|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
17.8.2010 10:36:27   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

ekola, jaz sem že doma user posted image

pa obljubljene slikice:

spalnica

user posted image

pa bodoča soba za user posted image

user posted image

hahah , ti pa maš isto spalnico kot mi. sam da imamo mi kombinacijo črno belo reče pa se ji Danaja in je kupljena v Lesnini (ni še postavljena user posted image ). Tole pa mislim da sem jo videla v Rutar,ane? Pa tud mi bomo imeli zeleno steno, ampak bolj pistacijo zeleno... vidim da imava enak okus... :-)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.8.2010 10:36:30   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Hermy je rodila deklico BRINO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še iz moje strani iskrene čestitke Hermy. Čestitke za Brino. Zdaj pa se lepo cartajte in stiskajte....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.8.2010 10:36:34   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Danes pa same lepe novičke user posted image
Bitka kako pa to, da so se odločili za soboto user posted image

ti pojma nimam.... pomoje bo moja G dežurna... ker je skozi govorila vam bom in ne  vam bomo.  Mi je pa vse razložila kako in kaj se bomo lotili projekta porod....tako da v soboto zvem ko mi pogleda podvozje kaj in kako me čaka.user posted image

hehehe meni je kul da je v soboto....tako bo sigurno levček user posted image

v sredo velja še vedno ne ?

No, še ena se pridno bliža.... super...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.8.2010 10:36:37   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro!

Ne bom vam postregla s kavico ali zajtrkom, ampak vam pokažem nagrado, ki vas čaka na koncu user posted image
user posted image

tole pa je res lepa stimulacija. Tak je srčkana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.8.2010 10:38:13   
womanpolice
Jst pa mam nova tikerčka user posted image  user posted image  user posted image Še 7 mesecev 3 tedne in 2 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.8.2010 10:59:06   
Fargesia
WPjin plusek!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.8.2010 11:10:43   
womanpolice

WPjin plusek!

user posted image

hvala ti še tukaj...

Punce... tole sem vam dolgovala, pa sem Fargesio prosila, če ona prilepi, ker pri meni ne gre.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.8.2010 13:32:16   
Urshy78
evo mene s pregleda. sem se načakala, dve uri in pol user posted image

z user posted image vse ok, srček je ful lepo bil, edino pritisk imam še vedno nizek, 85/55 user posted image
ampak je sestra rekla, da še ni kritično, da mi pa kakšna kava na dan ne bi škodovala. ker je ne pijem, bo dober tudi pravi čaj.
naslednji pregled 14.9.2010

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.8.2010 13:34:40   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

ekola, jaz sem že doma user posted image

pa obljubljene slikice:

spalnica

user posted image

pa bodoča soba za user posted image

user posted image

hahah , ti pa maš isto spalnico kot mi. sam da imamo mi kombinacijo črno belo reče pa se ji Danaja in je kupljena v Lesnini (ni še postavljena user posted image ). Tole pa mislim da sem jo videla v Rutar,ane? Pa tud mi bomo imeli zeleno steno, ampak bolj pistacijo zeleno... vidim da imava enak okus... :-)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sej najina je tudi kar dolgo časa čakala v škatli, preden je bila sestavljena. ja, v Rutarju je kupljena user posted image
sej sva midva tudi želela malo svetlejšo zeleno, ampak je pač tako izpadlo.
me veseli, da imava isti okus user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.8.2010 13:35:01   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

WPjin plusek!

user posted image

hvala ti še tukaj...

Punce... tole sem vam dolgovala, pa sem Fargesio prosila, če ona prilepi, ker pri meni ne gre.

lepo je tole videt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.8.2010 16:47:19   
cukica
Punce sem tok vesela,danes sem zopet slišala bitje srčka mojega otročka in potem mi je nardila še uz,pikec raste in smo veliki že 11 cm,maha z rokicami kot,da bi plaval mi je kr solzica pritekla,ko sem videla,... Moja g je na bolniški je imela nesrečo,ne vem kaj se dogaja to okrog mene,sem pa vesela za mojega otročka,da je vse o.k.
S toksoplazmo sem se okužila že pred nosečnostjo ostalo vse super,...
Tud jaz čutim metuljčke ampak čakam na tisto pravo brco,da bom lahko rekla to je to,...
Dobila napotnico za morfologijo in bom jutri klicala,naslednji pregled pa mam 13.9.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.8.2010 20:13:03   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10(28.2)
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 17.08.
upanje81¸-pregled
sreda, 18.08.
S* - pregled

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

womanpolice - UZ
četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

petek,3.9
Jona klara-3d uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

torek,14.9
Urshy78-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.8.2010 21:31:34   
upanje81
Iskrene čestitke obema za rojstvo deklicuser posted image .

