|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
15.8.2010 13:40:47   
Lu
Dan!

Jaz ne mislim imet košare. Je nisem imela ne pri Maji, ne pri Tianu. Imela sem pa PP Pramette in tudi zdaj bomo nabavili kar tega, ker nas baše prostor. Veliko smo naokoli. Pa še Zlatega prinašalca prevažamo tako, da je prostor pomemben user posted image

Shopping. Sama sem dobila par ugodnih stvari v h&M-u. Bi si pa počasi umislila tisto majčko  ˝ Prihajam januarja? Kje jo naj kupim?

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.8.2010 17:22:36   
pinky86
Majčke z napisom
Linki:
http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-pridem.html
http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://darila.enakupi.com/search.php?mode=search
http://www.majice.si/default.asp?pg=product_view&invtid=1504&sub=365
http://www.mojamajica.si/trgovina/index.php?page=shop.browse&category_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26
http://www.mojamajica.si/index.php?page=shop.product_details&category_id=50&flypage=shop.flypage&product_id=1495&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26
http://copigraf.si/index.php?page=shop.browse&category_id=12&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=78

Slišala pa sem tudi, da si jo lahko daš natiskat v Babycentru.

Tut jaz si moram omislit kakšno, so prav luštne user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
15.8.2010 22:47:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pinky86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.8.2010 8:34:20   
Lu
bambina še obstajajo, še :-)

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 10:10:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.8.2010 13:04:40   
rdečebela
Pozdravljene souser posted image
Evo tudi mi smo nazaj z dopusta. Bili smo na Cresu, super da smo imeli lepo vreme user posted image   berem da vas kar veliko že čuti premike vaših pikic, jaz še nič user posted image upam da bo kmalu, tako bi vsaj vedela da je uredu. Sedaj samo čakam na naslednji pregled. Ta bo mimogrede 30.8. Ravno na dan izpita, še vedno računam ali mi bo uspelo pristi pravočasno iz Ljubljane v Novo Gorico. Drugače pa nisem še nič nakupovala, ker računam na to, da bom večino potrebnih stvari dobila od prijateljic in sorodnic user posted image pa tudi za materinsko šolo nisem še nič poklicala. Kdaj je po vašem mnenju najboljši čas za to? meni se zdi še malo prezgodaj, šla bi v 7-mesecu. Čeprav ne vem kako se bom takrat počutila. Zaenkrat sem super. Opa, pardon, sva super user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.8.2010 18:32:26   
darchy82
Midva bova šla v materinsko šolo oktobra ali novembra, odvisno od tega kdaj bo organizirana, ker v Ivančni Gorici (kamor bova šla) nimajo vsak mesec predavanj, ena šola se je začela pa ravno danes.

V nabavo se bom pa verjetno spravila konec septembra ali začetek oktobra, precej cunjic bom pa po vsej verjetnosti dobila od drugih.

Sicer se mi pa zdi, da zadnje par dni tud jst že čutim prve brcike user posted image , čeprav so zaenkrat še bolj redke in  zelo nežne.

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.8.2010 18:40:25   
br27
jej, brcike, js že komi čakam, zdej sem 17tednov noseča, tk da upam, da bojo brcike kr kmaluuser posted image .
Midva grema v materinsko šolo novembra, sem naju že prjavla, mamo pa 1X na teden, traja pa 6tednov, tk da do sredine decembra, se mi zdi to čist dost hiter, oz. pozn.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.8.2010 19:46:39   
Lu
Mi bomo pa prešpricali materinsko šolo. Potrdilo za moža dobim, jaz pa mislim, da po 2 porodih ne potrebujem še šole. Zapomnite si samo to... V porodni poslušajte babico in vse bo ok. Imam pa od ene kolegice tudi ene zapiske, če bi katera kaj rabila mi lahko na zs pošlje mail pa ji pošljem.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.8.2010 20:17:27   
agataema
Živjo,

Jaz brcike že kar konkretno čutim, vsak dan bolj intenzivno. pri prvi nosečnosti sem jih čutila kak teden kasneje, ampak na isti način.

Mi gremo pa jutri za par dni kampirat v Nadižo in komaj čakam.

