|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
19.8.2010 22:36:12   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Nimam pojma,kaj naj zdaj-froca bi mogla v posteljo spravit,pa sploh ne kaže znakov zaspanostiuser posted image

Ne vem,jaz bi se razjezila pošteno,na tvojem mestu.user posted image

Mislim,da ne bo treba...me že cuka za roko,da grema spatuser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.8.2010 22:36:28   
arabela*

Ja,Maks bo isto šou v šolo z 5 leti,ker je decemberski.vsi otroci,ki so letniki,npr.2007(tak je Maks) grejo skupaj v šolo,ne glede na to,kdaj v letu so rojeni.

ja saj to mi je kristalno vse jasno..Jaz sem izjemoma za A spraševala, ker ni isti letnikuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.8.2010 22:38:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ko bomo mi tako daleč bomo tudi vstrajali.

vztrajat ja..ne pa silit...mene so silili in je bilo več škode kot koristi...Vsak starš mora bit še malo psihologa, saj so si karakterji otrok zelo različniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.8.2010 22:48:34   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe........ni mi nobena odgovorila...če lahko nesem tisto vlogo v vložišče in če me kličejo na razgovoruser posted image
Kak ne? Saj sem ti pa jaz že včeraj odgovorila,da daš v vložišče in čakaš na odločbo.Na noben razgovor te ne klicejo.

user posted image ...špegli, pa to...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.8.2010 22:51:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

moja radovednost na pohoduuser posted image

Vrtnica, kaj si pa ti po poklicu?

Delam čisto v drugem fohu kot je moj poklicuser posted image .

in spet nič ne vemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ..ker je tak strokovno odgovorila

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.8.2010 22:51:57   
arabela*

moja radovednost na pohoduuser posted image

Vrtnica, kaj si pa ti po poklicu?

Delam čisto v drugem fohu kot je moj poklicuser posted image .

in spet nič ne vemuser posted image user posted image user posted image

ZSuser posted image

ma daj ...poklic pa res ni skrivnostuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.8.2010 22:53:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

jaz pa sem imela tremo, vse dokler nisem  lani imela predstavitve seminarske  in pp)))
tista trema se je v renutku razblinila v fajn feeling..ne znam opisat....prej sem teden dni na to mislila..a ko sem začela govorit pred vsemi...sem uživalauser posted image

kak pa ti je to uspelo? upam da se meni tudi kdaj tak obrne. bi bla zelo vesela. user posted image kaki recept mogoče?user posted image

ne vem....pred predstavitvijo sem se prepustila in poskušala čist na izi.....težko sedaj opišem...ampak potem vsaka naslednja predstavitev....mačji kašeljuser posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.8.2010 22:55:01   
arabela*

Kaj ste me dale na ignor danes?user posted image

zakaj tak mislišuser posted image

Ker se sama s sabo menim,kolko sem opazla!user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.8.2010 22:56:06   
sami0804

vztrajat ja..ne pa silit...mene so silili in je bilo več škode kot koristi...Vsak starš mora bit še malo psihologa, saj so si karakterji otrok zelo različniuser posted image

Ma saj so nas vse več ali manj silili,neuspešno.Je pa res,da ni blo ravno veliko staršev,ki bi se vsedli poleg in predelovali snov z otrokom...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.8.2010 22:56:39   
arabela*

Nimam pojma,kaj naj zdaj-froca bi mogla v posteljo spravit,pa sploh ne kaže znakov zaspanostiuser posted image

kriva si..zakaj pa si ju pustila predolgo spat popoldan...user posted image ....

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.8.2010 22:58:50   
arabela*

Ma saj so nas vse več ali manj silili,neuspešno.Je pa res,da ni blo ravno veliko staršev,ki bi se vsedli poleg in predelovali snov z otrokom...

ma ja...jaz vem, da če me takrat ne bi silili.in bi drug način najdli..ne kao v stilu.MORAŠ..ampak na nek sodoben, lep...okolju prijazen način..., user posted image ..bi bilo takrat več efekta...))))

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.8.2010 23:00:10   
arabela*
ma brala sem pol ureuser posted image

zdaj pa samogovori...)))))user posted image

pičim pospravit, pa kaj sladkega pojest, potem pa brat  in spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.8.2010 23:00:34   
sami0804

kriva si..zakaj pa si ju pustila predolgo spat popoldan...user posted image ....

vem jauser posted image user posted image ,samo če bi jo pa zbudila,bi bla pa tečna kouser posted image .
Zdaj je pa zaspala v petih minutah,če bi pa prej vztrajala,pa bi lahko ležale eno uro,prej ko bi zaspala...
Saj bo boljše septembra,bo prej vstajala in avtomatsko se vse stvari premaknejo na bolj zgodajuser posted image ,je tak tip otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.8.2010 23:02:34   
arabela*

vem jauser posted image user posted image ,samo če bi jo pa zbudila,bi bla pa tečna kouser posted image .
Zdaj je pa zaspala v petih minutah,če bi pa prej vztrajala,pa bi lahko ležale eno uro,prej ko bi zaspala...
Saj bo boljše septembra,bo prej vstajala in avtomatsko se vse stvari premaknejo na bolj zgodajuser posted image ,je tak tip otroka.