Mojškra pozitivno naprej.

Špica48 sem zdajle opazila, eno napakco na seznamčku, rok imam 2.3.2011, se opravičujem možno, da sem zadnjič narobe napisala. Hvala!

Še moje poročilo. Danes je bil zame spet en lep dan. Na pregledu sem videla svoja otročka, dr. je rekla, da je vse ok, da sta zelo lepa in živahnauser posted image . Moram pa prav pohvalit ginekologinjo dr. Vido Dimnik (ZD Bežigrad), sem bila danes pri njej, ker je moj ginekolog na dopustu. Res se mi je posvetila, otročka mi je pokazala iz vseh strani, nikamor se ji ni mudilo in naredila mi je en kup slikic. Je rekla, da potem  ko bosta večja se ne bosta videla več tako dobro skupaj, se mi zdi, da je tudi ona prav uživala. Svetovala mi je naj čim več počivam, tudi če se dobro počutim, ker je to zdaj edino, kar lahko naredim za svoja otroka. Predvsem naj bi menda počitek pripomogel k temu, da pridemo čimdljev tednih, da se ne rodita prehitro. Še v ponedeljek na nuhalno, potem bom pa bolj mirna. 
Zdaj grem pa vodoravno, ker je bil današnji dan kar naporen.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
18.8.2010 8:42:25   
špica84
Dober dan.A še vse spite

MIdva sva včeraj naročila spalnico in posteljco za najinega pikijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
18.8.2010 9:23:57   
mojškra

evo mene s pregleda. sem se načakala, dve uri in pol user posted image

z user posted image vse ok, srček je ful lepo bil, edino pritisk imam še vedno nizek, 85/55 user posted image
ampak je sestra rekla, da še ni kritično, da mi pa kakšna kava na dan ne bi škodovala. ker je ne pijem, bo dober tudi pravi čaj.
naslednji pregled 14.9.2010

bravo Urshy. Ti imaš pa res nizek pritisk. ČUvaj se.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
18.8.2010 9:26:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Iskrene čestitke obema za rojstvo deklicuser posted image .

Mojškra pozitivno naprej.

Špica48 sem zdajle opazila, eno napakco na seznamčku, rok imam 2.3.2011, se opravičujem možno, da sem zadnjič narobe napisala. Hvala!

Še moje poročilo. Danes je bil zame spet en lep dan. Na pregledu sem videla svoja otročka, dr. je rekla, da je vse ok, da sta zelo lepa in živahnauser posted image . Moram pa prav pohvalit ginekologinjo dr. Vido Dimnik (ZD Bežigrad), sem bila danes pri njej, ker je moj ginekolog na dopustu. Res se mi je posvetila, otročka mi je pokazala iz vseh strani, nikamor se ji ni mudilo in naredila mi je en kup slikic. Je rekla, da potem  ko bosta večja se ne bosta videla več tako dobro skupaj, se mi zdi, da je tudi ona prav uživala. Svetovala mi je naj čim več počivam, tudi če se dobro počutim, ker je to zdaj edino, kar lahko naredim za svoja otroka. Predvsem naj bi menda počitek pripomogel k temu, da pridemo čimdljev tednih, da se ne rodita prehitro. Še v ponedeljek na nuhalno, potem bom pa bolj mirna. 
Zdaj grem pa vodoravno, ker je bil današnji dan kar naporen.

Ja super. dr. Dimnikova je moja ginekologinja,in vsaka čast

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
18.8.2010 9:27:32   
Urshy78
upanje 81, čestitke za dobro opravljen pregled user posted image user posted image

Špica, super user posted image  ko bosta vse skupaj sestavila pa pričakujem slikice user posted image

Mojškra, danes ga imam verjetno še manj, se počutim, kot bi me povozil tramvaj, sem spila že pravi čaj, pa ni nič bolje user posted image

kako si ti? vse ok??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.8.2010 9:37:11   
Urshy78
Mojškra, sem se pa že malo pozanimala kako je z urejanjem porodniške in CSD. Po novem ne rabiš več potrdila od G o PDP, ampak samo materinsko knjižico.
jaz bom šla to urejat enkrat v septembru. sem danes tudi vprašala na CSD katere papirje rabim, tako da če potrebuješ informacije, mi sporoči, ti jih bom posredovala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.8.2010 9:40:28   
Teta M
Jutro user posted image

