|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
15.8.2010 13:02:47   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

no nosečke naše, kaj zdej a bosta že šli v Rim ali ne? ma če gresta ta teden potem se lahko zamenjamo, jaz sem takoj prostovoljka za user posted image sej če bo vse po sreči, potem ga bom drugi teden mogoče že dobila v čuvanje user posted image

Žal si malček kasna...jaz imam že dogovorjeno primopredajo s Fidko na sredo user posted image user posted image user posted image !!!

Hermi user posted image user posted image user posted image

DOgovor je dogovor user posted image !!! Zdej pa hitro brat, sva bla pridna!!!!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.8.2010 13:09:43   
Fidolina
Mausi user posted image user posted image user posted image , ti se pa s Tamalu za primopredajo zmeni user posted image . Zmenta se za datum, tko kot midve s Hermi in potem bo Tamalu točno vedela, kdaj bo rodilauser posted image  in ti kdaj ...user posted image user posted image user posted image . Ne bo treba nič okol doktorjev hodit.
Tamalu Tanjica, kako si mi kaj?user posted image user posted image user posted image .

Zarjica, kot si že sama gotovo mnogokrat brala, so pri puncah znaki za prihajajočega hudička in za nosečnost, skoraj popolnoma enaki. Tudi mnoge tiste, ki so že 3x rodile, opisujejo popolnoma različne znake pri posameznih nosečnostih. Umiri se in poskušaj razmišljati pozitivnouser posted image . Držim pestke tesno, tesno, tesnouser posted image user posted image user posted image . Tole čakanje po ET, nam pa res marsikateri sivi las narediuser posted image . Malo ponagajaj,boš potem mogoče lažje zadihalauser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.8.2010 15:59:43   
alpog
I am back! Odklopila stečaj in službo na račun user posted image  in dveh dni dežja - mi pa v prikolici z baldahinom! Je fajn tudi doma, pa če sem še tako zarovtana!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.8.2010 16:00:43   
alpog
Pa dojenčki? Kolikor razumem, so še vsi notri! Gigi, a boš popravla seznam, ko bo kaj novega?

< Sporočilo je popravil alpog -- 15.8.2010 16:01:47 >

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.8.2010 16:45:47   
loremi
zarja dokler ni user posted image , je upanje! znaki so za + in - lahko podobni in upajmo do zadnjega!! držim tačke zate!

alpog  user posted image  jaz sem ti pa prav privoščla en fajn dopust no!
za službo pa upam, da se najde nova priložnost! user posted image

vsem lep nedeljski pozdravček, pa če ste doma ali pa kje na potepanju!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.8.2010 17:41:38   
alpog
Loremi, vseeno hvala! Sploh pa lepe želje največ štejejo!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.8.2010 18:02:04   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

no nosečke naše, kaj zdej a bosta že šli v Rim ali ne? ma če gresta ta teden potem se lahko zamenjamo, jaz sem takoj prostovoljka za user posted image sej če bo vse po sreči, potem ga bom drugi teden mogoče že dobila v čuvanje user posted image

Žal si malček kasna...jaz imam že dogovorjeno primopredajo s Fidko na sredo user posted image user posted image user posted image !!!

Dobr da sem še jest tukej   user posted image   
Jest zmer pravim, da je vsaka stvar za nekej dobra user posted image

user posted image user posted image user posted image

ok, Tanči še dober da te imamo, jaz prevzemam štafeto od tebe ok?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.8.2010 18:06:51   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jutro babe.....

No, moje stanje pa ni ok. Krči so bili ponoči tak močni, da se mi je že orng mešalouser posted image , dans še vročina, mozolji.....Nič kaj dobrega ne obeta toleuser posted image . No po šestih ETjih bi se lahko reklo, da mam prakso s takimi in onakimi znakiuser posted image . Ja nič. Bomo te zadeve s postopki počasi opustili.

Zarči a'l te bom dala čez koleno! Ne obupuj, dokler dneva ni še konce! Znakci takšni in drugačni lahko povedo vse ali pa nič! Tko da prosim, prosim ne vrzi puške v koruzo! Glej je treba Tamalu in Hermy zamenjat!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.8.2010 18:09:33   
mausikaa
pa še misel za danes:

“Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive results.

se mi zdi, da je povsem na mestu za današnji dan! Ej pupe moje, jaz zgledam ko ena nosečka user posted image da en govorim o nihanju razpoloženja user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.8.2010 19:09:25   
zarja1
Zarči a'l te bom dala čez koleno!

mene? Tak pridno pupo?user posted image Saj še upam...user posted image .
Dans je moj jokast danuser posted image ...je 5 let odkar ni več moje mami user posted image user posted image user posted image in mi je vse padlo......

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.8.2010 19:22:57   
zarja1
Mausi, še malo navijanja za jutri....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.8.2010 19:23:13 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.8.2010 19:28:43   
hermy1

Mausi, še malo navijanja za jutri....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči, to je pa boljš user posted image !!

