|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
24.8.2010 10:07:34   
pinkalonca
Ploha sej jst tut tebe sam iz slikce poznam user posted image user posted image

Za Reljiča pa ne vem... sej imam sam kotrolo, a grem potem h komu drugmu najbrž a ne? Ma sej mi bodo jutr povedale sestre user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
24.8.2010 10:12:37   
Ploha
ja sem slišal,, da je na dopustu, nism pa zihr...itak ga pa potem kdo nadomešča...
on ima na isti dan RD, kot ga ima moj...in takrat gre baje vedno na dopust...

ja dej upam, da se prepoznava user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
24.8.2010 10:14:27   
pinkalonca
jah domov me zihr ne bodo poslal brez pregleda user posted image

ooo a res, RD ima user posted image no pol mu je pa oproščeno user posted image user posted image
jst tut upam, da se prepoznava user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
24.8.2010 11:32:38   
antoninap
Meni so datum postavili na 4.2., po morfologiji celo 31.1., pa vendar upam, da bi se mogoče rodil/a na valentinovo user posted image Ne bi bilo nobenih problemov z imeni user posted image Ali pa vsaj 13.2., bi se rodil/a ob 1. obletnici selitve v novo hišo, kar je bi definitivno mejnik v najini zvezi, in bi bilo lepo darilo user posted image

A katera ve, če je v kranjskem ZD tudi organizarana telovadba za nosečnice? Vem, da imajo v Megacentru, samo še nimajo novih/jesenskih terminov. Kaj pa na bazenu v Kranju, kakšna vodna aerobika za nosečnice? Je katera kaj obiskovala/obiskuje?

Neposredna povezava do sporočila: 1729
24.8.2010 12:17:29   
pinkalonca
antoninap držim pesti da bo akcija na valentinovo user posted image

Nekaj sem brala da je organizirana vadba ampak nisem brala naprej, ker se mi ne da furat v kranj telovadit vsak teden user posted image sem pa men se zdi vidla na spletni strani ZD... lahko pa da se motim, nisem zihr user posted image user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
24.8.2010 13:23:37   
zinchy

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

A katera ve, če je v kranjskem ZD tudi organizarana telovadba za nosečnice? Vem, da imajo v Megacentru, samo še nimajo novih/jesenskih terminov. Kaj pa na bazenu v Kranju, kakšna vodna aerobika za nosečnice? Je katera kaj obiskovala/obiskuje?

Ja v zd. domu Kranj je organizirana telovadba za nosečnice.Sam ne vem zdej telefonske številke najboljš,da kr v Zd. dom pokličeš pa prašaš.
Rejlič baje ta teden še dela potem gre pa na dopust.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
24.8.2010 13:45:10   
Nina33
Hvala za info o telovadbi, sem tud link s telefonsko našla:
http://www.zd-kranj.si/uporabnik/file/telesna%20vadba%20za%20nose.pdf

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.8.2010 18:17:41   
Nina33
Pa še ena novička, vsaj zame je novo tole, pa pomoje vsaj 1. user posted image prav pride:

http://www.zd-kranj.si/uporabnik/file/SPO-bodoce-mamice.pdf

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
25.8.2010 9:30:50   
antoninap
Hvala za linke Nina33! user posted image

Aaja, pa P.S. za seznam, jaz sem iz Sr. Bele user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
25.8.2010 10:45:26   
nov2010
GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj

AVGUST 2010
-      Ploha, PDP: 21.8.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj

SEPTEMBER 2010
-      teodora75,  35 let, PDP: 30.09.2010, 1user posted image 0user posted image ,  ?, okolica Radovljice in Ljubljana

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj

DECEMBER 2010
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , ?, Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Kranja

MAREC 2011

APRIL 2011

Neposredna povezava do sporočila: 1735
25.8.2010 10:54:30   
nov2010
Živjo gorenjske nosečke!

antoninap - kraj je na seznamu popravljen

Kako ste kaj ob tem deževnem vremenu? Jaz sem čist zaspana in nič se mi ne da.

Imamo pa danes popoldne 2 luštni stavri na seznamu:

Najprej takoj po službi šibam na redni pregled in tokrat je tudi že moja ginekologinja iz dopusta. Tako da upam, da bomo spet na UZ naredil kakšno slikco, k jo pa res že dolgo nismo (razen 3D v Postojni). Med dopustom jo je nadomeščal Lavrič in on itak UZ-ja še prižgat ne zna kaj še to da bi kakšno slikco sprintov. Mi je takrat samo mal trebuh pretipov.

Potlej pa danes začnemo tudi z Materinsko šolo. Upam da bo zanimivo in da se mi bo dalo še tam sedet, k itak že celo dopoldne v službi sedim. Ali ima mogoče še katera od vas MS danes ob 18:15 v ZD kranj?

No vsekakor bom poročala kako je bilo.

Lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.8.2010 13:40:48   
Nina33
Hojla!
Uživaj/ta/te user posted image v MS, mi jo bomo to pot preskočili, pomoje da tud user posted image ne rabi osvežitve znanja, še ni tako daleč, ko sva hodila tja.
Pinkalonca, Ploha sta se prepoznali in načvekali user posted image ? Pa kako kaj kaže s potjo v Rim? Plohi, Pinkalonca te nič ne priganjam user posted image .
Uživajte v tem malce hladnejšem vremenu!
Lp, Nina

P.S. Čisto mi je ušlo: sporoči, kako je šlo na pregledu Nov 2010! Pa upam, da boš videla svoje dete user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 25.8.2010 13:42:33 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
25.8.2010 16:11:49   
Nina33
A Ploha že "diha" user posted image ? Upam, de user posted image . Mogoče pa clo že ziba user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
25.8.2010 21:36:18   
Nina33
Ploha, čestitke za velikanko user posted image user posted image user posted image ! Sem k Avgustovkam pošpegala user posted image , me je preveč firbec matral. Upam, da ne zameriš širjenja novice.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
26.8.2010 8:27:08   
nov2010
PLOHA ČESTITKE ZA MANCO!!! user posted image user posted image user posted image  Čim več skupnih užitkov in veselja.

Dobro jutro user posted image !

No tale ohladitev mi je pra v pasala sem spala kot top.

Naj malo poročam o včerajšnjih zadevcah, ki smo jih imeli.

Pregled - z našim malim čmrlom je vse OK. Pridno rastemo (sicer mi teže ni povedala), migamo 100 na uro in zaenkrat imamo še dovolj prostora tako da tudi mamice ne nabijamo tolk močno v trebuh. Izvidi krvi so OK, sicer mi je rekla da naj tablete za žalezo sedaj jem samo na 2 dni in ne več vsak dan. samo tolk iz preventive, da ne bo spet drastično padel. Urin pa je bil tudi BP. Edino pritisk naj si doma kdaj pa kdaj pomerim, ker pri zdravniku imam ponavadi spodnjega vedno tam malo pod 90 (kaj čes sindrom belih halj).
Pa naredil smo eno majceno slikco, tko da bomo lahko dopolnili naš arhiv user posted image .

Materinska šola - uf bilo nas je kot rusev, se pozna da so bili dopusti in skoraj 2 meseca tečaja niso imeli. Tako da sem jaz zadnja med njimi ki bo rodila najkasneje. nekatere imajo rok že čez en teden - upam da jim bo zneslo. Najbolj zanimivo pa je bilo to, da je bil en očka sam in nato poved da je prišel samo toliko če mu lahko že kar takoj dajo potrdilo, da je žena že v porodnišnici. Tako da bomo vidli če bo danes prišel na vajo dihanja sigurno še niso rodili, drugače pa že zibljejo.
Patronažna sestra je povedal kar par zanimivih stvari - tako da mislim da bo kar zanimivo. Spored pa je kar pester tako imamo danes ponovno 2 uri in pa potlej še naslednji teden od ponedeljka -  četrtka.

Aja pa dobila sem potrdilo o PDP - imamo ga 20.11.2010. Tako da to sedaj lahko nesem na CSD in začnemo urejat papirje. Za porodniško pa na listu piše, da nastopimo 23.10.2010.

No tolk mal sem opisal kaj se je dogajalo pri nas včeraj.

Lepo se imejte še naprej in uživajte!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.8.2010 11:50:49   
Nina33
Nov2010 fino za "uspešen" pregled in za živahnega čmrlja user posted image . Men tut dohtarji pritisk dvignejo user posted image , pa se ne jaz ne moja G ne sekirava več. Doma mi zgornji redko čez 100 prileze, spodnjega sicer tut na kontroli nimam nikol kaj fest čez 80, je pa doma rajš pod 60 kot višji user posted image .
Pridno v šoli hodita user posted image , pa fino za obrazce, da greš lahko končno stvari rihtat. Boš vzela kakšen paket al denar?
LP, Nina

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.8.2010 12:27:54   
nov2010
Hej user posted image !

Super petek je!!!!user posted image user posted image user posted image    Komaj čakam, da bo ura 3 in šibnem iz službe. Se mi je tale prvi teden po dopustu kar vlekel.

Paket za novorojenčka - Nina33 ja midva sva se odločila da bova vzela kar paket A - to je tistega z lupinico. Itak jo morava kupit in mi je potlej čist vseeno če vzameva paket, ker kakšne rabljene lupinice nisem mislila kupovat. Je varnost le na prvem mestu. Pa druge kako ste se kaj odločile glede paketov? 

Denital gel - glede tega nam je včeraj v šoli za starše babica povedala naslednje. v Kranjski porodnišnici ga že uporabljajo ene 2 meseca. In tako če se zanj odločiš ti ga ni potrebno prinest s seboj, ga imajo tam. In še to je potlej tako, da ga ponavadi potrebujejo tam nekle od 1-2 dozirk. In na koncu ti ga celo zaračunajo samo tolikor kolikor so ga uprabila. Kar nato pride cenejše kot tisti v lekarni, kjer dobiš cel paket (se mi zdi da so trije) in sigurno se vsega ne porabi. Samo tolk za info, da boste vedele.

