|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
30.8.2010 20:53:44   
sonček88
BIS30 .... samo eno vprašanje... zakaj bi mu dajala AM če pa imaš ti dovolj mleka?? Je škoda!!!!
Po moje ni fora katero mleko hoče/noče ... pač je bil do zdej dojen in mu AM sploh ni dobro...dojeni otroci ne sprejmejo flaške...

Škoda, da ga hočeš na AM navadit...meni je fulll hudo ki tamali noče več moje joške...prav na jok mi gre..!!user posted image

Sicer jaz sem prej mu dajala Aptamil in ni hotel..sem prešaltala na Novalac AC in zdej na Novalac 1...tako da probaj...

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.8.2010 21:02:33   
BIS30
Dober večer!

Sonček saj jaz ga nočem navadit na AM, samo če moram k zdravniku, ali pač kam skočiti in bi slučajno vmes bil lačen, bi mu moj dal AM, če me še ne bi bilo nazaj! Pri črpanju imam velike probleme in si v 1 uri cela zašvicana komaj načrpam 60 ml, pa še bradavice me tak bolijo, da mi gre kar na bruhanje... Je pa čez dan na 2 uri, tako da je kar problem priti pravočasno nazaj!

Pa sej bomo že mogli zdržat še kaka dva meseca, potem pa bo že lahko kej druga jedel!

Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.8.2010 21:08:05   
sonček88
BIS30  A tako...potem pa je vse drugo..:PP
No vglanem...probaj novalac nisem pa sigurna če se ga da dobit v majhnih količinah...prašaj kako kolegico naj ti ga malček odstopi za probo:PPP

***MATIJA***

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.8.2010 21:12:09   
K_a_t_i
BIS30 - zdravniki so te v času dojenja dolžni vzeti naprej, takoj, preko vrste. Sicer pa bo najlažje, če vzameš tamalga sabo.
A pa si ziher, da je problem v AM? Ker naš sploh noče potegnit po steklenički. No, ali pa bolje rečeno - ne zna sploh.

Glede odprtega AMja pa najbolje, če kar takoj napišeš, da ga odstopiš - sem prepričana, da boš našla kakšno mamico, ki ga bo z veseljem prišla iskat.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 30.8.2010 21:13:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
30.8.2010 22:31:35   
sabri
Oj oj, ne bom komentirala, ker moram še pod tuš pa spat, samo za seznam, smo imeli danes cepljenje in je velika 63cm, težka 6kg, pri cepljenju ni tudi trznila, nič jokala, na mesto cepljenja dajem kamilične obkladke in je zaenkrat ok.
Moj ima zdaj dopust in čakamo, če bo kaj topleje, da gremo na morje, drugače pa nima pojma kaj bomo, za toplice mi ni kaj preveč. Tole vreme je pa meni premrzlo, brrr, smo bili na sprehodu danes in me je prav v nos in rit zeblouser posted image . Mirno nočko.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.8.2010 7:38:55   
m_o_i
bro jutro!

meni je pa rekla, da naj na mesto vboda dajem sterilno gazico, na katero nakapam ohlajeno fiziolosko raztopino user posted image
odprta piksna AM se bi naj porabla nekje v 2/3h tednih, zato je pametno (ce AM uporabljas samo obcasno) kupit tiste majhne vrecke-v DMu vem, da jih imajo.

no, pri nas je 400 g piksna "zdrzala" cela dva dniuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.8.2010 8:16:02   
sabri
Dobro mrzlo jutro, ej kaj je mrzlo no?! Kaj pa naše morjeuser posted image Dans sploh študiram, da bi ji dala že žabe pod hlače za ven al kaj. Grem kavo spit, da se malo segrejem.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.8.2010 8:24:01   
nusi
jutro user posted image

js mu žab ne bom dala pod hlače, mu bom pa debelejše hlače oblekla in še ene tanjše sabo vzela user posted image

mali še spančka, tko da lahko malo čvekam, potem pa se greva zrihtat in na zrak user posted image
danes bo premierno spal v svoji sobi - no vsaj tak je plan in upam, da mu bo všeč, sobo že pozna, ker se tam previjamo, postelja pa bo večja in bi mu kar njegove igračko not zložila, da se bo bolje počutil. Kakše so kaj vaše izkušnje s selitvijo v svojo sobo?