Lp

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.8.2010 21:02:14   
Arwenko
Jaz sem 20. teden, pa ne cutim brcike, baje do 24. tedna je se cas. Drugace pa grem jaz v materinsko oktobra v UKC Maribor, sem pa ze prijavljena. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.8.2010 21:54:38   
Nike78
Pozdravček!
Jaz brce...če se jim lahko tako reče...že kar nekaj časa čutim. Lepo, da se vsak večer malo poveževa na tak način. Sem pa v 19. -em tednu zdaj. Morfologijo bom imela 27-ega in komaj čakam. Bi me dala že prej, ma me ni zaradi dopusta...
Pa še eno vprašanje. Kolko kaj puščate??? Jaz imam kar naprej mokre hlačke in se mi zdi, da je vedno slabše... Ma to se neha, al traja do konca??? user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.8.2010 22:45:15   
Nike78
Aja, da ne pozabim vprašat. Kakšni so pa kaj vaši trebuščki??? Meni je prav malo malo zrastel in se že sprašujem, kdaj bo sploh videt, da sem noseča... user posted image

(odgovor članu Nike78)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.8.2010 8:25:41   
br27
Nike78 nč se bat, da se ti ne bo poznal, da si noseča, upam da maš prpravljene malo bolj široke hlače (nosečnišče), ker te lahko kar na hitro "razžene". Moji sestri se do 6meseca ni poznalo nič, pol jo je pa v enem tednu dobesedno razgnalo, ji ni blo nič več prov, trebuh pa tak, kot da bi imela trojčkeuser posted image .
Mokre hlačke, jaz sicer nimam teh težav, ne še, ampak mislim, da bo to trajalo kar do konca.

(odgovor članu Nike78)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.8.2010 9:27:48   
Lu
Evo, da vam pokažem mojo malenkost in Tiana v vodi
http://www.shrani.si/?2T/XI/3OKvItAo/mg9306crw.jpg

Drugače pa jaz konkretnih brc ne čutim vsak dan. Čutim pa veliko metuljčkov user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.8.2010 9:38:43   
mafika
Lu  user posted image lepa slikica! si mi kar lušte po morju naredila, ki ga že takooo težko čakam.

pri meni brcik še ni niti metuljčkov. pa se ne sekiram. tudi pri prvi punčki je kar trajalo tje do 25. tedna, da mi je bilo jasno za kaj gre. a mislite, da je odvisno od lege posteljice kako intenzivno se čutijo premiki? meni se zdi, da sem nekje slišala, dtiste, ki imamo posteljico spredaj malo manj čutimo. ne vem... je pa zoprno, če ne čutiš. vem, da me je v 1.user posted image kar skrbelo in sem komaj čakala preglede.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.8.2010 9:47:34   
špica84
Živjo.

LU luškana slikca in buši se ti tudi že lepo pozna user posted image

Jaz naj bi imela posteljico zadaj.In na začetku,ko še nisem bila zihr al so brce al kaj drugega je zgledalo tako,kot bi me nekdo žgečkal.Zdaj pa so te brcike postale,kar konkretne

(odgovor članu mafika)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.8.2010 10:29:04   
baby1978
Hello mi že tudi čutimo brcike, ponavadi ko se vležem in gledam TV takrat so najmočnejše, take, da jih tudi mojuser posted image čuti, če položi rorko. Ker pa moj dojenček rad spi, je zjutraj na miru. Kg nočejo in nočejo gor, upam, da me ne vtaknejo v bolnico. Kdaj boste šle na 3D Uz če boste šle?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.8.2010 10:37:27   
špica84
Jaz bom verjetno se po mnorfologiji naročila,kok se mi vlečejo dnevi do morfologije.

Moji kilogrami so pa obup

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.8.2010 13:28:25   
darchy82
A se splača it na ta 3D UZ? Sem brala, da ni prav poceni. A je katera že bila mogoče v kaki prejšnji user posted image ?
Lep pozdrav vsem skupaj user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.8.2010 15:40:16   
gaya24
Hojla!

Jaz sem bla pa včeraj na pregledu, vse ok. Ultrazvoka mi ni delal, ker imam čez 3t morfologijo, tako da je sam srček poslušal. Me je pa vprašal, če že čutim brce in sem rekla, da že 2 tedna, ker se mi res zdi, da jih in on meni, da bi mi še verjel, če bi bla to moja peta 5. nosečnost :). Je rekel, da je njega njegova žena tud hotla prepričat, da je v 13t čutla, kako se otroku kolca... Sej sem mu hotla rečt, da on kr ne more vedet kaj me čutimo, ker je moški in nikol ne bo vedel kako je bit noseč user posted image . ZA SEZNAM: Morfo imam 8.9, pa še 4D uz mi bo zraven naredil, cena 50evr. Mam že od prvegauser posted image  4D in bom zdaj tudi imela, ker so res ful, ful lepe slikice.

