|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj narediti test?
26.7.2005 11:53:10   
Lorena
Lep pozdrav!

Zanima me,če ti lahko test pokaže:roza:recimo 29.dan v ciklusu, če je ciklus ''urejen'', se pravi da traja od 29-32 dni? Ali je boljše delat test recimo zadnji dan-najdaljši 32? Kdaj torej?

lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj narediti test?
26.7.2005 12:04:11   
tina104
Lahko že pokaže, ampak jaz ti predlagam, da počakaš. Ker mogoče pa je ravno ta mesec prišlo do ovulacije malo bolj pozno. Te tri dni boš pa ja zdržala ;) , brezveze, da denar stran mečeš za test.
Veliko sreče!!!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj narediti test?
26.7.2005 12:13:18   
Lorena
Vem, da je najbolje počakat...ampak sem nestrpna.
Vem, kdaj je bila ovulacija- 9.7., ker se to pri meni opazi po neverjetno veliki količini sluzi. Zadna M je bila 26.junija, drugače je pa moj ciklus urejen.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj narediti test?
26.7.2005 12:24:24   
Andy13
Se strinjam s Tino. Čisto možno, da bo test že pozitiven, vendar če ni dovolj nosečnostnega hormona, še ne bo. Jaz bi vseeno počakala še dva dni.
SREČNO! :)

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj narediti test?
26.7.2005 12:25:39   
bebika
Jest sem imela enak ciklus kot ti! Ker nisem mogla zdržati, sem test naredila 28 dan in :bravo: pokazal je kot smo želeli. Ti kar naredi, če si noseča bo pokazalo!!!

Sporoči novico - bomo držale pesti!!!

lp

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj narediti test?
26.7.2005 12:46:28   
Lorena
Danes je 30.dan v ciklusu... Naj naredim test jutri zjutraj?
Prsa so mi zelo boleča, ampak ravno tako je bilo tudi prejšnje mesece pred M... morda hodim malo pogosteje na wc... ne vem

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj narediti test?
26.7.2005 13:33:29   
kepica
trnjulčica,poznam tvojo nestrpnost.Tudi jaz sem takšna in ponavadi ne morem čakat,tko da,če bi bila na tvojem mestu,bi test nardila kar takoj. Sem pač tak tip.Sem preveč firbčna,kaj bi pokazalo.Razen,če bi imela probleme z zanositvijo in bi se negativni testi ponavlali mesec za mesecem,bi potem mal počakala,da ne bi preveč denarja stran vrgla.
Je pa bilo pri moji prvi nosečnosti tako,da sem test delala kakšen dan prej,kot bi morala dobit M,ker sem imela tudi zelo različno dolge cikluse, in sta se mi vseeno že pokazali :modri: Sem pa sumila,da sem noseča,ker sem non stop na wc hodila.
Pa sporoči,kakšen je bil rezultat. Ti želim :modri:

lp
kepica

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj narediti test?
26.7.2005 13:49:40   
bobek05
Jaz sem tudi delala test prej - zdaj se ne spomnim točno, a verjetno na 27 ali 28 dan, pa je bil NEGATIVEN!!! Dan zatem sem imela rahlo krvavitev, ki je bila bolj rjave barve in sem že mislila, da sem dobila M, ker se mi tako vedno začne.. Potem pa nič.. Počakala sem še 2 dni in ponovno naredila test, pa je bil POZITIVEN!!!

Tako da še raje malo počakaj, čeprav mi ni treba razlagat, kako si nervozna, ker smo verjetno bile prav vse..

Upam, da je pozitiven..

LP

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj narediti test?
26.7.2005 13:53:07   
mateja78
hojla:miska:

Jaz sem imela ciklus na 32 dni včasih tudi več. Prvi test sem naredila prvi dan izostanka pa mi je pokazalo tako rahlo črtico (na BC) da nisem bila sigurna, tako da sem čez dva dni naredila še CB kjer pa se je videl močan +. Jaz bi na tvojem mestu kar naredila test. Najboljše da si kupiš BC mini, kjer dobiš dva pa še zlo hitr pokaže. Verjemi ko zagledaš:modri: ti ni nobenega denarja žal.

