|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 8:46:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
27.8.2010 9:01:54   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

no mene so spet domou poslali, so tam čez vikend samo dežurni in je rekla naj v ponedeljek pridemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lumpa, kot že v sms napisano, se vidiva v ponedeljek, potem pa bom še jaz težila, da te morajo pod NUJNO sprejet!!! Povabilo na kavo pa tud velja, a OK?

< Sporočilo je popravil benika -- 27.8.2010 9:14:07 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 9:13:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.8.2010 9:19:03   
sanje2
jutro user posted image !

tpmc: dobrodošla doma, zdaj se pa le na polno cartate z user posted image  pa ne preveč da ne bo razvajenuser posted image user posted image user posted image .
to za alkohol in olje pa mene tudi zanima, pa beje dobiš tudi mazilo za dojke, je to res?

zgaga: hm me že celo nosečnost peče, sem že na litre donata spila.
slabost:  tudi celo nosečnost, samo ne vsaki dan. no slabo mi je vsaki dan, bruham pa ne vsaki dan - sem zakomplicirana
wc: ponoči - ne štejem več, včasih pridem iz wc do sobe, se uležem, se moram zopet vstat in it na WC, pa to ne zaradi kakšne kaplice ampak se kar lepo polulam. ne vem od kod tolko vode.user posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.8.2010 9:44:54   
lumpa6
ja tole čakanje je pa res grozno, pa moreče jaz sem pa še naše srednje 3 mulote za 10 dni na morje poslala, v kolonijo, da jim nebi bilo doma dougčas k bi bla jaz notri namesto da bi se lepo vsi odvlekli v prikolico, ki jo imamo na morjuuser posted image user posted image user posted image ona pa tam sameva, pa pol smo se pa zmenili še z enimi prijatelji da gremo skupaj dol 10ga pa izgleda ne bo nič iz tegauser posted image user posted image , pomoje še papirjeu ne bo za malega

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.8.2010 10:21:36   
Klemcy
lumpa6 - jooooj to mora bit pa tako grozno, ko greš s takimi pričakovanji v P in misliš, da danes se bo pa rodil tvoj user posted image ... potem pa razočaranje!! Kriza! Držim pesti, da v ponedeljek pa le bo user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.8.2010 10:36:15   
tpmc
joj napisala sem celi roman pa piše: we are sory.. in je zaštekalo. Ampak, ampak... ampak meni je uspelo text kopirat !! :)user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.8.2010 10:36:25   
tpmc
No spet jaz. mala žaba spi ampak mam še nekaj časa do naslednjega dojenja in previjanja :)

vse se je začelo v sredo ko je G rekla da mi uhaja plodovnica in da naj grem naslednji dan v P ob devetih zjutraj na pregled. Valda sem spakirala torbo in seveda komaj komaj zatisnila oči saj sem vedla da bomo slej ko prej sprožli porod. In ja.. zbudim se, napišem komentarček na rr in pet minutk pred budilko rukam mojega naj se zbudi. Moški ko moški on bi imel še pet minutk podaljšano user posted image vredu grem jaz še lulat. Se vsedem na wc in steče z mene kar dobrih 3 deci :) pridem v sobo rečem: Marko voda mi je odtekla in začne zvonit budilka. To je blo ob sedem in 30minutk. Umijeva si zobe in se stuširava ter pičima v P. Po poti sem še archie pisala sms :) sva prišla tja ob osmih. Me oblečejo v fajn široko haljo, dajo copate in me pregledajo. Dva centimetra odprta, voda še kar počasi odteka. No od parkirišča do P je bla trenerka mokra do kolen- hvala bogu da je bila temne barve user posted image potem pa tolko papirjev za podpisat.. jooj. Podpišeš tudi kako bo otroku ime- Nuša. ob 8.35 me priklopijo na ctg ki je fajn zafrkaval. utrip srca je beležil popadkov pa ne. Je kazalo zmeraj 20. Babica je bla super, pohvale babici Marti. Je prišla v sobo in reče: porod boli ne misli si da ne, popadki še bolj in če se boš držala vsega kar ti bom narekovala bomo vsi imeli lepo izkušnjo iz tega. potem mi pove da dela do 15ih in da če želim lahko rodim v njeni izmeni le da bomo malce pospešli - "umetni" popadki. Ob 10.00 se ni dogajalo še nič. Mi odklopijo ctg in sem prosto hodila po sobi. Z mojim sva poslušala radio, se smejala in bla ful v pričakovanju :) pride babica 10.30 in reče če se strinjam da pospešimo pa rečem da ok saj ne bi bla rada celi dan tukaj. Mi da metuljčka, nastavi glukozo da mi teče v žilo in tako se je začelo...
čez slabih pol ure sem že čutla fejst močne popadke ki so fajn fajn boleli. Trajali so nekje 20minutk in bili na vsako minutko. Še bolj boleč je bil vaginalni pregled ki ga babica more opraviti med samim popadkom - to je najhujša bolečina od vsega res.. ob 11.30 mi reče da vidi laske in da še nekje pol urce. Odprta sem bla 8-9 cm popadki pa zmeraj bolj boleči. Sva poskusle potiskat pa še ni šlo. Je vprašala če lahko pokliče še drugo babico da mi pomaga pri iztisu in sem se strinjala. Naslednjič ko smo potiskali mi je druga babica pomagala in mi pritiskala na trebuh tako da je bila naša lepotička v treh minutah zunaj. Olajšanje!!! Lažji si takoj za par kg. Neverjeten občutek. Moj je prerezal popkovino nakar so mi jo dali za par minutk na trebuščka- občutek ki ga ne bom nikoli pozabla. Jokala pa je na ves glas. Potem so jo očistli in jo dali k meni v posteljo. Tako smo naslednje tri ure vsi počivali potem pa so me odpeljali v sobo njo pa na prvi pregled. Ko je prišel porodničar ni vedel al bi šival al ne- prerezana nisem bla. Je reko: ja to ni za šiv, bomo dali en mali tamponček. Ampak potem reče: se strinjate z enim majhnim tekočim šivom, bi ga dal za ziher.
Ena študentka je bila ves čas poleg mene me mirila, spodbujala, pripravljala mene in mojega.. Ko se je začelo pa je šla ven ker sem podpisala da ne želim študentov pri porodu. Babica si je vzela čas za nas, se hecala z nami. Znala je naredit popolno pozitivno vzdušje. Dajala mi je obhladke na čelo in mi pravla: pridna si, pridna. Res je bila super.

