|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
26.8.2010 15:30:09   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

nehte gledat na tist seznam -odkar firbcamo tja gor, RR skoz ven mece user posted image

UDBA nas gledauser posted image

ja res je, sem prej kmalu popuser posted image , ker nisem mogla odpret forumauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
26.8.2010 15:30:49   
PeggyBundy
Hmm, potemtakem, če gledam številko:

e. 14000 do 14999 številke dosjejev in hkrati registracijske številke stalnih virov na zvezi uslužbencev, pripadnikov rezervne sestave in registriranih sodelavcev SDV,

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
26.8.2010 15:32:18   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

v prvi vrstici , skrajno desno.

Pa dobro hajgajsu **** mu materina pa zdaj ko sma se končno pobotala ti misliš mene zdaj konstantno ignorirat al` kako?

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
26.8.2010 15:32:20   
m_o_i
jaaaaaa, men je pa plenic zmanjkalo in moram v muelllerja-pa tu sem zijam in stiskam F5, kot da sem placana za to user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1654
26.8.2010 15:34:47   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Hmm, potemtakem, če gledam številko:

e. 14000 do 14999 številke dosjejev in hkrati registracijske številke stalnih virov na zvezi uslužbencev, pripadnikov rezervne sestave in registriranih sodelavcev SDV,

džovanin sodelavecuser posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1655
26.8.2010 15:36:53   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

v prvi vrstici , skrajno desno.

Pa dobro hajgajsu **** mu materina pa zdaj ko sma se končno pobotala ti misliš mene zdaj konstantno ignorirat al` kako?

Nisva se pobotala , ker nisva bila "skregana". No vsaj jaz ne , sploh pa ne v virtuali user posted image

pis bradr

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
26.8.2010 15:39:40   
Frodo Bisagin

Ab` men` kdo na hitrcu razložu kva tlje dogaja??? A vi to eno onih meksičkih sapunic sproti debatirate, al` kak mate to???

To je huje. Taksne paranoje ne vidis v mehiskih nadaljevankah. user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
26.8.2010 15:42:53   
ronja
Punce, rr strežnik smo sesuleuser posted image .

ronja o tem seznamu se je pred casom veliko govorilo-ker je prisel v javnost... in marsikaj skrivnega se je ravno s tem seznamom odkrilo; zato pa je slo pol slovenije takrat v luft

Hvala. se vidi, da ne gledam tvja,pa sem za leseno žlico, kar se takih info tiče.user posted image Pa da nisem mela nič z udbo, da bi se zato morala bunituser posted image .

pa je na isti datum

A ni bil njen datum rojstva neznan in bi lahko bil tudi za leto dve gor dol?

Kot napisano, bila je "stalni vir" oz registriran sodelavec SDV- se pravi ja.

Hvala.
off topic - si boljše?
"They can knock me down but I get up again! You can never keep me down!" heheuser posted image Ja, gre na boljše, antibiotiki prijeli, malo pozno sem jih dobila, pa je bila zato mal večja štala, pa po novem so ugotovili, da sem hkrati dobila še eno virozo, ki jo je Lejla iz vrtca prinesla - tako da zdaj sva obe bolaniuser posted image (tu je pač tisto: a se čem smejat al jokat - zberem vedno smejat - zato smajliuser posted image ).

Ko po osmih letih moras premisliti kje zivi fantek, ki si mu botra

Frodo, misli mi berešuser posted image . Sem mela pod prsti, pa sem se ustavila - saj navsezadnje fantu niti ni tako važno, a ona ve, od kod je, glavno da pošilja denar, da ima kaj jest in kam pisat v šoli... Pove pa vseeno nekaj o človeku, to pa nedvomnouser posted image .

bakfark, tole ni več mehiško, to je zdaj ratalo kriminalka, neka mešanica jugo-etno-afro-vohunski triler. Vsekakor je zanimivouser posted image .

Za tole Esmeraldo (Džovano) se mi zdi, da na koncu ne bo spregledala, temveč (gluhomena?) spregovorila.

ja, to bi bilo praktično, da bi povedala, kaj vse se je res dogajalo...

jaz sem tudi svojo babi našla, pa ne vem če je tisto kar je Kerensa prej napisala o "brisanem" res, ker moja babi je v vojaških časih sodelovala s policijo in vojsko in je na seznamu kot "tista" uslužbenka, o brisanem pa ni sledu, babi je pa že deset_ let pokojna.user posted image

enea, brišejo se verjetno samo kazniva dejanja, sodelovanje s policijo in vojsko je pa kvečjemu bilo zaželeno, vsekakor ne zakonsko preganjano, zato je verjetno bilo mišljeno, da so na to ljudje ponosni, ne da jih je sram - torej tega ne brišejo. Taka bi bila logična razlaga...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
26.8.2010 15:44:07   
Frodo Bisagin

Kot napisano, bila je "stalni vir" oz registriran sodelavec SDV- se pravi ja.

off topic - si boljše?

