|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
17.8.2010 14:51:32   
m_o_i
tak, najhujse je mimo, zato bi se nekaj povedala:
nimam nic proti tisti mamici, ki da otroka cepit...prav tak mi je cist OK, ce mamica misli, da mora npr. nujno met fensi smensi vozicek za 1000 evrov - ne obsojam in ne napadam nobene!

zelim pa, da tudi drugace mislece ne obsojajo mene. sej je super, da smo si tok razlicni,ane? drugace bi bil dolgcas na totem svetuuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
17.8.2010 14:54:58   
K_a_t_i
Sej za rota se podpisuje peticija. Sam kolker videm na netu, je SDS še daaaaleč preden bo zbrala želeno število glasov....

Drugače pa ja, drago je. V Avstriji, Belgiji, Finski,... je cepljenje obvezno. Ziher je zraven tud farmacevtski lobij, itak. Samo raje dam 150€ za cepivo kot pa da gledam svojega otroka kako non stop bruha, driska in hira. Verjemte mi - že ko ti otrok bruhne zaradi hrane, ki mu ni pasala, je grozno, kaj šele, da bruha non stop par dni user posted image . Tudi če cepivo zagotavlja le, da se bolezen pojavi v blažji obliki, je vredno.
Definitivno se pa strinjam, da bi blo veliko bolj logično, da bi bilo zastonj.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.8.2010 15:01:39 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
17.8.2010 14:59:18   
m_o_i
meni osebno vse, kar vsaj malo disi na farmacevtsko srenjo, povzroca izpuscajeuser posted image
ne recem, da ne uporabljam sirupa za mulca, pa jaz jem cerazette, pa tak, ampak ko mi pa zacnejo neke v nebo nabite cene omenjat za stvari, ki bi glede na omenjane efekte resile boga pa pol, pa znorim user posted image user posted image

tako ima da je zastonj user posted image

pies: sem sla zguglat in podpisat peticijo user posted image  priznam, da nisem vedla, da obstajauser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 17.8.2010 15:02:57 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
17.8.2010 15:03:23   
K_a_t_i
Aja, moi - sam za intermeco - kako vezo majo pa vozički kle zraven?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
17.8.2010 15:05:30   
m_o_i
user posted image ma nimajo je; samo napisala sem, da ne obsojem nobenega drugace mislecegauser posted image  vsak ima svojo glavo in pamet...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
17.8.2010 15:08:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
vsak ima svojo glavo in pamet...

in pri opremi tud svoj budget user posted image

Pri takih zadevah kot je zdravje pa budget ne bi smel igrat vloge user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.8.2010 15:18:10   
Mubi
rota virus.... jest sm razmišlala in razmišlala a ga nej cepim al ne.... problem mi je biv sam dnar..... pol sm pa vsem mladim staršem k jih poznam murila pa sprašvala kaj oni pravjo, kašne majo izkušnje...itd.,itd. .... no, pa sm se na koncu odločla,da ga dam cepit.... kajti vsi s katerimi sm se pogovarjala in imajo drugega otroka, so rekli, da ga je prvi dobil in niso prpravleni iti skozi isto situacijo tudi pri drugemu... je preveliko trpljenje tako za otroka kot za stapše.... tko da so me nekak prepričal.... sicer pa tud sama nism taka da bi lahko gledala svojega otroka čist izsušenega prikloplenega na aparate.... no, sej ne rečem da bo dobu to tahudo obliko, sam lahko jo pa dobi in če se le da s cepivom to omiliti....zakaj ne.....

se pa itak da strinjam da zakaj mora bit taka stvar tok draga...mislm ej.... čist mim.... plačvat to zdravstvo, pol pa morš vse take dodatne zadeve plačvat.... upam da bo cepivo čimprej na voljo brezplačno....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.8.2010 15:47:57   
Aninchy
tud jst nism vedla, da obstaja peticija.... bom še js probala poiskat user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
17.8.2010 15:52:28   
Aninchy
Buahahahaah ne sam, da bi radi podpis, še neka denarna sredstva zbirajo! user posted image Če bi mela tok dnarja, ne bi podpisovala za FREE cepljenje LOOOL user posted image