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.8.2010 10:13:26   
deveta
Dobro jutro!

nusi: nam njena posteljica ni šla v našo spalnico, tako da spim jaz pri njej in se bom mogla jaz preselit nazaj v najin spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, da bo to še težji prehod, kot obratno, ker moj dragi malo smrči in jaz sem zmeraj s čepki spala, zdaj pa si ne bom upala, ker pol je ne bom slišala če se zbudi. Moj drag pa itak tudi, če bi bombe padale, se ne bi zbuduuser posted image user posted image . Imamo pa v njeni sobici tudi veliko posteljo (zame), zato ker je to moja stara soba, ki smo jo prinesli v novo hišo.user posted image user posted image user posted image Kakšen večer se preselim k dragemu, ma sem pol hitro spet v sobici pri Veroniki, je bolj tihouser posted image user posted image user posted image .

Pri nas pa je super vreme. No če se obpravljate na morje na dopust najbrž ni idealno, vendar če pa tu  živiš je pa super. Sonce, tu pa tam kak bel oblaček in prijetno hladno. Sem pa še vedno v kratkih rokavih, le Veroniki sem dala dolge, vendar normalne bombažne in nič kaj debelega. Vas pa razumem, če tarnate nad mrazom, saj iz 30 stopinj pasti na 10 je pa tudi malo prehiter prehoduser posted image .

K_a_t_i: a to da so te zdravniki dolžni spustit preko vrste, če dojiš, je res, ali je to samo njihova usluga in razumevanje? To je res dobro vedet, ker nekateri pacijenti znajo bit fanj zatežen. Že ko sem šla na pregled k genikologu in sem šla not pred eno, ki je že bla tam, me je zelo grdo gledala, pa sem malo slabo vest imela.

Pa se še kaj slišimo

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.8.2010 10:19:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

K_a_t_i: a to da so te zdravniki dolžni spustit preko vrste, če dojiš, je res, ali je to samo njihova usluga in razumevanje? To je res dobro vedet, ker nekateri pacijenti znajo bit fanj zatežen. Že ko sem šla na pregled k genikologu in sem šla not pred eno, ki je že bla tam, me je zelo grdo gledala, pa sem malo slabo vest imela.

res je! je nekje med pravicami zabeleženo.

Punce, a ma kak majček že zobke? Naš mulc ma vse nabreklo v ustih. Samo bega me, da ima nabreklo zgoraj in ne spodaj?!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.8.2010 10:59:56   
jolcica
ojla punce,
jst imam eno vprašanjce jst nevem kolk lahko pa kaj npr. tjaž bo čez 8 dni star 3mesece zdj pa nevem a ga lahko dam še malo sedet, ovce past( no men je to rekla  v razvojni šele po 3mescu) kup stvari kdaj ga dam lahko na igralno blazino k zdj jo sm gleda sm pa ke mal brcne da bi se igral pa kj prjel pa noče pa kup stvari a se to na netu lahko kje prebere al obstaja kakšna knjiga ker ne bi rada da bi kj zašuštrala sj eni pravjo da do 6.mesca nesmeš dat sedet eni pravjo da lahko ... hvala za pomoč :)

my little angel :)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.8.2010 11:05:09   
Mubi
gosta hrana pri kateri starosti ste začele dajati? Za tiste, ki ste kašice že delale: Ok, to mi je jasno, da najprej skuhaš vse, potem pa zmečkaš/zmiksaš.... zanima me, a uporabljate za miksanje sekljalnik ali palični mešalnik....? nič od tega še nimam, sem nameravala zdaj kupiti, ko bom rabila, pa ne vem za kaj se nej odločim.... pa to naredite tako hosto da po žlički je, ali za v flaško s tremi luknicami? In pa, ali to že prav cel obrok (kosilo) nadomestite ali samo tko malo vmes mu date za poskusit samo, ali samo namesto čajčka mal za popit čez dan?