LP Mateja:nosecka:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj narediti test?
26.7.2005 14:24:12   
tina104
mateja78, s tem tvojim zadnjim stavkom pa se res popolnoma strinjam :):)
Jaz sem pač dala tak nasvet, ker sem sama imela tako izkušnjo, da sem imela zelo neredno M (33-50 dni) in sem skoraj vsak mesec tam 35. dan naredila test, pa je bil vedno negativen, potem pa sem si tisti mesec, ko sem res zanosila, obljubila, da pred 45. dnevom ne bom della testa. Se mi zdi, da sem zdržala 42 dni :)-:)-

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj narediti test?
26.7.2005 16:10:00   
Irisa
Kar opogumi se. jaz sem imela menstruacijo 29.06. in sem že v soboto 23.07. naredila test. Uporabila prvi jutranji urin - Bby mini check (zelo občutljiv test!) in pokazal mi je :roza: (šele po 5 minutah. Danes pa je bila tudi druga črtica zelo intenzivna.Sicer imam ciklus na 27-28 dni.
Sporoči nam veselo novico.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj narediti test?
26.7.2005 16:46:25   
Tayda
Glede na to, da veš, kdaj si imela ovulacijo - 09.07., bi jaz na tvojem mestu že testirala, ker je potem danes že 16-ti dan po ovulaciji. In če je tako, naj M sploh ne bi prišla.....držim pestke!!!

lp

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj narediti test?
26.7.2005 17:07:38   
MatMaj
Kaj zdaj, kdaj bomo izvedele novičko???:sloncek:
Se mi zdi, da sem bolj firbčna kot pa trnjulčica sama...

DRŽIM PESTI!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kdaj narediti test?
27.7.2005 7:34:56   
Lorena
DRŽITE PESTI, GREM DELAT TEST....:duda:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kdaj narediti test?
27.7.2005 7:57:25   
radovednica_
držimo:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kdaj narediti test?
27.7.2005 9:22:37   
kepica
No,zdej se pa rezultat sigurno že vidi:zmeden2:
Držim pesti:miska::miska::miska:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kdaj narediti test?
27.7.2005 9:33:05   
mateja78
No Trnuljčica kje si?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Upam da so :roza: , pa si tok vesela da še napisat ne moreš.

Lp Mateja:nosecka:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kdaj narediti test?
27.7.2005 12:10:48   
Lorena
res je!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
dve taki zelo zelo močni:roza:sta se pokazali!
NOSEČA SEM!!! Zelo sem vesela in srečna, čeprav se bojim, da nebi bilo kaj narobe...
Pred približno tremi meseci mi je G na preventivnem pregledu rekla, da imam levi jajčnik slabše prehoden in da je lahko to problem pri zanositvi. Sedaj pa ne vem ali je mislila da bi težje zanosila ali da posledično pride do kakšnega SS ali izvenMN. Ne vem..:zmeden2:
Bojim se da nebi prišlo do
IMN...

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kdaj narediti test?
27.7.2005 12:28:55   
radovednica_
končno si sporočila
čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: uspelo ti je.

pomojem je g stem mislala de boš težje zanosila, ne pa de bi mela med nosečnjostjo problem zaradi tega.

tako zdej pa lahko ješ za dva:torta:.

bodi vesela:nosecka:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kdaj narediti test?
27.7.2005 12:32:43   
kepica
:bravo::bravo::bravo: trnjulčica. Pa si le prišla sporočit.Sem skos hodila gledat,kdaj boš sporočila novičko.Mi smo ble pa že čist nestrpne:)
Joj,sem ti fovš.Ne boj se.Jajčniki zdej nimajo nobene vloge več.Ti se zdej samo še razvajaj in uživaj,kar se da.

