|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
18.8.2010 12:21:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša........a daš Žigcu tudi gobovo juho?

Danes jo bo prvič jedel. Ni neki ful gobic notri, je pa veliko krompirčka, korenčka, tko da bo taka kremna juhica, gobice bolj za okus.

pri nas sem Hani dala gobovo omakico,ampak brez gob,pa ji je bilo mjamiuser posted image user posted image user posted image

glede stanovanja pa malo razmišljava da bi za opremo vzela kredit in bi šlo hitrejeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
18.8.2010 12:23:29   
Urša08
čebela če bosta samo za opremo vzela kredit sta na konjuuser posted image Pa če mate željo it čim prej na svoje je to kr dobra ideja. Kako pa počutje? Slabosti so ponehale? Pa utrujenost? Ti možek pomaga?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
18.8.2010 12:27:24   
Čebel@

čebela če bosta samo za opremo vzela kredit sta na konjuuser posted image Pa če mate željo it čim prej na svoje je to kr dobra ideja. Kako pa počutje? Slabosti so ponehale? Pa utrujenost? Ti možek pomaga?
ja čimdlje bi rada delala brez kredita,pol pa ko bo treba ga bova pa vzela.....počutje:sem glihkar user posted image user posted image user posted image user posted image .......jaz sem konec dneva tako zmatrana ko bi nevem kako fizično delalauser posted image .......mož ima sicer veliko dela v delavnici in na gradbišču,ampak mi kar pomagauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
18.8.2010 13:09:16   
MIHAILO
CEBEL bogaa si,nisem vedela da bruhas...a te fejst muci?lahko jes? se ti kaj vrti?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
18.8.2010 13:11:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

CEBEL bogaa si,nisem vedela da bruhas...a te fejst muci?lahko jes? se ti kaj vrti?
ubistvu večino stvari kar pojem gre venuser posted image ......zato pa imam 50 kiluser posted image .........vrti se mi pa HB neuser posted image ........pa ti kako si?buši raste?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
18.8.2010 13:25:25   
MIHAILO

ubistvu večino stvari kar pojem gre venuser posted image ......zato pa imam 50 kiluser posted image .........vrti se mi pa HB neuser posted image ........pa ti kako si?buši raste?

meni je blo nazacetku tudi slabo ampak nisem bruhala,ker skoraj nic nisem jedla...zdaj sem ok sam vrti se mi vcasih,sploh ko je soncno in vroce..jem pa lepo sam veckrat,nemorem naenkrat veliko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
18.8.2010 13:50:29   
Urša08
čebela in mihailo saj se bo počasi stanje izboljšalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pojedli kosilo, je bilo mjami. Kuhinjo sem pospravila, sedaj mam pa namen še dnevno mal v red dat. Žiga spi, Nejc se igra, pa zunaj se celo vreme malce boljša in bomo mogoče clo na sprehod lahko šli popoldan.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
18.8.2010 13:51:34   
Urša08
Onasiss a smo uspešno držale pesti in nate mislile? Dej poročajuser posted image

Kolumbo kje si? A maš jutri čas - medve z birdy ga imave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
18.8.2010 13:55:52   
sjmm
kufe pauzauser posted image

posesano, pomito po tleh, pomivalc je glih cvilil d je fertik, en stroj cot obešen, 2 čakata na peglezn

dons so se mulčki spomnil d bi krompirjev golaž in kremno polento, Maj ima pa še korenčkovo juhco od včeraj k sm jo pri tašči na vikendu skuhala, ker ona pozna sam govejo in prežganko...no, sej nima veze