No sedaj grem pa še mal delat, da bo ćim prej minil in grem lahko domov.

Uživejte in čim lepše izkoristite vikend user posted image

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 27.8.2010 12:29:06 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.8.2010 12:30:45   
archie
lep pozdrav vsem novim noseckam user posted image user posted image

midva sva se odlocila kar za denar. Sem pa odlocbo itak dobila sele prejsnji teden; vceraj pa uradno zacela s porodnisko.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.8.2010 13:34:53   
nov2010
archie - nimamo te še na seznamu, če želiš te dodamo. Posreduj nam podatke.
Pa če si zato se nekaj menimo glede srečanja in bi bilo super če bi se nam pridružla.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.8.2010 13:40:40   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

archie - nimamo te še na seznamu, če želiš te dodamo. Posreduj nam podatke.
Pa če si zato se nekaj menimo glede srečanja in bi bilo super če bi se nam pridružla.

na tem zadnjem me res ni, je pa bil en seznam na strani 63 (http://www.ringaraja.net/forum/m_3428239/mpage_63/key_/tm.htm); tam sem pa vpisana user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.8.2010 17:00:50   
antoninap
Čestitke tudi od mene ploha! user posted image user posted image user posted image

Denital gel - glede tega nam je včeraj v šoli za starše babica povedala naslednje. v Kranjski porodnišnici ga že uporabljajo ene 2 meseca. In tako če se zanj odločiš ti ga ni potrebno prinest s seboj, ga imajo tam. In še to je potlej tako, da ga ponavadi potrebujejo tam nekle od 1-2 dozirk. In na koncu ti ga celo zaračunajo samo tolikor kolikor so ga uprabila. Kar nato pride cenejše kot tisti v lekarni, kjer dobiš cel paket (se mi zdi da so trije) in sigurno se vsega ne porabi. Samo tolk za info, da boste vedele.

To misliš dianatal gel? Res super novica user posted image . Sem brala o njem in res baje full pomaga, sem bila pa čisto zgrožena, ko sem na spletni lekarni videla, da pride 102€. Še ena stvar, s katero nas izkoriščajo, da kot nosečnice/mamice kupimo. Pohvale Kranju! user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.8.2010 21:43:32   
nov2010

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj

AVGUST 2010
-      Ploha, PDP: 21.8.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica
- Archie, 29 let, PDP: 23.9.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Radovljica
- Patty81, 28 let, PDP: 24.9.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Lesce
-      teodora75,  35 let, PDP: 30.09.2010, 1user posted image 0user posted image ,  ?, okolica Radovljice in Ljubljana

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , ?, Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Kranja

MAREC 2011

APRIL 2011

user posted image  nas je: 15

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.8.2010 21:48:33   
nov2010
Čer!

no sem malo osvežila seznam, sem pogledala nazaj na tistega, kjer je Archie rekla da ima napisano. Upam da tiste, ki sem jih prepisala ne bodo kaj zamerile.

antoninap - ja gre za dianatal gel (malo mi je ušlo iz sponmina in sem približno napisala)

EEvo sedaj pa samo še smuknem v posteljo.

Nočkauser posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
27.8.2010 22:23:19   
Nina33

Paket za novorojenčka - Nina33 ja midva sva se odločila da bova vzela kar paket A - to je tistega z lupinico. Itak jo morava kupit in mi je potlej čist vseeno če vzameva paket, ker kakšne rabljene lupinice nisem mislila kupovat. Je varnost le na prvem mestu. Pa druge kako ste se kaj odločile glede paketov?

Uživejte in čim lepše izkoristite vikend user posted image

Kaj pa paket E? Pa lahko kaj drugega izbereš, kaj kar ti iz A ni dobro? Al pa res kar denar, kot je Archie predlagala, saj jo (lupinco) lahko vseen pri njih vzameš ( pred dvema letoma je bla dost ceneje pri njih kot kje drugje). Se pa strinjam, rabljenih avtozicev tut jaz ne bi hotela. Razen, če je "preverjeno" dober, od kake prijateljice al pa tko. Sem pa prek njih kupila tut posteljico in vzmetnico (poleg lupinice), zelo zadovoljna.

Kolk ti pa zaračunajo dozo Dianatala? Če veš slučajno user posted image . Smo le Gorenjke, ne?

Pa lepo za osvežen seznam user posted image . Bomo mogoče kakšno mal "zbudile", da tale forum gorenjski ne shira čist user posted image .

Lepe sanje,
Nina

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.8.2010 22:25:24 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.8.2010 20:11:54   
Nina33
Kje ste punce user posted image Mormo mal bol pridne bit, da vsaj na prvi strani "čvekanja v pričakovanju" ostanemo user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?