda ti bo uspelo user posted image oooh, kje so tile časi, ko bom jaz lahko rekla, da še mam samo 1 izpituser posted image

nisi z mb? od kod pa si, če smem vprašat?

Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.8.2010 14:52:03   
rina22

ma rina ne obremenjuj se...kupi najbolj navadno marelo..z naklonom...kolk je mala sedaj stara?

6. je bila eno leto. ja, to je pa moja značilnost, da se z vsem mogočim obremenjujemuser posted image na koncu pa se tak vse obrne proti meniuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.8.2010 15:04:39   
Blueberry
Iz Slovenske Bistrice.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.8.2010 15:24:12   
arabela*

6. je bila eno leto. ja, to je pa moja značilnost, da se z vsem mogočim obremenjujemuser posted image na koncu pa se tak vse obrne proti meniuser posted image

eh pol pa tak ni panike...Jaz imam eno staro marelo od A še...in M noter vozim...pa sem fuul zadovoljna.Čist ajnfohn je, pa lahek, povsod pridem..ne pa s tistimi velikimi vozički, ko še v štacuno nisem moglauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.8.2010 15:47:06   
rina22

a takuser posted image fajn user posted image mam par sošolk od tam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.8.2010 15:51:30   
rina22

eh pol pa tak ni panike...Jaz imam eno staro marelo od A še...in M noter vozim...pa sem fuul zadovoljna.Čist ajnfohn je, pa lahek, povsod pridem..ne pa s tistimi velikimi vozički, ko še v štacuno nisem moglauser posted image

saj jaz sem s tem vozičkom, ko ga imam full zadovoljna, ampak je težek in zloži se na veliko. samo za to bi si še enega kupla, da bi lahko šla na bus user posted image sem pa, ko sva kupovala voziček, se odločala med pp pilko p3 in pp gt3 in sem se odločila za slednjega, kar mi je trenutno malce žal. ker če bi se odločla za prvega, zdaj ne bi rabla tuhtat o še enem vozičku. no, kakorkoli že - zanima me, kak je pozimi z marelo?saj jaz bom ta voziček tak mela samo za v mesto, pa še to samo takrat, ko bom šla z busom. samo me vseeno zanima, kak nardiš pozimi, da maličke ne zebe?
aja, ly je omenla vrečo, ampak to vrečko, ko mam jo jaz, je taka, da se pripne na voziček in ni taka, da bi otrok bil cel v njej, ampak je taka, kot npr. odeja - samo sprednji del je.

ma, ne vem, kaj naredituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.8.2010 15:52:03   
rina22
pardon, sem res zabluzila s temi vozički user posted image ampak jaz res kompliciram user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.8.2010 16:18:51   
sami0804

saj jaz sem s tem vozičkom, ko ga imam full zadovoljna, ampak je težek in zloži se na veliko. samo za to bi si še enega kupla, da bi lahko šla na bus user posted image sem pa, ko sva kupovala voziček, se odločala med pp pilko p3 in pp gt3 in sem se odločila za slednjega, kar mi je trenutno malce žal. ker če bi se odločla za prvega, zdaj ne bi rabla tuhtat o še enem vozičku. no, kakorkoli že - zanima me, kak je pozimi z marelo?saj jaz bom ta voziček tak mela samo za v mesto, pa še to samo takrat, ko bom šla z busom. samo me vseeno zanima, kak nardiš pozimi, da maličke ne zebe?
aja, ly je omenla vrečo, ampak to vrečko, ko mam jo jaz, je taka, da se pripne na voziček in ni taka, da bi otrok bil cel v njej, ampak je taka, kot npr. odeja - samo sprednji del je.

ma, ne vem, kaj naredituser posted image

Glej,voziček že itak imaš,rabiš enega ,ki ga boš uporabljala občasno-za 50-70€ imaš kar fajn izbor marel.Tvoja pupa bo pozimi stara 15 mesecev in ker bo frišni pešec(bo ravno fajn začela hodit),ji mogoče ne bo zanimivo skozi sedet v vozičku,no,za moje pojme zimske vreče ne boš rabila.Moja dva sta oba zimska,torej sta bila tudi pozimi potem stara eno leto,pa nisem imela pri nobenem zimske vreče.Sem vzela kako dekico s sabo in po potrebi ovila okoli nog in to je to.Pa ponavadi ni bilo potrebe za to.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
30.8.2010 16:20:03   
sami0804
Aja,na kavo pa kot ste opazile tudi mene ne bo,žaluser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.8.2010 16:27:43   
matcar

sem pa zdaj tak vesela user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobla rezultate od kolokvija prejšnji teden user posted image sem ga nardila z 9 user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.8.2010 16:31:45   
matcar
Ja,pol pa je najboljše kafe prestavit na en drugi dan.Kaj pa v četrtek? jaz sem fraj,sicer sem dopoldan zmenjena s sosedo,no zjutraj,popoldan pa bi komot lahko.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
30.8.2010 16:33:50   
rina22
sami, hvala user posted image to me je ravno zanimalo, kaj pozimi naredit z marelo user posted image ker še nimam teh izkušenj, saj veš, kaj mislim.. user posted image

matcar, hvala user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.8.2010 16:48:39   
tasa_m
Rina ti na FB pošljem ZS user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
30.8.2010 17:37:50   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Rina ti na FB pošljem ZS user posted image

odgovorjeno user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
30.8.2010 17:48:11   
marta82

A res? Jaz tudi.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 1921
30.8.2010 21:04:21   
arabela*
čeruser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
30.8.2010 21:05:21   
arabela*
Matcar......jutri dopoldan imaš čas za fitnes?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
30.8.2010 21:09:12   
Blueberry
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

A res? Jaz tudi.user posted image

user posted image user posted image
Jaz pa nimam nobene sošolke iz Bistrice.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
30.8.2010 21:10:58   
matcar

Matcar......jutri dopoldan imaš čas za fitnes?
Sama sem z froci,pa po Leo moram it v Pesnico.user posted image Kaj pa v sredo okoli 9-h?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?