PERSIDA
|
Čer ,evo jaz ovdje.Ne ni mi dolgčas samo malo čekiram dnevne novice . Radi se imate,dogaja na polno kaj češ lepšega . Kokica lepo to ,da skokec že spi tako junaško samo mene bolj skrbi ,da pri vas še dooooooooolgo nebo šel v svojo sobico ,ko ima sedaj prosto pot do veeeeeeeeeelike postelje . Drugač,pa dan minil ko keks ,še eno urco sem popoldan zalegnila komu lepše ,ampak jaz bi še.Maladva cel dan nekam utrujena ne vem al se res toliko zlajhata al bo že spet kaj na pohodu.No saj me ne bi čudilo glede na vremenske neprilike.Danes sta po parku mogla vsa igrala sprobat ,v glavnem pri keri luknji se je dalo skoz sta mogla prečekirat.Za celih deset minut smo se vsi utegnili vsest na tla in igrat s kamenčki. Popoldan sta spala ko smo prišli domov pol sta ,pa mami utrujala dokler nista popadala. Aha to še povem danes pri kosilu sta namesto z žličkami jedla z rokami in pobirala fižol iz juhe.Ker,pa to ni bilo dovolj sta še mogla pač,pač delat po juhi.V glavnem ko ju piči te lahko samo glava boli.Ker ,če samo eden vzganja norije ni zanimivo jih mora drugi ponavljat .Pa dobro saj ne rečem ,da sta hotla z roko jest samo ko se vedno jezita ,če jima ne dam pribora.No in ker fižol ni bil dovolj ,sta kombinirala z banano na vrh še ,pa jabolko .Ne ni nam dolgčas ,kar dogaja . September ,pa oktober bo spet pester s pregledi.Pri zobozdravniku in posvetovalnici sta naročena ,jutri še razvojno pokličem ,ker gospe še z dopusta niso prišle .Pa logoped ,pa še se bo ka našlo.Bosta ful vesela ko bosta tete v belem gledala . Aja včeraj smo šli obiskat fizioterapevtko in Anže nese vrtnico ko ,pa sem rekla naj da Barbari rožico pa jo je pred njo na tla vrgel in šprint na stopnice. .Glede na to ,da jo je prej oboževal se je malo čudno obnašal včeraj .Sem rekla saj neboš rabil telovadit .Je rekla no vsaj plazi se ne več .Ja res odkar hodi je svet samo njegov .No smo jo,pa spravli do solz to,pa je tudi nekaj a ne? Ker vem ,da je res predana svojemu delu je to res malenkost ,ki ,pa veliko pomeni.Sem vesela ,da otrok ne rabi več k njej samo jo,pa na čase kar pogrešam predvsem najine pogovore . Eh že spet pišem romane samo sem ,pa res v teh dveh letih spoznala res veliko fajn ljudi meddrugim tudi vas ,da ne bo pomote in res imam kaj za pisat,če le imam še kaj v baterijah .
|