Sem pa še objavla na FBju, ker mislim, da (nas) je veliko takih, ki sploh ne vejo, da obstaja....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
17.8.2010 17:35:53   
m_o_i
sej obstaja opcija (spodaj levo) just add my signature al nekaj takegauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
17.8.2010 17:42:08   
sonček88
To da je drago, se tudi jaz strinjam.
Jaz pravim, pri zdravju se nesme šparati.
Če imam denar za si kupit malo boljše kawbojke bom zbrala tudi za tamalega....
Avgust je za nas prava groza. Se poroči sestrična (moreš kej prispevati), krstim tamalega (gre en kup denarja za vse skupaj) in še to cepivo...:PPP prava žurka:PP

Aninchy ... mi pošlješ link od fb da tudi jaz podpišem?

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
17.8.2010 21:44:03   
Aninchy
sonček88 - sm šele zdej vidla post... evo link, pa še za ostale tud, ki čete kliknt user posted image

http://www.petitionspot.com/petitions/rotavirus

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
17.8.2010 21:46:37   
rea27
eno vprašanje - ko ste ravno pri cepljenjih. NIč bit hude - sam vprašam - a nobena ni za homeopatijo ali pa tradicionalno komplementarno kitajsko medicino..ali pa kaj tretjega? Ker vidim, da ste vse navalile na cepivo... Sem pač ena izmed tanaturnih in želim, da organizem mojega otroka ostane čim bolj naturlih in se samo obrani pred "umetno" ustvarjenimi boleznimi...Pa smo dali en rota virus čez pri taprvi in ravno tako ni bila cepljena...in če bo pri drugem tudi, bomo še tadrugega skušali najprej obvarovat, potem pa seveda tudi preprečevat in zdravit..a s homeopatijo...tako kot pri prvi...

rea27

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.8.2010 21:50:35   
Aninchy
rea - se čist nč ne spoznam na to... tud celo besedo komi naglas preberem user posted image user posted image Se mi pa ne zdi nič narobe, če hočeš otroka obvarovaat pred kemijo... itak vsak po svoje...user posted image

moi - hahaha, itak da sem vidla kvadratek  just sign - sej drugač ne bi podpisala user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.8.2010 22:07:07   
deveta
Dober večer!

Ma ste se pa prav razpisale danes.
Dragega danes spet ni blo cel dan doma, tako da sem spet cel dan preživela pri mamiuser posted image user posted image , Kako fanj je, ko imajo mame dopust, jaz pa mam njeno prvo vnučko in ona jo hoče vsak dan videt, če se le da.user posted image user posted image user posted image . Me zanima kako bo septembra, ko mama spet začne delat (vzgojiteljica) in bo letos imela spet jaslice. Bom prišla k njej pa me bo kar spodila in rekla, da ima za danes zadosti jokauser posted image user posted image . No ja, se malo hecam. Njena vnučka je najbrž nekaj drugegauser posted image

Bubolin: meni je rekla patronažna naj po kopanju ne hodi ven 4-6 ur. Ma to je veljalo za novorojenčka in še to v primeru, če je umita tudi glava. Medve sva danes šli ven (k mami, 25 min peš od mene živi) eno uro po kopanju (nisem ji prala glave, sicer bi verjetno počakala še malo, da se ji posušijo laski, ker jih ima dosti). Je bilo pa tudi toplo. Mislim, da je bolj problem glava, da je takrat potrebno malo več počakat, sicer pa ne vidim nekega razloga zakaj ne bi smeli it ven prejuser posted image . Da pa cel dan ne bi smela ven se mi zdi res absurdnouser posted image . Pa čim več nasmeškov v banjici želimuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
17.8.2010 22:28:25   
deveta
Mislim, da se zdaj preveč govori (v medijih, ne tukajuser posted image ) o teh cepivih in kemiji.... Sem se tudi jaz okužla s tem in dobila neke pomisleke o cepivih in podobnem. Pa ne sedaj ampak že pred kakšnim letom ali dvemi. Zato sem tudi proti kakšnim prehranskim dodatkom (vitamini, minerali...) in podobno (če ni nujno potrebno). Sem pa malo pomislila in odgnala te misli. Navsezadnje so s cepivi iztrebili kar precej bolezni, zaradi katerih so otroci samo kakšno generacijo nazaj umirali. Moj nono je izgubu 2 bratca, zaradi nekih bolezni, ki se zdaj cepi proti (se ne spomnem kaj, ker mi je že lep čas nazaj to pripovedoval) in moj oče je imel kot otrok oslovski kašelj (tudi to je zdaj v obveznem cepljenju) v tako hudi obliki, da je že kri kašljal in se nekajkrat skoraj zadušil. Zdaj teh bolezni, hvala cepivom, ni več. Morda so kakšne nove, če ne bi bilo cepiv, pa bi bilo lahko še vse tukaj. Aja, so pred kratkim po TV povedali, da je tudi otroška paraliza že skoraj povsem iztrebljena (tudi vključena v obvezno cepljenje).

