|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
28.8.2010 16:46:34   
zalcy
čestitke maca29user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte in čimmanj neprespanih nočiuser posted image user posted image
končno so na vrsto prišli tudi fantki, hehe...user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.8.2010 17:14:27   
lillchy123
Maca iskrene čestitke za sina in še ene, ker ste mu dali najlepše ime  zdaj pa veliko crklanja, vama pa velikkko potrpljenja ob vzgoji malega nadobudneža. ja, Lukci so mali vragci 

archie- jst tud v prvo nisem mela nobenih znakov. sem še brusla, barvala, plezala po lojtri, se potepala po velki planini... potem pa bum in mi je sredi noči začela odtekat plodovnica.... tko da če maš res plan počakat do oktobra, pol dej vseen mal bolj na izi...

kavica- kdaj je nslednje srečanje?

nadka- kaka je zdej situacija? še dihamo?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.8.2010 17:20:59   
tpmc
maca tudi od mene, vse najlepše tebi ker si rodila in dala vse to skozi malemu lukecu pa lepo pot v življenju. Čim več cartanja:)user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.8.2010 17:36:49   
nadka30
nam se je vse umirilo že zjutraj verjetno si spregledala da sem napisla da je že vsega konec -ti lažni popadki nam na veliko nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.8.2010 18:17:20   
mala
user posted image user posted image Maca čestitke za fantka Lukauser posted image  čimveč crklanja in prespanih nočiuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 18:35:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.8.2010 19:19:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

katrinka-iiii, kok lepo da si se javla. sem že ful mislila nate in na tvojo lepotičko. glavno, da sta doma, da je vse ok, poredila jo boš pa že user posted image ko boš mela čas pa le napiši kaj več... naša namreč po napovedih ne bo mela 2kg, pa da vem, kaj me čaka..

caki caki,zakaj pa ne bi mela vec kg...ne pomnim da bi imela tezave...kaj pa je narobeuser posted image karkoli te zanima kar vprasaj,bove skupi tele nase punce poredile,
pri meni je bilo tako da je bilo vse ok - ni rabila tople posteljice,ocene so bile ok,ni imela tezav z dihanjem,samo kilaza je problem pa k je bila skoraj nedonosencek - ampak to je tezava bolj v porodnisnici - doma je tko lazje,pa ceprav se borive z dojenjem se lepo redi,sm si tudi narocila  - izposodila no,tehtnico za tele male srcke da bom sama kontrolirala kok napredujeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

nove novice!!!!

maca je povila sineka Luka
čestitke družinici

iskrene cestitke in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.8.2010 20:21:15   
tinkatonka
HEJ!

Kako ste kaj souser posted image ?

Anej večerja, mož zraven gleda dokumnetarec o Kennedyu, jaz pa imam 5 minut prosto za RR. So bili pri meni na obisku prijatelji, ki so me prijetno presenetili in mi prinesli fotoknjigo z mojimi nosečniškimi slikcami (če se spomnite, sem to dobila za darilo za RD in zdaj smo končali s fotošutingi).user posted image Bo krasen spomin. Zdaj pa samo še na štručko počakamo, da vidimo, kaj se je teh 9 mesecev skrivalo v trebuščku. user posted image

Počutje OK, le sem pa tja mal špikne v nožnici. Pomojem si bom dala notri še enkrat svečke, ki so mi še ostale, ker imam spet malo več izcedka.

Drugače je pa danes ponoči oz. zgodaj zjutraj rodila moževa sestrična in dobila fantka. user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela, ampak zdaj imam pa res filing da bom jaz tik tak na vrsti. user posted image Prijateljica je rekla, da ima filing da bom danes rodila, hehehe, ampak mene res čist nič ne špika. Nič od niča. In mislim, da danes niti jutri nista moja dneva za rodit. V Ponedeljek imam pa itak pregled pa da vidmo, če bo kaj novga.

Za jutrišnji Čarobni dan pa še mal kolebam. Ker že cel dan tko dežuje, da bom vse mokro tam. Kaj pa mala in Soncica, a boste šli?

šibam....

