|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domžalske mamice
9.8.2010 16:33:24   
honey*
Ojla user posted image
Tema za vse mamice z okolice Domžal, ki si želijo čveka ali pa mogoče kakšno družbo na sprehodih ob vozičkanju in kavici.
Sama sem mamica skoraj 2.mesečne punčke.

Oglasite se kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domžalske mamice
11.8.2010 16:54:48   
čebelca25
živjo!
Da ne boš sama se ti bom kar pridružila;)Sem mamica skoraj 4mesečne punčke iz ok.domžal.
Fino, da si se spomnila odpreti to temo, ker sem jo že iskala..pa nič našla;))
Kako ste?Ste se že navadile ena na drugo?Mi smo se že lepo in nam je prav lušten. Še posebej ko je lepo vreme, da lahko vsaj malo naokoli vozičkave.

Lp, zdej pa hitro še en krog z vozičkom;))

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2010 20:41:16   
honey*
Ojla user posted image
Super, da se si mi pridružlauser posted image Sem že misla da na tem forumu ni nobene novopečene mamice Domžalčankeuser posted image
No, sem pa tut jst iskala to temo, pa ker je ni bilo sem jo pa kr odprlauser posted image
Navadli pa smo se že kr, mal se še mogoče lovimo, ampak uživamouser posted image Vsak dan je kaj novegauser posted image
Je pa res super, da je tkole toplo za sprehodke... Kje se pa kej vi2 vozičkata?

Lepo bodita, mi se gremo pa zdej kopcat user posted image

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2010 13:51:29   
čebelca25
jeej sva že 2user posted image Mogoče se bo pa katera še javila..z veseljem,ne.več nas bo,bolje bouser posted image
ja upam,da bo vreme še en čas zdržalo,ker ne vem kaj bomo potem skoz notri delaliuser posted image
Mi2 se vozičkave kamor naju pot zaneseuser posted image krumperk,tudi za bistrico se odpraviva..ker je pa čez dan malo prevroče, se pa zadržujeva bolj v senčki,da ne bova preveč zažganiuser posted image user posted image Pa vi2?

kolikokrat se pa vi kopate?mi se vsak dan samo z vodo in 1krat na teden z milom.sploh ko je bila huda vročina in je user posted image zelo uživala.no sej kdo pa ne biuser posted image

zdej gremo pa probat eno kitico odremat če bo user posted image zauser posted image !

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2010 16:25:42   
orhideja75
mi smo tudi iz okolice domžal
vozičkamo do krumperka, včasih ob kamniški bistrici, ...
smo pa stari 8 mesecev (user posted image )

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2010 20:12:29   
Carol11
Pozdravljene, jest sem tudi mamica dvoletnice in skoraj trimesečnega sinčka iz okolice Domžal. Tudi pri nas se kopamo vsak dan, enkrat na teden z milom.....predvidevam da smo imele isto patronažno, ki nam je dala tak nasvet :).
Mi se bolj ali manj zadržujemo okoli hiše v senčki in že komaj čakam da ta vročina malo popusti, da bo tudi vozičkanje po sončku znosno.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2010 20:24:47   
čebelca25
dobrodošle orhideja in carol!
hihi verjetno da smo res imele isto patronažnouser posted image .
ja malo bi res lahko sonček popustil, ker je čez dan preveč vroče..no ja, ko bo pa popustil ga bom pa spet pogrešalauser posted image nikoli mi ni pravuser posted image .
naš user posted image pa danes že spiuser posted image ..pa da vidimo kdaj bo prva runda lakoteuser posted image .končno imam malo večera zase-badmamauser posted image .
lp

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2010 20:25:59   
Taula
Ne vem če se lahko pofočkam sem, ker ima moja dama že dve leti. Drugega pa še delamo.user posted image Smo pa iz okolice Domžal, preseljeni sem lansko zimo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2010 20:56:21   
orhideja75
vse smo iz okolice domžaluser posted image , kaj ko bi povedale iz kje. mogoče smo s katero celo sosedeuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2010 20:58:41   
Anonimen
Jaz imam pa že skoraj 21-mesečnico doma in sem iz Domžal ... saj drugače obstaja tema Domžalske nosečke in je tam tut par mamic, ki bodo zdaj zdaj ponovno na porodniški user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2010 7:54:50   
Carol11
Jaz sem iz Krtine, pa ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2010 8:36:28   
Anonimen
Rodica

(odgovor članu Carol11)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2010 8:52:54   
čebelca25
user posted image pa smo res vse iz okoliceuser posted image pa da vidmo če si s katero lahko pomaham-sem iz doba.no ja smo pa vseeno zelo blizuuser posted image
Taula, zakaj pa da se ne bi smela pofočkat..boš pa nam nasvete delila..kasneje bo pa obratnouser posted image želim vam, da čim hitreje kaj pridelateuser posted image
Otika-ja sem opazila da obstaja ta tema, samo sej ne bodo večno...prej ko slej bodo morale med mamiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2010 9:16:59   
orhideja75
mi smo tudi iz dobauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2010 12:40:33   
honey*
O madonca zdej nas je pa kr nekej, superuser posted image In res je, več nas je bolje jeuser posted image Dobrodošle!

