Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 24.8.2010 15:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Da se še tukaj malo javim... Jaz sem tudi bolana ,prehlajena ,glava me že 2 dni boli...Sem včeraj že ob 8 šla spat... Moji princeski sta boljše ,sta se pozdravile brez zdravnika,hvala bogu... Z kavo zaenkrat nič ne bo,dokler se ne pozdravim,drugače pa meni vseeno kdaj...kako pa drugim odgovarja... Lp.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 24.8.2010 20:38:06
|
|
|
|
egleria
|
aninchy fakulteta za logistiko celje
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 24.8.2010 20:50:42
|
|
|
|
Aninchy
|
aaaa nobl sm js tud hotla se vpisat, pa so ble take omejitve da kr groza.... no, pa itak se mi ni dal...
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.8.2010 12:08:49
|
|
|
|
Aninchy
|
Kje ste kaj, punce?? Ste vse polno zaposlene al kaj?
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.8.2010 13:54:51
|
|
|
|
ROmama
|
Evo mene po dolgem casu, prejsnjo soboto nam je strela sesula racunalnik, danes so ga kon;no za silo uspostavili. Se vedno nimam prave tipkovnice, bo mozek popoldne ustimal. V soboto gramo na morje, ce se tamali njen prehlad ne bo poslab[al. Ma sem jeyna, po jeseni disi, pa so takoj viroyice tukaj. Bom yvecer maloprebrala, pa pokomentirala, bo vec casa.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.8.2010 18:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Evo mene,se spet ,malo javljam.. Moje princeske so že zdrave,jaz še kar prehlajena ,pa kašljam od sile.Imamo lepo sončno vreme..Danes smo bili 3 ure zunaj,je prav pasalo ,pa Ema je dobila nov stovček za hranjenje ,se prvega imela iz Ikei.pa nisem bila zadovoljna,ni najbolj primeren za začetno hranjenje.. Sedaj pa malo pokomenteram... Romama to pa ni fajn ,če brez računalnika ostaneš...A v soboto pa na morje ,greste za 1 teden, a samo za vikend... Pa lepo se imejte... Aninchy kako pa kaj ti...pa sinek je priden...ste kaj vzunaj,ko je tako lepo vreme...Res je ,da se bolj malo mamice ,tu gor javljamo ,a ni časa ali so na dopustu ali služba... Pa ostale mamice rožica,zibika,tanjaklemen... Egleria kako pa kaj pri vam zdravje ,sinek že kaj boljši... To je to...Ema mi še kar spi ,sedaj grem oblačila pobrati in obesiti..se še kaj pišemo...lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.8.2010 21:38:45
|
|
|
|
egleria
|
levinjica - malemu gre na boljše, zato pa bom zdaj jaz nekaj zbolela
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.8.2010 21:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Agleria lepo ,da je sinek že boljše.Pri nas je isto bilo prvo moji trije ,natazadnje pa jaz.Upam ,da s tabo ne bo kaj hudega..lp...
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 26.8.2010 22:08:06
|
|
|
|
Aninchy
|
levinjica - jp, moj sinek je res iz nebes poslan priiiden ko anglček Res nimam kaj rečt, pa še tok fajn se mi zdi, k se pri dobrih dveh mescih že prav hoče cartat! Se "skotali" k men pa me boža po licu neverjetno! - No, včasih me tud kr ornk speče, al pa pokraspa... ampak dobr... egleria - super, da je Patrik bolje, pa , da bi tud tebe kmal minil... Pri nas (trkaaam!!!) smo za zdaj še vsi zdravi, mene nekaj malega grlo boli, ampak to samo včasih nekaj časa, tak da ne vem kaj je to...... Lahko noč in eno bolho za pomoč
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 6:55:39
|
|
|
|
rožica2
|
dobro jutro.evo js vas skoz spremljam sam pisat se mi pa ne da midva sva se pozdravla je pa mali dobil pred parimi dnevi soor,sam zdej je že mal bolš. js že odštevam zadnje dni da grem na šiht mi nč ni za it.pa še zarad vrtca še nč nevem,me tolk jezi da mormo do zadnjega čakat al bo al ne bo. nč zdej se pa grem počasi spravt grem dans k zobarju.. uživite
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 9:22:57
|
|
|
|
ROmama
|
Na morje gremo za en teden, v Lucijo. Vreme očitno ne bo ravno za kopat v morju, bomo pa bolj okrog letali, pa se sprehajali, če ne bo kakaih neviht. Dolgčas nam sigurno nebo. Je pa tudi naša Ema prehlajena, tako da bo pri njej v vsakem priemru kopanje v morju odpadlo. Rožica - se mi kar smiliš, da moraš že v službo, pa kljub vsemu, bi se morale enkrat dobit, potem ko mi pridemo domov. Glede vrtca, sem šla malo povprašat, pa tudi nič nočejo reč, razen naj si privat najdem, ali pa še kak drug vrtec. Medna, če imaš otroka v drugem vrtcu, v drugi občini, moraš za oba plačat. Je mož rekel, da bo šel v Šmartno vprašat, ker mu je na poti v službo. Kako imate pa tam prosto? Sem pa ful razočarana, ker je tašča rekla, da je nebi čuvala, čeprav je še dokaj mlada - 60 let, mož bi jo moral vozit v Lokovico, pa odpade Zdaj pa res pakirat, da se prej ne zbudi.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 13:41:08
