|
RE: Mama, kje si? 26.8.2010 15:42:53
|
|
|
|
ronja
|
Punce, rr strežnik smo sesule . ronja o tem seznamu se je pred casom veliko govorilo-ker je prisel v javnost... in marsikaj skrivnega se je ravno s tem seznamom odkrilo; zato pa je slo pol slovenije takrat v luft Hvala. se vidi, da ne gledam tvja,pa sem za leseno žlico, kar se takih info tiče. Pa da nisem mela nič z udbo, da bi se zato morala bunit . pa je na isti datum A ni bil njen datum rojstva neznan in bi lahko bil tudi za leto dve gor dol? Kot napisano, bila je "stalni vir" oz registriran sodelavec SDV- se pravi ja. Hvala. off topic - si boljše? "They can knock me down but I get up again! You can never keep me down!" hehe Ja, gre na boljše, antibiotiki prijeli, malo pozno sem jih dobila, pa je bila zato mal večja štala, pa po novem so ugotovili, da sem hkrati dobila še eno virozo, ki jo je Lejla iz vrtca prinesla - tako da zdaj sva obe bolani (tu je pač tisto: a se čem smejat al jokat - zberem vedno smejat - zato smajli ). Ko po osmih letih moras premisliti kje zivi fantek, ki si mu botra Frodo, misli mi bereš . Sem mela pod prsti, pa sem se ustavila - saj navsezadnje fantu niti ni tako važno, a ona ve, od kod je, glavno da pošilja denar, da ima kaj jest in kam pisat v šoli... Pove pa vseeno nekaj o človeku, to pa nedvomno . bakfark, tole ni več mehiško, to je zdaj ratalo kriminalka, neka mešanica jugo-etno-afro-vohunski triler. Vsekakor je zanimivo . Za tole Esmeraldo (Džovano) se mi zdi, da na koncu ne bo spregledala, temveč (gluhomena?) spregovorila. ja, to bi bilo praktično, da bi povedala, kaj vse se je res dogajalo... jaz sem tudi svojo babi našla, pa ne vem če je tisto kar je Kerensa prej napisala o "brisanem" res, ker moja babi je v vojaških časih sodelovala s policijo in vojsko in je na seznamu kot "tista" uslužbenka, o brisanem pa ni sledu, babi je pa že deset_ let pokojna.user posted image enea, brišejo se verjetno samo kazniva dejanja, sodelovanje s policijo in vojsko je pa kvečjemu bilo zaželeno, vsekakor ne zakonsko preganjano, zato je verjetno bilo mišljeno, da so na to ljudje ponosni, ne da jih je sram - torej tega ne brišejo. Taka bi bila logična razlaga...
|
|
|