ma nema veze..tečna..jaz al ne pustim spat po četrti uri...ali bi pa v skrajnem primeru zbudila v 10...minutahuser posted image ...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.8.2010 23:11:37   
sami0804

ma nema veze..tečna..jaz al ne pustim spat po četrti uri...ali bi pa v skrajnem primeru zbudila v 10...minutahuser posted image ...

ja,saj maš prav,pri M.sem tudi bla bolj stroga,kar se tega tiče,samo on je bil zjutraj med pol sedmo in sedmo auf,pa ni blo važno,kdaj je šel spat,tak da smo šli ob osmih aja tutaja,S.pa zjutraj potegne dalje,kar meni paše,ker sem tudi bolj pozna-pri spanju in vstajanjuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.8.2010 7:31:51   
matcar

Ja,Maks bo isto šou v šolo z 5 leti,ker je decemberski.vsi otroci,ki so letniki,npr.2007(tak je Maks) grejo skupaj v šolo,ne glede na to,kdaj v letu so rojeni.

ja saj to mi je kristalno vse jasno..Jaz sem izjemoma za A spraševala, ker ni isti letnikuser posted image
Saj s tem sem ti hotla povedat,da enako velja pri A.Je pač 2005 letnik.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.8.2010 7:36:36   
matcar
Jutro!

Mi smo pa danes malo potegnili,no Saš je,je vztrajal do 6.45user posted image user posted image user posted image Zdaj pa gledata risanko Huda mravljica! Ful lepa risanka.user posted image Jaz sem si lase oprala,pa pri 2-giuser posted image sem,malo sem net prečekirala,zaj pa grem knjigo dalje žulit,je res carska!user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.8.2010 7:50:09   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.8.2010 7:50:57   
arabela*

Saj s tem sem ti hotla povedat,da enako velja pri A.Je pač 2005 letnik.user posted image

ja...ampak mene je zanimalo...če lahko gre v našem primeru prej v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.8.2010 7:51:40   
arabela*

zaj pa grem knjigo dalje žulit,je res carska!user posted image user posted image

a ne delaš?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.8.2010 7:53:57   
arabela*
me pa smo imele budilko ob sedmih...treba malo na red navajatuser posted image

vreme ga biksa..upam da se zjasni, da spičimo spet k mami na dvorišče da se znoritauser posted image

študiram, da bi M odstranila kinderpet, ker tak skozi pri meni spiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.8.2010 8:12:05   
rina22
jutro user posted image

tudi midve sva že vstale.. jaz sem sicer vstala že ob 5h, da sem likala pa še nekaj sem se učila, pol pa sem si mislila, da nem T budila, da bi mojga peljale v službo. Pol pa se je kar sama zbudla user posted image No, pa sme ga odšlepale v službo, midve pa pol lepo po opravkih user posted image user posted image

Samo sem zdaj neka utrujena ratala user posted image Si grem kavico skuhatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.8.2010 8:13:47   
rina22

vreme ga biksa..upam da se zjasni, da spičimo spet k mami na dvorišče da se znoritauser posted image

študiram, da bi M odstranila kinderpet, ker tak skozi pri meni spiuser posted image

tudi jaz upam, da bo lepše ratalo, da bova lahko šle na sprehod v park user posted image user posted image

kinderpet bom jaz drugo leto odstranila, bom jo probala na posteljo navadit. oz. se naš tak spremeni pol v posteljo, samo stranice ji vzamem stran, pa bo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.8.2010 8:31:20   
ly117
Jutro! user posted image

Mene L že tudi ob 6h zbudo sam se nisem dala pa sma v pojstli zdržala do 3/4 8. Pol sem pa ga s pojstle spustla pa si je šel po pilota v dnevno in mi jih prineso v spalnico, te pa itak veš da se moraš vstat. user posted image No naspala se nisem, glavobol je še pa od včeraj ostal. Pa vreme je za  user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.8.2010 8:48:04   
rina22

Jutro! user posted image

Mene L že tudi ob 6h zbudo sam se nisem dala pa sma v pojstli zdržala do 3/4 8. Pol sem pa ga s pojstle spustla pa si je šel po pilota v dnevno in mi jih prineso v spalnico, te pa itak veš da se moraš vstat. user posted image No naspala se nisem, glavobol je še pa od včeraj ostal. Pa vreme je za  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
glede vremena pa - se že nekaj svetlika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?