Urshy: no samo da je vse ok, kaj pa če bi vseeno probala spiti vsaj eno kavico na dan, pa si daj mleko notri?
Imata pa res lepe barve..midva imava v dnevni sobi  in jedilnici zeleno steno...zelena barva pomirja...
Špica: zdej si pa važička....user posted image ,sej je prav,gnezdimo se...tako to gre.... user posted image
Mojškra: upam da uživaš dopust, pa vzemi si čas zase in tudi kaj počivaj....
Upanje 81: super, bravo za lepo opravljen  pregled in lepe novice user posted image
Cukica: enako velja zate kot za Upanje user posted image

Jaz grem pa danes po prvo rundo cunjic,jih baje dobim velikooooo....iiiii..komaj čakam da vidim te male cotke...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.8.2010 9:45:37   
Urshy78
TetaM, ne maram kave, bljek user posted image
Saj je v pravem čaju tudi kofein, bom še enga ruknla pa bo.
mogoče mi ga bo pa kateri od šefov dvignil, ko bosta prišla v pisarno user posted image user posted image

iii, kakšno lepo opravilo te čaka user posted image user posted image user posted image
jaz sem tako uživala, ko sem jih mela po celi mizi razmetane in sem jih sortirala user posted image
uživej ob zlaganju user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.8.2010 9:46:43   
Urshy78
cukica, tebe sem pa spregledala, se pardoniram user posted image
tudi tebi čestitke za dobro opravljeni pregled user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.8.2010 13:14:44   
špica84
Evo mene iz šopinga.Rezervirala voziček za najino pikico,ga greva iskat enkrat ta teden in ga odpeljeva k mojim staršem,ker ga tukaj trenutno ne moreva nikjer met-ni placa.In seveda nisem mogla it mimo cunjic za doječke tako da sem nekaj malerga kupila,ostalo bo pa do torka počakalo,da zvemo kaj imamo

Urshy kok prej pa moraš to uredit za csd,in kaj sploh rabiš user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.8.2010 13:34:24   
mojškra

Mojškra, danes ga imam verjetno še manj, se počutim, kot bi me povozil tramvaj, sem spila že pravi čaj, pa ni nič bolje user posted image

kako si ti? vse ok??

Jaz sem ok-hvala. Zdaj sem na dopustu, in je ful pravi raj. Z sinom uživava maksimalno. Likanje in pospravljanje pa veselo čakauser posted image user posted image user posted image . Naslednji teden še nečakinja pride, tako da mi ne bo dolgčas. Ena pubertetnica, ki bo malce parala živčke user posted image user posted image user posted image .

Tole s pritiskom sem jaz imela skozi pred nosečnostjo, zdaj pa začuda imam vredu, ravno taprav. Kaj pa bi ti še lahko pomagalo, razen čaja?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.8.2010 13:37:08   
mojškra

Mojškra, sem se pa že malo pozanimala kako je z urejanjem porodniške in CSD. Po novem ne rabiš več potrdila od G o PDP, ampak samo materinsko knjižico.
jaz bom šla to urejat enkrat v septembru. sem danes tudi vprašala na CSD katere papirje rabim, tako da če potrebuješ informacije, mi sporoči, ti jih bom posredovala.

O Urshy ti si zakon. Prosim če mi res lahko posreduješ informacije, katere papirje rabim. Jaz bom tudi takrat šla urejat-enkrat v septembru. Od kdaj začnejo računati povprečno plačo za 12 mesecev.? Sprašujem zato, ker sem mislila 10 dni pred porodniško vzeti bolniško, prej pa dopust, pa ne vem kaj je bolje.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.8.2010 13:40:47   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra: upam da uživaš dopust, pa vzemi si čas zase in tudi kaj počivaj....

Jaz grem pa danes po prvo rundo cunjic,jih baje dobim velikooooo....iiiii..komaj čakam da vidim te male cotke...

ž
Teta M- po par urnem pogovoru z mano, si me že porajtalauser posted image user posted image . Jaz sem dotalni hiperaktivc-mal preveč. Obljubim, da bom poskušala počivati, sam zraven 9-letnika, ki hoće tja pa tja je težko user posted image user posted image . No saj je priden-ja po mamici.

Po cunjice že greš????? Važičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja ko boš pa cunjice gledala, pa boš tako vesela, da se ti bo srček kar paral od sreče. Super.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?