|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
24.8.2010 15:14:19   
SURF
Kdaj gre Hana v vrtec?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.8.2010 15:17:27   
Čebel@
salt.......super da gre Pati v vrtecuser posted image user posted image user posted image ....drugače pa tudi v naših koncih prodajajo superfitkeuser posted image user posted image .......Hana gre tudi 1. v vrtecuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.8.2010 15:20:49   
SURF
Ja Majcy vsepovsod jih prodajajo samo pri nas ni izbireuser posted image Mah...zakaj ste tolk daleč,Slovenija pa tolk majhnauser posted image ?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.8.2010 15:21:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Ja Majcy vsepovsod jih prodajajo samo pri nas ni izbireuser posted image Mah...zakaj ste tolk daleč,Slovenija pa tolk majhnauser posted image ?

a ni pa variante da jih trgovina dostavi iz katere druge?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.8.2010 15:29:27   
SURF
jp,ponavadi je vedno treba tako,ker  številke ponavadi ni...tokrat nimajo vseh modelov,ki sem jih videla na netu,da so na razpolago...povezave z celjsko nimajouser posted image ampak samo z Koroško...ma nebom prinatala pa tja nosilauser posted image pa preden to pride do mene...imam js že cel shopping za seboj,pa še razlog zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.8.2010 16:06:10   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.......a Maj še pije aptamil?......fajn šopingirajteuser posted image user posted image user posted image ......upam da dobite vse,po kar boste šliuser posted image ......sem še hotla napisat,da naša večrat kaka če ima recimo za malico kakšno tako mešanico da jo požene(npr. slive in jabolčni sok)user posted image

birdy.....vav ti pa še v breg hodišuser posted image user posted image user posted image .....kako je Medi?.......pa meni tudi zraven Neli in Kristi paše Leon(ali pa npr.maks,Bor,...)-zate imam imena,zase pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, čebelc@...Maj še pije aptamil..zgodi zjutri in za zaspat...po ene 6 merc...včas tud kej pusti..sm že mislila, da bo opustil k zadnjič ni smel k je tok kašljal...no, pa je kr še naprej sprejel flaško...dokler bo hotel mu ne mislim odrečt...za njega je še posebej dobr k mavitamin b12 k ga mi s hrano ne dobimo, ker ne jemo mesauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.8.2010 19:59:20   
Urša08
SURF vidim da te je že čebel@ potolažila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ne nisi slaba mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ste opravili vse potrebne nakupe? A mate jutri popoldan kake posebne plane, mogoče pa moj najde mal časa da priletimouser posted image

Kolumbo a že polniš previjalno komodo za Jurija? Kakšen lušten deluser posted image A v četrtek maš čas za kavico? Medve z Birdy mave časuser posted image

Moj je popoldan nekam letel za eno urco, tamaledva sta bla mal z dedijem, jaz sem pa ta čas mal pospravila, da sem zdele že čist frej. Tamaledva gledata medvedka uhca, potem šibnejo zobke umit in na ta veliko postlo pravljico poslušat. Upam, da tud Žigec kmalu omaga da se mal uležem na kavč.

grem pravljico izbratuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.8.2010 20:01:53   
sjmm
naše zaloge nafilane, moja energija u minusu

Majči je u štacuni tok pomagu, je vse not v voziček zmetu, kar rabmo in kar ne

sta bla z nami še Jan in Miha...smo nakupili skorej vse za šolo...s fasngo vred pustil 190€ pr sosedu...sam smo za šolo res po t velkem ves pisarniški material nabavl za vse 3...tko d imamo vsaj eno stvar manj na seznamuuser posted image

Saška je še zmer neki kilava, čakamo d bomo lahk šle mau z busom po poteh do šole...pa je kr neki smotkana in kilava..pokašljuje...joj, to poletje so se pa že vsi zvrstil s tem krehanjem

ju3 imamo pregled pri P z Majčijem, pa še za Sašo morava dobiti napotnico za alergoteste..ker tole smrkanje in pokašljevanje je kr mau čudn...pa d vidmo

še posodo not zmečem, pa z Majčijem enga rorčija pogledava...pa mam čist poln kufer za dons....me že cel dan pisker boli...tak d bo treba mau u relax pozicijo...pa me še z mojim ene govorilne čakajo...jih že dolg ni blo...pa je vse na glavo obrnjenuser posted image

urša....vabljeni!user posted image ...pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d ste užival na bazenu...bravo za take tašče!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.8.2010 20:07:26   
sjmm
SURF....prvo nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k si se tok zasekirala. seveda si dobra mama...ta naj bi znala narediti najlepše trenutke v življenju otroka in seveda tudi tiste, ko je treba malo povišati glas...sej jz tud to bol u teoriji obvladam...sam včas je pač treba pokazati, da mislimo resno...prej ko to spoznajo bolje je...in iz izkušenj...potem ti najstniki za vsak drekec ne zavijajo z očmi....tvoja poteza je bila popolnoma v skladu z zaskrbljeno ljubečo mamico.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.8.2010 21:22:25   
TAMIKA3
čer user posted image

popoldan preživeli v družbi dveh princesk user posted image user posted image ... fantje uživali user posted image in pokurili energijo user posted image user posted image user posted image user posted image ... ati se je napovedal okrog polnoči user posted image ...mami še prijateljčke nafila pa via postelja, ker ji pošteno primanjkuje energije user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
24.8.2010 21:25:19   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.8.2010 21:26:03   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
25.8.2010 0:03:30   
Katjusa
Ojla punce...

mi2 pravkar iz kina, sma izkoristla dokler smo še tukaj in sma skočla en filmček pogledat in še ta tuševa ponudba plačaš eno dobiš 2 kartiuser posted image user posted image user posted image user posted image je kr pasal sem za uro in pol pozabla na obveznosti......