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.8.2010 20:25:20   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
archie- jst tud v prvo nisem mela nobenih znakov. sem še brusla, barvala, plezala po lojtri, se potepala po velki planini... potem pa bum in mi je sredi noči začela odtekat plodovnica.... tko da če maš res plan počakat do oktobra, pol dej vseen mal bolj na izi...

danes popoldne sem likala 1h, pa so me noge in kriz bolele precej bolj kot vceraj, ko smo bili zunaj. sem sla takoj odspat eno kitico na kavc user posted image pa je bilo potem bolje.
meni plezat po lojtri ne pustijo vec user posted image

Jinx: prides jutri?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.8.2010 20:40:11   
Anonimen
evo še podatki za seznam od macinega lukca user posted image
2820g 48cm

fajn pančkite, nočka user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.8.2010 20:53:00   
blanči
Maca ČESTITKE IN VELIKO LEPIH TRENUTKOV.user posted image user posted image user posted image

Punce, držite se tiste, ki še čakate na svoje zakladke, jaz jutri odhajam v P in v ponedeljek imam CR. Danes sem posprevljala in delal kot nora tako, da mi je moj rekel, da se že naj umirim in neham. Sploh ne vem kaj me je pičlo.

Torej se tipkamo čez teden dni, če bo vse po sreči.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 21:03:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.8.2010 22:11:06   
lillchy123
čer souser posted image in mamice user posted image

mis mo malo prej prišli domov, smo šli čofotat v Atlantis in je blo reeeeees fuuuuul luštnuser posted image . pa še čist so nas presenetili, ker smo koristili bon za 30% popusta, potem so nam pa še podarili darilni bon za 5eur,user posted image ki ga lahko koristimo v BC za nakup igrač bo prišlo čist prou, ko bo šel oči iskat darilo, ki ga bo lepotička prinesla starejšemu bratcu user posted image skratka res smo užival in če bo vse po sreč, bomo še enkrat ponovili user posted image

nadka- no, jst sem pol dneva dihala s tabo user posted image

sem pa dons že študirala, če se čem it v P pokazat, ker sem našo pupo zlo slabo čutila.user posted image zdej pa rogovili ko nora user posted image

katrinka- hja, naša pupa je tud zlo majhnauser posted image zaenkrat ocenjujejo, da če rodim na PDP naj bi imela le 2300 g.user posted image tko da je rekla moja G, da tolk časa ne bomo čakali, 6.9. imam Uz in takrat se bomo verjetno zmenile za en datum, kdaj pridem po princesko.user posted image naju je pa še malo pustila, ker je pogledala res vse- od utripa, pretokov skozi žile, ctg, dihalne gibe.. skratka vse kaže, da se mala čist fino počuti, le bolj majhna je. Koliko je tehtala Sandra Larisa, ko so vaju odpustili domov? Moja G pravi, da drugač ni krize, ker je dete razvito, edino teža je problem.. pa saj veš, pri enem vragcu doma nimam nobene želje bit cele tedne v bolnici.. čeprav če bo treba, potem tko nimam kaj..

tinkatonka- vauuuu, mora pa res dobr zgledat in res boš mela en lep spomin user posted image

kavica- jst mam v sredo pregled, tko da bolj ne morem kot ja. pol pa pričakujem ene obiske user posted image

archie- sej ko je mene tašča na lojtri vidla so čez pol ure že štenge stale user posted image user posted image user posted image

blanči- bom mislila nate, in čakala lepe novičke user posted image

almera- uuu, tole je blo pa zdej čist v stilu spidi gonzales user posted image

grem pančkat, me je voda zmatrala... nočko vsem in brez lažnih popadkov

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 28.8.2010 22:18:40 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.8.2010 22:58:01   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: archie
Jinx: prides jutri?

Pridem pridem user posted image Se vidimo!

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
29.8.2010 7:12:00   
mala
Tinkatonka - mi bomo šli na čarobni dan, naj bi bilo sonce tako, da gremouser posted image  za nas je res mal oviruser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
29.8.2010 9:15:06   
kajča
dobro jutro,

spet sonček user posted image user posted image user posted image  in hb ni prevroče. Mi smo tudi imeli namen it danes na čarobni dan, pa je Nace zbolel user posted image user posted image . Je včeraj zvečer začel bruhat in imel ful visoko vročino, čez 39,5, celo noč sva z možem dežurala, tako da sem bolj malo spala. Danes zjutraj sem pa opazila, da ima še ječmen na očki. Ja res škoda, ker smo se vsi zelo veselili. no, upam, da se kmalu pozdravimo.

