![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 7:58:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Za Čarli, ki ima buk na frisu samo v pojsli... Damica mala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 13:39:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Všeč mi je namreč, da hoče na kahlico čeprav ima pleničko gor in zato bom zdaj pač nekaj časa ta strošek imela, kaj pa čem. Spet nekaj novega vem - kahle za enkratno uporabo; Se pa strinjam - jst bi enako naredila, samo naš je še daleč do tega ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 13:41:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ful dobra, sem jo šla poiskat... ma se ne sesede ta karton, ko se gor vsede? Zdrži do 40 kg!!!!!!!!!!! Baje. Jazzy, zdaj ko te non stop na wc (vsaj mene je), lahko še tebi pride prav
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 13:44:08
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Eko, sem ga naročila... ma ku je leeeep... trikolesnik za lariko To je bicikel! Mi smo dobili nekega za par evrov, samo čakam, kdaj se bo razpadel ... mi je pa nerodno drugega kupovat ...
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.8.2010 13:47:54 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 13:46:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Za Čarli, ki ima buk na frisu samo v pojsli... Ne me zezat, sem tak talent za slike kot pf
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 13:47:11
|
|
|
|
Čarli08
|
Lepotka!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 20:48:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
To je bicikel! Ja sam res... sem sprobavala one plastične... jao, jajca na kubik... meni ne sedejo no,.... Pa sem včeraj enega tatko, ki je bil s tremi otroki na igrišču, nažicala, če lahko Lara sproba njihovega, podobnega temu. Joj,vse drugo... prvi tak biči, da nisem imela filinga, da mi bo razpadel... Je tut rekel, da so ga vsi trije dali skozi... Je meni tut ena frendica posodla enega..... ma sem ga samo zabrisala pod stopnice...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 20:51:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Za Čarli, ki ima buk na frisu samo v pojsli... Ne me zezat, sem tak talent za slike kot pf Ooooo, samo PF je prjavljena na FB...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 21:52:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Ooooo, samo PF je prjavljena na FB... In jst mam po novem slikco gor ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.8.2010 22:26:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jazzy, zdaj ko te non stop na wc (vsaj mene je), lahko še tebi pride prav Ma ja sej sem že resno pomislila, da bi si ponoč dala eno kahlo ob pojstlo, ker me sprehod do wcja čist preveč razbudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 9:12:56
|
|
|
|
leda
|
Tak da mamice - dajte narihtat svoje septembrčke in septembrke, njihove starejše/mlajše bratce/sestrce, pa se dobimo v soboto, 21.8. popoldan nekje v LJ. prideva, če le ne bomo izkoristili vikenda in odšibali kolesart & kampirat na kolpo. sicer pa wow, sem si mogla kar še en kafe skuhat, da sem lahko vse prebrala, kar ste natrosile od petka. bravo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 9:20:50
|
|
|
|
Čarli08
|
prideva, če le ne bomo izkoristili vikenda in odšibali kolesart & kampirat na kolpo. sicer pa wow, sem si mogla kar še en kafe skuhat, da sem lahko vse prebrala, kar ste natrosile od petka. bravo! 1. Mi tudi pridemo, če mi boste druge mamice malo pomagale čuvat ta velikega, če bo tamala hotela malico ;) 2. Ja, bravo za čvet tule gor!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 9:30:03
|
|
|
|
leda
|
pa vsi otroc so seveda ful luštni, samo mal premal jih je. fotk na rr namreč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 9:40:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa vsi otroc so seveda ful luštni, samo mal premal jih je. fotk na rr namreč Ja, dej, kr izprsi se s tvojo prelestno blondinko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 9:45:40
|
|
|
|
leda
|
Ja, dej, kr izprsi se s tvojo prelestno blondinko.... moram sam en fotosešn v cvetju narest. mam same fotke, ko sicer vsa blondkana in lepcana in v oblekici vozi traktor, šravfa, brca žogo, se spušča na glavo s tobogana,...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 10:32:24
|
|
|
|
Čarli08
|
mam same fotke, ko sicer vsa blondkana in lepcana in v oblekici vozi traktor, šravfa, brca žogo, se spušča na glavo s tobogana,... To hočmo videt!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 10:52:58
|
|
|
|
leda
|
To hočmo videt!!! no sej v bistvu je lepcana ene par minut po tem, ko jo oblečem. preden pridrvim s fotoaparatom zgleda že ku en zamazan desc, ki je ravnokar olje zamenjal v avtu, pa še en šrauf od spodi zašraufal...bom ilustrirala. ko se prebijem do doma. moja princeska pač oziroma A boy i never had, kot se rad izrazi najljubši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 11:14:05
|
|
|
|
KAHLO
|
oj BABIKE! Madonca, kaj vas pa je napadlo da ste tolko zapisale......marija....mi pol šihta stoji samo da preberem vse načvekano Jah, glede kahlice, naša kako je prime, gre pa raje na wc k na kahlo, pojma nimam zakaj.....mogoče zato ker pol lahko vodo spusti Smo pa bli zadnič v super novi in se je spomnila it lulat................pa nič, kaj ji nismo hotli rečt kr v hlače se daj, pa jo je oči pelal na skret.....mami pa je še komot pogledala eno štacuno s cunami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 11:16:00
|
|
|
|
KAHLO
|
jah, še en nasvet rabim......zdaj ko gre naša punca v vrtec, bi se rada varuški z eno pozornostjo zahvalila za njen trud.....(verjetno bom jaz bl za njo jokala kot pa Ronja ).....a ma katera kak nasvet, definitivno je to da bo dobila skupno slikico z Ronjo....ma se mi zdi premalo, za vse kar je storila!?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 13:35:22
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jah, še en nasvet rabim...... Rožica recimo, mi smo našima v vrtcu podarili bon za wellness center, samo naši vzgojiteljici zgledata tako, da jima bo wellness prav prišel (ne v stilu, da tako slabo zgledata, da ga potrebujeta , ampak v stilu, da uporabljata tovrstne storitve)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 15:25:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
en fotosešn v cvetju narest. Ma ne ga srat, dej..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 16:34:51
|
|
|
|
*bubi*
|
No, ker tema z lulanjem še ni zaključena.... bubika zadnjih par večerov vztraja, da bo lulala tako kot bubi Pa stojita skupaj pri školjki..... komaj jo prepričam, da se raje vsede, preden priteče. Sicer pa ima to očitno po mamici, ki je imela neceloletostarejšega bratca za zgled
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 20:31:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda To hočmo videt!!! no sej v bistvu je lepcana ene par minut po tem, ko jo oblečem. preden pridrvim s fotoaparatom zgleda že ku en zamazan desc, ki je ravnokar olje zamenjal v avtu, pa še en šrauf od spodi zašraufal...bom ilustrirala. ko se prebijem do doma. moja princeska pač oziroma A boy i never had, kot se rad izrazi najljubši.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 20:32:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa jo je oči pelal na skret.. Kaj bom pa js naredila? A nej razkužilo s sabo nosim, da bom wc popucala, preden jo bom gor dala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.8.2010 20:35:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa stojita skupaj pri školjki..... komaj jo prepričam, da se raje vsede, preden priteče. Priložnost, da navadiš sina sedet pr lulanju.. Ti bo nevesta hvaležna, da ne bo treba pošpricanih ploščic okol pucat....
|
FORUM Z EKOLOŠKIMI VSEBINAMIJerneja_Ali bi sodelovali na forumu z ekološkimi vsebinami ( ločevanje odpadkov, eko akcije, nasveti...)da (
65%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
35%)
Število vseh glasov: 291Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!