še mal pa vrtec me kr stiska kako bo ker beni je ful navezan name in flori pravi da nebi šel..... smo pa ravno danes dobili pošto da smo vabljeni 1.9. na uvajanje...... sej bo upam, da nam do takrat rata dat vsaj v ptroško podne not, da se bomo lahko mal tam igrali in da se počasi navadimo tud okolja da jih ne bom sam za 1 urco tja vozla..... če bo spreča bo pa podnov že kej več ampak pustimo se presenetit ker pač ne gre vse po planu......
mah bo že je pa ful hudo k otročkov praktično ne vidim druga kot, da jih zjutraj oblečem in zvečer dam spatuser posted image user posted image user posted image user posted image   ampak se tolažim, da še malo pa se bomo lahko cartali samo čas, ki nam je zdaj vzet pa ga na mojo žalost ne bo nazajuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte uživajte in držte pasti, da nama uspe zrihtat čim več do 1.9. k potem gre moj nazaj v službo in že prvo soboto šibajo v avstrijo tko da se ne bo dalo kej veliko delat......

nočkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
25.8.2010 0:30:56   
sunny24
Hello! Kako smo?
Z Gajči smo danes spet pohajale...Itak! user posted image Ble pr moji noni, ta mala se je znorela v 4 urah full...Jst sem umes skočila še na en foto šuting v Italjo-šla slikat eno lepo staro letalo...Malo za dušo! user posted image
Vikend sem delala, pa učeri tudi popoldne (sam do 18h namesto do 20h)-sem prej zviznla domov pa smo šle z madam in dragim na kafe. Danes in jutri fraj, pol pa 4 dni šihta...Dopusti in morem flikat luknje...

rebeka, vidim da je Uroš full zrastu! user posted image Lepe slikice! user posted image   Kako kaj buši? Kolko pa še tvojemu manka, da konča šolo?

katjusa, fajn zrihtejte stanovanček! user posted image   To ti pa verjamem, da je hudo, ko ta malih skori nič ne vidiš...Jst mam na srečo (če lahko tko rečem) sam 2 dni na teden take...sobota popoldne in cela nedelja...Ker Gaja v soboto spi pr tašči al pa pri mojih (jo pridejo ponavadi okoli 16h že iskat) in jst delam pozno zvečer pa skori do jutra, v nedeljo sem pa že popoldne in Gajči itak pohajčka okoli...Tko da jo vidim šele pol ko pridem domov in itak takrat že pančka...

surf, ne sekiri se zaradi reakcije...Si ji pokazala, kje je meja. Tudi jst včasih dvignem glas, ker pač vse ostalo ne pomaga oz odpove...

Nč, ostalo sem pozabla, če bo jutri kej cajta se kej oglasim...user posted image Lepo se mejte! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.8.2010 6:58:01   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.8.2010 7:01:15   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.8.2010 7:03:45   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.8.2010 7:10:36   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Tamika tale slikca pa mene opisuje danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.8.2010 7:12:00   
Čebel@
jutro

Hana še pančka-imava pa ob 9.00 sistematskega

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.8.2010 7:13:20   
Urša08
Tamika jutro, pa hvala za kavicouser posted image A si mela slabo noč?

Naša nočka je bla user posted image . Nejc se je zbudil in očitno neki sanjal, pa sem ga k seb stisnila pa prigovarjala, je blo mal boljš potem pa spet kr en jok, no in to se je ponavljalo, vmes pa še Žiga dvakrat neki bluziluser posted image . Sedaj sem pa k user posted image ričet. Sem si zdele dala kavico kuhat, pa da visimo če bo kej nucala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.8.2010 7:13:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

Hana še pančka-imava pa ob 9.00 sistematskega

Dobro zrihtajta, pa nej pikica čim manj boli.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.8.2010 7:20:20   
Urša08
Sjmm če mate dons kake plane jih nč ne spreminjajte. Jaz ti pa tam okol 12 povem če bo mojmu zneslo da pridemo k vam - bi pa prišli okol petih (upam, da ni prepozno). A knjige in delovne zvezke ste že dobili? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.8.2010 7:22:10   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Naša nočka je bla user posted image . Nejc se je zbudil in očitno neki sanjal, pa sem ga k seb stisnila pa prigovarjala, je blo mal boljš potem pa spet kr en jok, no in to se je ponavljalo, vmes pa še Žiga dvakrat neki bluziluser posted image . Sedaj sem pa k user posted image ričet. Sem si zdele dala kavico kuhat, pa da visimo če bo kej nucala.

mislim, da nam nagaja

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.8.2010 7:23:14   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mislim, da nam nagaja

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.8.2010 7:24:56   
TAMIKA3
Tristan že dve noči kliče mami, mami, maaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image ... čez dan pa pospravljaj, kuhaj,... mulčke merkaj.... low energy user posted image ... ne zdržim več... rabim dopust user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.