Nisem pa nasprotnica alternativne medicine in podpiram njen razvoj. Sem imela tudi ene homeopatske granule proti krčkom, samo sem se ji jih bala dat, da se z njimi ne zadavi, čeprav so majhneuser posted image . Nisem pa jih mogla raztopit v vodi, ker noče pit in če ji dajem po žlički pol spljune ven, tako da nisem mogla prav doziratuser posted image . So pa moji prijateljici pomagale in zdaj od iste firme uporablja tudi nekaj proti kašlju.

Lahko noč

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
17.8.2010 22:29:15   
nusi
ok, da še js prstavim svoj piskrček user posted image

kopanje in odhod ven - če peremo glavo ne gremo ven 2 uri, oz če ne piha tut mičken prej, če se samo umivamo brez pranja glave pa pojemo in gremo ven in nič ne čakamo

rea - tole s cepljenjem tut mene uničuje, js nisem nič cepljena ker sem alergična, samo 1x v življenju so me in še takrat sem komi živa ostala, zdej pa iščem vse variante, da tut svojga tamalga ne bi cepla, oz. bom prosila, da ga na vse možno stestirajo preden ga bo kdo filal s cepivom. Me kr precej skrbi kako bo s tem.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.8.2010 22:37:48   
deveta
nusi: ti se res prej prepričaj, da ni kaj po tebi vzel (tu mislim alergije) in če je vsa populacija cepljena, bo tako zaščiten tudi tvoj malček (kot si bila tudi ti), saj tako ne more prit do kakšne večje razširjenosti teh bolezni . Taki otroci imajo (po moje) pravico biti necepljeni, je pa prav, da je velika večina cepljena in tako si otročki med seboj nevede pomagajo in se ščitijo.user posted image user posted image

Zdaj pa res lahko nočuser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
17.8.2010 23:12:34   
sonček88
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

eno vprašanje - ko ste ravno pri cepljenjih. NIč bit hude - sam vprašam - a nobena ni za homeopatijo ali pa tradicionalno komplementarno kitajsko medicino..ali pa kaj tretjega? Ker vidim, da ste vse navalile na cepivo... Sem pač ena izmed tanaturnih in želim, da organizem mojega otroka ostane čim bolj naturlih in se samo obrani pred "umetno" ustvarjenimi boleznimi...Pa smo dali en rota virus čez pri taprvi in ravno tako ni bila cepljena...in če bo pri drugem tudi, bomo še tadrugega skušali najprej obvarovat, potem pa seveda tudi preprečevat in zdravit..a s homeopatijo...tako kot pri prvi...

Se strinjam z tabo.
Ampak, lahko ti čuvaš na tvojega malega kolko hočeš dokler je samo z tabo in tvojo družino.
Kaj pa ko bo šel med drugimi otroci, katerih starši se ne brigajo za njihovo zdravje ne za nič...????