sedenje tole pa tud mene zanima, sam moj ko leži in mu dam prste v rokice, se zelo matra, da bi se dvignil gor - pa mu kr mal pomagam in ko je v sedečem položaju se takoj umiri in je vesel, tud če prej joka, ga posedim in je vesel.... star pa je 3mesece.... sam itak še ni sposoben sedet, sam če mu pa pomagam, pa da ene tri minutke sedi pa pomoje ni panike...al kako?

se opravičujem za ogromno vprašanj user posted image tok je novosti vsak dan, da se vprašanja kr pojavljajo sama od sebe user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.8.2010 12:13:57   
nusi
sedenje - js ga ne bom dala sedet pred 6m, razen kadar ga nosim tko da je obrnjen stran od mene in ga držim z roko pod ritko - to skor sedi, pa s trupom je naprej nagnjen.

A vi bi ga na tla posedli al v naročje?

aja, še to. Sva bila zunaj in skor zmrzlna user posted image , pa sm ga res ornk oblekla in sebe tut, pa me je zebl user posted image .
Bova šla zdej spet, mogoče bo že topleje.

< Sporočilo je popravil nusi -- 31.8.2010 12:16:23 >

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.8.2010 12:52:46   
sonček88
deveta buon giorno;o))user posted image kako je blo gor na hribu po nevihti??so olke še na drevesu?:P
si vidla kako lep mraz je zunaj:Pjaz prav uživam v dolgi majčki hehe...matija pa bi non stop spal, zgleda da tudi on uživa v mrazuuser posted image

sedenje  meni je rekla zdravnica da zdej ga lahko dam "sedet" na 45°. Jaz v vozičku, dvignem glih malček in potem mu z kako dekico podložim ritko, da v bistvu hrbtenico ima ravno...samo noge vzrak:P (upam da me razumete) ;o)))

ojojj tukaj je pravi mraz...še malček in bomo mogli it kupit bundico, žabice itd;o))) sej nimamo še nič..naju je presenetila tale nevihtica:PPP

Hladilna torba za flaše  jaz imam hladilno torbo za flaško ki sem jo kupila v dm..dam vrelo mleko notri ampak po 10 minutah, se mi mleko takoj ohladi v tisti torbi...kaj ima katera kake boljše izkušnje z drugimi znamkami mogoče???
Ker mi vzamemo flaško  s sabo na sprehod ki Matija poje več krat po malo...tako da morem imeti zmeraj zraven...in če bo tak mraz,,,kako naj mu dam mrzlo mleko???vsaj mlačno da bi ostalo:////nevem ful čudno...

***MATIJA***

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.8.2010 13:33:09   
deveta
Mubi: jaz sem si kupila steklen ribežnik za sadje, če je pa kuhano ga lahko z vilico zmastiš. Jaz bom itak zelo kmalu začela dajet svež sokec od jabolka, brez pokuhat. Dajala bom po žlički, saj je prav da loči med hrano in pijačouser posted image . Čas se bo še prehitro obrnu in je prav da znajo jest. Sploh pa ne priporočajo dajat po flaški nič drugega kot vodo in nesladkans čaj, pa seveda mleko, če se ne doji. Moj bratranec recimo, sploh ni poznal flaške in je že takoj pil po žlički in pol s kozarčka. Pri nas zgleda da bi istouser posted image . Flaške noče, po žlički za silo pije in iz lončka tudi pije (ji iz flaške nakapljam v pokrovček in ji dam pred usta in posesa iz pokrovčka. Sem se ful trudla s flaško, ma če ni sestradana ni šans da potegne flaškouser posted image . Mogoče pa je še boljše tako, samo ne vem kaj bo, ko joške ne bo večuser posted image . Bomo vidli sproti.
Steklen ribežnik pa sem nabavla, ker v stiku s kovino hranazgublja na vrednosti. Sicer pa mu ne bi smelo biti hudega, če se stvari zmiksa. Če je pa kašica pregosta, se jo lahko precedi čez gazo ali drobno sito. Na začetku bom samo po žličkah poskušala (4.mesec) po petem mesecu pa bom počasi nadomestila mlečni obrok.