v glavnem pol bo še ena zloženka s piškoti, breskvami in vanilijevim pudingom

zdej pa laufam čebulco nalupit, da se zjokam do konca še preden bo Maj vstal

sem telefonirala k P imamo pregled 25.8. ob 10h

no, to je to zaenkrat

kva kej počnete...k se je vreme kr lepo razviluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
18.8.2010 14:02:25   
Urša08
sjmm mi lušte delaš user posted image user posted image user posted image dej mi povej a gre tale zloženka tud s slivami dobr skup? Pa seveda kako jo narediš? a to s temi baby piškoti? Pa mal izpreži, ne morš bit tok pridnauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
18.8.2010 14:04:11   
Urša08
Sjmm sem pozabla odgovort kaj delam, dnevno počas v red dajem, pa eno slikico sem dala v moj ta nov okviruser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
18.8.2010 14:21:01   
MIHAILO
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=218268

a je to ze za nae maleuser posted image bi mihailu eno igraco kupla pa ne vem kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
18.8.2010 14:45:11   
Čebel@
urša......bo,če ne prej ko rodimouser posted image user posted image user posted image ....uživajte na sprehodkuuser posted image user posted image user posted image

sjmm....čist si pridnauser posted image user posted image user posted image .....delaš lušte s peciviuser posted image .....midve muziko puslušava,Hana se igra,jaz pa na izi pospravljamuser posted image

mihailo.......mislim da je igrača primerna za mihaila,če se rad igra z avtomobilčki......drugače pa jaz zdele sploh Hani nič igrač ne kupujem,ker se mi ne zdi nič pametnegauser posted image ......no včeraj sem ji kupila malo metlico,ker je mojo taveliko skos okrog nosilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
18.8.2010 14:46:55   
Čebel@
častim popoldansko

user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 18.8.2010 14:47:37 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
18.8.2010 14:47:36   
sjmm

sjmm mi lušte delaš user posted image user posted image user posted image dej mi povej a gre tale zloženka tud s slivami dobr skup? Pa seveda kako jo narediš? a to s temi baby piškoti? Pa mal izpreži, ne morš bit tok pridnauser posted image

po moje bi šlo, seveda...sam jz bi jih zlo na majhno zrezalauser posted image

baby piškoti al pa albert...kar imam pri rokiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
18.8.2010 14:48:18   
sjmm

Sjmm sem pozabla odgovort kaj delam, dnevno počas v red dajem, pa eno slikico sem dala v moj ta nov okviruser posted image  

pridnauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
18.8.2010 14:49:36   
sjmm

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=218268

a je to ze za nae maleuser posted image bi mihailu eno igraco kupla pa ne vem kajuser posted image user posted image

naš je čist nor na te zadeve, pa  na duplo avte...vseh sort...se mu kr učki svetjouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
18.8.2010 14:51:53   
sjmm
golaž se kuha...6 čebul - 2 paketa robčkov, veliko solzuser posted image , 3 česnčki...pa ene 10 krompirčkov....pa se bo zdej počas kuhal

pa še mau morm mojga poklicat ... ksm mu naročila tablete za pomivalca in gorje če jih pozab...bo kr on toook posode na roke zdrgnuuser posted image

kje je pa mama kolumbo dons??????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
18.8.2010 14:52:41   
sjmm

častim popoldansko

user posted image

o hvala...je bla odlična!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 15:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 15:31:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 15:41:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1897
18.8.2010 16:19:56   
Urša08
Kolumbo in birdy a bi se dobile na gibiju? Da mojedva user posted image lahko letata pa se v peskovniku igrata? Birdy tebe pa kolumbo pobere k sta bliz? Kaj pravita? 

Neposredna povezava do sporočila: 1898
18.8.2010 16:20:32   
Urša08
čebel@ če maš jutri dopoldan cajt se nam pridružiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
18.8.2010 17:58:22   
sjmm
ekola...mam cedevita pauzo...ker drgač s pegleznom vzdržujeva prijateljske odnoseuser posted image

sm vam kr mal fovš ua ju3 za kofetkanje...fajn se mejteuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....uspešen pregled .....pa Jurija pozdrav k gaboš vidla!!!user posted image

čebel@...kak si kaj???? a je slabost sam zju3...upam, da kmal mineuser posted image

nč...en kupček me še neusmiljeno preganja....Maj je na igrišču z očijem, pol pa gremo še skup na en sprehod...dbomo laži spal...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.