|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
15.8.2010 7:58:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Za Čarli, ki ima buk na frisu samo v pojsli... user posted image user posted image

user posted image

Damica mala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.8.2010 13:39:30   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Všeč mi je namreč, da hoče na kahlico čeprav ima pleničko gor in zato bom zdaj pač nekaj časa ta strošek imela, kaj pa čem.

Spet nekaj novega vem - kahle za enkratno uporabo;

Se pa strinjam - jst bi enako naredila, samo naš je še daleč do tega ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.8.2010 13:41:29   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image user posted image user posted image Ful dobra, sem jo šla poiskat... ma se ne sesede ta karton, ko se gor vsede?

Zdrži do 40 kg!!!!!!!!!!! Baje. user posted image

Jazzy, zdaj ko te non stop na wc (vsaj mene je), lahko še tebi pride prav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.8.2010 13:44:08   
Čarli08

Eko, sem ga naročila... ma ku je leeeep... user posted image

trikolesnik za lariko

To je bicikel! Mi smo dobili nekega za par evrov, samo čakam, kdaj se bo razpadel ... mi je pa nerodno drugega kupovat ...

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.8.2010 13:47:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.8.2010 13:46:34   
Čarli08

Za Čarli, ki ima buk na frisu samo v pojsli... user posted image user posted image

Ne me zezat, sem tak talent za slike kot pf

Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.8.2010 13:47:11   
Čarli08

user posted image

Lepotka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.8.2010 20:48:19   
Lara Croft
To je bicikel!

Ja sam res... sem sprobavala one plastične... jao, jajca na kubik... meni ne sedejo no,....

Pa sem včeraj enega tatko, ki je bil s tremi otroki na igrišču, nažicala, če lahko Lara sproba njihovega, podobnega temu. Joj,vse drugo... prvi tak biči, da nisem imela filinga, da mi bo razpadel... Je tut rekel, da so ga vsi trije dali skozi...

Je meni tut ena frendica posodla enega..... ma sem ga samo zabrisala pod stopnice... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.8.2010 20:51:50   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ne me zezat, sem tak talent za slike kot pf

Ooooo, samo PF je prjavljena na FB... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.8.2010 21:52:42   
Čarli08

Ooooo, samo PF je prjavljena na FB... user posted image

In jst mam po novem slikco gor ...

Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.8.2010 22:26:08   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Jazzy, zdaj ko te non stop na wc (vsaj mene je), lahko še tebi pride prav user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja sej sem že resno pomislila, da bi si ponoč dala eno kahlo ob pojstlo, ker me sprehod do wcja čist preveč razbudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
16.8.2010 9:12:56   
leda
Tak da mamice - dajte narihtat svoje septembrčke in septembrke, njihove starejše/mlajše bratce/sestrce, pa se dobimo v soboto, 21.8. popoldan nekje v LJ.

prideva, če le ne bomo izkoristili vikenda in odšibali kolesart & kampirat na kolpo.

sicer pa wow, sem si mogla kar še en kafe skuhat, da sem lahko vse prebrala, kar ste natrosile od petka. bravo!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
16.8.2010 9:20:50   
Čarli08

prideva, če le ne bomo izkoristili vikenda in odšibali kolesart & kampirat na kolpo.

sicer pa wow, sem si mogla kar še en kafe skuhat, da sem lahko vse prebrala, kar ste natrosile od petka. bravo!

1. Mi tudi pridemo, če mi boste druge mamice malo pomagale čuvat ta velikega, če bo tamala hotela malico ;)

2. Ja, bravo za čvet tule gor!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.8.2010 9:30:03   
leda
pa vsi otroc so seveda ful luštni, samo mal premal jih je. fotk na rr namreč user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.8.2010 9:40:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pa vsi otroc so seveda ful luštni, samo mal premal jih je. fotk na rr namreč user posted image

Ja, dej, kr izprsi se s tvojo prelestno blondinko.... user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.8.2010 9:45:40   
leda
Ja, dej, kr izprsi se s tvojo prelestno blondinko....

moram sam en fotosešn v cvetju narest. mam same fotke, ko sicer vsa blondkana in lepcana in v oblekici vozi traktor, šravfa, brca žogo, se spušča na glavo s tobogana,...

Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.8.2010 10:32:24   
Čarli08
mam same fotke, ko sicer vsa blondkana in lepcana in v oblekici vozi traktor, šravfa, brca žogo, se spušča na glavo s tobogana,...

To hočmo videt!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.8.2010 10:52:58   
leda
To hočmo videt!!!

no sej v bistvu je lepcana ene par minut po tem, ko jo oblečem. preden pridrvim s fotoaparatom zgleda že ku en zamazan desc, ki je ravnokar olje zamenjal v avtu, pa še en šrauf od spodi zašraufal...bom ilustrirala. ko se prebijem do doma. moja princeska pač user posted image oziroma A boy i never had, kot se rad izrazi najljubši.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.8.2010 11:14:05   
KAHLO
oj BABIKE!

Madonca, kaj vas pa je napadlo da ste tolko zapisale......marija....mi pol šihta stoji samo da preberem vse načvekanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, glede kahlice, naša kako je prime, gre pa raje na wc k na kahlo, pojma nimam zakaj.....mogoče zato ker pol lahko vodo spustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo pa bli zadnič v super novi in se je spomnila it lulat................pa nič, kaj ji nismo hotli rečt kr v hlače se daj, pa jo je oči pelal na skret.....mami pa je še komot pogledala eno štacuno s cunamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.8.2010 11:16:00   
KAHLO
jah, še en nasvet rabim......zdaj ko gre naša punca v vrtec, bi se rada varuški z eno pozornostjo zahvalila za njen trud.....(verjetno bom jaz bl za njo jokala kot pa Ronjauser posted image user posted image user posted image ).....a ma katera kak nasvet, definitivno je to da bo dobila skupno slikico z Ronjo....ma se mi zdi premalo, za vse kar je storila!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.8.2010 13:35:22   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
jah, še en nasvet rabim......

Rožica recimo, mi smo našima v vrtcu podarili bon za wellness center, samo naši vzgojiteljici zgledata tako, da jima bo wellness prav prišel (ne v stilu, da tako slabo zgledata, da ga potrebujeta user posted image user posted image user posted image , ampak v stilu, da uporabljata tovrstne storitve)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.8.2010 15:25:31   
Lara Croft
en fotosešn v cvetju narest.

Ma ne ga srat, dej..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.8.2010 16:34:51   
*bubi*
No, ker tema z lulanjem še ni zaključena.... bubika zadnjih par večerov vztraja, da bo lulala tako kot bubi user posted image user posted image user posted image  Pa stojita skupaj pri školjki..... komaj jo prepričam, da se raje vsede, preden priteče.

Sicer pa ima to očitno po mamici, ki je imela neceloletostarejšega bratca za zgled user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.8.2010 20:31:07   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

To hočmo videt!!!

no sej v bistvu je lepcana ene par minut po tem, ko jo oblečem. preden pridrvim s fotoaparatom zgleda že ku en zamazan desc, ki je ravnokar olje zamenjal v avtu, pa še en šrauf od spodi zašraufal...bom ilustrirala. ko se prebijem do doma. moja princeska pač user posted image oziroma A boy i never had, kot se rad izrazi najljubši.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.8.2010 20:32:48   
Lara Croft
pa jo je oči pelal na skret..

Kaj bom pa js naredila? A nej razkužilo s sabo nosim, da bom wc popucala, preden jo bom gor dala.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.8.2010 20:35:56   
Lara Croft
Pa stojita skupaj pri školjki..... komaj jo prepričam, da se raje vsede, preden priteče.

Priložnost, da navadiš sina sedet pr lulanju.. user posted image Ti bo nevesta hvaležna, da ne bo treba pošpricanih ploščic okol pucat.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

FORUM Z EKOLOŠKIMI VSEBINAMI
Jerneja_

Ali bi sodelovali na forumu z ekološkimi vsebinami ( ločevanje odpadkov, eko akcije, nasveti...)

da (65%)

ne (35%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!