|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
20.8.2010 16:01:16   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak..skuhano je...zdaj pa bi že bil čas, da se h kosilu spravimouser posted image

dober tek!user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.8.2010 16:22:21   
Vrtnica79
Dan, pa se je le sonček prikazaluser posted image user posted image !

Danes pa so nam iz kabelske prišli priklopit ono kartico za digitalne programe. Sem se od 12 pa do zdaj ubadala z nastavitvijo programovuser posted image , pa še nisem fertikuser posted image . Bom pol zvečer nadaljevala če mi bo.

Za kosilo pa smo imeli čevapčiče, panirane gobice in žemljice. Neka čudna kombinacijauser posted image , se mi ni dalo nekaj kuhat. Za večerjo bom pa naredila žgance z ocvirki / ali stročji fižol z ocvirki. Joj, se mi ocvirki luštajouser posted image user posted image .

Kak jih ve pripraviteuser posted image  Meni so drugje vedno boljši kot domauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.8.2010 20:39:29   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.8.2010 20:45:43   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.8.2010 20:46:47   
arabela*
Sami...povej mi malo bolj podrobno kaj ima ta apartma noter? Na posteljico itak ciljam da jo dobim...drugačeuser posted image , sušilec za lase je? pa posteljnina?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.8.2010 20:47:30   
arabela*
nadka30, pozdravljenauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.8.2010 20:55:48   
katy83

Sami...povej mi malo bolj podrobno kaj ima ta apartma noter? Na posteljico itak ciljam da jo dobim...drugačeuser posted image , sušilec za lase je? pa posteljnina?

za posteljnino sem ziher da mora bit, če je to kao v sklopu hotela, za sušilec pa ne. jaz si ga bom zraven vzela.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.8.2010 20:56:09   
katy83
pa dober večeruser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.8.2010 20:57:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

za posteljnino sem ziher da mora bit, če je to kao v sklopu hotela, za sušilec pa ne. jaz si ga bom zraven vzela.

hvala...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.8.2010 20:57:59   
katy83
za kosilo nisem nič komentirala, ker nisem kuhala. Moj je itak v službi, meni pa še je od včeraj ostal puranji zrezek z gobicami in rižen. No, zrezek je še zdaj v hladilniku, prilogo sem samo pojedla. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.8.2010 20:58:34   
ly117
Jaz pa bla celi dan leteča, zato me pa zdaj tudi noge bolijo.
Dopoldan L peljala k mojima dvema jaz pa po opravkih in naredila pol poti zastonj. Pol sem šla po L in sma okoli enih prišla domov. nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini. Šibali domov da se je L najedo in ga midva dajle pičla ven ata pa je doma počival. Ga je nakuppovanje utrudlo. user posted image In ker mi je L spal samo 20 minut danes je ob 8h zaspal 1,2,3.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.8.2010 20:58:44   
katy83

hvala...user posted image

ni kajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.8.2010 20:59:50   
ly117
Čer Saraya in katy.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.8.2010 21:00:51   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz pa bla celi dan leteča, zato me pa zdaj tudi noge bolijo.
Dopoldan L peljala k mojima dvema jaz pa po opravkih in naredila pol poti zastonj. Pol sem šla po L in sma okoli enih prišla domov. nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini. Šibali domov da se je L najedo in ga midva dajle pičla ven ata pa je doma počival. Ga je nakuppovanje utrudlo. user posted image In ker mi je L spal samo 20 minut danes je ob 8h zaspal 1,2,3.

uf, naporen dan

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.8.2010 21:01:40   
arabela*

nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini.

Isto kot M..jaz kupim v cicibanu, ko so razprodaje. Imajo prav modele za tako nogicouser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.8.2010 21:02:13   
arabela*
otroci ravnokar zaspaliuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.8.2010 21:02:39   
katy83
čakam dragega, da mi prinese Unionuser posted image , me je Lenči včeraj čisto zrajcalauser posted image   saj je bla lenči, ne? user posted image   Opažam, da odkar sem na out s faksom mi spomin čisto štekauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.8.2010 21:03:00   
arabela*
grem povečerjat...pridemuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.8.2010 21:06:42   
ly117

nato smo se doma najedli pa malo počivali in šli žabi kupin čeljvke in ker ima široko nogo z visokim nartom dobili čevlje komaj v četrti trgovini.

Isto kot M..jaz kupim v cicibanu, ko so razprodaje. Imajo prav modele za tako nogicouser posted image

Ja če kupuješ po redni ceni te itak vrže na tla. Jaz sem ene gledala v cicibanu, pa HB niso imeli št. Za njih bi dala z 40% popustom nakaj čez 30 EUR. user posted image user posted image user posted image Noso bi jih pa 2 mesca.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.8.2010 21:16:49   
katy83
nič, danes ne bom čvekala, bom se pustla malo dragemu razvajatuser posted image

lahko noč

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.8.2010 21:17:44   
arabela*

Ja če kupuješ po redni ceni te itak vrže na tla. Jaz sem ene gledala v cicibanu, pa HB niso imeli št. Za njih bi dala z 40% popustom nakaj čez 30 EUR. user posted image user posted image user posted image Noso bi jih pa 2 mesca.

ja full imajo grozne cene...jaz sem hvalabogu dobila še ponormalni ceniuser posted image ..pa ima skozi na nogi..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.8.2010 21:18:08   
arabela*

lahko noč

ups....hot nightuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.8.2010 21:21:00   
ly117

lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nočko.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.8.2010 21:22:36   
ly117

ja full imajo grozne cene...jaz sem hvalabogu dobila še ponormalni ceniuser posted image ..pa ima skozi na nogi..

Ja zdaj je tudi imel ene cicibanke ki so stale 15 EUR ampak jih je na žalost preraso.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.8.2010 21:34:51   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?