|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.8.2010 11:10:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petyyyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
20.8.2010 11:32:43   
bit
Hvala, punce.... nimam treme zaenkrat še ne no... kaj bo pa jutri zjutraj pa ne bi vedla.
uživajte z bušiji velik jih božajte in uživajte v vsaki brciki.... user posted image

petyyy... ti kar počasi iz postelje... nič hitet... pa na bok se uleži in se z boka dvigaj..pa bo šlo lažje..

S*..... mojega čmrlj je umiro ko sem ležaja na L boku, če je moj dal roko gor in ga božal....se je čisto umiril... uhhh breskev sem se pa najedla za 3 leta naprej..... user posted image mislim da mi namesto krvi teže fruktoza po žilah.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.8.2010 11:35:23   
betricija
dan
se vam lahko pridružim?
zanosila po ICSI v 5.postopku pri Rešu. prej bila 3x na GKLJ, tam porazni rezultati, no pri Rešu je uspelo že v drugo. trenutno sem v 22t, morfologija za mano, imeli bomo punčko. sem pa doma na bolniškem, ker sem do 16t krvavela vsaj 1x teden in bila redni gost na Urgenci.

berem vas že nekaj časa, prej na portalu "Upajmo skupaj".
bitka uspešen porod jutri, naj ti čimprej mine in štručka bo že v tvojem naročju.

prijavila sem se na MŠ v stari porodnišnici. so me naročili za 4.10 ob 16h. a bo katera tudi takrat hodila. Rodit pa mislim v Kranju, če bom prišla do 37.t. sem pa drugače iz okolice Kamnika

Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.8.2010 12:19:25   
jona klara
betricija- živijo in dobrodošla še na tej strani.user posted image user posted image user posted image user posted image

bit- srečno  jutri, bom mislila nate iz tvojih obalnih koncev, pa drži se in kmalu boš imela največji zakladek v naročju!

pa javi se nam še kaj.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.8.2010 13:21:20   
cukica
bit tudi jaz ti želim,da jutri dobiš čimprej svojo štručko v naročje in začneš uživati v materinstvu,...
betricija dobrodošla in srečno naprej,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.8.2010 13:43:36   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Hvala, punce.... nimam treme zaenkrat še ne no... kaj bo pa jutri zjutraj pa ne bi vedla.

nobene treme ne bo! komaj boš čakala, da se začne in da dobiš Aja v naročje!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.8.2010 14:05:47   
GITA14
Betricija js sem bla tut nekaj let na GK lj 3 neuspeli Icsi ji in 3 neuspeli transferji zamrznjenčkov, potem sva mela pa leto dni počitka in sva se odločla za dr REša in uspelo z zamrznjenčki. Ko sva prišla k njemu je bil začuden zakaj so mi zmeraj dali ista zdravila.

Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.8.2010 14:06:52   
GITA14
 bit srečno jutri

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.8.2010 14:24:26   
betricija
gita14 meni tudi na kliniki niso menjali zdravil, kljub temu, da je bilo na napotnici drugače napisano, so kar vstrajali pri suprefactu in menopurju. ko pri 14 zrelih celicah spet ni prišlo do ET, se mi je čisto odklopilo, najprej so mene krivil, da imam genetsko napako, konzilij je odločil, da je z možem iz postopka v postepek slabše, sem odklopila s GKLJ in me tam ne vidijo več.razen na MŠ še grem.

jona klara kako so kaj tvoje brcike?

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
20.8.2010 14:28:32   
Teta M
Ojla!

Bitka: srečno, pa naj mine čim manj boleče in seveda z čimveč prelepimi spomini na ta dogodek. Ti boš jutri že božala in lubčkala in cartala vajino dete....Srečno!

Betricija: verjetno bom jaz oktobra hodila tudi v MŠ, na GK, nisem se še prijavila, baje se lahko zadnji teden septembra....Kdaj pa imaš rok, pa kakšen naslednji pregled,daj napiši nam še kaj več,da te Špica doda na seznam...Aja, pa seveda dobrodošla med nami!user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 20.8.2010 14:29:21 >

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
20.8.2010 14:41:12   
betricija
teta m rok imam 25.12., naslednji pregled imam 26.8., mi bo G ponovno naredila UZ, ker se na morfologiji ni dobro videla glavica. bo punčka, rabite še kakšne podatke?

jaz sem prejšnji teden klicala na MŠ, pa kar ni hotela slišati, da bi šla že septembra, ker ima mož neke opravke v oktobru. ma bova kombinirala, upam, da čimmanj manjka. so pa naslednji teden na počitnicah in ne bodo dosegljivi.

aja vse tiste ki ste od začetka nosečnosti na bolniški; ali ste že prejele solidarnostno pomoč po treh mesecih? so vam v službi sami nakazali ali ste morali zahtevati za izplačilo?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
20.8.2010 15:49:12   
špica84
Dobrodošla betricija,te dodam ko pridem iz dolenske.

Drugače sem pa kupla voziček,zanj semj dala 437€.tko da sem dobro prišla skozi

Bitka srečno jutri..

Lepo se imejte ta vikend,jaz počasi grem proti dolenski-čawči

Neposredna povezava do sporočila: 1637
20.8.2010 16:10:15   
Teta M
Betricija: na isti dan imava rok.....iiiii...pa obe bova imeli punčko....user posted image user posted image user posted image
Jaz bom kar sama hodila v MŠ,ker bo šel moj na tisti hitri tečaj, nima časa hoditi z mano na predavanja,možno da bo tudi Špica hodila takrat....
Špica:uživaj na Dolenjskem, pusti se razvajati....in seveda bravo za voziček...user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
20.8.2010 18:50:52   
betricija
a res teta m na isti dan PDP? superca. zanima me a ti je ta rok postavila tvoja G na podlagi ZM, ker meni je to upoštevala, ne pa datum ET, ki je bil 4.4. Zanima me predvsem zato, ker otročiček prehiteva po velikosti za kar nekaj dni, nekatere meritve celo za 14 dni, če pa potegne vse meritve na kup, kot pri morfi bi imela PDP en teden prej. je pa rekla G, da mi ne bo nič spreminjala PDP ker bi krajšanje pomenilo, da bi sprožili porod, če bi prekoračil PDP, pa prej bi morala nazaj delat. pametno razmišlja. se pa božiča veselim bolj kot vsa leta dosedaj user posted image .

