|
RE: Mama, kje si? 24.8.2010 13:17:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa pusti čik, piši! Piši, ja... saj ne vem, kje začeti, ko je pa toliko vsega. Mogoče bi bilo najbolje, da najprej napišem dve stvari, ki se meni zdita zelo pomembni (nekomu drugemu pa pač morda ne). 1.) Imam Maurovo/Markovo osebno dano dovoljenje, da iščem Džovano, kakor vem in znam (kjerkoli, preko kogarkoli itd.) in imam njegovo osebno dano dovoljenje, da o tem pišem javno, sva pa točno določila mejo, o katerih stvareh ne bom pisala. Tako, da to pomeni, da bodo določeni podatki za javnost manjkali, se jih bo pa dalo dobiti privat od mene (dala jih bom tistim, za katere bom vedela, kdo so in/ali tistim, ki bi/bodo lahko pomagali pri iskanju, ne pa samo pasli firbca) ali direktno od njega vsem tistim, za katere se bo on odločil, da jim jih bo dal. Njegova nova telefonska številka je pri meni in kdor želi resnično pomagati, jo lahko dobi. 2.) Glede na to, da to temo preverjeno bere malo morje novinarjev in uradnih inštitucij, od tega posta dalje prepovedujem (na Maurovo/Markovo zahtevo) komurkoli, da kopira (dobesedno ali prirejeno) katerokoli javno objavljeno informacijo o iskanju Džovane brez mojega ali Maurovega/Markovega dovoljenja ali vednosti. Skratka - najprej potrditev a la "ja, lahko objavite drugje", potem pa objava. Na kratko povedano - novi izsledki bodo javni, vendar bodo tukaj. V časopise brez mojega ali njegovega dovoljenja ne smejo iti (forumov se pa tako ali tako ne da kontrolirati).
|
|
|