dojenje - traja en čas da dojke proizvedejo mleko. Ampak imam majhne bradavice (kljub velim prsim) tako da Nuša ni mogla zagrabit in sva se dojili preko nastavka. Še zdaj se ker še zdaj ne more. Pri dojenju so mi vsi pomagali. Zmučli so naju samo s tem ko je dobila zlatenico in je bila malo na intenzivni malo pri meni, itd kar nama je celi sistem dojenja zamešalo in sva šele ko je bila dan in pol pri meni v sobi prišli v dojenju na zeleno vejo. Sedaj spije 70ml in je res pridna.

vsaki dan imaš vaginalni pregled. Jaz sem jih imela samo dva dni ker je vse blo super. Vsaki dan imaš tudi pregled dojk.

vse kar dobiš na odelku - od zložencev za ritko, zložencev za popek, alkohol in mandljevo olje dobiš tudi za domov. Vsaki dan te pride vprašat kaj potrebuješ. Če rečeš za kremo za bradavice (lanolin) jo dobiš in lahko neseš domov. Jaz sem rekla še za kremo za ritko. Sva dobili. Nastavek sem dobila od aventa- sem ga lahko nesla domov. Domov lahko neseš tudi paket vložkov vir80.

To je zdaj napisano po domače in na hitro. Podat moreš oceno od 1 do 10 kako boli. Tisti trenutek sem jaz dala 10 ker so me popadki res boleli. Ko me je kdo naslednji dan vprašal po oceni sem rekla 8. Tisto je le bil prvi trenutek, tudi čustven ampak ko kasneje pomisliš ni tako hudo in se splača.
Popadke sem predihavala na boku ker le tako omogočiš otroku pot navzdol- popadek potiska otrokovo glavico proti izhodu. Bolj ko si odprt bolj boli ker bolj je otrok nižje. Tam do enih 8 centimetrov pa se da še preživet. Pač smešen občutek je ker misliš da te kakat lulat in vse naenkrat pa te v bistvu sploh ne ampak je otrok tak nizko že da pritiska na vse. Mi je babica pojasnila da bolj kot je ta občutek močan (da te kakat) bolj nižje je in bolj se bližamo k koncu. Jaz bi res svetovala vsaki da posluša babico jaz si ne predstavljam da je ne bi ker brez nje se ne bi mogla tako pripraviti na porod.

