|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.8.2010 12:46:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj pa je danes spal celo noč brez jamranja! user posted image user posted image user posted image
BRAVOOOOOOuser posted image user posted image
sej z Leonom nism mela že dolgo problemov...ampak odkar hodim spet v službo (2 tedna sva bla skupaj na dopustu), je ponoči klical MAMIuser posted image  mi je blo tako težko...na začetku sem ga nosla k sebi v posteljo, ampak potem sm se zavedala kaj delam...že več kot 1 leto pridno spi v svoji posteljici (in po novem celo v svoji sobi) in ni šans, da bi ga zdej razvadla...tako da 15 min govori mami, ami...pol pa zaspi.
je težko, samo vem, da je tako prav.

user posted image Pa se ne vstane in hodi po sobici?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.8.2010 12:47:11   
KOKICA32
Kje pa naša Najaa hodi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.8.2010 13:50:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

s čim naj spucam risanje po laminatu od lije. Risala je s voščenkami user posted image  user posted image ne gre z ničemer, imam neko univerzalno čistilo, katero uporabljajo čistilni servisi, pa ne gre dol.
Očitno je mislila, da mora tla malo popestrit, da če so samo ene barve da niso zanimiva user posted image user posted image user posted image

Jaz voščenke spravim dol kar z navadnim cetom oz. Jarom na gobici, Mal zdrgnem in adijo umetnije. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.8.2010 13:51:39   
Najaa

Kje pa naša Najaa hodi?

Potepa se. user posted image

Eh tu in tam sem. Nekaj delam, pa tako in mine čas. Mislim na vas, brez skrbi. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.8.2010 14:02:06   
KOKICA32
No ja, samo, da se nisi izgubila!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.8.2010 14:02:30   
*MaJaLe*

Moj pa je danes spal celo noč brez jamranja! user posted image user posted image user posted image
sej z Leonom nism mela že dolgo problemov...ampak odkar hodim spet v službo (2 tedna sva bla skupaj na dopustu), je ponoči klical MAMIuser posted image  mi je blo tako težko...na začetku sem ga nosla k sebi v posteljo, ampak potem sm se zavedala kaj delam...že več kot 1 leto pridno spi v svoji posteljici (in po novem celo v svoji sobi) in ni šans, da bi ga zdej razvadla...tako da 15 min govori mami, ami...pol pa zaspi.

ne, ker ima še ograjicouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.8.2010 14:04:38   
Najaa
Kaj ste ve dale otroke že v navadne postelje? Nika je še 120x60, zdej se bo selila pa v 140x70. Ograja bo še nekaj časa okoli nje. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.8.2010 14:29:37   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj ste ve dale otroke že v navadne postelje? Nika je še 120x60, zdej se bo selila pa v 140x70. Ograja bo še nekaj časa okoli nje. user posted image
js ga mam tudi še v posteljci z ograjico...sej ima prostora več kot preveč. SIcer je v njegovi sobi tudi že ta večja postelja s Tom in Jerry-jem ki čaka na njega ma...nekako se mi ne zdi, da bi ga dala tja. Pa ne zato, ker nebi mogu spat ampak ker ga kar vidim kako bo kolovratu okoliuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
24.8.2010 14:47:20   
KOKICA32

aja, moj pa ne večuser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
24.8.2010 14:49:02   
*MaJaLe*

majjjaaaa??? ke prideeen!!!user posted image  in ti ne zbeži nikamor? alpa pade?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
24.8.2010 14:49:50   
KOKICA32

Valentin je še v 120x60  a brez ograjice...ga navajam počasi na normalno posteljo...je le 2x dol padel...pa ni bilo neke sile...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
24.8.2010 14:51:41   
KOKICA32

majjjaaaa??? ke prideeen!!!user posted image  in ti ne zbeži nikamor? alpa pade?

Je zaprt v sobi! user posted image Ga obložim z pojštri in tudi ni neke višine..cca 15 cm, če bi že dol padel...pade na tapison!

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
24.8.2010 14:54:13   
*MaJaLe*

Je zaprt v sobi! user posted image Ga obložim z pojštri in tudi ni neke višine..cca 15 cm, če bi že dol padel...pade na tapison!

ma meni bi 100 posto po sobi tekal od histerije in se zabijal v omare, ker nebi nič vidu..nekako se mi zdi, da ni še pripravljen..al se motim?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
24.8.2010 15:01:20   
KOKICA32

ma meni bi 100 posto po sobi tekal od histerije in se zabijal v omare, ker nebi nič vidu..nekako se mi zdi, da ni še pripravljen..al se motim?user posted image

saj dokler ne zaspi sem tam z njim...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
24.8.2010 15:03:18   
*MaJaLe*

ja ja...ma ponoči...še zdej ki me kliče..ga kar vidim kako bi ustal, se hotu primit za ograjico in ker je nebi blo...alpa bi kar ustal pa hodu okoliuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
24.8.2010 15:38:44   
KOKICA32

ja ja...ma ponoči...še zdej ki me kliče..ga kar vidim kako bi ustal, se hotu primit za ograjico in ker je nebi blo...alpa bi kar ustal pa hodu okoliuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
24.8.2010 19:58:10   
PERSIDA
Da vam jutri nebo dolgčas eno kapetansko od današnje plovbe po Ptujuuser posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
24.8.2010 20:27:39   
PERSIDA
Čer ,evo jaz ovdje.Ne ni mi dolgčas samo malo čekiram dnevne noviceuser posted image .