špica ko se spomniš bom hvaležna za vpis na seznam. hvala in lepo se imej na dolenjskem.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.8.2010 19:39:53   
Teta M
Betricija: PDP mi je postavila na podlagi dneva punkcije, ne pa na podlagi ZM...enako so mi tudi povedali na nuhalni,da se pri nas IVF-ovkah tako določa PDP. Tudi na morfologiji,je otrok imel mere za točno 20 tednov in 4 dni,kolikor sem dejansko bila takrat noseča...
Ja prelep Božič bova imeli,jaz si želim da bi celo kakšen dan prej rodila in da bi za Božič bili vsi doma,da ga prvič praznujeva kot tričlanska družinica...

Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.8.2010 20:07:01   
betricija
teta m jaz sem imela punkcijo 1.4. jap na prvi april. samo niti moja G niti na NS dr. Strahova nista spremenili datume. še Strahova je rekla tajnici, ki ni pripisala, da sem zanosila po ICSI, da naj to napiše, po velikosti bi punčka ravno lepo odgovarjala datumu punkcije, ampak je vseeno napisala da ne bo spreminjala. sicer pa tudi jaz upam,da bomo za božič že doma zibali. itak me vsi sprašujejo če vem kdaj bo takrat polna luna. bo 19.12. bomo takrat rodile hehe. no meni bi bilo še bolj všeč če bi se rodila 12.12. tak lep datum, ker imam jaz 8.8. RD, ampak ko bo tamala želela priti ven bo prišla. in komaj čakamo...še 127dni.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.8.2010 9:10:45   
S*
Dobro jutro!

Bitka, mislim nate in ti pošiljma en kup user posted image !

Betricija, dobrodošla med nami!

Pri nas kuri že 100/h, kot kaže poletja še ni konec, bo treba še mal vročine potrpet.

Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.8.2010 9:49:40   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

Bitka  a si že delavna??? Naj bolečino zamenja veselje in srečauser posted image

Betricija dobrodošla

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.8.2010 13:31:35   
bit
Bitka je še kinder jajček....so me poslali domov sem zaprta kot radenskauser posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.8.2010 15:40:15   
Teta M
Bitka: a dej no...user posted image ,ko sem videla da  si ti zadnja nekaj napisala,sem se že veselila lepih novic....Kaj pa zdaj? Kdaj se moraš spet oglasiti v P?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.8.2010 19:34:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Bitka je še kinder jajček....so me poslali domov sem zaprta kot radenskauser posted image

Bo šlo pa potem hitreje user posted image user posted image user posted image !!!

Veš prve se vedno malo dlje čaka...kasneje je že bolje user posted image !!

Saj te razumem, da bi se že cartala user posted image ! Mogoče je pa to zato, ker nisi prišla po stimulacijo user posted image ?! Še maš čas!

Mi smo krasno...smo na hitro obiskali dedka, kjer je bila zelo pridna...zlata je!!! Komaj se dogovorimo, kdo jo bo mojčkal...našo scrkljanko!
Tako uživamo, da ne znam povedatuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.8.2010 19:43:22   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dobro jutro user posted image

hvala za kavico.
A se še katera počuti kot nasedel kit?user posted image  Ampak je tako fino, ko se začne prekopicavat po bušijuuser posted image user posted image user posted image . Brcike pa so faaaaajn močne že.

Mojškra, a si se že naročila v MŠ?? Morda katera ve, kdaj je hitro predavanje za očke v Ljubljanski P?

Ojla

Jaz sem se naročila, hitro predavanje za očke je tudi v septembru, mislim da 12.09-preverim in sporočim.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.8.2010 19:48:20   
mojškra
BIT-ja kaj je zdaj to? Nič? Otroček noče ven? Kdaj je polna luna? Danes ali jutri?

GITA in Betricija
-hojla med nami dobrovoljkami, in srečno do konca

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.8.2010 8:46:53   
S*
Dobro jutro!

Harmy,kako lepo je brat tako lepe novičke. Pridno se cartajte še naprej in uživajte 100/h.

Bitka, kaj zdej??? Je user posted image preveč lepo pri mamici, da bi ven prišeluser posted image ?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.8.2010 9:31:04   
womanpolice
TKo... kupili smo oblekce za družice in pa za mojega obleko, in sicer v Zari. Obleka je tko lepa, da adijoooooo pamet... bo ženin lepši kot nevesta user posted image user posted image user posted image ... Je pa res čudovita obleka, pa srajca, kravata in čevlji. Obleka je črna, ima kovinski izgled in je telirana. Res čudovita. Tudi čevlji so šponski in srajca bela telirana... skratka izgledal bo kot pušeljc user posted image . Kravata pa je rumena.

Za družice nisem našla rumenih oblekc, tak da sem kupila tri satenaste črne obleke in rumeno satensasto blago in bom 5 cm trak prišila (no, to bo moja tašča) pod prsni del, zadaj pa se bo zavezalo v mašno... Tak da to smo rešili... zdaj pa še meni spodnje perilo, katerega še ne bom kupovala.... kilogramčki se že nabirajo :-) , podvezico, čevljčke, ogrlico in torbico...

lp, wp.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?