Tako da bomo potem danes sadili živo mejo in se malo crkljali. Upam, da potem rodim vsaj naslednji teden ali pa po 10-em, da gremo vsaj na bazar.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
29.8.2010 9:31:13   
brezcopatka
Blanči, Nadka: a se je v Ce možno za CR zmenit za kak dan prej, ker meni je ginekologinja omenjala, da potem se dela na dan PDP, pa me je malo strah, da me kaj prej ne zagrabi?user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
29.8.2010 9:52:04   
nenka7
maca čestitke ob rojtvu malega lukca user posted image  user posted image  user posted image

blanči, ti pa upam, da se boš jutri kmalu zavedla in boš stiskala svoj zakladek user posted image

katrinka, lepo da si se oglasila, sem že prav razmišljala kako se kaj pedenate, ampak vidim, da vama gre vedno bolje!! saj bo punce, kar tako naprej!! se mi zdi pa kar pametno, da si si izposodila tehtnico za malčke, upam pa, da te bo pozitivno presenečala, pa da bodo gramčki, dekagrančki in kasneje kilogramčki lepo napredovali!!

archie, tudi mene še nič kaj dosti ne špika ali kaj podobnega, zelo malo in zelo občasno, ravno toliko da vem, da sem nekako v zadnjem mesecu. tako da očitno nama bo uspelo priti v listo septemberčkov! jaz samo upam, da ne bo še kasneje, glede na to, da mi napovedujejo veliko dete, če bo čez rok bo pa ogromno dete user posted image

kavica - kar zmenite se za kak dan, če bo kje v ljubljani upam, da tudi meni uspe prileteti, čeprav sem mobilna samo z LPP, pa ok... ste se pa tudi dobro spomnile za vozičkarce ob slabem vremenu, ker spodaj pod emporiomom je res fletno in takooo malo ljudi, da ni neke hujše bojazni za bacile, kar je načeloma pozimi še največji problem...

pismo, danes je pa noro, sirene non stop, pa sej ni polna luna!?!? pa še 10 ni ura, kaj šele bo!

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
29.8.2010 10:45:41   
sanje2
hay user posted image !

danes bo verjetno bolj zatišje tu gori. pa saj meni se niti pisat ne da tako sem lena, sem mislila da bom danes z kuhanjem kosila skozi padla, pa figo zaj moram it kosilo kuhat user posted image user posted image user posted image  men pa tako ni. ah bom že nekak

javite se kaj.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
29.8.2010 10:47:01   
Anonimen
blanči še malo user posted image

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
29.8.2010 10:49:37   
tannya
Ojla čveke,

včeraj nisem uspela kaj pokomentirat, ker sem imela cel dan obiske. Potem pa sem bila zvečer še zmenjena z dvema prijateljicama in sem prišla domov ob pol dveh zjutrajuser posted image . Sploh nisem mogla verjet, da smo tok čvekale. Potem so me na poti domov še policaji ustavili. Pa sem dala dokumente, nakar mi tip reče naj stopim iz avta, da bom še alko test naredilauser posted image . Pa ga gledam in še enkrat vprašam in pove isto. Potem pa sem mu rekla, da če se mu zdi, da bi se tik pred porodom nalivala z alkoholomuser posted image . No, nakar je le bolj polgedal moj trebuh in nekaj nerodno kometiral, pa rekel, da verjetno res ni potrebe za test. Ko sem mojmu doma razlagala, se je ful režaluser posted image .

Prijateljica mi je spletla čudovito odejo za v voziček, res prekrasno in sem bila ful ful vesela. Dobim pa še jopice in kapiceuser posted image user posted image user posted image .

Katrinka: prav lepo te je prebrati, uživaj s svojima princeskama in naj vam gre vse kot po maslu.

Maca: čestitam za sinka Luko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica: Jaz sem za, kadarkoli.

Čarobni dan: "špricamo", ker smo danes zmenjeni z enimi kolegi, ki so tu na obisku iz Avstralije.

Lepo nedeljo vam želim,T

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
29.8.2010 11:36:40   
tejči28
maca čestitam za fantka! user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam občutek,da mi je začela odtekat plodovnica.Ko grem lulat,mi pol par kapljic še odteče,ker je čisto prozorno.Zdaj pa ne vem kaj naj naredim.A se naj grem pokazat ali naj še malo počakam? Začelo pa se je zjutraj.Spodaj pa me zelo tišči in šraufa.Mislite,da se bodo začeli popadki do večera? Mogla pa bi se peljat na Ptuj,ker nameravam tam rodit.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
29.8.2010 11:37:58   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL,

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3 user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3 user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejči28 ,user posted image ,MB 31, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4 user posted image ,doma2user posted image 2P
user posted image lumpa6 ,LJ, user posted image ,7 user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,planiran porod 30.8.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1  user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image , LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image , LJ,30, 2user posted image , doma1user posted image F ,rodila 25.8., Neža
user posted image limonita, 1 user posted image
user posted image rojena77,2 user posted image

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4 user posted image , doma 1user posted image  P, predviden CR 30.8.
user posted image malecka_mateja, MB, 2 user posted image ,doma1user posted image P, rodila 24.8., 3100 gr, 49 cm, Tin
user posted image Gala 4, user posted image ,1 , user posted image , rodila 18.8. ,2840g, 50cm, Nej
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1 user posted image
user posted image tinkatonka, user posted image ,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29,user posted image ,2user posted image ,doma 1user posted image F; rodila 28.8,  2820g, 48cm, Luka