če katero še kaj zanima naj kr vpraša. Zdaj se mi malo mudi ker je že čas da se mičkena zbudi pa toliko misli imam v glavi kaj morem napisat da sem ziher kaj pozabila. Prvo noč je celo prespala samo tisti čas te z jokom opozori da je lačna in ko jo nahraniš spet spi, res je pridna. Čakam patronažno da pride.
Popek ji je odpadel tretji dan sem ga shranila za spomin. Nisem vas še uspela prebrat ker ste napisale več kot 30 strani.
Se slišimo kmalu in vsem lep dan z sončki v naročju ali v trebuščku :)

ajaaa.. mateje nisem vidla sem pa povprašala po njej in so rekli da sta oba vredu - ni je še bilo na oddelku. Mateja upam da si super čeprav v mb P ne gre nobenemu težko. Hrana je super, nikoli ni bila ista. Zajtrk, kosilo, večerja - vsak obrok drugačen pa sva bili od čet do čet.
No zdaj pa res grem :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.8.2010 10:38:43   
tpmc
ups.. trajali so 20sekund (popadki) ne 20minutk. Se opravičujem za napako upam da nisem katere prestrašla :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.8.2010 10:41:15   
tpmc
Glede obiskov v P - ni omejitev. K meni so hodili od jutra do poznega večera. Spet odvisno kakšno cimro imaš moja je tudi imela obiske in je moji obiski niso motili.
Aja ena je še vprašala koliko jih je v sobi. V sobi si sam ali pa dve. Sicer so tri postelje ampak ne zapolnijo je razen če je res gužva. Poskušajo pač poskrbeti za to da sta dve v sobi in ne več.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.8.2010 11:04:10   
nenka7
no, sej sem res ena kozica, ampak so mi solze prišle ob tej lepi zgodbi od tmpc!!! bravo punca, lepa zgodba, upam, da bodo tudi naše take user posted image  user posted image  user posted image mene namreč še vedno prav nič ne skrbi kako bo... nekak bo že, saj so še vse rodile, pa jaz nebi!? user posted image pozitiv vajbrejšn pa to user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.8.2010 11:06:06   
Klemcy
tpmc - hvala da si opisala svojo izkušnjo in nam nevedkam še malo približala vse skupaj user posted image
Glede na to, da je mene že včeraj vaginalni pregled taaaakooo grozno bolel, da sem zajavkala tam na mizi, si res ne predstavljam kako bo to med popadki user posted image user posted image user posted image
In jaaaaaaa imela si najboljšo babico! Marta ji je ime ja! Ta naj bi bila tudi pri mojem porodu, če se bo dalo kaj prek vez zrihtat!user posted image  Super!

Všeč mi je tudi, da poskrbijo, da ni take natrpanosti v sobi. Ena cimra še gre, dve je pa že gužva user posted image

Komaj čakam še na Matejino zgodbico, ko pride domov.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.8.2010 11:10:47   
archie
sem mislila, da je danes zatisje na RR, ker nisem dobivala nobenih obvestil na mail, pa vidim, da spet RR nagaja user posted image

Tpmc: fuuuul lepa porodna zgodba!! Ce prav razumem, si rodila brez EA? A je bila sploh kdaj opcija?

Joj, Lumpa, tebe pa tut matrajo s temi odpusti in prestavljanji.... user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.8.2010 11:20:12   
eva2010
tpmc - imela si lepo izkušnjo, pa vse so te tako lepo vprašali, če dovoliš, res pohvalno. Hvala, ker si z nami delila svojo izkušnjo. Lepo se cartajte in uživajte.user posted image user posted image

lumpa6 - tvoja izkušnja pa ni tako dobra, želim ti, da se vikend ne bi preveč vlekel, vse ostalo se bo pa že uredilo tako ali drugače user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.8.2010 11:20:50   
tejči28
Meni so se popadki do jutra umirili,tak da sem še vedno doma.Zgaga me peče za popuser posted image , sploh mi ni jasno,če bi se naj user posted image dol spustil.Trebuh imam tak skoraj pri kolenih,otrdeva in še vedno imam rahle redke popadke.Bo še treba počakat par dni.Pa čep se mi je začel luščit.Samo,da ne rodim v ponedeljek (ima tašča roj.dan).

Lumpa pa to ne more bit bolj zoprno kot je,da se prirpaviš psihično na porod in te pošljejo domov ker je kao vikedn?!user posted image WTF In če bi se spontano začelo,pol pa bi te vzeli.

Aja na kavici so druge klepetulje,zato je tak malo napisano.user posted image user posted image user posted image

Grem dat posteljnino na zibelko.Mam še kar nekaj stvari za finiširat. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.8.2010 11:31:19   
sanje2
tpmc: ful si dobro opisala in zgleda, da se ti ni nič zasralo, tako eni rečejo. no jaz sem pri miji rekla da nikoli več - no pa še le grem enkrat,...in zaj ko sem brala tvojo zgodbo, bom nekaj tudi vzela v zakup, to recimo da popadek predihavaš na boku, da se otrok premika navzdol - notega jaz nisem vedela in mi tudi ni babica rekla da bi bilo tako boljše. sem skoz ležala na hrbtu z nogami v zraku,...aja kaj to da lahk vzameš te stvari domov ti oni rečejo al pač vzameš, al kako?