To je danes problem, če bi vsi delali isto, po moje, ne bi rabilo nobenih cepiv. Ampak nismo vsi, (na žalost) isti...:/

Jaz tudi ne jemljem tablet, če ni zelo velika potreba, ko je imel Matija krče, raje kot neke granule ali kapljice, sem mu skuhala naravni čaj...ampak, kot sem rekla, dokler je samo z mano je lahko tako, ampak potem ..... ?????user posted image

Ta cepiva so že dosti let pri nas...tako da zgleda da so ok.
Sem pa zelo PROTI, ko se dobesedno izmislijo neko novo gripo, samo da bi prodali cepiva....se hecajo z zdravjem....user posted image

Lahko noč punce, moj mali je že v svetu sanj in mamica mu bo kmalu sledila;)user posted image nočka***

***MATIJA***

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.8.2010 8:37:47   
deveta
Dobro jutro vsem!

Privoščite si eno user posted image kavico in zalaufajte v lepi dan.

Mi smo v redu. Danes bom doma, ker ima dragi rojstni danuser posted image . Mu moram kaj dobrega za zvečer pripravituser posted image user posted image

Lepo se mejte, pa pišite kaj, da bom mela kaj brat, ker bom, kot sem omenila, danes doma, pa rabim malo odrasle družbeuser posted image user posted image

Čav čav

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.8.2010 10:24:07   
Aninchy
Br dan, br dan! user posted image

Res, da še nisem bla zunaj, ampak danes se mi vreme prav dopade! (no, mislim, da, ker še nism bla zuni...user posted image ) Všeč mi je, ker ni ne oblačno ne sončno, ampak ravn neki vmes, tako da mislim, da bo to fenomenaln dan za vozičkanje! user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem poskušala namontirat športni del na voziček, in še dobr, da sm probala, ker je en net bil uničen in ga morm zdej prvo popravit, da bomo lahk športni del namontirali... HB, da sem probala že zdej in ne čez nekaj tednov ko bo malemu košara že totalno premala user posted image sej v dolžino še ma kakih 15 cm lufta, ampak v širini je pa problem, ker ima med spanjem vedno roke pri glavi in jih zdej že težko tak spravi user posted image sej ne vem, če ste razumele ko sm tak nekak čudn napisala.... pa sej nima veze, važn, da sm napisala, da ne bo deveti dolgčas user posted image user posted image

Cepljenje - jah, naš pač ni bil cepljen, saj tudi nisem nameravala ga dat, ampak sem enostavno čiiiist pozabla na to opcijo, v 1. posvetovalnici me tudi niso nič spomnili, da to obstaja, zdaj je pa tako že prevelik za prvo cepljenje, tak da četudi si premislim, si ne morem user posted image Pa me nič glava ne boli....user posted image

joj, sirena se je vklopla! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.8.2010 10:24:36   
Aninchy
Aja, deveta, hvala za kavo! Vračam... user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.8.2010 12:31:55   
sonček88
Aninchy  rota virus cepijo (oziroma dajo za popit) pri 3 mesecu... če si rodila 11.6.2010, to pomeni da nista še dokončala 3 mesece al se motim???

***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.8.2010 12:33:37   
sonček88
deveta  ma kje pa dela ta tvoj mož, da ga ni cel dan doma? kaj vozi kamnjon?:P

Mi sva bila zunaj in ob obali, prav lepo piha...tako da sva uživala....

Ti kje se sprehajaš? Gor po vaseh ali greš tudi kaj v mesto???

Evo moj mali lepo nina in jaz grem počasi kuhati kosilo:PP

***MATIJA***

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.8.2010 13:18:57   
petruscha
Ojla!

Samo tole zadno stran sem malce na hitrco preletela in sem videla da ste pri cepljenjih.

Mi smo danes dobili prvo pikico, kar se tiče ostalih cepljenj - ne bomo cepili za noben RV ali gripo. PO ta novem, se bo potrebno cepiti proti NOVI BAKTERIJI user posted image user posted image user posted image , skratka sem proti takšnim cepljenjem.

Tehnica je danes pokazala rekordnih 7730g in 65cm user posted image user posted image , naš malček ni več malček ampak pravi velikan.

Evo, imam že alarm, čez 10 dni bom tako ali tako dobila inernet, pa sem vam kaj pogosteje priključim pri čvekuuser posted image user posted image .

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!