06.09.2010
user posted image nadka30, user posted image ,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image katrinka,   ,LJ ,2user posted image   ,doma 1 user posted image P, rodila 19.8., 2040g, 45cm, Sandra Larisa
user posted image žanaja, 1 , user posted image
user posted image mihaela81, ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy,user posted image , MB, 28, 1 user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2 user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy,user posted image ,Ptuj, 25, 1 user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, user posted image ,CE,28, 2 user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image luna2010,  user posted image , Šentjur, 32, 1 user posted image   ,rodila 18.8.,2880g, 48cm, Miloš

10.09.2010
user posted image wada,34, 2 user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image , Duplek, 1user posted image  
user posted image zalcy, user posted image , CE, 21, 1user posted image ,rodila 20.7., 2020g,43cm, Neža
user posted image daga79, 1 user posted image
user posted image lenca78, user posted image , LJ, 1 user posted image

11.09.2010
user posted image benika, user posted image , KR, 31, 3user posted image   ,doma 2user posted image F, predviden porod 1.9.
user posted image LoveLove,user posted image   Litija, 28,  1 user posted image
user posted image kajča, user posted image , KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1  user posted image

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1 user posted image
user posted image klavdijak1,  user posted image 3user posted image , doma 2 user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2 user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, rodila 20.8.,2850g, 49cm, Naja
user posted image alexeia, 2 user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,user posted image ,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1 user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001, user posted image , 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image eva2010 , user posted image ,LJ, 34, 2user posted image ,doma 1user posted image P ,
user posted image tpmc,user posted image , MB,22, 1user posted image    ,rodila 19.8., 2730g, 48cm, Nuša                       
user posted image božička09,user posted image ,  LJ,27, 1 user posted image              
user posted image SOncIca, user posted image ,Kamnik, 3user posted image , doma 2 user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image , 2 user posted image
user posted image dva sončka,user posted image , 3user posted image ,doma 2user posted image ,

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1 user posted image
user posted image marella1,  user posted image KR,29,2 user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina,user posted image   ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image , CE, 26, 1  user posted image
user posted image brezcopatka, CE, 31, 1user posted image

19.09.2010 
user posted image *Katja ,1 user posted image

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1 user posted image
user posted image laliela, user posted image , Rogaška Slatina, 24, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1 ,  user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P
user posted image Parižanka, 1 user posted image

23.09.2010
user posted image mery15031981,user posted image ,Kamnik,29,2user posted image ,doma 1 user posted image
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie, user posted image ,KR, 29,1 user posted image
user posted image pikicaT,user posted image ,KR, 2 user posted image ,doma1 user posted image  
user posted image belicof , 1 user posted image
user posted image p.h.,4user posted image ,doma 3user posted image , 2F in P
user posted image sanje2, user posted imageMB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2 user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1 user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1  user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image , LJ, 27,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image , Ptuj,3user posted image ,doma user posted image F
user posted image texx,user posted image , Izola, 1 user posted image

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image , 32, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2 user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1 user posted image
user posted image teodora75, ,Lj in Gorenjska, 35, 1  user posted image

Skupno število srečk : 93 user posted image         

18 user posted image fantkov user posted image
24 user posted image   punčk  user posted image
51 user posted image  presenečenj 
skupaj 93 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30user posted image , camino79  user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 29.8.2010 11:39:55 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
29.8.2010 11:40:31   
tejči28
user posted image  
user posted image

SEPTEMBRČKI 2010

datum                                                   ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   20.7.2010   Zalcy          10.09.2010      Neža      2020 g  43 cm

user posted image   18.8. 2010  Luna2010     09.09.2010    Miloš      2880gr    48 cm

user posted image    18.8. 2010   Gala4         04.09.2010      Nej        2840g     50cm

user posted image   19.8.2010   tpmc          15.09.2010      Nuša     2730 g  48 cm

user posted image    19.8.2010  Katrinka      07.09.2010     Sandra Larisa  2040g  45 cm

user posted image   20.8.2010  Sarcy          13.09.2010     Naja      2850 g  49 cm

user posted image   24.8. 2010  Malecka_mateja   04.09.2010  Tin      3100 gr   49 cm

user posted image    25.8.2010   Barbi195     03.09.2010    Neža

user posted image   28.8. 2010  Maca29      05.09.2010  Luka   2820g    48cm

user posted image  = 4   user posted image  
= 5

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 12:06:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?