To bi drzalo, ce ne bi bilo zapisano:

"Dosje državne varnosti, kjer so navedene številke dosjejev občanov iz evidence SDV (številke za črtico - predstavljajo številčno oznako konkretne osebe v določeni kategoriji) in sicer: "

Stevilka, ki jo umescas nima crtice.... s crtico je stevilka : 0474585-0, ki je lahko zgolj dosije drzavne varnosti, saj je veckrat dezala cez mejo, za kar je bila pristojna drzavna varnost.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
26.8.2010 15:47:39   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Ko po osmih letih moras premisliti kje zivi fantek, ki si mu botra, ti ni za zamerit, da nisi razumela ironije Dzovanine "sestre".  Ne jemlji tako dobesedno.

Jel to tista Đovana na koncu spregleda al` je to njezina sestra??? Aha, pravite ni še konac tega?

"Dzovanina sestra" je izmisljen lik, ki ponazarja vse nemogoce in nerealne spekulacije dokler te pere paranoja. Vceraj je bilo dokazano, da priimek Rodic ne pomeni nic v tem primeru in ga je treba zanemariti. Danes smo na to pozabili, ker... je pac tako prikladno in ustrezno, da je to njen priimek... Spekulacije se ponujajo kot dokazi, dokazov ni nikjer ( baje enkrat bodo ; ni varno in objaviti; ni primerno ih objaviti - v glavnem pod nosom se obrisi...), tisto kar je dokazano se od danes na jutri spremeni brez kakrsne koli osnove... racionalno razmisljanje je slo na dopust....
Sedi pa beri user posted image

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 26.8.2010 15:58:00 >

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
26.8.2010 15:48:51   
Frodo Bisagin

Čak` malo, da ni to ona Đovana ko je za Bajern igrala??? A ni ono je muški bio, Elber...

Bravo !
Ziher je spremenila spol in identiteto, da se je skrila od tajnih sluzb, ki so ji stregle po zivljenju... user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
26.8.2010 15:50:27   
špelin@
Hehe, sem našla bio fotra noter user posted image user posted image user posted image Česa vsega človek ne izve.

Kaj pravite, a bi bil Tom Krus pripravljen igrat Markota, npr. Suzn S'rend'n pa Džovano?? Aja, tle se ne smem režat.........

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
26.8.2010 16:02:53   
HHH

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hehe, sem našla bio fotra noter user posted image user posted image user posted image Česa vsega človek ne izve.

Kaj pravite, a bi bil Tom Krus pripravljen igrat Markota, npr. Suzn S'rend'n pa Džovano?? Aja, tle se ne smem režat.........

Sem vam rekla, da je tam noter vse živo. vsaj enega od bližnje žlahte ziher najdeš

Al pa kar zgubljeno žlahto - očitno

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
26.8.2010 16:03:36   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ko po osmih letih moras premisliti kje zivi fantek, ki si mu botra

Frodo, misli mi berešuser posted image . Sem mela pod prsti, pa sem se ustavila - saj navsezadnje fantu niti ni tako važno, a ona ve, od kod je, glavno da pošilja denar, da ima kaj jest in kam pisat v šoli... Pove pa vseeno nekaj o človeku, to pa nedvomnouser posted image .

Dejanje je zelo pozitivno - botrstvo, kot pa sama pravis... vseeno nekaj pove o cloveku, zato pa tudi razumem, da povrsno bere in posledicno zelo povrsno razume. 

bakfark, tole ni več mehiško, to je zdaj ratalo kriminalka, neka mešanica jugo-etno-afro-vohunski triler. Vsekakor je zanimivouser posted image .

Za tole Esmeraldo (Džovano) se mi zdi, da na koncu ne bo spregledala, temveč (gluhomena?) spregovorila.

ja, to bi bilo praktično, da bi povedala, kaj vse se je res dogajalo...

Kucana so ze zamesali zraven. Cakam se na Janso in Ljudmilo...

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 26.8.2010 16:04:19 >

(Ivan Cankar)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
26.8.2010 16:25:52   
ronja
Sem vam rekla, da je tam noter vse živo. vsaj enega od bližnje žlahte ziher najdeš

Kako pa to najdeš? A pregledaš vse dosjeje v fajlu, na prve črke priimka, ki te zanima ali kako? Ker nisem našla kake search funkcije (res me pa takoj ven zabriše - očitno to ni za moje oči, bogvekoga bi not našlauser posted image ).