|
|
|
|
rožica2
|
romama-v šmartnem z vrtcem po moje ne bo nič,sem js tud za tam študirala ker je moj od tam drugač,bi imela več točk,samo ga pa tud širijo tak da bojo letos otroc v šoli in že tak ni placa.daj če ti je blizi ga vpiši v andraž,ker bi naj vsi dobili ne gledfe na število.sam mene jezi ker morš čakat do zadnjega.drugač pa bi se res lahk dobile drug tedn na kavi,ko se že tak dolg menma. js sm bla dans pr zobarju pa morm 360e našparat za zob groza kaj je to drag
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 15:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav.. No, pa nas je nekaj več že.. rožica2 super ,da si se javila,pa da ste se pozdravili.Kdaj se ti pa izteče porodniška..Za kavo se pa lahko drugi teden zmenimo,če ste zato .. romama ja lepo da greste za 1 teden na morje..Moja stara mama je tudi stara 70 let ,pa bi jo rada pazila ,pa midva ne pustima...Zakaj jo pa tašča noče paziti...Mama pa ne mora ,ker dela... rožica2 sma že dve,ko morama našparati za zobe...katastrofa ,kaj je to drago... vrteci ja to je pa res komplicerano,Jaz sem našo vpisala ,ko je bila stara 10 dni ,pa so mi rekli,da bom septembra dobila po pošti ,če je sprejeta.Je pa v Šmartnem tako nareto,je kar veliko otrok,se pozna ,da je veliko priseljencov,ko so novi bloki..Drugače pa imajo v vsakem vrtecu 2-3 prosta mesta za nujne primere,to je preverjena infromacija..Tak da jaz čakam na pošto,da jo dobim... Rožica in romama že imasta vidve vpisane otroke drugače ali še ne... To je to ...upam ,da uredite to za vretec....Lepo se imejte ,pa se še pišemo kaj...za kavo pa sporočite kdaj...lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 16:01:45
|
|
|
|
modrasmotka
|
a mene pa niste nič pogrešale? ja vsa utrujena pridem iz šihta,pa da se z kajo še greva z kolesom vozit pa gre čas. romama ja uživi na morju-jaz bi tut še šla rožica z nives te že pogrešama le pridi počasi.ampak počasi.dp takrat pa le uživaj še zadnje dni kava jaz drug teden delam pop.morda pa pridema z kajo na kak kofe,če se bote zmenile in če nebo čudna ura vrtec držim pesti za vse tiste,da ga bote dobile.meni tašča pazi malo pa bo kmal 60 stara.no čez 4 leta pa res aninchy a si ti doma pri/v gostilni amon?mal se mi zdi znan ta priimek nč gremo ven.preden mene spanje zagrabi
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 16:31:51
|
|
|
|
egleria
|
joj hvalabogu da se men ni treba ukvarjat še z vrtcem. sicer pa tudi nebi bil sprejet ker je januarja rojen... mi ga bo pa mami čuvala ko bom v šoli. s taščo nimam glih dobrih izkušenj
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 16:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Egleria jaz tudi z taščo nimam dobrih odnosov,pa tudi nebi dala v varstvo k nje..Zakaj pa nebi bil sprejet ,če je januarja rojen,moja je marca... Modrasmotka ja res na tebe sem jaz čisto pozabila...In kako ste kaj...Sedaj dva dni doma ,a še jutri služba... Pozabila sem prej povedati ,da je naša princeska Ema danes stara 5 mesecev... lp..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 17:37:18
|
|
|
|
egleria
|
men je bilo rečeno da sprejmejo zaradi gužve samo tiste ki bodo v septembru stari najmanj 11 mesecev. vsaj v velenju je tak..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 17:41:19
|
|
|
|
ROmama
|
Tašče so res , mene moti pri njej, da ful dela razliko med otrokom od moževega brata in najinimi. Njo sta čuvala kar tri leta, se pravi do 4 leta, pa še zdaj je po par dni na teden na počitnicah pri njima. Midva z možem bi pa rabila malo časa za sebe, pa si ne upam reči, da bi prišla čuvat naša dva za kako uro zvečer, ko zaspita. Sem kar rekla možu, da bi kako varuško na dom sprejela, da bi se zvečer šla malo sprostit, v kino na primer. Moja mama bi čuvala, ampak kot prvo ima zdravtvene težave, pa še predaleč je od mene. Vrtec jaz sem jo že vpisala marca, ampak mi je rekla pomočnica ravnateljice, da je tako brez veze, ker septembra ne izpolnjuje pogojev.
