Aninchy
|
Br dan, br dan! Res, da še nisem bla zunaj, ampak danes se mi vreme prav dopade! (no, mislim, da, ker še nism bla zuni... ) Všeč mi je, ker ni ne oblačno ne sončno, ampak ravn neki vmes, tako da mislim, da bo to fenomenaln dan za vozičkanje! Zadnjič sem poskušala namontirat športni del na voziček, in še dobr, da sm probala, ker je en net bil uničen in ga morm zdej prvo popravit, da bomo lahk športni del namontirali... HB, da sem probala že zdej in ne čez nekaj tednov ko bo malemu košara že totalno premala sej v dolžino še ma kakih 15 cm lufta, ampak v širini je pa problem, ker ima med spanjem vedno roke pri glavi in jih zdej že težko tak spravi sej ne vem, če ste razumele ko sm tak nekak čudn napisala.... pa sej nima veze, važn, da sm napisala, da ne bo deveti dolgčas Cepljenje - jah, naš pač ni bil cepljen, saj tudi nisem nameravala ga dat, ampak sem enostavno čiiiist pozabla na to opcijo, v 1. posvetovalnici me tudi niso nič spomnili, da to obstaja, zdaj je pa tako že prevelik za prvo cepljenje, tak da četudi si premislim, si ne morem Pa me nič glava ne boli.... joj, sirena se je vklopla!