Sedenje: sedet je še ne dajem, je pa pogosto pokončno ko jo nosim. Tudi voziček ji občasno malo privzdvignem. Je pa vsem zelo všeč ta pokončni položaj. Mislim, da oni že vedo kaj je za njih najboljše, jih še nagon vodi. Jaz jo zdaj že kakšen teden veselo v kegorujčku nosim in je itak pokonci. Nevem, do 6 mesecev ležeče je res pretirano, vendar je pa najbrž v redu, da se čim več na ravnih (mehkih) tleh igrajo.

Sonček88: super vremeuser posted image . Jaz pa v kratkih marširam, da malo hladu začutim. Oljke pa so na srečo še na drevesu. In moram povedat, da tudi naši veroniki paše burja. Se je dva dni zbujala z malo zaprtim noskom, včeraj pa sva bili zunaj na burji in danes je bil nosek čistuser posted image user posted image user posted image .

Punce jaz sem nehala komplicirat s priporočili. Manj vem, boljše se počutim. Ravnam se po instinktu in tako, da se medve najbolje počutiva. Mislim, da smo danes preveč nafilani z vsemi možnimi informacijami in imamo čisto zmešano glavo. Tako BTW sem prebrala, da naj bi po tanovem gluten lahko uživali že pri 4 mesecih. A ni veljalo pred dvema mesecema nekaj drugegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
31.8.2010 13:37:05   
Angel_Tian
Pozdravljene punce,

to pa vas "pridno" pošiljajo v RA user posted image user posted image Ker gledajo nazaj. Ok, razumem pri moi, ker ji Elias to že od rojstva počne, da pa zdaj ne bi smeli glave nazaj zvijat, pa mi ni jasno.

klupko - mi Lino tudi pod pazduho primemo, ko jo dvignemo. Saj zdaj pa že naši mulci pridno držijo glave, da jih ni treba kar pulcat user posted image

nusi - imate pa edinstven način odstranjevanja temenc user posted image user posted image Ta tvoj fantič že zdaj mora vse sam naredit al kako user posted image

deveta - naša mala kar nekajkrat čez dan zadrema. Odkar lepo kaka, tudi lepo spančka user posted image Znak za utrujenost mi je pa tudi že znan. Začne tečnarit, do joka ji sploh ni, ampak samo jamra nekaj. Ponujeno zizo odkloni, dudo pa sprejme. Malo jo pozibam v rokah ali pa jo dam v ležalnik in po parih minutkah že spi user posted image

Govori pa tudi že. S polnimi usti tudi user posted image Si tišči v usta tako plastično "gobo", da si dlesni čoha in pri tem je zelo zelo zgovorna. Drugače pa rada počveka tudi z visečimi igračkami na igralni blazini, krega jih tudi...

aninchy - da še jaz posredujem podatke za tvojo statistiko.

Lina - rojstvo 16.5.2010; 3050 g; 47 cm
        1. posv. 21.6.         4505 g; 55 cm
        2. posv. 19.7.         5300 g; 60 cm
        3. posv. 30.8.         6515 g; 63 cm

Včeraj me je na posvetovalnici vprašala, če še samo dojim. Pa sem rekla, da ji zvečer dam dodatek in imamo potem celo noč lepo mir. Seveda me je vprašala, katero mleko ji dodajam in nad Hipp-ovim nekak ni bila navdušena. Je rekla, naj tega porabim, potem naj pa Aptamil kupim user posted image Tetka, nič ne bo s tega. Če mali paše to mleko, jaz ne mislim menjavat. Pa recept za kapljice (ki jih itak ne jemljemo) mi je spet dala.
Aja, pa Lina je pikico korajžno prenesla. Je bila tako utrujena in zaspana, da se ji ni dalo jokat user posted image

bis - jaz niti zdaj Lini niti takrat Tianu nisem dajala Aptamil. Tian je jedel najprej Novalack, potem pa Bebe, Lini pa dajem Hipp bio. Pa še ceneje je od Aptamila, ne smrdi in tudi dobro je.

sonček - tudi dojeni otroci sprejemajo flaške, večina vsaj. Jih je pa hitro treba na cucle že navajat. Kako pa si ti svojemu dala za pit vodo ali čaj?