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
26.8.2010 16:28:42   
khurde
sej vas kar berem, je zanimivo, še posebej, k so se frodo, ronja in ta bogata vmešali v "iskanje" user posted image

sam evo, zdej moram pa še jaz komentirat... ne delat take "panike" iz tega seznama, glede na to, da je javen, prvič objavljen vsaj 5 let nazaj, očitno na njem ni nekaj, kar bi bilo treba skrivat. pač, evidenca, ki so jo vodili.

in džovanine cifre ste (verjetno) napačno gledale. ker jih je preveč. v legendi piše:
- za črtico,
- in cifra naj bi bila 5-mestna.

ker pri mojem očetu - k je bil ravno danes pri meni na obisku in se čisto v redu počuti, da ne bo še kakšna kriminalka ven prišla user posted image  - so cifre za črtico in petmestne, pri njej tega ni. pri mojem dedku pa ni sploh nobenih cifer, samo ime, priimek, datum rojstva, niti ostalih osebnih podatkov, piše pa "uslužbenec".

tko da je - po moje - ona not zavedena samo zaradi enega prekrška, nič posebno večjega in tragičnega.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
26.8.2010 16:32:04   
khurde

Kako pa to najdeš? A pregledaš vse dosjeje v fajlu, na prve črke priimka, ki te zanima ali kako? Ker nisem našla kake search funkcije (res me pa takoj ven zabriše - očitno to ni za moje oči, bogvekoga bi not našlauser posted image ).

men je oče pred leti rekel, da sta na seznamu in da je še pol naše ulice popisane user posted image  tko da je bilo bolj čudno, če te ni bilo gor kot če si user posted image  iščeš pa po začetnih črkah priimka, ja, pol pa pač po abecedi. najprej priimek, pol po imenih, pol pa se po datumih rojstva razvršča. sej je bilo tut v pisni obliki objavljeno, se mi zdi.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
26.8.2010 16:33:52   
špelin@
khurde = špilfrderberka user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
26.8.2010 16:34:14   
ronja
sam evo, zdej moram pa še jaz komentirat... ne delat take "panike" iz tega seznama, glede na to, da je javen, prvič objavljen vsaj 5 let nazaj, očitno na njem ni nekaj, kar bi bilo treba skrivat. pač, evidenca, ki so jo vodili.

To sem že jaz zgoraj napisala, pa so me podučili, da je bila okoli tega cela panika. In ker ne vem nič o tem, ne morem zanikat. Me pa ni čisto nič strah, če ga gledam, niti če najdem not par svojih sorodnikovuser posted image .

khurde, pazi, ko greš čez cestouser posted image , maš kar dva bližnja not... in še našla si ju... ajoj!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
26.8.2010 16:35:30   
ronja
iščeš pa po začetnih črkah priimka, ja, pol pa pač po abecedi. najprej priimek, pol po imenih, pol pa se po datumih rojstva razvršča. sej je bilo tut v pisni obliki objavljeno, se mi zdi.

In potem vsak ab-le klikneš al kaj? Enega za hec - več se mi pa ne dauser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
26.8.2010 16:36:28   
špelin@
Punce, pazite na vratove!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
26.8.2010 16:37:11   
KulGirl
Jp, jp stara zadeva. Škoda, ker se ni prej nihče teh seznamov spomnil. Pa ne vzet vseh podatkov za svete, ker so pri mojem očetu napisali napačno očetovo ime in napačen dekliški priimek mame. Saj je zelo podobno ampak nekaj črk manjka.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
26.8.2010 16:40:37   
ronja
Ma, saj povsod kaj narobe napišejo. Meni še na nobenem pregledu niso vsega prav napisali - niti pri zdravniku, kjer jim sam poveš... KO pogledaš izvid, je pa vse mal drugač. Jaz se ne sekiram.

Sicer vam to zdaj pomaga samo toliko, da veste (v principu) imena staršev, ki so jo zapustili pri 9ih letih in da je ilegalno prečkala mejo (kar smo že vedeli) in so jo verjetno zato pocahnali (ali pa je naredila še kaj drugega ali pa sodelovala z njimi). Verjetno se jim ona ne javlja več iz tujine - ne staršem ne udbi, ki ne obstaja več (ali spet česa ne vem?)

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
26.8.2010 16:51:58   
ZARA
Punce, rr strežnik smo sesuleuser posted image .

Pomoje boste vsak čas unplugged. user posted image  Ne da se mi več brat, ker že predolgo traja. 007 je, zate Karnisa, pravi amater.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
26.8.2010 17:07:07   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

sej vas kar berem, je zanimivo, še posebej, k so se frodo, ronja in ta bogata vmešali v "iskanje" user posted image

No vsaj za nekaj smo se dobre user posted image

in džovanine cifre ste (verjetno) napačno gledale. ker jih je preveč. v legendi piše:
- za črtico,
- in cifra naj bi bila 5-mestna.

Glas razuma ! Se mi pa ne zdi verjetno, da bo trezno razmisljanje umirilo nastalo histerijo....

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 26.8.2010 17:11:25 >

(Ivan Cankar)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?