Lep dan ti želim.Si kar predstavljam,kako se počutiš9nebesa

lp
kepica

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kdaj narediti test?
27.7.2005 12:42:13   
Lorena
Hvala vam za lepe želje, to mi res veliko pomeni!:):):)
Še eno vprašanje imam in namreč je stvar takšna: Že dolgo kadim, zadnje čase,ko je bilo napeto okrog priprav za poroko, pa ker adaptiramo hišo, pa bla bla,...sem pokadila na dan tudi po celo škatlico. Mož že od nekdaj govori, da bom kot nosečnica prekinila in nimam nič proti-danes ne kadim več.
Ampak slišim, da je to slabše, če ženska naenkrat prekine, kot če bi še naprej pokadila recimo 2,3 cigarete/dan. Kar se mene tiče jaz lahko zdržim ker mi dojenček ogromno pomeni, samo ne vem ravno kaj je najbolje zanj... :zmeden: Baje tudi zdravniki pravijo tako,ker gre potem tale živčnost ker ne dobiš cigareta direktno na otroka, in je lahko ta potem živčen.
Kakšne so vaše izkušnje?

Pa še nekaj? Se je pametno prve 3 mesece vzdržat spolnih odnosov? Bojim se, da nebi začela krvaveti...poznam ogromno primerov. kdaj lahko to ženska presodi? Na podlagi česa? Mene nič ne boli, razen malo prsa...

hvala:angel:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kdaj narediti test?
27.7.2005 12:55:45   
radovednica_
oj
glede kajenjajst kadim že zlo dolg in sem skadila najmanj 1 škatlo na dan. zdej pa sm prvo mislala de bom nehala in mi ne rata in skadim 1-2 na dan.
tut jst sm slišala de ni pametno čist nehat kadit ampak samo zmanjšat na minimum. celo v knjigici ki jo dobiš zraven materinske knjižice piše.
glede seksa pa jst skos pa nimam nobenih problemov.
probej pa boš vidla, če pa se slučajno pojavijo krvavitve pač pol nekaj časa ne po kasneje spet poskusiš.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kdaj narediti test?
27.7.2005 13:44:45   
mateja78
Najprej ti iz srca čestitam:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Kar se tiče kajenja ti nebi vedla svetovati. Pravijo da zavira rast ploda. Tudi mene je glede tega strah saj sem veliko izpostavljena pasivnemu kajenju. Po moje bi bilo najboljš nehat, če pa te bo preveč matralo pa zmanjšati na minimum.

Glede spolnih odnosov pa najbolje veš po svojem počutju. Jaz jih imam ,seveda če mi ni slabo ali pa nisem preveč zmatrana. do zdaj je bilo vse vredu (nobenih krvavitev).

Pazi na svojega:duda: in napiši še kaj kako se počutiš.

LP Mateja:nosecka:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kdaj narediti test?
27.7.2005 13:57:18   
Lorena
Hvala za čestitke! :duda::duda::duda:

Rekla sem,da bom prenehala z kajenjem, čeprav sem tudi jaz občasno izpostavljena pasivnemu kajenju s strani mojega šefa, ampak mu ne morem kr na lepem rečt naj neha, ker sem noseča...je še prezgodaj.
Če pa res nebi mogla zdržati, se bom pa potem pozanimala kako dalje, ampak mislim da bom, ker mi ni pomembnejšega od otročička!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Drugače pa čutim le boleče prsi-isto kot pred pričakovano M,pa vsake toliko časa majhen špik nekje dol v trebuščku, da ne pozabim, da sem :nosecka:. Spolne odnose sem imela do sedaj na dva dni čisto normalno, če se mi stanje ne poslabša, kar se tiče počutja, bova z njimi kar nadaljevala...

lep dan:racka::racka:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kdaj narediti test?
27.7.2005 13:58:15   
MatMaj
KRASNO!!!:sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek:

Še ena :nosecka: se nam je pridružla. Kako lep občutek, a ne? Zdaj pa se čuvaj, pusti razvajat, počivaj koliko bo potrebno in nam seveda sporočaj kako napreduje vse skupaj. Najbolj pomembno je, da boš zdrava in vesela. Potem bo tvoja :duda: tudi.
ISKRENE Č:duda:E:duda:S:duda:T:duda:I:duda:T:duda:K:duda:E!!!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?