Jaz še nisem nič kupovala...bom počakala do morfologije, da izvem spol, ker če bom fantek imam vse, če bo pa punčka, bom pa imela opravičljiv razlog, da grem kaj kupit, da ne bo v samo fantovskih oblačilih.... V teh dneh me pa čaka še ena stvar in sicer čiščenje vozička. Še sreča lahko dam vse v pralni stroj, samo kovinske obode spučem in kolesa....jih bom kar s kirherjem (za avto) umila. In potem bo pripravljen za naslednjega.

Zdaj pa grem še malo kofetkat k sosedi, dokler je še lepo zunaj.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.8.2010 8:40:36   
Lu
Jutro!

Jaz na 4d ne bom šla po vsej verjetnosti. Imam čez slabe 3 tedne že morfologijo in bom tam videla naše dete.

Sem se pa skoraj zaljubila v tale voziček
http://www.bolha.com/oglas383348707/slika6/chipolino-vozicki

Ga moram it sam še v živo pogledat pa kako se zlaga. Itak.

Me pa danes boli glava, grlo,... Kaj naj si naredim za grlo poleg čaja še? Imam pa tak suh globok kašelj še zavenuser posted image

Se sonček skrije in jaz zbolim. Great.

Lepo se mejte.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.8.2010 9:03:58   
Morje06
Dobro jutro vsem!

Mene pa zanima kako kaj spite. Zadnje čase se ponoči samo obračam iz boka na bok in nikakor ne morem najti prave pozicije. In ker se seveda ponoči ne naspim, moram popoldan počivat, ker me dobesedno zmanjka in sem v začaranem krogu, ker zvečer ne morem zaspati. Upam, da bo boljše.

Kako ste pa kaj v službi ali ste na bolniški, še na dopustu? Jaz sem bila na dopust v začetju julija in ravno razmišljam, da bi šla drugi teden še malo, ker sem čisto fertik. Najprej sem razmišljala, da bi si čim več dopusta pustila za konec, samo sem že zdaj tako utrujena, da bom kar šla. V prvi user posted image me je dala na bolniško mesec pa pol pred porodniško, tako da je bilo prav super, glede na to, da sem takrat rodil 4 teden prej (namesto 29.1. sem rodila 2.1., na porodniško sem pa imela za it 1.1., tako da hvala bogu sem bila že prej na bolniški).
Tiste, ki ste na bolniški ali lahko poveste, kaj je razlog, ker se mi zdi da vseeno zadnje čase G ravno ne radi dajo user posted image  na bolniške.

Pa še to: jutri grem v 20t pa tudi še ne čutim gibe, pa me malo skrbi če je vse v redu, ker sem imela na začetku težave. Morfologijo imam 31.8. in komaj čakam, da vidim če je vse OK (seveda, da je :)))), mora!!!!) in seveda me ful zanima spol.
Če je katera z obale med januarkami, ali imate kaj izkušnje kje naredil 3D ali 4D ultrazvok?

Pišite, pišite pa lepo se imejte.

Sončen pozdrav.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.8.2010 9:23:33   
br27
Dobro jutro souser posted image
Midva sma včeraj šla gledat voziček in ga tudi kr kupilauser posted image , ja vem, mal prihitro, ampak vseenuser posted image . Sem se takoj odločla ko sem ga vidla, ima vse kar sem hotla, razen mrežo proti komarjem sem še extra naročila.

Morje06 jaz sem na bolniški že od dneva, ko je bil test nosečnosti pozitiven. Čeprav je ta nosečnost "normalna" sem v bolniški, ker sem imela težave z zanositvijo, tri s.s. in tri operacije, zadnjo v februarju, tako, da mi je že pred zanositvijo rekel, ko bo test pozitiven, pokličte in od takrat naprej bolniška. Tako je, čeprav se včasih počutim, da bi lohka gore premikala, se mi po drugi strani kr fajn da sem doma, ker moja služba tudi ni prav prijazna nosečnicam.

Še mal pa na morfologijo, se moram pozanimat če pri nas delajo 3D ultrazvok, ker sem vidla filmček od kolegice in je tok fajn, če ne pa bom šla kam drugam.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Morje06)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.8.2010 9:24:13   
Arwenko
Morje...jaz sem imela podobne težave kot ti, dokler si nisem kupila blazine za dojenje, in odkar jo imam spim precej boljše, res pomaga, da si fajn podložiš telo, in se super spi z njo. Gibov pa tudi jaz še ne čutim, pa ni panike, jih bo še dovolj. user posted image

(odgovor članu Morje06)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?