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.8.2010 11:33:42   
Klemcy
tejči28 - če se ti je začel luščit pa bo kmalu, kajne?? Kaj kri je tudi prisotna?

Jaz pa grem s kolesom en krog! Moj user posted image  in tašča mi ne dovolita več, da se vozim in zdaj ko ju ni doma, moram hitro izkoristit, haha! Sam upam, da me tast ne bo zatožu, se moram nekak na skrivaj izmuznit user posted image  Grem malo do Qlandie!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.8.2010 11:41:51   
hanizali
Žijo!!!
Sončica tudi mi smo zmagali,včeraj na pregledu smo ugotovili,da se je našuser posted image  končno obrnil na glavico in je prštiman za izhoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Včerajšnji pregled prijetno presenečena .Nadomestni gin je imal s sabo še stažistko,tako da je pregled trajal dlje časa,ker ji je vse sproti razlagal.Vzel mi je bris za streptoko,potipal trebuh in menil da je še vedno med. vstava,ko pa me je še vaginalno pogledal ,je čutil,da je ta ritka nekam trda.Tako da se je odločil še za uz.Moji dve pupi sta bili z mano na ctg-ju in uz-ju.Na uz jima je gin vse pokazal in naredil vsaki svojo slikico.Hani je natisnil rokico,Zali pa ,ki je hotela videti spol je natisnil ritko.Ma je bila nekam razočarana,ker je rekla ,da ona s te slikice ne razbere kaj jeuser posted image ,tako da bo morala počakati še ene 14 dni da bo videla,kaj imamo.DR je user posted image premeril in stehtal,tako naj bi sedaj imel tam nekje 2900g in obseg glavice 32.Se tolažim ,da bo lahkokategornik kot sta bili deklini in da bo porod lažjiuser posted image .tejči N.P. imam 3.9. če se ne bo prej kaj zgodilo.Dobila sem tudi napotnico za porod,tako,da zdej lahko grem.Imam pa naročen voziček in posteljnino za posteljico in nisem še nič prejela,tako da bo bolje da še malo počaka,ker nima kje spat....user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.8.2010 11:45:26   
hanizali
tpmc lepa porodna zgodba,verjetno si je vsaka želi podobne
Zgaga tudi mene matra že od enega 4 meseca dalje in spijem Donata na litre,mi najbolj pomaga.Vsem ,ki v bližnji prihodnosti odhajate v Rim PA SREČNO POT!!!!!

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.8.2010 12:16:28   
Izabelina
dan
evo omara je sešraufana, obleke so not... tko, da menda, da sm se js preselila user posted image hehe... se spomnem selitev k niso ble take kot je ta... samo še previjalno je treba sešraufat, da dam not oblekice za user posted image pa smo konec...

dans pa potujem v celje na seminar, upam, da me tm kej ne prime, ker bo doma potem cela panika... traja pa seminar en vikend tko, da mislm, da mi bo uspel prit nazaj 2 v 1 user posted image

user posted image user posted image za vse user posted image ... user posted image user posted image za vse dobre preglede... tpmc res lepa zgodba, dejansko boli in nimamo kej, vsak k razglabla o tem a bo bolel al ne je že v štartu narobe zastavu razmišljanje... upamo lahko samo da mine čimprej in so potem vse bolečine poplačane... seveda je pa tut odvisno od praga bolečine k ga ma vsaka posameznica... js še kr dobr prenašam... sicr stokam zravn in včasih tut jokam ampak ne delam scen... pač me boli počakam, da mine... tko, da upam, da mi bo tut porod uspel tko doživet...

zanima me kaj je kej z Božičko? nč se ne javi... da se ji nismo kej zamerle user posted image

zdej grem še mal obleke zlagat pa se spakirat, predn grem pa pridem še mal pogledat, če se bo kej zgodil... bom pa ceu vikend odsotna in bom mela veliiiik strani za nadoknadit ko se vrnem glede na vašo klepetljivost user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.8.2010 12:28:13   
tinkatonka
HEJ!