nusi - mi imamo tamalo že od prvega dne v svoji sobi, v svoji postelji in zelo pridno tam spi. Za razliko od nje pa Tian pri svojih 4 letih še vedno noče spati v svoji postelji. Njega sva na začetku imela 14 dni pri nama v postelji, potem je bil v svoji postelji, ki je bila v spalnici, potem šele sva ga v njegovo sobo prestavila. Vmes (v teh 4 letih) je bilo nekaj kratkih obdobij, ko je lepo spal zase, ampak večinoma pa noče. Upam, da pri vas ne bo podobnih težav.

jolcica - samostojno še verjetno mali ne more sedet. Če ga za kakšno minutko ali dve v tem položaju držiš, ne bo nič narobe, drugače pa le naj se še leže na igralnih blazinah igra. Moje mnenje.

mubi - testirano oboje in ti zaradi priročnosti bolj paličnjaka priporočam user posted image Pa uvajati začneš male količine, tri žličke recimo, ne takoj s celim obrokom začet.

sonček - raje si daj toplo vodo v termovko in sproti zmešaj mleko, ko bo mali lačen. Tako bo imel sveže mleko (postano itak naj ne bi pili). Pa še kakšno flaško hladne vode imej s sabo (poleg AM seveda), če bi bila voda iz termovke prevroča. Drugače pa hladilne torbe ne zadržujejo toplote, te so namenjene zadrževanju hladnosti.

Za zadrževanje toplote pa drugače pomaga tudi, če flaško zaviješ v alu folijo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
31.8.2010 13:53:33   
farina
da vas mal pokomentiram
sedenje; naša je bila včeri v takem položaju, ker sma sprobavali, korenček, ni bila glih navdušena, sma pa dans probali otroški rižek, pa je pojedla,kar nekaj malih žličk. sam ne vem če ima dost, pol ji še vedno ponudim mleko,res me zanima kolk je za prvič dovolj da poje....glede hrane si pomagam z knjigo velika paparica za male papavčke....
spanje; ja naša je tud tečna ko je zaspana, pa mane si z rokico oči, takarat vemo,aha čas za spanje,,,,
naša se tud neki zvija nazaj,sam ne vem če bi rekla to na posvetovalnici,včasih znajo tam tud za brezveze komplicirat, sestre bolj, kot pediatri.
AT, ja za hipp,pa vem da niso preveč navdušeni,baje zato ker zapira,ampak saj veš, če tvoji pupi odgovarja, ti ji dajej naprej.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
31.8.2010 13:55:11   
m_o_i
ja, tole zvijanje glave nazaj je treba razpucat, da ne bo kake nepotrebne panike kje: ce gleda nazaj iz radovednosti, je eno (pa tudi ni najboljse, ce rad nazaj gleda), ce pa dostikrat zategne glavo nazaj in je TRD vratek in se kaka rokica zraven, je pa drugo...
ne vem, meni se zdi, da je vidno(vsaj pri nasem), kdaj je zvit nazaj zaradi firbca in kdaj zaradi misicnega tonusa-to drugo daje obcutek, kot da je v krcu

ma sej ne vem, ce sem nazorno napisalauser posted image

pies: tiste, ki zacenjate z GH-a ni baje boljse, ce zacnes z zelenjavo kot s sadjem?! pac sadje je sladko in potem naj ne bi marali okusa zelenjave, ce okusijo prej tiste sladke stvari. no, sam prasamuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1718
31.8.2010 13:58:55   
farina
res je, moi,tud mene so opozorili glede hrane,da je bolje začet z zelenjavo, pol s kakim krompirckom, rizekom,mesekom, pa pol sadjem, sam pri vsaki je drugace,jaz zdaj še ne bom neki časa sadja dajala,pol pa že....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
31.8.2010 15:42:25   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

nusi - mi imamo tamalo že od prvega dne v svoji sobi, v svoji postelji in zelo pridno tam spi. Za razliko od nje pa Tian pri svojih 4 letih še vedno noče spati v svoji postelji. Njega sva na začetku imela 14 dni pri nama v postelji, potem je bil v svoji postelji, ki je bila v spalnici, potem šele sva ga v njegovo sobo prestavila. Vmes (v teh 4 letih) je bilo nekaj kratkih obdobij, ko je lepo spal zase, ampak večinoma pa noče. Upam, da pri vas ne bo podobnih težav.