Midve večinoma vozičkava pri Bistrici ker živimo zraven nje. Smo pa med Rodico in Viromuser posted image

čebelca 25- mi2 se kopava tut tko k vi2...vsak dan, z milom pa 1krat tedensko. Ji kr paše tkole v banjici čofotat... Kaj smo mele use isto patronažno user posted image A vi2 sta že na GH?
taula- upam da čimprej zagledate user posted image user posted image

Ste pa lih govorile o vročini, ste pa priklicale dež danesuser posted image No, je pa res da po tisti vročini ni za sprehode... upam da dons neha padat da lohk en krogec nrdiva.

Moj mali lakotnik kliče na pomoč, šibaaam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2010 13:00:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: honey*

Smo pa med Rodico in Viromuser posted image

Med Rodico in Virom je samo Kamniška Bistrica user posted image  user posted image

(odgovor članu honey*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2010 13:08:33   
plamen
Pozdravljene punce!

No nosečim domžalčankam se nisem pridružila, čvekam pri sorojencih od sinčka, mogoče je pa sedaj pravi časuser posted image da ratam lokal frik.
Sem iz Domžal, veliko sprehodov je ob Bistrici vse do Vira in celo Preserja, po Domžalah, Volčji Potok, Mala Loka,...

Imamo pa 5m starega fantiča, ki sedajle pridno panča in ima mami čas za druge stvari. Vreme nama je podrlo plane, bom vsaj mal v red spravila stanovanček. GH uvajava že dober teden in mu je všeč.

Mi se kopamo večinoma vsak dan, včasih malo prej kot po urniku, če preveč plenico napolni in ni druge kot v vodo vržtuser posted image .

Taula - uspešno delo še naprejuser posted image user posted image !!

< Sporočilo je popravil plamen -- 13.8.2010 13:09:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2010 13:36:46   
honey*
Otika- no, mi smo ob Bistrici, bolj sicer na strani Rodice ampak baje ni še Rodica user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2010 14:20:21   
čebelca25
Ja res je tale vreme tudi nama podrl načrte..no pa sej dolgčas ni nikoliuser posted image še malo bom govorila o dežju pa bo sončekuser posted image
moj user posted image se je pa ravno začel prebujat tako da bom kar na hitro..
Honey- ne mi2 še nisva začele z GH, ker še polno dojim in imam namen začet okoli 5ga meseca..Pa vi2?
Plamen- s čim ste pa začel pri GH?katero od zelenjav ali ne?

Lep dan še naprej pa čim manj dežjauser posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.8.2010 11:04:40   
Eva19
hej, se vam še jaz pridružim, tudi iz okolice domžal, doma pa imamo skoraj 9 mesečno lio user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
15.8.2010 18:15:07   
aner
Haj,

tud jaz sem iz okolice Domžal(Dob). Sem prebrala, da vas je kar dosti iz Doba. V naši ulici je tud ena mlada mamica Ksenja. A je to kera izmed vas?
Mi mamo 5 in pol mesecev starega sinčka.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.8.2010 18:37:48   
orhideja75
ja kar nekaj nas je iz doba ... iz katerih ulic pa ste
mi smo iz finžgarjeve

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.8.2010 21:37:28   
plamen
čebelca - mi smo začeli z bučkami, potem pa naprej krompir, jabolko in sedaj smo na marelicah. Vse dajem po 3 dni in zaenkrat še nobenih reakcij. Je pa zelo lepo in počasi bom sprobano začela že mešati.

Jaz sem pa z drugega konca Domžal, kot vas je večina.

Neposredna povezava do sporočila: 23
16.8.2010 18:50:51   
Anonimen
No, da se vam še jaz pridružim. Mi smo pa kar iz centra Domžal. Vozičkam večinoma ob Bistrici. Aja, da ne pozabim povedat, imamo fantka starega 5 mesecev. Par dni nazaj je zamenjal že cel obrok z GH. Jaz sem začela z jabolčkom, potem korenček, krompir, bučke, cvetača, riž,...

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
20.8.2010 9:05:51   
čebelca25
Dobrodošle nove!user posted image
Kje ste se pa ostale izgubile?user posted image
No super, imam nekaj predlogov kako začeti GH. in user posted image vsem,ki vam že dobro teče GH.
Nax- ti pa spadaš med aprilčice,če se ne motimuser posted image

Uživajte v sončku s svojimi sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?