Velik objem zate in za tvojo mami...jest te čist razumem in maš dobro opravičilo,...podpisano user posted image   user posted image user posted image !!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.8.2010 20:35:04   
lana70
Pa dobro kaj še smetita ti dve nosečki tu, na tej temi user posted image , gremo hitro v Rim, mislim, pridem gor, da preberem kakšno lepo novičko, pa babnici še kar tipkata user posted image . Žabe moje, saj vas berem, včasih utegnem še kaj napisat, saj bo boljše...kar se tiče piknika, pa vi kar določite kje pa kdaj (npr. 2 datuma), meni ni problem se prilagajat, saj sem doma....

mausi, držim pesti zate in zarja user posted image , vem kako ti je.

Ostale pa mwa user posted image  bodite še naprej take pozitivke!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.8.2010 22:06:18   
Tanja_Jes

Ni blema Miška. Če bo vse po sreč bom jest jutri...primopredaja bo pa v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom rabila dva dni da k seb pridem user posted image user posted image user posted image
Bom mislila nate jutri, upam da bo ata zadovoljen user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.8.2010 22:11:27   
Tanja_Jes

Zarja...Jest pa navijam za malga Zarčija...borec rabi mal mažuretk user posted image    RTM

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.8.2010 22:11:53   
KT
Evo, nova kandidatka - jo sprejmete? Res da še ne čisto 40, pa vseeno hudo blizu - 39, a to še gre? Borba za še enega prestolonaslednika pa vseeno huda - a to zadostuje za uvrtstitev v "klub"?

Borke držte se!

Neposredna povezava do sporočila: 391
15.8.2010 22:24:07   
hermy1

ni blema Miška. Če bo vse po sreč bom jest jutri...primopredaja bo pa v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom rabila dva dni da k seb pridem user posted image user posted image user posted image
Bom mislila nate jutri, upam da bo ata zadovoljen user posted image user posted image

Tanja, a se zmenva, da obe jutri...sej je čist dober datum user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 392
15.8.2010 22:31:30   
Tanja_Jes
user posted image           Jaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

Srečno Hermy user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.8.2010 22:33:32   
hermy1

user posted image           Jaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

Srečno Hermy user posted image

Srečno tudi tebi user posted image user posted image user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 394
15.8.2010 22:51:57   
alpog
KT, pozdravljena! Mislim, da zadostuje 39! Bodo šefice povedale user posted image ! Kako gre borba za naslednika? Mislim, kako daleč ste s "poskušanjem"?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.8.2010 6:13:44   
mausikaa

Zarči a'l te bom dala čez koleno!

mene? Tak pridno pupo?
Dans je moj jokast danuser posted image ...je 5 let odkar ni več moje mami user posted image user posted image user posted image in mi je vse padlo......

Zarči user posted image povsem te razmem in mislim, da vem kako ti je pri srčku, tudi jaz močno močno pogrešam mojo mamiko...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.8.2010 6:16:17   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Evo, nova kandidatka - jo sprejmete? Res da še ne čisto 40, pa vseeno hudo blizu - 39, a to še gre? Borba za še enega prestolonaslednika pa vseeno huda - a to zadostuje za uvrtstitev v "klub"?

Borke držte se!

o še ena, dobrodošla med nami, pa ne biti predolgo med nami user posted image ma 39 je čist fajn cifra, tko da kar pogumno naprej

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.8.2010 6:17:09   
mausikaa

Ni blema Miška. Če bo vse po sreč bom jest jutri...primopredaja bo pa v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom rabila dva dni da k seb pridem user posted image user posted image user posted image

zmenjeno! držim pestke da bo vse ok, in evo že diham

Neposredna povezava do sporočila: 398
16.8.2010 6:22:22   
mausikaa
mater tolk smetim, da sem bistvo skoraj pozabila napisat:

atej je kar zadovoljen, jest pa tudi, foliklov je danes blo videti na desni strani mislim da ene 7, zgledajo lepo, mere tudi lepe, zvečer pade stopka! Leva stran je pa kriza, dones jih sploh ni našel, so se skrivali in je rekel, da če ne bodo dobro vidni jih ne bo špikal! No to da bo na levi strani kriza sem itak pričakovala, imam jajcevod ene take čudne oblike in full gor potegnjen...
skratka v sredo zjutraj mislite name!

"Happiness is not found at the end of the road. It is trully experienced
along the way. So take not for granted each moment of your life and you
will find a reason to be happy each day. So be happy and greatful, it's
always a great day to live for."

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.8.2010 6:29:22   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image
si pa hitra kokoška!! Sej se bo našel še kakšen folikel, važno je tako samo ena prava celica!user posted image user posted image
Nosečke, pejte že rodit! user posted image user posted image
Zarja: a si dons kej boljš? user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?