a spi skupaj v sobi s Tianom? A ga nič ne moti?
Js bom naslednjega tut takoj dala v svojo sobo spat, ker Žiga lepo noči prespi in nam ni treba pogosto vstajat bi bilo pametno če bi bil kr takoj v svoji sobi, no ja, priložnost izgubljena ne vrne se nobena user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
31.8.2010 16:02:28   
Aninchy

user posted image

drim (ŽIGA)
Rojstvo: 20.4. - 2600 g, 45 cm
1.posv.: 19.5. - 3480 g, 50 cm
2.posv.: 21.6. - 4600 g, 54 cm
3.posv.: 4.8. - 5800 g, 60 cm

julka8 (MIHA)
Rojstvo: 25.4. - 2940 g, 48 cm
1. posv.: - 3760 g, 53 cm
2. posv.: - 4990 g, 54 cm
3. posv.: 5.8. - 6450 g, 60,5 cm

milena2222 (OŽBEJ)
Rojstvo: 2.5. - 3240 g, 49 cm
1.posv.: 31.5. - 3860 g, 53 cm
tehtanje: 29.6. - 4570 g, 57 cm
2.posv.: 20.8. - ?

Aprilčica10 (BENJAMIN)
Rojstvo: 5.5. - 3800g, 52cm
1.posv.: 1.6. - 4110g, 56cm
2.posv.: 13.7. - 4990g, 59,5cm
3.posv.: 10.8. - 5480 g, 61,5 cm
4.posv.: 21.9. - ? + cepljenje

barvar (MAJ)

Rojstvo: 6.5. - 3140 g, 51 cm
1. posv.: 7.6. - 4270 g, 54,9 cm
2. posv.: 12.7. - 5360 g, 58 cm

farina (REBEKA)
Rojstvo: 7.5. - 3290 kg, 51, cm
1.posv.: 8.6. - 3745 kg, 52,5 cm
2.posv.: 13.7. - 4455 kg, 58 cm
3.posv.: 3.8. - 4880 kg, 60,5 cm

san (VORANC)
Rojstvo: 7.5. - 3370g, 51 cm
1.posv.: 12.6. - 5000 g, 60 cm.
2.posv.: 12.8. - 6210 g, 64 cm

klupko (ANEJ)
Rojstvo: 10.5. - 2830 g, 47 cm
1.posv.: 10.6. - 4050 g, 53 cm
2.posv.: 12.7. - 4960 g, 59 cm
3.posv.: 26.8. - 5880 g, 62,5 cm

m_aja (ALEA)
Rojstvo: 10.5. - 3260 g, 50 cm
1.posv.: 8.6. - 3875 g, 53 cm
2.posv.: 13.7. - 5130 g, 57 cm

m_o_i (ELIAS)
Rojstvo: 11.5. - 2070 g, 45 cm
1.posv.: 11.6. - 2805 g, 50 cm
tehtanje:08.7. - 4145 g, 54 cm
2.posv.: 18.8. - 5390 g, 59 cm, OG 39

petruscha (ALEKS)
Rojstvo: 11.5. - 3620 g, 52 cm
tehtanje:18.8. - 7730 g, 65 cm

sabri (ELLA)
Rojstvo: 12.5. - 3430 g, 51 cm
1.posv.: - 4050 g, 53,5 cm
2.posv.: - 4650 g, 56,5 cm
3.posv.: 30.8. - 6000 g, 63 cm

Angel_Tian (LINA)
Rojstvo: 16.5. - 3050 g, 47 cm
1.posv.: 21.6. - 4505 g, 55 cm
2.posv.: 19.7. - 5300 g, 60 cm
3.posv.: 30.8. - 6515 g, 63 cm

*ANA* (MAJ)
Rojstvo: 17.5. - 3780 g, 56 cm
1.posv.: - 4950 g, 57,5 cm
2.posv.: 8.9. - ?

nusi (ŽIGA)

Rojstvo: 20.5. - 3320 g, 53 cm
1. posv.: 17.6. - 4260 g, 56 cm
2. posv.: 20.7. - 5900 g, 59 cm

sonček88 (MATIJA)
Rojstvo: 20.5. - 2785 g, 52 cm
1.posv.: 23.6. - 3400 g, 52 cm
2.posv.: 29.7. - 4320 g, 56 cm
3.posv.: 20.8. - 5159 g, 56,5 cm

kanarka (LINA)
Rojstvo: 21.5. - 3320 g, 48 cm

1.posv.: 21.6. - 4860 g, 57 cm

j.b. (MATIC)
Rojstvo: 21.5. -3520 g, 54 cm
1.posv.: 21.6. - 4690 g, 55,5 cm 
tehtanje:19.7. - 5450 g, 60 cm
2.posv.: 24.8. - ?