na klepetu je bilo spet luštno, kot vedno, so pa punce še ostale, saj sem jaz mogla it po karte v Koloseja in po kosilo. Zdele je trebušček že poln, grem še noge dat mal v luft, potem pa nazaj v BTC na še eno kavico. user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa...eh ne nouser posted image . No mogoče se ti pa čez vikend porod sam sproži in te bodo mogli sprejet. kakorkoli že, SREČNO, ko bo šlo zares. user posted image

tpmc.....hvala za porodno zgodbo. Ja tudi moj nasvet vsem je: UBOGAJ BABICO! S takim odnosom sem šla že prvič rodit in je bil porod super! Pa lepo se rihtajte doma!

hanizali...jeeeeee pametno dete, da je šlo na glavico. user posted image user posted image user posted image

Izabelina....čestitke za selitev. Je luštn, a ne! Uživaj v pripravljanju na prihod user posted image v novem stanovanju/hiši!

Lp

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.8.2010 13:19:42   
archie
ocitno prihajajo novi septembrcki!!!!

Almera je napisala:
Se javlja se ena, ki ne bo docakala septembra. Sem 3 cm odprta in gremo rodit!
------------------------------------
srecno Almera!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala2001 pa sporoca:
trenutno v P. Ni jasno ali imam samo hudo vnetje ali dejansko popadke in bom rodila. Javim, ce bo kaj novega!
---------------------------------

Mala2001: upam, da so popadki in da bos kmalu resena!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.8.2010 13:20:14   
archie
OMG; Almera ima rok takrat kot jaz.... hmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.8.2010 13:29:42   
tpmc
Hvala vam pupe!
Ja mene je vprašala po EA in potem ko je začelo bolet sem se strinjala ampak pri nas v mb je tako da če se nisi prej dogovoril ni nič s tega. Tako da sem rodila brez blažilnih sredstev.

Ja meni je dala babica kar nekaj napotkov. Čim manj pit več ali manj si vlažit ustnice saj če pride do komplikacij in je potreben CR ni pametno imeti polnega želodca vode. Popadek predihavat obvezno ker če ga ne otrok nima zraka in tudi sam si bolj omotičen. Globok vdih skozi nos in izdih skozi usta in to počasi res počasi dihat. Včasih ne gre ker bi najraje stisnil zobe ampak moreš žal. Jaz ko kakšnega nisem se mi je fajn zavrtelo. Potem .. če popadek predihavaš na boku se otrok pomika navzdol, drugo ležanje krči mišice in ne sprošča in se otrok ne pomika navzdol. Jaz sem na začetku malo tiščala na boku še mišice skupaj ker sem mela občutek da če ne bom se bom pokakala. Prvič: tudi če bi se takoj ščistijo in zato so tam, drugič: ne bi se ker to je samo občutek saj kot sem rekla bolj kot maš občutek da te kakat bolj je otrok nižje. Kaj še? aja pri iztisu je zelo pomembno da se z rokami držiš pod kolenami- s tem noge držiš v zraku in dobiš moč. Jaz se najprej nisem in kaj je bilo? ni bilo iztisa in smo čakali naslednjih 5 popadkov ki niso lušni, vsaki novi bolj boli. Jaz sem prosila za izpis ctg zapisa in v mariboru to ni mogoče saj orginal hranijo v arhivu, za kopijo pa potem nisem rekla ker je ctg fajn zafrkaval in ni beležil popadkov.

Ja v mariboru dobiš vse za domov.. vložke, zložence, kremice.. vse. Pa tudi enkrat dnevno pridejo vprašat kaj potrebuješ od kremic in česa je zmanjkalo. Dva krat dnevno pa vprašajo za zložence za otroka in vložke in hlačke za mamico.

Ja babica marta je super. Jaz sem imela vrjetno res srečo ker sem bila tisti dan do večera edina in so imeli več šans skakat okoli mene če bi jih več rodilo vrjetno ne bi bilo tako. Babica je tudi rekla: jaz sem taka da ne prerežem presredka dokler ni res nujno in če maš drugačne želje povej. Res pa je tudi da sem napisala porodni načrt. Ga je pred menoj prebrala sva ga prekomentirali in se vse pomenli.

moj nasvet je: vsak porod je drugačen, mogoče nobeni ne bo koristil kak moj nasvet ampak zato je tam babica- ta vodi porod njo poslušat in ji povedat VSE. če te tišči prdnit ji to povedat, sliši se smešno ampak vse nekaj pomeni in telo se prištima tako da je vse nek znak in namig.. :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.8.2010 13:36:06   
mala
Na čveku je bilo superuser posted image ...smo se že pogovarjale kje se naslednjič dobimo z vozički in našimi štručkamiuser posted image

Almera in mala 2001 - držimo pesti in čakamo na lepe novičkeuser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?