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 19:21:47
|
|
|
|
rožica2
|
modrasmotka-lepo da me pogrešate,sej pridem že čez 14dni eh,pa sej bo. vidim da mate skor vse neke probleme s taščami,še dobr pol da je js nimam,čeprav bi jo bla včasih vesela da bi mi popazla ko nimam koga drugega
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 19:33:55
|
|
|
|
modrasmotka
|
rožica ja delam trenutno na d4.pa mam nives zram sebe ki je nekoč spadala pod štefana.pa sva nate mislile pa o tebi govorile.upam da te ni preveč cukal ne saj te nisma obirale.samo klepetale.... levinjica domaaaaaaaaaa sem 2 dni saj sem sedajle 14 dni zjutraj delala drug teden sem pa pop.na smeni.sma pa pridno na kolesu.ravno učeraj sva se po jurčku sprehajale pa čez vrbje domov pelale... IN čestitke emi za 5 mesecev.joj se mi zdi da sem pred enim mesecem rodila,pa da je prejšni teden prvič se na noge postavla.......kako hiter čas beži.naš vrageč je pa že tako izpilila hojo da že zna skor tekat.kje je tist moj majhen dojenček ko se sam smeji pa panča
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 20:40:03
|
|
|
|
egleria
|
js mam pa mamo blizu tak da me čist nič ne briga a ga hoče tašča čuvat al ne.. v bistvu ona bi ga zdej po novem rada mela v varstvu sam zdej pa js nočem.. celo nosečnost mi je govorila da ona ne bo mogla ahtat tamalega ker je bolana pa v invalidski penziji pa zaka sploh grem na fax naprej če bom mela dojenčka itd..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 21:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene se še jaz malo javim,danes se kar naprej javljam.. egleria tašče se res tam vtikajo ,ker jih nič ne briga ,ko pa ti kaj nazaj rečeš je pa zamira.Jaz jo ne prebavljam,ne obstaja zame...Mamici pa vsaka čas,če le lahko popazi Emo ,Nina pa je že tako velika,da ne rabi skor varstva...Ima rada vnukice... modrasmotka hvala za česttitke..Hitro minevajo meseci,komaj rodila ,pa je že 5 mesecev stara. Drugače smo pa danes imeli obiske ,pa torto je naša Ema dobila,sedaj se cartajo obe hči pri pravbabici ,jaz sem pospravila ,sedaj še grem malo likati ,se mi je kar nekaj nabralo...potem pa počasi spat. Ja lepo se imejte se pišemo jutri kaj...lahko noč..
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 27.8.2010 21:51:01
|
|
|
|
Aninchy
|
sam na hitr... oblubm, da bom naslednjič bolj pridna modrasmotka - jp, pa si me našla! Sm taprava, ja. tašče - ehhhh brezveze, sploh ne bom začela...
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.8.2010 11:05:21
|
|
|
|
modrasmotka
|
kje ste pa ve?je spet mal zatišja tuki no danes je pa res mrzlo.bom mogla dolge rokave obleči za v službo. učeraj sem za malo mal večje cotke prebirala pa mal manjše ven iz omare zmetala....pa je šla nedelje mimo
|
|
|
|
RE: mamice iz savinjske okolice... 30.8.2010 14:15:00
|
|
|
|
Aninchy
|
Mah, vreme mi kr voljo pobira... Mislim, sej mi paše, da je mal hladno, da lahk Martinu še kako jaknco dam gor, če ne bo vse prerastu, preden bo sploh kej obleku!! Ampak dež!! Dež mi ni všeč!! Pa sm šla v DM po dežno prevleko za čez voziček, pa jim jih je zmanjkalo!! Ker sem rekla, da saj je ne rabim, ker se itak sam tu okoli šetam, ampak čist za vsako ko greva ven v oblačnem vremenu, se uščije!! Grrrr! No, dans je še huje, že kr neki časa dežuje, tak da sva kr notri zaprta... Čeprav bi pasal mal frišnega lufta..... Nič, to je to od mene.... včeri sva bla spet na enem družinskem srečanju, tak da grem zdej mal slikce na računalnik dat... Madoniš je fajn v porodniški! Pa kr okrog hodmo.... Če je pa ati v službi, se pa babici zram priklopma Lep dan! (čeprav deževen....)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?