ronja
|
ronja, kaj pa ti ob dveh zjutraj pokonci?!?!? khurde, probavam nejamrat, hehe. Sem probala zaspat, pa sem ugotovila, da bo to nemogoče. Ratalo mi je ob 5h. POcajtaj svoje tegobe! Oz. naj se omilijo. ronja, pa ti? Da ne boste rekle, da sam jamram, sem dodala + in -, hehe) + Če sedim, gre. Boli, ampak je znosno. - Če se uležem, je štala. Tudi boli, ampak neznosno. + Kvavela danes (razen ponoči) iz nosa nisem več. - Do 5h zjutraj nisem mogla zaspat, ker je tako svinjsko bolelo. + Lubi se je danes že popoldne vrnil iz terena. Zjutraj sem klicala kirurga, pa je nekaj zamujal, moja os. dr. dela popoldne, zato sem šla v službo, tam so me sodelavke poslale domov oz. poklicat kirurga (sem ga itak mislila), nakar me je še on poslal domov in sem šla. Razložil mi je, da sta mrazenje in vročina je posledica antibiotika in tega, da smo predolgo čakali z njim in so se bakterije preveč namnožile, zdaj jih je pa treba pobit pa odplaknit, zato jih je zdaj v krvi veliko in hipotalamus dvigne temperaturo. Jutri sem spet naročena pri kirurgu. Boljše naj bi bilo šele čez par dni. POnoči je res svinjsko bolelo, ni šanse, da bi zaspala, kljub dvema lekadoloma hkrati. rubica, lepe slikce! Še par stvari sem mislila, samo so moji neprespani možgani čist neproduktivni. Probavam zaspat, pa mi ne rata, ker čim se uležem, boli tok, da ni šans, da bi zaspala. Upam, da bom zvečer toliko zaspana, da mi bo vseeno ratalo.
|