Radi se imate,dogaja na polno kaj češ lepšegauser posted image .
Kokica lepo to ,da skokec že spi tako junaško samo mene bolj skrbi ,da pri vas še dooooooooolgo nebo šel v svojo sobicouser posted image ,ko ima sedaj prosto pot do veeeeeeeeeelike posteljeuser posted image .

Drugač,pa dan minil ko keks ,še eno urco sem popoldan zalegnila komu lepšeuser posted image ,ampak jaz bi še.Maladva cel dan nekam utrujena ne vem al se res toliko zlajhata al bo že spet kaj na pohodu.No saj me ne bi čudilo glede na vremenske neprilike.Danes sta po parku mogla vsa igrala sprobat ,v glavnem pri keri luknji se je dalo skoz sta mogla prečekirat.Za celih deset minut smo se vsi utegnili vsest na tla in igrat s kamenčki. Popoldan sta spala ko smo prišli domov pol sta ,pa mami utrujalauser posted image  dokler nista popadala.

Aha to še povem danes pri kosilu sta namesto z žličkami jedla z rokami in pobirala fižol iz juhe.Ker,pa to ni bilo dovolj sta še mogla pač,pač delat po juhi.V glavnem ko ju piči te lahko samo glava boli.Ker ,če samo eden vzganja norije ni zanimivo jih mora drugi ponavljatuser posted image user posted image .Pa dobro saj ne rečem ,da sta hotla z roko jest samo ko se vedno jezita ,če jima  ne dam pribora.No in ker fižol ni bil dovolj ,sta kombinirala z banano na vrh še ,pa jabolkouser posted image .Ne ni nam dolgčas ,kar dogajauser posted image .

September ,pa oktober bo spet pester s pregledi.Pri zobozdravniku in posvetovalnici sta naročena ,jutri še razvojno pokličem ,ker gospe še z dopusta niso prišleuser posted image .Pa logoped ,pa še se bo ka našlo.Bosta ful vesela ko bosta tete v belem gledalauser posted image .

Aja včeraj smo šli obiskat fizioterapevtko in Anže nese vrtnico  ko ,pa sem rekla naj da Barbari rožico pa jo je pred njo na tla vrgel in šprint na stopnice.user posted image .Glede na to ,da jo je prej oboževal se je malo čudno obnašal včerajuser posted image .Sem rekla saj neboš rabil telovadituser posted image .Je rekla no vsaj plazi se ne večuser posted image .Ja res odkar hodi je svet samo njegovuser posted image .No smo jo,pa spravli do solz to,pa je tudi nekaj a ne? Ker vem ,da je res predana svojemu delu je to res malenkost ,ki ,pa veliko pomeni.Sem vesela ,da otrok ne rabi več k njej samo jo,pa na čase kar pogrešam predvsem najine pogovore .
Eh že spet pišem romane samo sem ,pa res v teh dveh letih spoznala res veliko fajn ljudi meddrugim tudi vas ,da ne bo pomote user posted image  in res imam kaj za pisat,če le imam še kaj v baterijahuser posted image .  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
24.8.2010 20:35:15   
PERSIDA
user posted image Moj bodoči mož ,lahko nočuser posted image user posted image user posted image .Saj vidite on že sanja o meniuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
24.8.2010 21:00:50   
Najaa
Persida user posted image rada te mam, ker me vedno spraviš v dobro voljo! user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
24.8.2010 21:51:28   
trezika
Dober večer!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
24.8.2010 21:51:56   
trezika
Kokica je z dopusta in tu gor je že žurka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
24.8.2010 21:53:05   
trezika

Persida user posted image rada te mam, ker me vedno spraviš v dobro voljo! user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image ti si en tak pozitiven človek... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.8.2010 8:14:18   
PERSIDA
Lov ju oluser posted image user posted image
Pri nas smo sitni ko hudič al nenaspani kaj jaz vem ,pa imata kazensko v posteljicah ,pa tako razbijata po gatrih ,da bota posteljo spremenila  v mladinskouser posted image .

Verjetno bom ju mogla en krog zapelat da bo mir zdaj kosilo skuham ,medtem upam,da mrkneta te ,pa gremo na juriš.Ker drugač bom ju taka sitna mogla v steno metatuser posted image .

In kako ste ve kaj danes na ta mrki dan ? Jaz še kar za silouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.8.2010 8:18:49   
PERSIDA
trezika - šparam z msmsiuser posted image ,ti zvečer pošljem sms ,če ostajamo pri Ja ,okuser posted image . (Ps.oča pridejo domov te,pa ne vem ,če ga bomo jutri mogli cartat al gre v službouser posted image )

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?