K_a_t_i (GAŠPER)
Rojstvo: 22.5. - 3685 g, 52 cm
1. posv.: 22.6. - 4800 g, 56 cm
2. posv.: 26.7. - 6100 g, 60,5 cm

deveta (VERONIKA)
Rojstvo: 25.5. - 3180 g, 50 cm
1. posv.: 23.6. - 4230 g, 52 cm

2.posv.: 5.8. - 5400 g, 60 cm

Meemee (LIJA IZABELA)

Rojstvo: 27.5. - 2900 g, 49 cm
1.posv.: 29.6. - 3770 g, 54,5 cm
2.posv.: 27.7. - 4730 g, 56 cm

biba88 (IRIS)
Rojstvo: 27.5. - 2710 g, 47 cm
1.posv.: 29.6. - 3625 g, 52 cm
2.posv.: 30.8. ?

Sapin (AJDA)
Rojstvo: 28.5. - 4050 g, 53 cm
1.posv.: 30.6. - 4900 g, 58 cm
2.posv.: 12.8. - 5900 g, 63 cm

Gromska (DAN)
Rojstvo: 28. 5. - 3990 g, 52 cm
1. posv.: 2. 7. - 4835 g, 55,4 cm
2. posv.: 29. 7. - 5720 g, 62 cm

Mubi (NEJC)
Rojstvo: 29.5. - 3320 g, 53 cm
1.posv.: 30.6. - 4860 g, 57,4 cm
2.posv.: 3.8. - 6130 g, 60,5 cm
3.posv.: 31.8. - ?

kema (MATEJ)
Rojstvo: 2.6. - skoraj 4kg
1.posv.: 14.7. - ?
2.posv.: 2.9. - ? + cepljenje rota virus

bubolin (MARK)
Rojstvo: 3.6. - 3270 g, 51 cm
1.posv.: 30.6. - 3750 g, 55 cm
2.posv.: 4.8. - 4730 g, 60,3 cm

BIS30 (ALJAŽ)
Rojstvo: 7.6. - 3295 g, 51 cm
1.posv.: 13.7. - 4350 g, 54 cm

jolcica (TJAŽ)
Rojstvo: 9.6. - 3390 g, 53 cm
1.posv.: 14.7. - 4690 g, 56,5 cm
2.posv.: ? - 5380 g, 61 cm
3.posv.: 13.9. - ? + cepljenje

Aninchy (MARTIN)

Rojstvo: 11.6. - 3870 g, 52 cm
1.posv.: 14.7. - 4800 g, 58 cm, OG 39

tehtanje:16.8. - 5760 g, 62 cm
2.posv.: 15.9. - ?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
31.8.2010 16:23:05   
Mubi
Samo za seznamček, sem iz pregleda, in ima 3720g, mer mi pa ni povedala, napisat je pa pozabla :( ga bom pa sama doma zmerla, ko se bom spomnla.....

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
31.8.2010 17:13:39   
farina
mubi. glede mer si se mal zmotla, po moje si mislila 5720gramov.user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
31.8.2010 19:30:10   
K_a_t_i
Jst pa mislem, da je hotla napisat 7.300 in se nekaj user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
31.8.2010 19:42:51   
barvar
Čer! Mišek že spi. Je danes za njim že dolg dan, ker smo imeli cepljenje. Se žverca mala pri pikecu ni nič jokala, ko pa sva bila v ambulanti pa je zagnal vik in krik. Ja kaj pa ga je zdravnica tako dolgo gnjavila user posted image .
Naš korenjak tehta 6690g in meri 63 cm. Razvija se super, razen na trebuščku ni rad, tako da morava vsak dan trenirat.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (33%)

(67%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!